Bitcoin Forum
November 24, 2017, 06:07:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 »
  Print  
Author Topic: [CLOSED] ASICMiner Prisma 1.4th/s - 1.47 BTC  (Read 48511 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
October 23, 2014, 09:19:51 PM
 #301

The USB adapter did not show up.
When it does I will make sure to test and publish an update with how they work.

Are they being shipped with a usb interface? if not then I need to get one of the controllers Sad

1511503653
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511503653

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511503653
Reply with quote  #2

1511503653
Report to moderator
1511503653
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511503653

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511503653
Reply with quote  #2

1511503653
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511503653
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511503653

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511503653
Reply with quote  #2

1511503653
Report to moderator
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
October 23, 2014, 09:23:51 PM
 #302

Hi Phil,
I was wondering if you had a link to where you get the good 10 gauge PSU cables?  Where I get them is way over priced.
Thanks again and keep up the great work I like you posts on different miners.  Smiley

I am certainly going to buy a prisma.  I am trying to decide which group buy to go with, this one or Canary's.  What is the deciding factor for me is when I will receive it.

When, if I order today (10.23.2014), do you estimate I would receive it?  Would it still be within October?

Thanks!

ASICMINER has informed me that there will not be an inventory shortage after the 27th. Batch 6 order will be placed on Sunday or once we reach 10 units sold. I will also have units available for immediate purchase on ASICPuppy.net very soon.
 


I want to buy on asicPuppy.net  please let me know when.  I will need the sd card and run it on the rasp Pi you sold me a while back.

I will post a shit load of photos and tips.  including  a demo on how your psu's power  cord matters for power use.

 hint a 10gauge psu power cord does amazing watts reduction.

judypug1956
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 268


View Profile
October 23, 2014, 09:31:38 PM
 #303

Hi Phil,
I was wondering if you had a link to where you get the good 10 gauge PSU cables?  Where I get them is way over priced.
Thanks again and keep up the great work I like you posts on different miners.  Smiley

yes you have to build them but this is what I do.

I buy this:

http://www.ebay.com/itm/221564715692?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 this



http://www.ebay.com/itm/360886445299?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


and this

http://www.ebay.com/itm/LEVITON-515PR-NEMA-5-15P-Commercial-Grade-Straight-Blade-Plug-15-Amps-125-V-/221574124234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396d8d2ca


i then make 3 x psu cords and 3 x short extension cords

total is about 60 bucks. for 3 of each

you could buy the 10 foot 10 gauge extension cord above  for  11 and add this

http://www.ebay.com/itm/Hosa-Technology-PWA-421-Power-Adaptor-IEC-C13-to-NEMA-5-15P-Cable-PWA421-/251674171871?pt=US_Cables_Snakes_Interconnects&hash=item3a98f319df

 I have yet to try that  should work.

 the key to either  is those 10 foot extension cords from zorro.    11 bucks is very cheap

This is a secondary account .
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
October 23, 2014, 10:21:38 PM
 #304

Hi Phil,
I was wondering if you had a link to where you get the good 10 gauge PSU cables?  Where I get them is way over priced.
Thanks again and keep up the great work I like you posts on different miners.  Smiley

yes you have to build them but this is what I do.

I buy this:

http://www.ebay.com/itm/221564715692?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 this



http://www.ebay.com/itm/360886445299?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


and this

http://www.ebay.com/itm/LEVITON-515PR-NEMA-5-15P-Commercial-Grade-Straight-Blade-Plug-15-Amps-125-V-/221574124234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396d8d2ca


i then make 3 x psu cords and 3 x short extension cords

total is about 60 bucks. for 3 of each

you could buy the 10 foot 10 gauge extension cord above  for  11 and add this

http://www.ebay.com/itm/Hosa-Technology-PWA-421-Power-Adaptor-IEC-C13-to-NEMA-5-15P-Cable-PWA421-/251674171871?pt=US_Cables_Snakes_Interconnects&hash=item3a98f319df

 I have yet to try that  should work.

 the key to either  is those 10 foot extension cords from zorro.    11 bucks is very cheap

was on a different pc without access.  but these 10 avg extension cords help power my 1200 watt plat seasonic drops from 1070 watts with a 14/3 c13 1 piece cable to 1007 with a 12/3 c13 1 piece cable  to 988 watts with a 10/3 1 piece cable.

so that is 82 watts = 2 k-watts a day  ..   I can't afford that  my power is 16 cents.  so this saves me 32 cents a day running 3 s-3's

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
mrpark
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
October 23, 2014, 10:27:36 PM
 #305

That extension says 15 amps, that is probably the max. So continuous load perhaps 12 amps.

