Bitcoin Forum
July 05, 2022, 12:48:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 233 »
  Print  
Author Topic: [ANN] CureCoin 2.0 is live - Mandatory Update is available now - DEC 2018  (Read 696061 times)
cameronpalte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250


View Profile
May 11, 2014, 11:37:55 PM
 #261

We have two more pools updated in OP and Curecoin is on an exchange also updated in OP

Pools
Mining pool 1: http://cure.cryptopools.com/
Mining pool 2: https://cure.united-miners.com/
Mining pool 3: https://www.minep.it/pool/cur/
Mining pool 4: http://betahash.com/getting_started

Exchanges: https://www.scificryptoexchange.com/#/trade/exchange/41

I can not see a cure coin pool at betahash.com

Confirmed I can't see it either.

Bitcoin Facuet List - Free http://bitcoinsfaucetslist.blogspot.com/
1656982130
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656982130

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656982130
Reply with quote  #2

1656982130
Report to moderator
1656982130
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656982130

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656982130
Reply with quote  #2

1656982130
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Burninj
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
May 11, 2014, 11:38:58 PM
 #262

Is there any tutorial for remote control, because I can't manage to conect to my workers even with firewall off Sad

Try here https://fah-web.stanford.edu/projects/FAHClient/wiki/RemoteClients



Already tried this one but I can't get it to work...

managing 20+ rigs with teamviewer is a pain in the ass, I want to be able to switch from folding to mining instantly...
meelvanchris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
May 11, 2014, 11:42:31 PM
 #263

managing 20+ rigs with teamviewer is a pain in the ass, I want to be able to switch from folding to mining instantly...
How would you switch from folding to mining from within the f@h client? Im pretty sure the remote access in f@h is just to acces the client remotely.... not the whole pc... (altough could ofc be wrong =)) quote standford :
Quote
Congratulations! FAHControl should connect to the remote client in a few seconds, and allow full access to monitor progress and configure settings.

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████   
     ▀██████████████████████████▀     
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀             
              ██████████             
               ████████               
               ▀██████▀               
                ██████               
                 
.
trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
Daliss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
May 11, 2014, 11:52:00 PM
 #264

managing 20+ rigs with teamviewer is a pain in the ass, I want to be able to switch from folding to mining instantly...
How would you switch from folding to mining from within the f@h client? Im pretty sure the remote access in f@h is just to acces the client remotely.... not the whole pc... (altough could ofc be wrong =)) quote standford :
Quote
Congratulations! FAHControl should connect to the remote client in a few seconds, and allow full access to monitor progress and configure settings.

...

I'm not trying mining with f@h client, I just want to be able to pause all my folding from one client...
meelvanchris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
May 12, 2014, 12:14:59 AM
 #265

I'm not trying mining with f@h client, I just want to be able to pause all my folding from one client...
Smiley I get that. I just meant to say, that to switch to mining, one would still need access to a machine on order to start the mining process. (if so, then might as well use teamviewer to pause the folding and start the mining)  Then again, i have a mere 2 rigs... So i don't pretend to know all there is to know about remote mining... could very well be you have a better way to remotely start the mining on your rigs them teamviewer.... As for the remote connection usage in f@h client, check out foldingforum.org for similar problems... Possible hits :

https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=0&t=26036&p=261089&hilit=remote+access#p261089
https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=67&t=18414&p=184041&hilit=remote+login#p184041
https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=67&t=18154&p=181639&hilit=remote+login#p181639
*please note... only did a quick search, and quick browse reading....so not sure if any of the above help at all... just meant to illustrate about the forum. good luck, hope you find a fix...

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████   
     ▀██████████████████████████▀     
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀             
              ██████████             
               ████████               
               ▀██████▀               
                ██████               
                 
.
trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
May 12, 2014, 12:53:36 AM
 #266

managing 20+ rigs with teamviewer is a pain in the ass, I want to be able to switch from folding to mining instantly...
How would you switch from folding to mining from within the f@h client? Im pretty sure the remote access in f@h is just to acces the client remotely.... not the whole pc... (altough could ofc be wrong =)) quote standford :
Quote
Congratulations! FAHControl should connect to the remote client in a few seconds, and allow full access to monitor progress and configure settings.

...

I'm not trying mining with f@h client, I just want to be able to pause all my folding from one client...

Well I used to use FAHControl + CGRemote. I didn't need to disable the firewall, just added an exception.
hardcoreprime
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147
Merit: 100


View Profile
May 12, 2014, 01:34:30 AM
 #267

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?

cameronpalte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250


View Profile
May 12, 2014, 01:55:37 AM
 #268

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?

They should be dispersed roughly every 24 hours. Does the pool show you as having any balance under the account balance section? Have you finished any workunits? Have you attached your curecoin address?

Bitcoin Facuet List - Free http://bitcoinsfaucetslist.blogspot.com/
meelvanchris
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
May 12, 2014, 01:57:10 AM
 #269

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?
Look at daily stats, u will see that instead of blocks ther are day's. Coins get paid /divided once per day according to ppd.  (fyi before curecoin, pool got paid in rikcoin... (to avoid confusion as to why so many days..)
So you will get paid like everyone, once per day. As for your 24 hours -> takes time to complete first workunits.. then takes time for points to get credited at curecoin team and then some more time for it to be credited and verified b y cryptobullion. Doublecheck to see your stats/PPD on teampage : http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=224497 then doublecheck cryptobullion that you indeed used the exact same username as you do on curecointeam. If it matches then all gotta do is be patient. you will get your coins in due time. (not sure exactly how much time, but i can verify that i have gotten coins and have curecoins in my wallet atm)

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████   
     ▀██████████████████████████▀     
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀             
              ██████████             
               ████████               
               ▀██████▀               
                ██████               
                 
.
trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
FifthGhostbuster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100


View Profile
May 12, 2014, 01:57:44 AM
 #270

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?

