Bitcoin Forum
September 29, 2020, 09:47:54 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 [1401] 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6516825 times)
Prom_ZA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 3


View Profile
August 04, 2020, 07:33:18 PM
 #28001

Claymore is dead for mining on 4GB cards. If you don't have 6/8GB cards forget about it until it's updated. Windows 7 is a no go as you'll be stuck in graphics mode as AMD never enabled compute mode for its drivers. Download AMD compute switcher to make it easier enabling compute mode on Windows 10.

Interesting.. What about motherboards that have onboard VGA / HDMI? It needs to be disabled and use a GPU with 8GB instead?
No, on board works fine.
Doesn't work for me. Linux is stuck at the boot screen only displaying a blinking cursor.
1601416074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601416074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601416074
Reply with quote  #2

1601416074
Report to moderator
1601416074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1601416074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1601416074
Reply with quote  #2

1601416074
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
RelicTruth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
August 04, 2020, 07:58:31 PM
 #28002

main/display gpu need to be 8GB rest can be 4.

Interesting.. What about motherboards that have onboard VGA / HDMI? It needs to be disabled and use a GPU with 8GB instead?
No, on board works fine.


I'm gonna test it tonight.  I have rig running on an AsRock H81 Pro BTC R2.0. I currently have x6 RX 580 8GB GPUs. But I'm going to disable onboard graphics, run display from a 8GB GPU and swap x2 RX 580 8GB GPUs for x2 RX 580 4GB and see if that works. 

I'll report back.
kosaet_
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 09:11:56 AM
 #28003

Hello, from yestarday claymore 15 cant mine devfee , because my cards are 4gb
11:51:03:220   2e0   GPU2 - not enough GPU memory to place DAG, you cannot mine this coin with this GPU

Miner restart every 17m, when devfee start. Any idea how to fix this ?
abarth23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 11:12:57 AM
 #28004

I had the  same yesterday but the guys here helped me a lot.
What I did to fix this was to get Phoenix Miner 5.1c then I unistalled blockchain drivers (my 570rx 4gb are overclocked) with DDU and installed Win10-64Bit-Radeon-Adrenalin 19.11.3 patched the drivers with atikmdag patcher and at the end changed the GPU workload from graphics to compute after hours  the miracle happened. Hope this will work for you as well. Good luck
ivvi30
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 11:42:02 AM
 #28005

CUDA error 0 #102 - 46
...
...
What could be the reason?
Driver 442.19
Claymore`s v15.0
GTX 1060 6gb
hetfieldw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 02:57:33 PM
 #28006

I had the  same yesterday but the guys here helped me a lot.
What I did to fix this was to get Phoenix Miner 5.1c then I unistalled blockchain drivers (my 570rx 4gb are overclocked) with DDU and installed Win10-64Bit-Radeon-Adrenalin 19.11.3 patched the drivers with atikmdag patcher and at the end changed the GPU workload from graphics to compute after hours  the miracle happened. Hope this will work for you as well. Good luck

Hello I need help please, I have already tried with different drivers and none gives me the option of graphics to compute,
amd version Undecided
18.12.1.1 did not work
19.7.5
19.12.2
19.11.3
20.4.2 currently in use

  my system is motherboard tb250-btc
4gb ram
6 rx570 4gb msi gaming

install the PhoenixMiner_5.0e I have a hash of 10mh / s per gpu.
Download [Tool] AMD-Compute-Switcher for switch automatically to compute mode, to switch to compute mode I run it and it doesn't increase speed.

In claymore dual miner it gave me each gpu 29mh / s but it stopped working due to a DAG error!

I don't know what else to do ... Previously, the drivers had the option of workloads, now it doesn't come out in any one, it just went away and that's it

HELP HELP HELP PLEASE Cry
thanks to everyone
dedizones
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 05:20:55 PM
Last edit: August 05, 2020, 07:03:07 PM by dedizones
 #28007

I have RX580 4GB, whith on borad graphic i got only 21 mh/s using claymore, now with PhoenixMiner I got 30 mh/s.
is there any whay to use claymore straps and rx boost on PhoenixMiner to get 32mh/s ^^.

I seriously doubt that. I have the 8gb version and I can barely manage 29mh/s.
By the way... don't you think you should be asking on the PheonixMiner thread?
after using ONE CLICK TIMING PATCH  of PolarisBiosEditor I got this result:https://i.ibb.co/tsFpqGs/Capture.png


quoted so image displays.

@IORILORI.. you cant post images yet due to your rank.

Hello, i have 3 RIG rx580 Nitro+ 8Gb => 33.80MH/s (BIOS STOCK)

How-to 33MH/s ! => fresh install windows 10 + AMD driver 18.5.1 + Config: 0 Error in memory GPU :p

https://www.hostpic.org/images/2008052251270342.png

Code:
-cclock 1220,1220,1220,1220,1220
-mclock 2200,2200,2200,2200,2200

abarth23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 06:26:01 PM
 #28008

Guys I need your help i need afterburner to work again in order to configure memory and speed fun. It detects the gpu's but you cant move anything
Thanks alot once again
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 845
Merit: 500



View Profile
August 05, 2020, 07:05:49 PM
 #28009

Guys I need your help i need afterburner to work again in order to configure memory and speed fun. It detects the gpu's but you cant move anything
Thanks alot once again
and you probably using onboard graphic card.
abarth23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 05, 2020, 07:07:22 PM
 #28010

nope
RAKOT
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 6


View Profile
August 06, 2020, 08:52:19 AM
Last edit: August 06, 2020, 11:59:19 AM by RAKOT
 #28011