Hi Phil,
I was wondering if you had a link to where you get the good 10 gauge PSU cables?  Where I get them is way over priced.
Thanks again and keep up the great work I like you posts on different miners.  Smiley

yes you have to build them but this is what I do.

I buy this:

http://www.ebay.com/itm/221564715692?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 this



http://www.ebay.com/itm/360886445299?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


and this

http://www.ebay.com/itm/LEVITON-515PR-NEMA-5-15P-Commercial-Grade-Straight-Blade-Plug-15-Amps-125-V-/221574124234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396d8d2ca


i then make 3 x psu cords and 3 x short extension cords

total is about 60 bucks. for 3 of each

you could buy the 10 foot 10 gauge extension cord above  for  11 and add this

http://www.ebay.com/itm/Hosa-Technology-PWA-421-Power-Adaptor-IEC-C13-to-NEMA-5-15P-Cable-PWA421-/251674171871?pt=US_Cables_Snakes_Interconnects&hash=item3a98f319df

 I have yet to try that  should work.

 the key to either  is those 10 foot extension cords from zorro.    11 bucks is very cheap

BTC: 1JDjCGtxtxoZ46XgTqUoXBDxNFKwcsEmik
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
October 23, 2014, 11:43:10 PM
 #306

That extension says 15 amps, that is probably the max. So continuous load perhaps 12 amps.

  it is 10/3 gauge 10 feet long.   It does really drop the watts.  the stock cord in a evga 1300 is 14/3. if you go the route of cutting it into a 2 foot 1 plug extension cord and an 8 foot psu cord you won't be able to overload it with an evga 1300.

 I could test the cord to see if it does more then the 1875 watt rating but since my loads on it will be 990-1250 I don't bother.



Hi Phil,
I was wondering if you had a link to where you get the good 10 gauge PSU cables?  Where I get them is way over priced.
Thanks again and keep up the great work I like you posts on different miners.  Smiley

yes you have to build them but this is what I do.

I buy this:

http://www.ebay.com/itm/221564715692?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 this



http://www.ebay.com/itm/360886445299?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


and this

http://www.ebay.com/itm/LEVITON-515PR-NEMA-5-15P-Commercial-Grade-Straight-Blade-Plug-15-Amps-125-V-/221574124234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396d8d2ca


i then make 3 x psu cords and 3 x short extension cords

total is about 60 bucks. for 3 of each

you could buy the 10 foot 10 gauge extension cord above  for  11 and add this

http://www.ebay.com/itm/Hosa-Technology-PWA-421-Power-Adaptor-IEC-C13-to-NEMA-5-15P-Cable-PWA421-/251674171871?pt=US_Cables_Snakes_Interconnects&hash=item3a98f319df

 I have yet to try that  should work.

 the key to either  is those 10 foot extension cords from zorro.    11 bucks is very cheap

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
ferncreekminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
October 24, 2014, 12:19:01 AM
 #307

I'm planning on using 2 x EVGA G2 750Watt PSU per Prisma miner; the 750W has 4 PCIE connectors - so 2 per hashboard isn't a problem.

If anyone is looking for a good deal Amazon has the best price currently; plus their MiR is good for 2 PSUs.



if that is a split rail psu it won't work.  I have a 750 watter and it use up to 3 cables  on the fourth it overloads.  mine is a split rail model .  check and see if it is.

The EVGA G2 750W has a single 12V rail.

Happy to report that this setup is working very nice; seeing around 1445-1460GH/s pulling 1195-1205W at the wall.

The Prisma had shifted a bit inside the foam padding, had 2 handles slightly bent (no damage to the boards) that had to be straightened a bit to be able to plug in the power connectors, the fan screws were loose & a screw was missing opposite side of the fan (found it in the box under the foam padding). Miner up and running within 15 minutes of USPS delivering the box.

