Bitcoin Forum
December 16, 2017, 01:28:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
Author Topic: YACoin Windows 7 x64 [SSSE3 and AVX support] / x86 miner  (Read 78665 times)
god3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
May 15, 2013, 04:57:50 PM
 #241

Downloaded miners from this thread, started 32-bit miner but it complained about normaliz.dll missing. Found and registered that .dll but some other shit keeps poping-up. Gave up.

Windows 7? Such problem was on Windows XP: https://bitcointalk.org/index.php?topic=201027.msg2109154#msg2109154
1513430938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430938
Reply with quote  #2

1513430938
Report to moderator
1513430938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430938
Reply with quote  #2

1513430938
Report to moderator
1513430938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430938
Reply with quote  #2

1513430938
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513430938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513430938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513430938
Reply with quote  #2

1513430938
Report to moderator
KillaGT
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130



View Profile
May 15, 2013, 05:52:46 PM
 #242

make sure that you install Internet Explorer 8 ...that fixed my problem with the normaliz.dll -you also need the latest service pack and all updates on xp (xp 32bit servicepack 3 - xp64 servicepack 2)
KillaGT
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130



View Profile
May 15, 2013, 09:15:04 PM
 #243

nice video, looked like they've thrown an asic into it, yay jump right behind it  Grin
igysa
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
May 15, 2013, 10:02:15 PM
 #244

amd a10-4600m @ 60kh

what ? so low ?
I have 35-55kh with Athlon X2 340 ?

impossible..

BTC 1Hm2qSb1XZ8iAuogEqCBod17KQPHepjwF
LTC LWu3fAQuw36UVm6vASQgk6yQjgLgKmeWPD
YAC YKVQi33Jv7UaBtStgTDiCB2uL6vsYdX7be
seleme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106



View Profile
May 15, 2013, 10:36:08 PM
 #245

Install IE? I'll rather dump computer in the shredder.  Cheesy

http://www.youtube.com/watch?v=wvBOUy9E5Qw

the only use of ie is to download firefox/chrome  Grin

btw, there is one more windows 7/8 download posted in some of yac threads, it's bit different than this one. I haven't use it on my personal computer, don't know is it safe so only on servers and it gives at least double hash power for me than this one does.

Here is the link BUT use on your own responsibility, I haven't noticed anything but to be safe used it only on servers

https://mega.co.nz/#!pUMBkbbY!cMJYcFqPCMr1idZBr30VsFw0tLY7y63J0N4RVNYMUBc

  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 









        ███████████
      █████████████████
    ███████████████████████
  ███████████████████████████        ██████
  ████████████████████████████
   ████████████████████        ████████████
      ▀█▀              ▀█▀        ██ ████████████████
    ████████████████████████████████
██████████████████
   ██                                ███████████████████
  ██  ██████████████████████████████████████████████████
     ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
       ██████████████████████████████████████████████████
       █████████████████████████████████████████████████
             ██████                          ██████
              ▀██▀                            ▀██▀
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 

.

avaughn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
May 16, 2013, 02:04:30 PM
 #246

So if one were to add support for sha256 and scrypt would that increase LTC/BTC mining speeds?
seleme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106



View Profile
May 16, 2013, 02:21:24 PM
 #247

I'm using WinXP still and slowly but surely moving to Ubuntu since I don't feel like upgrading to Win7+ or staying with OS that won't be supported anymore quite soon (end of year).

Win7 is pretty good though.

  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 









        ███████████
      █████████████████
    ███████████████████████
  ███████████████████████████        ██████
  ████████████████████████████
   ████████████████████        ████████████
      ▀█▀              ▀█▀        ██ ████████████████
    ████████████████████████████████
██████████████████
   ██                                ███████████████████
  ██  ██████████████████████████████████████████████████
     ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
       ██████████████████████████████████████████████████
       █████████████████████████████████████████████████
             ██████                          ██████
              ▀██▀                            ▀██▀
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 

.

Eli0t
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
May 17, 2013, 06:58:22 PM
 #248

no need to install IE8 on XP iv found a normaliz.dll that works with the x86 version, shame i cant find one that works with x64

Code:
https://skydrive.live.com/?cid=6a7e789cab1d6f39&id=6A7E789CAB1D6F39!311 (not my system)

LTC:  LKpJf3uk7KsHU73kxq8iFJrP1AAKN7Yni7  DGC:  DKXGvEbj3Rwgrm2QQbRyNPDDZDYoq4Y44d  XPM:  AWV5AKfLFyoBaMjg9C77rGUBhuFxz5DGGL
Eli0t
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
May 17, 2013, 07:40:02 PM
 #249

btw, there is one more windows 7/8 download posted in some of yac threads, it's bit different than this one. I haven't use it on my personal computer, don't know is it safe so only on servers and it gives at least double hash power for me than this one does.

