Bitcoin Forum
December 16, 2017, 05:46:43 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 221 »
  Print  
Author Topic: [ANN]CureCoin - CURECOIN TEAM HAS TAKEN RANK 1 ON FOLDING@HOME!!!  (Read 668212 times)
hardcoreprime
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147


View Profile
May 11, 2014, 01:30:57 AM
 #121

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513446403
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513446403

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513446403
Reply with quote  #2

1513446403
Report to moderator
milan74
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
May 11, 2014, 01:31:52 AM
 #122

Hello, i am a newbie, and i don't understand how to mine this coin.
May i ask how can i mine it with my gpu?
Is there a miner?
How can i fold protein?

btw, i only have graphics cards, no asic

thx Smiley
Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610

Reverse engineer from time to time


View Profile
May 11, 2014, 01:33:13 AM
 #123

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
milan74
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
May 11, 2014, 01:33:38 AM
 #124

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17

may i ask how do you fold protein?
what program do you use?
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
May 11, 2014, 01:34:22 AM
 #125

Hello, i am a newbie, and i don't understand how to mine this coin.
May i ask how can i mine it with my gpu?
Is there a miner?
How can i fold protein?

btw, i only have graphics cards, no asic

thx Smiley

http://folding.stanford.edu/home/

then

https://www.cryptobullionpools.com/about
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
May 11, 2014, 01:35:08 AM
 #126

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610

Reverse engineer from time to time


View Profile
May 11, 2014, 01:38:43 AM
 #127

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
hardcoreprime
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147


View Profile
May 11, 2014, 01:39:10 AM
 #128

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.

Thanks, but i just tried it and it just reverts back to the same Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17

r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
May 11, 2014, 01:40:15 AM
 #129

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

Look in the 2nd directory you installed to during the installation process. Mine's not default so I'm not sure.
hardcoreprime
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147


View Profile
May 11, 2014, 01:40:42 AM
 #130

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

delete the folders here C:\Users\your computer\AppData\Roaming\FAHClient\work

Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610

Reverse engineer from time to time


View Profile
May 11, 2014, 01:42:34 AM
 #131

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

delete the folders here C:\Users\your computer\AppData\Roaming\FAHClient\work
I deleted it, restarted everything, but same thing.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
cryptoconomist
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226


View Profile
May 11, 2014, 01:43:30 AM
 #132

760 nvidia = 18400 PPD

what should I get next?
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
May 11, 2014, 01:44:45 AM
 #133

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

delete the folders here C:\Users\your computer\AppData\Roaming\FAHClient\work
I deleted it, restarted everything, but same thing.

Erm, then 2 last things,

1) I remember reading that if you have like 6 GPUs and only a dual core CPU system, the CPU will be the bottleneck. So try not to fold on the CPU and see what happens.

2) Leave is for 1 hour and see if the PPD goes up.
hardcoreprime
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147


View Profile
May 11, 2014, 01:47:06 AM
 #134

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?


delete the folders here C:\Users\your computer\AppData\Roaming\FAHClient\work
I deleted it, restarted everything, but same thing.

Erm, then 2 last things,

1) I remember reading that if you have like 6 GPUs and only a dual core CPU system, the CPU will be the bottleneck. So try not to fold on the CPU and see what happens.

2) Leave is for 1 hour and see if the PPD goes up.


One of my rigs is working now.... The settings were good just had to wait about 30-40 minutes

Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610

Reverse engineer from time to time


View Profile
May 11, 2014, 01:47:12 AM
 #135

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

delete the folders here C:\Users\your computer\AppData\Roaming\FAHClient\work
I deleted it, restarted everything, but same thing.

Erm, then 2 last things,

1) I remember reading that if you have like 6 GPUs and only a dual core CPU system, the CPU will be the bottleneck. So try not to fold on the CPU and see what happens.

2) Leave is for 1 hour and see if the PPD goes up.
I have, left it before for over an hour, same thing. My CPU is an i5-4670k, and I am also not folding on it, so there is no bottleneck.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
May 11, 2014, 01:49:49 AM
 #136

For those of you seeing exactly 1679 PPD, what is your TPF and what project were you assigned? Are you on Core_17 WUs? Smiley

Estimate TPF 2hrs 26minutes
Fahcore 0x17
Exact same stuff.

You can try erasing your current work units and download new ones and see if that makes a difference.
How?

delete the folders here C:\Users\your computer\AppData\Roaming\FAHClient\work
I deleted it, restarted everything, but same thing.

Erm, then 2 last things,

1) I remember reading that if you have like 6 GPUs and only a dual core CPU system, the CPU will be the bottleneck. So try not to fold on the CPU and see what happens.

2) Leave is for 1 hour and see if the PPD goes up.
I have, left it before for over an hour, same thing. My CPU is an i5-4670k, and I am also not folding on it, so there is no bottleneck.

Sorry I don't have any more suggestions then. ):

Perhaps like the above poster said, wait for 30-40mins.
Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610

Reverse engineer from time to time


View Profile
May 11, 2014, 01:52:18 AM
 #137

Alright, but  I doubt it would change anything, it has already been nearly 10 minutes and the speed is still 1679PPD and as you saw, another user has the same problem.

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
cameronpalte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
May 11, 2014, 01:56:13 AM
 #138

Hello, i am a newbie, and i don't understand how to mine this coin.
May i ask how can i mine it with my gpu?
Is there a miner?
How can i fold protein?

btw, i only have graphics cards, no asic

thx Smiley

If you only have graphics cards you want to fold proteins. This guide should help: https://www.cryptobullionpools.com/about

Bitcoin Facuet List - Free http://bitcoinsfaucetslist.blogspot.com/
RusBoy
Member
**
Offline Offline

Activity: 80


View Profile
May 11, 2014, 01:56:34 AM
 #139

It took almost 1-2hours for all my rigs PPD to kick in, i would just give it some time.
Alright, but  I doubt it would change anything, it has already been nearly 10 minutes and the speed is still 1679PPD and as you saw, another user has the same problem.
cameronpalte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
May 11, 2014, 01:57:05 AM
 #140

760 nvidia = 18400 PPD

what should I get next?

Do you have a passkey with 10 workunits yet - without the bonus this is pretty standard I believe.

Bitcoin Facuet List - Free http://bitcoinsfaucetslist.blogspot.com/
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 221 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!