Extremely pleased; thanks for organizing the GB CrazyGuy!




CrazyGuy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1934



View Profile
October 24, 2014, 02:38:47 AM
 #308

Thanks for the updates guys! Batch #2 should be arriving any day now and all units going forward will come with the USB-UART adapters. I'll be updating the pi image tonight in preperation for their arrival. Also, I have a few A10 Cubie boards, courtesy of Rockminer, so I may work on an image there as well. I'm starting to think that the 4 Prisma limit is really a limitation of the address space and not the raspberry pi, so I'm unsure if the Cubie will actually have any advantages.

ASICPuppy.net ASIC Mining Hardware and Accessories - 2Pacs in stock!
Xtra7973
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
October 24, 2014, 02:41:10 AM
 #309

That extension says 15 amps, that is probably the max. So continuous load perhaps 12 amps.

  it is 10/3 gauge 10 feet long.   It does really drop the watts.  the stock cord in a evga 1300 is 14/3. if you go the route of cutting it into a 2 foot 1 plug extension cord and an 8 foot psu cord you won't be able to overload it with an evga 1300.

 I could test the cord to see if it does more then the 1875 watt rating but since my loads on it will be 990-1250 I don't bother.



Hi Phil,
I was wondering if you had a link to where you get the good 10 gauge PSU cables?  Where I get them is way over priced.
Thanks again and keep up the great work I like you posts on different miners.  Smiley

yes you have to build them but this is what I do.

I buy this:

http://www.ebay.com/itm/221564715692?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

 this



http://www.ebay.com/itm/360886445299?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


and this

http://www.ebay.com/itm/LEVITON-515PR-NEMA-5-15P-Commercial-Grade-Straight-Blade-Plug-15-Amps-125-V-/221574124234?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396d8d2ca


i then make 3 x psu cords and 3 x short extension cords

total is about 60 bucks. for 3 of each

you could buy the 10 foot 10 gauge extension cord above  for  11 and add this

http://www.ebay.com/itm/Hosa-Technology-PWA-421-Power-Adaptor-IEC-C13-to-NEMA-5-15P-Cable-PWA421-/251674171871?pt=US_Cables_Snakes_Interconnects&hash=item3a98f319df

 I have yet to try that  should work.

 the key to either  is those 10 foot extension cords from zorro.    11 bucks is very cheap
Hey Phil, the link you have for the wire is 12 gauge 10 feet long. You said its 10 gauge and it really drops the watts. Just wondering if you used the 12 gauge in your link or if you used 10 gauge. I found 12/3 @ 25 feet for 27-28 bucks http://www.homedepot.com/p/Cerrowire-25-ft-12-Gauge-SJOOW-Rubber-Cord-Black-282-3603A/202564772?N=5yc1vZc57q or you can grab 15 feet of it from amazon if you have prime for 19 bucks here http://www.amazon.com/Coleman-Cable-25-Amp-12-Gauge-15-Feet/dp/B002G9TNFG I am just wondering what you use 10 or 12 before I order it. Also does anyone have these running on a RPI yet? I have the B+ model or should I go out and grab the old B model or just order the BE controller from crazy for .069 btc? Also just curious if its working with the latest minera image or is there a custom one to get them going. Thanks all
mrpark
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
October 24, 2014, 02:56:29 AM
 #310

so Batch #1 should buy the UART if they need it? Not sure if I need one yet since I got the controller.

Thanks for the updates guys! Batch #2 should be arriving any day now and all units going forward will come with the USB-UART adapters. I'll be updating the pi image tonight in preperation for their arrival. Also, I have a few A10 Cubie boards, courtesy of Rockminer, so I may work on an image there as well. I'm starting to think that the 4 Prisma limit is really a limitation of the address space and not the raspberry pi, so I'm unsure if the Cubie will actually have any advantages.

BTC: 1JDjCGtxtxoZ46XgTqUoXBDxNFKwcsEmik
CrazyGuy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1934



View Profile
October 24, 2014, 02:58:45 AM
 #311

so Batch #1 should buy the UART if they need it? Not sure if I need one yet since I got the controller.

