Bitcoin Forum
October 03, 2022, 09:32:27 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... 167 »
  Print  
Author Topic: [ANN][SHA]SHACoin2 - Dead Revival - Virtual & Physical Coin - Faucet  (Read 198237 times)
chiznitz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


View Profile WWW
March 30, 2014, 03:02:00 AM
 #1461

Hate to say it but I disabled SHA again.

I tried loading the wallet on another box that is perfectly sync'd and the transactions that had confirmed on the exchange are not confirmed at all in the windows wallet.

We need to hear from the developer, this is way to wonky to continue to send coins etc, no matter what chain we are on.  How do we know the block explorer is even on the right chain? ;-/

Looking for the best exchange? -> https://bittrex.com
1664832747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664832747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664832747
Reply with quote  #2

1664832747
Report to moderator
1664832747
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664832747

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664832747
Reply with quote  #2

1664832747
Report to moderator
Unlike traditional banking where clients have only a few account numbers, with Bitcoin people can create an unlimited number of accounts (addresses). This can be used to easily track payments, and it improves anonymity.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
frank123m
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500

*** NULL ***


View Profile
March 30, 2014, 03:14:23 AM
 #1462

Hate to say it but I disabled SHA again.

I tried loading the wallet on another box that is perfectly sync'd and the transactions that had confirmed on the exchange are not confirmed at all in the windows wallet.

We need to hear from the developer, this is way to wonky to continue to send coins etc, no matter what chain we are on.  How do we know the block explorer is even on the right chain? ;-/

i think one or more nodes you added is bad node. and you will see that after u keep only 3 nodes.
maybe you need download the chain again on the exchange with the dev's nodes only.

there maybe only 1 chain but some nodes have problems dealing with.
Xaltotun
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 371
Merit: 252



View Profile
March 30, 2014, 03:16:50 AM
 #1463

Well, deleting everything from /roaming and restoring my wallet.dat backup once in sync did it for me. I now match the block explorer using the following config:

listen=1
server=1
daemon=1
maxconnections=100
rpcuser=xaltotun
rpcpassword=1234
addnode=142.54.179.178
addnode=23.88.228.99
addnode=198.98.120.30
addnode=98.249.224.129
addnode=77.231.228.69
addnode=90.244.121.120
addnode=37.187.134.164
addnode=210.195.45.22
addnode=218.244.148.189

███████▀▄▄███████▄▄
█████▀▄████▀▀▀▀▀▀▀███▄
███▀▄███▀▄▄███████▄▄▄▀█
██▀▄███▀██▀▀     ▀▀███▄
██ ███▀           █▄▀███
██▄███             ██▄███
███▄▀   ▄▄███████▄▄ ██ ██
▀█▀▄ ▄█████▀▀▀▀▄▄▄  ██ ██
  █▀▄██▀▀▄▄█████▀▄█▄██ ██
 █▀▄██ █▀▀     ▄██▄███▄█
██ ██ █▀▄███████▀▄███▄█
██ ███ ▀▀▀▀▀▀▄▄▄███▀ ▀ ▄█
██ ███▀▀█████████▀ ▄█ ███
▀██ ██             ██ ███
█▄██▄▀█           ███ ███
██▄███▄▀▄▄     ▄ ████ ██
███▄▀▀███████▀▀▀▄███ ██
██████▄▄▄▄▄▄▄▄████▀▄█▀
█████████████████▀

    ████▀
█  ███▀  ▀
█  ██▀  ▀
█  █▀  ▀
█  ▀  ▀
█  ▄  ▄
█  █▄  ▄
█  ██▄  ▄
█  ███▄  ▄
    ████▄
||  Ann Thread  ||  Discord  ||  Facebook  ||  Twitter  ||   Github  ||
THE FIRST PYTHON BLOCKCHAIN

  ▀████
▀  ▀███  █
  ▀  ▀██  █
    ▀  ▀█  █
      ▀  ▀  █
      ▄  ▄  █
    ▄  ▄█  █
  ▄  ▄██  █
▄  ▄███  █
  ▄████
frank123m
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500

*** NULL ***


View Profile
March 30, 2014, 03:23:40 AM
 #1464

Well, deleting everything from /roaming and restoring my wallet.dat backup once in sync did it for me. I now match the block explorer using the following config:

listen=1
server=1
daemon=1
maxconnections=100
rpcuser=xaltotun
rpcpassword=1234
addnode=142.54.179.178
addnode=23.88.228.99
addnode=198.98.120.30
addnode=98.249.224.129
addnode=77.231.228.69
addnode=90.244.121.120
addnode=37.187.134.164
addnode=210.195.45.22
addnode=218.244.148.189

dev's CONF:

listen=1
server=1
daemon=1
maxconnections=100
rpcuser=shacoinrpcuser
rpcpassword=shacoinrpcpassword
addnode=142.54.179.178
addnode=23.88.228.99
addnode=198.98.120.30

is good! more nodes= more bad coins i think.
pc52013141234
Member
**
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 10


View Profile
March 30, 2014, 03:29:17 AM
 #1465

ahahahahahah~ this coin' name  like btcs!~~~I celebrate you have a beautiful future~good luck~

loganj
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
March 30, 2014, 03:38:24 AM
 #1466

ahahahahahah~ this coin' name  like btcs!~~~I celebrate you have a beautiful future~good luck~
what
kiffner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 505
Merit: 500


View Profile
March 30, 2014, 07:20:53 AM
 #1467

glad it help you and others. you could throw me some SHA

Sent you 1k SHA, tx d3759952fe5a66faaecdf993260f513d19fe35a50a571baf213ed79f37a3b619

I hope others will follow Wink

thanks  Cheesy Kiss
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
March 30, 2014, 07:25:01 AM
 #1468

looks like i'll be waiting til day 364 to get my first year 25%  Undecided stake.
all synced, coins now been in unlocked and open wallet for 4 days - no stake.

