Bitcoin Forum
November 21, 2017, 07:10:27 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]  All
  Print  
Author Topic: CGminer v3.8.5 on Broadcom based DD-WRT / OpenWRT  (Read 76148 times)
crazyates
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952



View Profile
December 22, 2013, 06:02:50 PM
 #381

Maybe stick with 3.6.3. Not sure there's much advantage with 3.8.5
I think there were a few changes in temp cuttoffs with 3.8.5, but not a major deal. You have a link for 3.6.3? Please and Thank You. Smiley

Tips? 1crazy8pMqgwJ7tX7ZPZmyPwFbc6xZKM9
Previous Trade History - Sale Thread
1511248227
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511248227

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511248227
Reply with quote  #2

1511248227
Report to moderator
1511248227
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511248227

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511248227
Reply with quote  #2

1511248227
Report to moderator
1511248227
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511248227

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511248227
Reply with quote  #2

1511248227
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile WWW
December 24, 2013, 11:16:49 AM
 #382

https://www.dropbox.com/s/h3hsknaf1fdw2rk/cgminer_3.6.3_mipsel.ipk
daurwid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7

Just Another IT Guy!


View Profile WWW
February 03, 2014, 05:23:05 PM
 #383

P_Shep,

Can you compile a newer version with the -scrypt option?  It is not available in the builds I've tested.

Thanks
P_Shep
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile WWW
February 04, 2014, 11:51:28 AM
 #384

P_Shep,

Can you compile a newer version with the -scrypt option?  It is not available in the builds I've tested.

Thanks

Errr.. Scrypt requires a GPU. You've seen many routers with a GPU?

Also, The newer version don't even have that anymore, CK removed quite some versions ago.
BR0KK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
February 17, 2014, 09:09:56 PM
 #385

P_Shep,

Can you compile a newer version with the -scrypt option?  It is not available in the builds I've tested.

Thanks

Errr.. Scrypt requires a GPU. You've seen many routers with a GPU?

Also, The newer version don't even have that anymore, CK removed quite some versions ago.
There is a bitsream for the Ztex quads that mines litecoin. User kramble made one that mines 60ks/s per quad.

Cgminer should be able to load that onto the boards? 

-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2338


Ruu \o/


View Profile WWW
February 18, 2014, 05:43:59 AM
 #386

No, I removed all scrypt code.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
ninjarobot
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 757


Mine Silent, Mine Deep


View Profile
March 26, 2014, 05:54:26 AM
 #387

Just discovered this thread. cgminer on dd-wrt routers sounds awesome!

I picked up a 2nd hand Netgear D6300 and installed dd-wrt on it today. I believe it has a Broadcom chipset. Will it support this cgminer distribution?

Another thing I'd love to do with my router is to run a full node. (I can connect a USB drive so space is not an issue). But hey, cgminer is a good start!
BR0KK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
March 30, 2014, 12:20:40 AM
 #388

Just discovered this thread. cgminer on dd-wrt routers sounds awesome!

I picked up a 2nd hand Netgear D6300 and installed dd-wrt on it today. I believe it has a Broadcom chipset. Will it support this cgminer distribution?

Another thing I'd love to do with my router is to run a full node. (I can connect a USB drive so space is not an issue). But hey, cgminer is a good start!

I don't think the cpu of the router has the power to run a full bitcoin node. Maybe P2Pool but i can't tell you how Wink

traal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 07, 2014, 07:28:19 PM
 #389

Is there any chance of getting a version with support for Bitmain Antminers?

BTW, the 3.8.5 binary runs on my Asus RT-N16 (Broadcom BCM4718) but not my Linksys WRT-SL54GS (BCM4704).
dlasher
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 417



View Profile WWW
July 25, 2014, 05:47:22 PM
 #390

Is there any chance of getting a version with support for Bitmain Antminers?

BTW, the 3.8.5 binary runs on my Asus RT-N16 (Broadcom BCM4718) but not my Linksys WRT-SL54GS (BCM4704).

+1

The Bitmain S3 is running OpenWRT -- BARRIER BREAKER (Bleeding Edge, r38031) - Atheros AR9330

Quote
[    0.000000] Linux version 3.10.12 (xxl@ubuntu) (gcc version 4.6.4 (OpenWrt/Linaro GCC 4.6-2013.05 r38031) ) #134 Fri Jul 11 10:42:43 CST 2014

VoodooServ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8

VoodooNet


View Profile WWW
March 04, 2015, 09:05:53 AM
 #391

Can anyone make this firmware 0.4b-4.0.0 to work with Technobit Asic & USB Erupters (AntMiners) ?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!