ETHpillan - a new tablet to increase the hashrate on video cards from AMD and NVIDIA
Support all miners for Wondows (AMD+Nvidia)
Hashrate
1080ti - 55 mh/s
2080ti - 58 mh/s
RX5700 XT - 60 mh/s



How much benefit on radeon rx series ?
commandera
Member
**
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 51


View Profile
August 06, 2020, 09:34:23 AM
 #28012

ETHpillan - a new tablet to increase the hashrate on video cards from AMD and NVIDIA
Support all miners for Wondows (AMD+Nvidia)
Hashrate
1080ti - 55 mh/s
2080ti - 58 mh/s
RX5700 XT - 60 mh/s

More info: https://github.com/ethpillan/PillForETH/releases/tag/1.1.0

How much benefit on radeon rx series ?
a good increase in hashrate on Radeon

Only claymore ? i have using claymore and other software
Also 580 bios modded and have 30 mh/s + will help ?
Lafu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1655



View Profile
August 06, 2020, 10:30:07 AM
Merited by xandry (2)
 #28013

ETHpillan - a new tablet to increase the hashrate on video cards from AMD and NVIDIA
Support all miners for Wondows (AMD+Nvidia)
Hashrate
1080ti - 55 mh/s
2080ti - 58 mh/s
RX5700 XT - 60 mh/s
Code:
More info: https://github.com/ethpillan/PillForETH/releases/tag/1.1.0

Watch out this is a Malware download !

All other that quoted that post should be edit there post so the link is not clickable anymore .

You can read more about that Link and other Users that spamming and posted that link in the past days here on my thread https://bitcointalk.org/index.php?topic=5182222.msg54942970#msg54942970

Will report the post shortly .

Archived post https://archive.fo/wip/aDnOV




▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄                  ▄▄▄   ▄▄▄▄▄        ▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▀████████████████▄  ████                 █████   ▀████▄    ▄████▀  ▄██████████████   ████████████▀  ▄█████████████▀  ▄█████████████▄
              ▀████  ████               ▄███▀███▄   ▀████▄▄████▀               ████   ████                ████                   ▀████
   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█████  ████              ████   ████    ▀██████▀      ██████████████▄   ████████████▀       ████       ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀
   ██████████████▀   ████            ▄███▀     ▀███▄    ████        ████        ████  ████                ████       ██████████████▀
   ████              ████████████▀  ████   ██████████   ████        ████████████████  █████████████▀      ████       ████      ▀████▄
   ▀▀▀▀              ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀▀   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀▀▀▀        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀        ▀▀▀▀       ▀▀▀▀        ▀▀▀▀▀

#1 CRYPTO CASINO & SPORTSBOOK
  WELCOME
BONUS
.INSTANT & FAST.
.TRANSACTION.....
.PROVABLY FAIR.
......& SECURE......
.24/7 CUSTOMER.
............SUPPORT.
BTC      |      ETH      |      LTC      |      XRP      |      XMR      |      BNB      |     more
Prom_ZA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 3


View Profile
August 06, 2020, 03:37:23 PM
 #28014

Nanominer was real slow and gave a lot of incorrect and stale shares. Now I've switched to PhoenixMiner and haven't had any problems yet. It's even better than Claymore. Not a single incorrect or stale share in the last hour yet. Now I just need to get the onboard graphics to work on Linux for when I hit the ceiling on the primary card.
abarth23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 06, 2020, 03:54:23 PM
 #28015

is there any other software to manage settings except afterburner
alucard20724
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 551
Merit: 258


View Profile
August 07, 2020, 11:58:54 PM
Last edit: August 08, 2020, 03:49:17 AM by alucard20724
 #28016

ETHpillan - a new tablet to increase the hashrate on video cards from AMD and NVIDIA
Support all miners for Wondows (AMD+Nvidia)
Hashrate
1080ti - 55 mh/s
2080ti - 58 mh/s
RX5700 XT - 65 mh/s

More info: https_://github.com/ethpillandev/ETHpillAN/releases/tag/v1.1.0

SCAM

this link has already been reported and removed above.
Now a different account which was silent the last couple of years is trying post it again.

you can find more information about the scam here https://bitcointalk.org/index.php?topic=5182222.msg54942970#msg54942970
elzium
Member
**
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 10


View Profile
August 08, 2020, 10:25:04 AM
 #28017

What about this? Same pattern.

henry293
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
August 08, 2020, 10:34:44 AM
 #28018

not new vertion to fix 4GB gpus?!!!
sbcandrew
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
August 08, 2020, 11:13:15 AM
 #28019

not new vertion to fix 4GB gpus?!!!

no ((((((((

fix 4gb on phoenixminer up to 374 epoch on windows 10

https://www.youtube.com/watch?v=eUaeCGH5_f0
Prom_ZA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 3


View Profile
August 08, 2020, 02:01:22 PM
 #28020

Has anybody managed to get integrated graphics to work in Linux? I just get the blank screen with a cursor. Booting with "nomodeset" works but then there's no compute drivers as well. This is only a temporary fix to install/uninstall drivers but there's already the compute drivers installed.
Pages: « 1 ... 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 [1401] 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!