Thanks for the updates guys! Batch #2 should be arriving any day now and all units going forward will come with the USB-UART adapters. I'll be updating the pi image tonight in preperation for their arrival. Also, I have a few A10 Cubie boards, courtesy of Rockminer, so I may work on an image there as well. I'm starting to think that the 4 Prisma limit is really a limitation of the address space and not the raspberry pi, so I'm unsure if the Cubie will actually have any advantages.

Only if you need one early. I'll be sending the adapters out to batch 1 buyers that need them as well.

ASICPuppy.net ASIC Mining Hardware and Accessories - 2Pacs in stock!
Xtra7973
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
October 24, 2014, 03:03:28 AM
 #312

Thanks for the updates guys! Batch #2 should be arriving any day now and all units going forward will come with the USB-UART adapters. I'll be updating the pi image tonight in preperation for their arrival. Also, I have a few A10 Cubie boards, courtesy of Rockminer, so I may work on an image there as well. I'm starting to think that the 4 Prisma limit is really a limitation of the address space and not the raspberry pi, so I'm unsure if the Cubie will actually have any advantages.
Thanks Crazy that answers my question about the PI, that has me more nervous than anything as I don't have a BE controller. Would you recommend I get one or am I going to be ok using my B+ PI's I have already? Thanks again for running this GB.
mrpark
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
October 24, 2014, 03:03:39 AM
 #313

I don't need one right away, but I will need one eventually.

so Batch #1 should buy the UART if they need it? Not sure if I need one yet since I got the controller.

Thanks for the updates guys! Batch #2 should be arriving any day now and all units going forward will come with the USB-UART adapters. I'll be updating the pi image tonight in preperation for their arrival. Also, I have a few A10 Cubie boards, courtesy of Rockminer, so I may work on an image there as well. I'm starting to think that the 4 Prisma limit is really a limitation of the address space and not the raspberry pi, so I'm unsure if the Cubie will actually have any advantages.

Only if you need one early. I'll be sending the adapters out to batch 1 buyers that need them as well.

BTC: 1JDjCGtxtxoZ46XgTqUoXBDxNFKwcsEmik
stan258
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440



View Profile
October 24, 2014, 03:32:27 AM
 #314

This is my first participation in any group buy. CrazyGuy helps relieve anxiety with prompt communication.  Thanks
Xtra7973
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
October 24, 2014, 04:29:23 AM
 #315

This is my first participation in any group buy. CrazyGuy helps relieve anxiety with prompt communication.  Thanks
Im in the same boat stan. This is my first group buy as well, and Crazy is very good at answering questions for us not so proficient in group buys and all things that go with new hardware. I also have to publicly thank Phillipma1957. He goes into great detail with all his posts and explains everything he has going on with pictures as well. Great for someone new to all of things BTC. So thanks guys for sharing your knowledge. Crazy when you have that image for the PI ready please send a copy my way or can you post a link to it? I just want to make sure it works with the model B+ or I will just have to get an older B model or a BE controller from you. Thanks
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
October 24, 2014, 04:33:16 AM
 #316





Hey Phil, the link you have for the wire is 12 gauge 10 feet long. You said its 10 gauge and it really drops the watts. Just wondering if you used the 12 gauge in your link or if you used 10 gauge. I found 12/3 @ 25 feet for 27-28 bucks http://www.homedepot.com/p/Cerrowire-25-ft-12-Gauge-SJOOW-Rubber-Cord-Black-282-3603A/202564772?N=5yc1vZc57q or you can grab 15 feet of it from amazon if you have prime for 19 bucks here http://www.amazon.com/Coleman-Cable-25-Amp-12-Gauge-15-Feet/dp/B002G9TNFG I am just wondering what you use 10 or 12 before I order it. Also does anyone have these running on a RPI yet? I have the B+ model or should I go out and grab the old B model or just order the BE controller from crazy for .069 btc? Also just curious if its working with the latest minera image or is there a custom one to get them going. Thanks all

stupid mistake

here is my 10/3 link

http://www.ebay.com/itm/25ft-power-cable-wire-10-3-600v-30-amp-STROW-generator-power-cable-/261536109031?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce4c451e7


good four 4 six foot cables


now I am currently using the first ebay link which is 12 awg  and 10 feet long.