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
frank123m
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500

*** NULL ***


View Profile
March 30, 2014, 07:35:16 AM
 #1469

btc will die with this coin i think Angry
we need savior.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
March 30, 2014, 07:37:06 AM
 #1470

btc will die with this coin i think Angry

funny joke.  Cheesy

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
kiffner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 505
Merit: 500


View Profile
March 30, 2014, 08:51:27 AM
 #1471

btc will die with this coin i think Angry

funny joke.  Cheesy

when SHA deposit and withdraw on exchanges will open again, price will go up. I am sure of it.
fleago
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 30, 2014, 10:05:49 AM
 #1472

btc will die with this coin i think Angry

funny joke.  Cheesy

when SHA deposit and withdraw on exchanges will open again, price will go up. I am sure of it.

We all hope they do too!! Cheesy
SHACoin (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
March 30, 2014, 10:31:12 AM
 #1473

Hate to say it but I disabled SHA again.

I tried loading the wallet on another box that is perfectly sync'd and the transactions that had confirmed on the exchange are not confirmed at all in the windows wallet.

We need to hear from the developer, this is way to wonky to continue to send coins etc, no matter what chain we are on.  How do we know the block explorer is even on the right chain? ;-/

We are sure that block explorer is on the right chain.
The wallet in our computer works fine.Maybe you will receive some orphan blocks,but it doesn't matter.
SHACoin didn't forked,as we know as far.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
March 30, 2014, 10:35:33 AM
 #1474

We are sure that block explorer is on the right chain.
SHACoin didn't forked,as we know as far.

someone please advise what is wrong with these two statements?

the block explorer is 'on the right chain' but 'ShaCoin hasn't forked'

erm......

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
mingophoria
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
March 30, 2014, 10:36:13 AM
 #1475



The POS is very random. Roll Eyes   so many unaccepted blocks depends on luck.

Free BITCOINS N LITECOINS in your wallet everyday.
http://qoinpro.com/7314e7c13b16ece2e726a1e32650cd4a
"Pass the Flutter": F8WQXnNgmN9EpN3PWrztrNgDvmLpCjQudD
Winst69
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
March 30, 2014, 10:40:55 AM
 #1476

We are sure that block explorer is on the right chain.
The wallet in our computer works fine.Maybe you will receive some orphan blocks,but it doesn't matter.
SHACoin didn't forked,as we know as far.

Sorry but is has to have forked, how can somebody be reporting a block height, higher that the explorer?
kiffner
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 505
Merit: 500


View Profile
March 30, 2014, 10:53:59 AM
 #1477

btc will die with this coin i think Angry

funny joke.  Cheesy

when SHA deposit and withdraw on exchanges will open again, price will go up. I am sure of it.

We all hope they do too!! Cheesy

allready hapening? little up on allcoin
Cryptokk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile WWW
March 30, 2014, 10:57:38 AM
 #1478

Hate to say it but I disabled SHA again.

I tried loading the wallet on another box that is perfectly sync'd and the transactions that had confirmed on the exchange are not confirmed at all in the windows wallet.

We need to hear from the developer, this is way to wonky to continue to send coins etc, no matter what chain we are on.  How do we know the block explorer is even on the right chain? ;-/

We are sure that block explorer is on the right chain.
The wallet in our computer works fine.Maybe you will receive some orphan blocks,but it doesn't matter.
SHACoin didn't forked,as we know as far.

Hi,

we also had to disable SHACoin on our exchange.

The server keep sending alerts because the blockchain keep getting stuck.
We have to redownload the whole blockchain every time this happening. It seem we are not forking, only getting stuck.
This is not causing damages for the users (except we have to do manual withdrawal) but we really need a fix.

Thanks.
frank123m
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500

*** NULL ***


View Profile
March 30, 2014, 11:37:45 AM
 #1479



The POS is very random. Roll Eyes   so many unaccepted blocks depends on luck.

pos didn't work well i think.
i have lots of coins (I cannot tell you how many i have), i bought them from exchanges using btc.
you know btc can buy a lot at this time.

i put them in one of my sha wallets, that wallet got 0 pos coin till now (4 days).
i don't think it is possible with that many coins in it.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
March 30, 2014, 11:39:54 AM
 #1480


pos didn't work well i think.
i have lots of coins (I cannot tell you how many i have), i bought them from exchanges using btc.
you know btc can buy a lot at this time.

i put them in one of my sha wallets, that wallet got 0 pos coin till now (4 days).
i don't think it is possible with that many coins in it.

OK, i'm going to take a turnaround on this.
My wallet is synced and unlocked, showing correct balance, however I haven't had any stake, as yet.
I fully believe i'll get my turn at stake eventually... I also think, those with early stake may well be waiting a long time for more stake... if I have to wait 11 months before I get my first stake, then i'll get 25% in the last month, but i'll wait.

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
Pages: « 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 ... 167 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!