Bitcoin Forum
June 20, 2019, 10:28:09 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 79 »
  Print  
Author Topic: GTX 1060 discussion thread  (Read 288656 times)
rsup
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
June 30, 2017, 06:46:27 AM
 #161

Does core clock actually help? I was under the impression that only memory speed helps.
1561026489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561026489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561026489
Reply with quote  #2

1561026489
Report to moderator
1561026489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561026489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561026489
Reply with quote  #2

1561026489
Report to moderator
1561026489
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561026489

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561026489
Reply with quote  #2

1561026489
Report to moderator
Bitcoin Poker 3.0
The Largest Bitcoin Poker Site
Bad Beat Jackpot Available
No Limit Texas Hold'em Cash Games And Tournaments
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 518


View Profile
June 30, 2017, 06:55:07 AM
 #162

Does core clock actually help? I was under the impression that only memory speed helps.

Personally ive found that you can push the memory alone only so far. Then you need to up the core clock to keep ut stable.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
cptfisher
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 651
Merit: 505


View Profile
June 30, 2017, 06:55:22 AM
 #163

27 mhs for each 1060 gtx 3gb
70w power limit

reported by pool side
stna1981
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
June 30, 2017, 06:58:37 AM
 #164

Does core clock actually help? I was under the impression that only memory speed helps.

Personally ive found that you can push the memory alone only so far. Then you need to up the core clock to keep ut stable.

You meant "you can't" didn't you? Otherwise, you sentence makes no sense..
preda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 250


View Profile
June 30, 2017, 07:39:45 AM
 #165

My rig 6x 1060gtx 3gb zotac + rig2 6x 1060 3gb gigabyte

Both with wattakill measurement at wall total watt absorbed is 525+540 total 1000 watt for 300mh is a good result


 '
STC.
║║
║║
[/b]
☑ NO ICO ● ▬▬▬▬▬ ☑ AIRDROPS ● ▬▬▬▬▬ ☑ PoS ● ▬▬▬▬ ☑ PoW ●

gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 518


View Profile
June 30, 2017, 07:51:28 AM
 #166

Does core clock actually help? I was under the impression that only memory speed helps.

Personally ive found that you can push the memory alone only so far. Then you need to up the core clock to keep ut stable.

You meant "you can't" didn't you? Otherwise, you sentence makes no sense..

No i meant you "you can". You CAN push it only so far before it gets unstable and needs the core clock increasing. Wink

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
stna1981
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
June 30, 2017, 08:27:25 AM
 #167

So how far can it be pushed without clock increase and how far with clock increase in your case? Although I do not really see the link between core clock and memory clock, but only nVidia knows how their voltage regulation works internally...
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 518


View Profile
June 30, 2017, 08:49:09 AM
 #168

I got the memory up to +600 before the core frequency started going all over the place. So upped the settings to their current levels (see further up the page). Flatlines accross the board on the readings now. Tried pushing to +800 but started using more power so im happy with the 23Mh at approx 75w per card.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
stna1981
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
June 30, 2017, 09:01:47 AM
 #169

Really strange, one of my GTX 1060 can mine XMR with 1511 MHz @ 0.8V and mem +800 MHz without issues...
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 518


View Profile
June 30, 2017, 09:09:40 AM
 #170

Really strange, one of my GTX 1060 can mine XMR with 1511 MHz @ 0.8V and mem +800 MHz without issues...

Who makes the memory for it? Mine are Micron.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
stna1981
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
June 30, 2017, 09:33:17 AM
 #171

Samsung Smiley But I have a 2nd card (same model) that already struggles with +700, currently trying whether +650 is stable.
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 518


View Profile
June 30, 2017, 09:47:24 AM
 #172

Samsung Smiley But I have a 2nd card (same model) that already struggles with +700, currently trying whether +650 is stable.

Lucky guy getting samsung  Smiley that definitely expains the better stability. I could probably push them a bit more if i increased power but another 10-15w for 2Mh isnt worth it for me. Hopefully got two more cards coming in the next week or two so will see how they do. Im aiming for a 5card rig with 100-120Mh rock solid with peak efficiency.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 518


View Profile
June 30, 2017, 06:21:30 PM
 #173

27 mhs for each 1060 gtx 3gb
70w power limit

reported by pool side

Thats great! What are your settings?

Ive had to switch back to +750 clock as even 775 was unstable.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
stna1981
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
June 30, 2017, 06:36:13 PM
 #174

It's almost impossible to get 27 from a GTX 1060, even with +1000 memory you won't have more than 24-25.
So for me it's a typical "pic or didn't happen"!
ahmedjamal1998
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 537


View Profile WWW
July 01, 2017, 12:35:43 AM
 #175

27 mhs for each 1060 gtx 3gb
70w power limit

reported by pool side
It's almost impossible to get 27 from a GTX 1060, even with +1000 memory you won't have more than 24-25.
So for me it's a typical "pic or didn't happen"!

Well it's weird that these two replies don't match ??
Can you tell us how you were able to achieve 27 mh/s ? What overclock settings ??
cptfisher
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 651
Merit: 505


View Profile
July 01, 2017, 02:11:16 AM
 #176

70w power limit
+180 clock
+1450 memory
400w from wall for each rig (5x 1060 3gb)


Hint : I DONT USE CLAYMORE

Quote
ETH mining only scales with memory not with core, so the TDP has no influence on the result.
i dont have to proove with picture nothing just because a noob such you capable of posting the above quoted bullsh*t does not believe  the result does not mean it aint true.... please you started mine 1 hour ago . go back to your hole when it is about judging
bkbirge
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 324
Merit: 110


View Profile WWW
July 01, 2017, 02:32:30 AM
 #177

What do you use to clock the memory +1450?

ssdaytona
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 01, 2017, 04:42:19 AM
 #178

27 MH/s from a 1060 3gb?

I just ordered 6x 1070 for ~$400/each and 4x 1060 6Gb for $260 each.

Should I just return the 1070's? I have one running now and it's pulling about 31 MH/s

If I were to keep the 1070's which are better EVGA black edition vs FTW gaming. I wonder if any of them come with Samsung memory any more.


anakbaru
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 1


View Profile
July 01, 2017, 05:10:25 AM
 #179

My rig 6x 1060gtx 3gb zotac + rig2 6x 1060 3gb gigabyte

Both with wattakill measurement at wall total watt absorbed is 525+540 total 1000 watt for 300mh is a good result

please share your type of zotac dan gigabyte.
i want to build new rig, using gtx 1060 3 gb.
thanks
stna1981
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
July 01, 2017, 05:51:09 AM
 #180

70w power limit
+180 clock
+1450 memory
400w from wall for each rig (5x 1060 3gb)


Hint : I DONT USE CLAYMORE

Quote
ETH mining only scales with memory not with core, so the TDP has no influence on the result.
i dont have to proove with picture nothing just because a noob such you capable of posting the above quoted bullsh*t does not believe  the result does not mean it aint true.... please you started mine 1 hour ago . go back to your hole when it is about judging


Seeing you insulting other people just because they do not believe anything you tell without giving a single proof for it is enough for me to know what kind of person you are.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 79 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!