 I dropped my power from 1070 with a 14/3 cable
to 1009 with a 25 foot 12/3 cable
to 988 with the 10 foot 12/3 cable  which I thought was 10/3
I ordered  a 25 foot piece of the 10/3 and will make a 6 foot cable.

So the 12 awg is good enough for the 1 evga 1300 psu  or in my case 1 1200 watt seasonic platinum.

both the seasonic and the evga stock cables are 14/3 and they run warm.

I will post 10/3 cable results very soon.

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
LordPaco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
October 24, 2014, 04:54:51 AM
 #317

Thanks CrazyGuy, I now have 4 prismas connected to one BE cube that is chugging away the past 2 hours now without problems. I needed the dip switch info for sure. Straight forward install, everything there and even a few extra cables. Sweet more stuff for the parts drawer.




Apologies for the dark pic. But you can see I am powering 4 prismas using two stacked 2000watt IBM DPS2000BB power supplies with Sidehack's awesome breakout board and his cables 1 PCI-E per hashing board (which I admit are a little long for this layout). Cables are not hot or warmer than outside environment. I had a little mishap that involved grounding metal to some parts of a hashing board with pops and sparks but that board is chugging away anyhow  Grin

The tubes do give off a lot of heat, more than the S3 for sure, but just a bit more than a S1. Most of the heat is coming from the stacked power supplies pushing ~4500watts combined. (not confirmed soon I will obtain some recycled PDU's that meter each outlet  Cool) I used the two fans that came with my older S2 kit for the power supplies, one to push, one to pull. One just one wasn't enough it would overheat and shut off.

Pool side reporting 5.7Ths past 1hour, difficulty at 4096.
CrazyGuy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1934



View Profile
October 24, 2014, 05:20:59 AM
 #318

That's awesome! Thanks for sharing your setup. Waiting on some IEC19 cables so I can get my DPS2000 running.

ASICPuppy.net ASIC Mining Hardware and Accessories - 2Pacs in stock!
Xtra7973
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
October 24, 2014, 06:31:29 AM
 #319





Hey Phil, the link you have for the wire is 12 gauge 10 feet long. You said its 10 gauge and it really drops the watts. Just wondering if you used the 12 gauge in your link or if you used 10 gauge. I found 12/3 @ 25 feet for 27-28 bucks http://www.homedepot.com/p/Cerrowire-25-ft-12-Gauge-SJOOW-Rubber-Cord-Black-282-3603A/202564772?N=5yc1vZc57q or you can grab 15 feet of it from amazon if you have prime for 19 bucks here http://www.amazon.com/Coleman-Cable-25-Amp-12-Gauge-15-Feet/dp/B002G9TNFG I am just wondering what you use 10 or 12 before I order it. Also does anyone have these running on a RPI yet? I have the B+ model or should I go out and grab the old B model or just order the BE controller from crazy for .069 btc? Also just curious if its working with the latest minera image or is there a custom one to get them going. Thanks all

stupid mistake

here is my 10/3 link

http://www.ebay.com/itm/25ft-power-cable-wire-10-3-600v-30-amp-STROW-generator-power-cable-/261536109031?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce4c451e7


good four 4 six foot cables


now I am currently using the first ebay link which is 12 awg  and 10 feet long.

 I dropped my power from 1070 with a 14/3 cable
to 1009 with a 25 foot 12/3 cable
to 988 with the 10 foot 12/3 cable  which I thought was 10/3
I ordered  a 25 foot piece of the 10/3 and will make a 6 foot cable.

So the 12 awg is good enough for the 1 evga 1300 psu  or in my case 1 1200 watt seasonic platinum.

both the seasonic and the evga stock cables are 14/3 and they run warm.

I will post 10/3 cable results very soon.


That's still a pretty good drop using 12/3 versus stock cables. Im curious to see your results using the 10/3 so maybe I will hold off on buying anything until I see your results. As always thanks for sharing your results.
 
stan258
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 440



View Profile
October 24, 2014, 10:49:00 AM
 #320

I wanted to use a HP DPS 1200W until the revised power consumtion reported.  My Back up is 2 HP DPS 800s.  I am a bit concerned about the power draw.  Has anybody tried 240V yet?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!