Payout occur once every 24 hours. give it a little more time if nothing happens in the next 24 hours then contact either via forums or you can message me and ill try to help you get it worked out. Also make sure you are folding for the correct team. if your pulling up on stats your payout will be secure.
check out this folding guide just make sure everything is set up correctly.
https://www.curecoin.us/index.php?topic=3482.0

Thanks FifthGhostbuster

Go CureCoin!
cameronpalte
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250


View Profile
May 12, 2014, 02:24:51 AM
 #271

The pool should be updated for shorter updates even if the payouts are still once a day to keep people from timing their submissions.

Bitcoin Facuet List - Free http://bitcoinsfaucetslist.blogspot.com/
ChristianVirtual
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
May 12, 2014, 03:12:17 AM
 #272

Is there any tutorial for remote control, because I can't manage to conect to my workers even with firewall off Sad

Try here https://fah-web.stanford.edu/projects/FAHClient/wiki/RemoteClients



Already tried this one but I can't get it to work...

managing 20+ rigs with teamviewer is a pain in the ass, I want to be able to switch from folding to mining instantly...

Make sure to enter the same password on the remote client configuration you want to access to and also in the FAHClient on your workstation.
Can you reach via ping ?
DogeRangler
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 12, 2014, 03:40:34 AM
 #273

Any plans on supporting GPU folding on OSX soon?  Or is it only going to be cpu?
ChristianVirtual
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
May 12, 2014, 03:43:27 AM
 #274

Any plans on supporting GPU folding on OSX soon?  Or is it only going to be cpu?

Problem are with the OpenCL drivers for/from Apple. They are not on a level as FAH software could work with. That said Apple and FAH are working together to solve it according for some news earlier this year. But as usual no estimation.
https://folding.stanford.edu/home/progress-with-openmm-on-osx/

You are right: for the time being only CPU on Mac OS X

(I hope to fold enough coins for a nMP; not happen Roll Eyes )
khoileminh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
May 12, 2014, 04:03:55 AM
 #275

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?
Me too  Huh I quit now.
cygnusxi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 397
Merit: 251


CureCoin Lead Dev


View Profile WWW
May 12, 2014, 04:04:28 AM
 #276

Any plans on supporting GPU folding on OSX soon?  Or is it only going to be cpu?

That is more of a problem for apple to sort out with F@H. In my searching I have found that team APPLE INC has hit around 7 mill PPD at times ( with only one user). Its very possible they were testing gpu support, but that is only my guess, they may have been testing some type of mutli cpu platform. I asked that folder what kind of hardware he was using and did not receive a reply   Huh Hopefully APPLE will step up and help make gpu folding possible on their OS. I've read that it is possible to GPU fold on a mac with windows installed on it if you own mac and want to get gpu folding right away I would try that.

EDIT - ChristianVirtual beat me to a better answer, I told you ChristianVirtual was a pro folder enthusiast  Wink

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin. https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757 MergeFold with FoldingCoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=781352.0
Vorksholk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1713
Merit: 1001



View Profile WWW
May 12, 2014, 04:13:28 AM
 #277

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?
Me too  Huh I quit now.

The pool can take up to a maximum of 24 hours after a WU is submitted to be accounted for. After 24 hours, the workunit should show up in both stanford's stats (within an hour for them, usually) and on cryptobullionpools. They will then be counted for the following payout. Smiley

VeriBlock: Securing The World's Blockchains Using Bitcoin
https://veriblock.org
cygnusxi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 397
Merit: 251


CureCoin Lead Dev


View Profile WWW
May 12, 2014, 04:17:01 AM
 #278

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?
Me too  Huh I quit now.

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?
Look at daily stats, u will see that instead of blocks ther are day's. Coins get paid /divided once per day according to ppd.  (fyi before curecoin, pool got paid in rikcoin... (to avoid confusion as to why so many days..)
So you will get paid like everyone, once per day. As for your 24 hours -> takes time to complete first workunits.. then takes time for points to get credited at curecoin team and then some more time for it to be credited and verified b y cryptobullion. Doublecheck to see your stats/PPD on teampage : http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=224497 then doublecheck cryptobullion that you indeed used the exact same username as you do on curecointeam. If it matches then all gotta do is be patient. you will get your coins in due time. (not sure exactly how much time, but i can verify that i have gotten coins and have curecoins in my wallet atm)

Just give it some time, others are noticing that it does indeed take a while to get your points onto the pool, there is an intentional delay to make sure that people are not cheating.

As you can see from quoted comments, you do have to wait a little while, but you will indeed get your coins.

Fold Proteins, earn cryptos! CureCoin. https://bitcointalk.org/index.php?topic=603757 MergeFold with FoldingCoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=781352.0
r3animation
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
May 12, 2014, 04:55:05 AM
 #279

I've been folding for 24hrs using Cryptobullions pool and haven't gotten a single coin.  When are coins dispersed?
Me too  Huh I quit now.

Well, if you don't like the coin or are not willing to be patient, you should probably stop.
milan74
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
May 12, 2014, 05:42:47 AM
 #280

Hello, i am a newbie, and i don't understand how to mine this coin.
May i ask how can i mine it with my gpu?
Is there a miner?
How can i fold protein?

btw, i only have graphics cards, no asic

thx Smiley

http://folding.stanford.edu/home/

then

https://www.cryptobullionpools.com/about

Thank you very much for your explanation. I appreciate it.
I will try to do it tonight.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 233 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!