Bitcoin Forum
December 09, 2016, 01:40:41 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 »  All
  Print  
Author Topic: CGminer v3.8.5 on Broadcom based DD-WRT / OpenWRT  (Read 70483 times)
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 14, 2013, 10:24:36 PM
 #321

upped to 3.6.1

https://www.dropbox.com/s/jpbd37zj6kswkri/cgminer_3.6.1_mipsel.ipk
1481290841
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481290841

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481290841
Reply with quote  #2

1481290841
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
OtaconEmmerich
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237



View Profile
October 15, 2013, 06:27:41 AM
 #322

Updated my cgminer, Got it on a different hub with just one BE right now. It's running smooth so far, I'll check it in 30 minutes and add another BE. This version of CGminer may have fixed the timeout issues I had before. I may try this on my tablet later on and see if that fixes I had on that too. Very promising.

Update: Added another BE, Spat out LIBUSB errors after a while. Fun.
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Ruu \o/


View Profile WWW
October 15, 2013, 08:00:42 AM
 #323

Updated my cgminer, Got it on a different hub with just one BE right now. It's running smooth so far, I'll check it in 30 minutes and add another BE. This version of CGminer may have fixed the timeout issues I had before. I may try this on my tablet later on and see if that fixes I had on that too. Very promising.

Update: Added another BE, Spat out LIBUSB errors after a while. Fun.
Which libusb errors?

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
OtaconEmmerich
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237



View Profile
October 15, 2013, 11:00:01 AM
 #324

I tried again, Running fine now on all 6 BE's. I think Hotplugging or User error(I had a bunch of instances of screen running because I'm stupid) caused the error. Gunna let it run all night now. Good work on the new code ckolivas.
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 15, 2013, 02:12:47 PM
 #325

Yeah, I should add the caveat... no hot-plugging! the OS/kernel just doesn't support it.
OtaconEmmerich
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237



View Profile
October 16, 2013, 05:05:46 AM
 #326

Hmm, tempted to get get this going on my ASUS WL-520gU now. The million dollar question is, is 16MB of RAM enough? my N16 is using 43MB right now.
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 16, 2013, 12:54:20 PM
 #327

With a swap drive it might, but you'd be pushing it some.
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 17, 2013, 04:15:11 PM
 #328

Upped to 3.6.3

https://www.dropbox.com/s/h3hsknaf1fdw2rk/cgminer_3.6.3_mipsel.ipk

All working with my 6 BFL SC singles Smiley
CPU usage on the RT-N16 is around 10% for everything (cgminer + OS + whatever else is running).
Total power consumption of that lot is about 1560W

(Remember: Hot-plugging does not work. Have to restart cgminer to find new units.)


nitrox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


tester


View Profile
October 19, 2013, 12:09:52 PM
 #329

help.
when start cgminer show this message

/opt/etc/init.d/S99cgminer: /opt/etc/init.d/S99cgminer: 50: optlog: not found

and cgminer stop working , i use cgminer_3.6.3_mipsel.ipk

later I'll try older version

P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 19, 2013, 12:39:03 PM
 #330

hmm, wonder why you're missing that.
Anyway, I think you can just change all instances of optlog to 'echo'.
OtaconEmmerich
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237



View Profile
October 19, 2013, 01:44:42 PM
 #331

Ick, Just got a(-7) LIBUSB_ERROR_TIMEOUT loop for the second time in a row tonight. Which means I have to restart the router to get it all going again. I updated to 3.6.3 not long ago, but why are errors showing up a day or so later? I wonder if that Seg fault I got a day ago mattered..
nitrox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


tester


View Profile
October 20, 2013, 01:51:03 AM
 #332

i get cgminer_3.6.3_mipsel.ipk working normal.
i changed openwrt with dd-wrt.

now can't start API.
i add to my cgminer.conf
Code:
"api-listen" : true,
"api-port" : "4028",
"api-allow" : "W:192.168.1.0/24"

but i get only this on miner.php:
Code:
Error getting device list: ERR: socket connect(0) failed

any ideas to fix it

P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 20, 2013, 01:32:09 PM
 #333

You could try starting cgminer manually, and having a look at the messages during start up to see if it's enabling the API.
Can't say what's going on there. Looks like it should work. Firewall issue?
nitrox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


tester


View Profile
October 20, 2013, 05:39:27 PM
 #334

logfile
Code:
Illegal instruction

add: how to start manually cgminer ?
i think first
Code:
service cgminer stop
then what ?

P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 21, 2013, 12:09:44 PM
 #335

then manually:

cgminer -c /opt/etc/cgminer.conf
nitrox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


tester


View Profile
October 21, 2013, 06:02:00 PM
 #336

i get this :
Code:
root@MINER:~# cgminer -c /opt/etc/cgminer.conf
Illegal instruction
root@MINER:~#

ADD:
i think some lib is missing , i get "screen" just in case but no result even after restart

P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 21, 2013, 07:28:43 PM
 #337

type:
unset LD_LIBRARY_PATH
unset LD_PRELOAD

first, then cgminer ...
nitrox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


tester


View Profile
October 21, 2013, 07:41:56 PM
 #338

got :
Code:
root@MINER:~# unset LD_LIBRARY_PATH
root@MINER:~# unset LD_PRELOAD
root@MINER:~# cgminer -c /opt/etc/cgminer.conf
Illegal instruction
root@MINER:~#
and always get "Illegal instruction"  Undecided  Sad  Huh

ADD:
this
Code:
unset LD_LIBRARY_PATH
unset LD_PRELOAD
is included in cgminer.sh

P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


View Profile WWW
October 21, 2013, 09:41:31 PM
 #339

That is odd.
It starts with cgminer.sh, but not manually? I don't get it. That's weird.
nitrox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


tester


View Profile
October 21, 2013, 10:16:40 PM
 #340

i use that manual to get OPT on my Asus WL520gU
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Optware%2C_the_Right_Way

and use 2GB flash drive (256MB - swap , other left for OPT approximately 1.7GB )
every thing is normal but cgminer not

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!