Bitcoin Forum
June 25, 2018, 08:56:29 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
Author Topic: YACoin Windows 7 x64 [SSSE3 and AVX support] / x86 miner  (Read 78674 times)
shivansps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 501


Crypto into the masses


View Profile
May 10, 2013, 02:45:00 PM
 #21

Finally... 2500K @ 3.9 270khash/s, same as linux.

AVX is faster.

2yac in your way sir!

1529916989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529916989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529916989
Reply with quote  #2

1529916989
Report to moderator
1529916989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529916989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529916989
Reply with quote  #2

1529916989
Report to moderator
Unlike traditional banking where clients have only a few account numbers, with Bitcoin people can create an unlimited number of accounts (addresses). This can be used to easily track payments, and it improves anonymity.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529916989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529916989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529916989
Reply with quote  #2

1529916989
Report to moderator
1529916989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529916989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529916989
Reply with quote  #2

1529916989
Report to moderator
BloodOnSunday
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
May 10, 2013, 02:48:24 PM
 #22

Thank so much! Cheesy
gudmunsn
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
May 10, 2013, 02:48:36 PM
 #23

how are you guys calculating your total speed? Is there a way to monitor this app for total hash rate?

Oh, and thanks! I will give you some of my first block found Smiley

god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 02:50:35 PM
 #24

Increaced  to 160 kh/sec ! Thank you!
Is it normal speed for Core i5 760 2.80 Ghz ?

Look like normal for that CPU.

Thank you all for donations!
god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 02:53:12 PM
 #25

how are you guys calculating your total speed? Is there a way to monitor this app for total hash rate?

We are using YAC pool: https://bitcointalk.org/index.php?topic=200741.0
In this way you can see khs every share
shivansps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 501


Crypto into the masses


View Profile
May 10, 2013, 02:54:42 PM
 #26

It seems like Ivy Bridge performs better than Sandy Bridge on AVX, i only get about 205khash/s on 3400mhz...

shengun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 02:56:13 PM
 #27

why get  "json_rpc_call failed,retry after 30 seconds",when  i used ssse3 and avx to mining.
gpudude
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


GPUDude


View Profile
May 10, 2013, 02:58:33 PM
 #28

how many threads can be used on a 3570K?

ilostcoins
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 250



View Profile
May 10, 2013, 03:00:06 PM
 #29

Using this with a pool, I get many lines of "LONGPOLL detected new block" before a line of "yay" or "boo". Is this normal?  Huh

LTC: LSyqwk4YbhBRtkrUy8NRdKXFoUcgVpu8Qb   NVC: 4HtynfYVyRYo6yM8BTAqyNYwqiucfoPqFW   TAG id: 4313
CMC: CAHrzqveVm9UxGm7PZtT4uj6su4suxKzZv   YAC: Y9m5S7M24sdkjdwxnA9GZpPez6k6EqUjUt
god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 03:03:13 PM
 #30

how many threads can be used on a 3570K?



Look at the speed and experiment
I came to the conclusion that for me, a suitable amount of thread is (2.5 * num_of_logical_core)
As I understand it all depends on how much of the computer itself, and the speed of memory
god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 03:04:20 PM
 #31

Using this with a pool, I get many lines of "LONGPOLL detected new block" before a line of "yay" or "boo". Is this normal?  Huh

Yes Smiley Network detected new block and you can mine it!
ymer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
May 10, 2013, 03:06:46 PM
 #32

how many threads can be used on a 3570K?



Look at the speed and experiment
I came to the conclusion that for me, a suitable amount of thread is (2.5 * num_of_logical_core)
As I understand it all depends on how much of the computer itself, and the speed of memory

what's the command to set the number of threads?

god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 03:10:05 PM
 #33

what's the command to set the number of threads?

-t NUMTHREADS
shodan86
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 03:12:07 PM
 #34

is this only for pool mining or can I solo mine with it as well? (if yes how can I set this up? sorry for being noob). Good Job anyways.
baka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


View Profile
May 10, 2013, 03:12:32 PM
 #35

does it have any dependencies? minerd doesn't start, "application was unable to start correctly"

ShareCoin Free and Fair Distribution. Sc8XY5PmHK1NJ2DNvJhS82AQVFwMGimX8w
Chrisoldinho
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
May 10, 2013, 03:13:18 PM
 #36

8350 getting 280 khash/sec @ 4.6 clock

Reputation thread - https://bitcointalk.org/index.php?topic=207526.0

BTC: 1Lx4N52ZWBJ2ieRudrrUGjec6RybBuGhVV
gudmunsn
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
May 10, 2013, 03:16:15 PM
 #37

how are you guys calculating your total speed? Is there a way to monitor this app for total hash rate?

We are using YAC pool: https://bitcointalk.org/index.php?topic=200741.0
In this way you can see khs every share

Ahh, of course. Thanks!

god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 03:17:05 PM
 #38

does it have any dependencies? minerd doesn't start, "application was unable to start correctly"

MSVC runtime, see here: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632
ymer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
May 10, 2013, 03:17:15 PM
 #39

what's the command to set the number of threads?

-t NUMTHREADS

Thank you

god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 10, 2013, 03:19:40 PM
 #40

is this only for pool mining or can I solo mine with it as well? (if yes how can I set this up? sorry for being noob). Good Job anyways.

solo mining too: https://bitcointalk.org/index.php?topic=200169.0, but use optimised binaries
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!