Here is the link BUT use on your own responsibility, I haven't noticed anything but to be safe used it only on servers

https://mega.co.nz/#!pUMBkbbY!cMJYcFqPCMr1idZBr30VsFw0tLY7y63J0N4RVNYMUBc
this is md5 identical to the one OP posted in this thread already

LTC:  LKpJf3uk7KsHU73kxq8iFJrP1AAKN7Yni7  DGC:  DKXGvEbj3Rwgrm2QQbRyNPDDZDYoq4Y44d  XPM:  AWV5AKfLFyoBaMjg9C77rGUBhuFxz5DGGL
moroz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
May 17, 2013, 09:33:32 PM
 #250

Anyone tried top of the line AMD APUs with this? Something like A10-5800K
cycloid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile WWW
May 18, 2013, 01:33:02 AM
 #251

 Grin

jdebunt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414

Freelance Bitcoin / Blockchain / FinTech Writer


View Profile WWW
May 21, 2013, 01:44:10 PM
 #252

Ever since event N happened, this doesn't seem to work anymore....Any chance to update it? Smiley
ig0tik3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246



View Profile
May 21, 2013, 01:57:04 PM
 #253

Anyone tried top of the line AMD APUs with this? Something like A10-5800K

Boing7898
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
May 21, 2013, 06:50:27 PM
 #254

Ever since event N happened, this doesn't seem to work anymore....Any chance to update it? Smiley
It seems working to me.. are you getting any errors?

jdebunt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414

Freelance Bitcoin / Blockchain / FinTech Writer


View Profile WWW
May 21, 2013, 08:05:54 PM
 #255

Ever since event N happened, this doesn't seem to work anymore....Any chance to update it? Smiley
It seems working to me.. are you getting any errors?

no, i'm getting "accepted shares", however they do not appear on p2pool, and on pushpool i only get invalids Smiley
billotronic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512


Crackpot Idealist


View Profile
May 22, 2013, 12:42:52 AM
 #256

Ever since event N happened, this doesn't seem to work anymore....Any chance to update it? Smiley

noticed that this morning also... only pulling in 50-60k now.

This post sums up why all this bullshit is a scam
Read It. Hate It. Change the facts that it represents.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1606638.msg16139644#msg16139644
gdassori
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
May 23, 2013, 11:05:47 AM
 #257

I got ~25kh\s with ssse3 on win7 64bit, i5-430M, 2.26 GHz, 3Mb L3. (~6 each thread, 4 threads)

Here some specs abouts my CPU: http://ark.intel.com/products/43537

32bit version I was using till today: ~10kh\s - so I got more than a double up, thank you Sir.

Note: On my CPU, AVX crashes. Sad Sad Sad

(Donating 1YAC, obv Smiley expect 10 more if you fix AVX on my CPU and bring me to another double-up  Roll Eyes)

procrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


Shitcoin Maximalist


View Profile
May 23, 2013, 11:18:29 AM
 #258

I got ~25kh\s with ssse3 on win7 64bit, i5-430M, 2.26 GHz, 3Mb L3. (~6 each thread, 4 threads)

Here some specs abouts my CPU: http://ark.intel.com/products/43537

32bit version I was using till today: ~10kh\s - so I got more than a double up, thank you Sir.

Note: On my CPU, AVX crashes. Sad Sad Sad

(Donating 1YAC, obv Smiley expect 10 more if you fix AVX on my CPU and bring me to another double-up  Roll Eyes)

Have you installed Win 7 SP1?
gdassori
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
May 23, 2013, 12:53:46 PM
 #259

Yes, I'm using Windows 7 Home Premium + SP1




Here my message:

Code:
Firma problema:
  Nome evento problema: APPCRASH
  Nome applicazione: minerd_scrypt_jane_x64_avx.exe
  Versione applicazione: 0.0.0.0
  Timestamp applicazione: 518cb1e5
  Nome modulo con errori: minerd_scrypt_jane_x64_avx.exe
  Versione modulo con errori: 0.0.0.0
  Timestamp modulo con errori: 518cb1e5
  Codice eccezione: c000001d
  Offset eccezione: 0000000000002014
  Versione SO: 6.1.7601.2.1.0.768.3
  ID impostazioni locali: 1040
  Informazioni aggiuntive 1: ec10
  Ulteriori informazioni 2: ec100d6264fd4bfcbf82e2b561c5c452
  Ulteriori informazioni 3: 55f2
  Ulteriori informazioni 4: 55f2e7e58ab591dd1115563bf7802d21

Googling a little, I'm just started thinking my CPU is not AVX capable.

CryptoMaster
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
May 23, 2013, 01:00:57 PM
 #260

I got ~25kh\s with ssse3 on win7 64bit, i5-430M, 2.26 GHz, 3Mb L3. (~6 each thread, 4 threads)

Here some specs abouts my CPU: http://ark.intel.com/products/43537

32bit version I was using till today: ~10kh\s - so I got more than a double up, thank you Sir.

Note: On my CPU, AVX crashes. Sad Sad Sad

(Donating 1YAC, obv Smiley expect 10 more if you fix AVX on my CPU and bring me to another double-up  Roll Eyes)

AVX will not work on your CPU, it doesn't support AVX, if it did in the intel description it would display AVX in Instruction Set Extensions. Example:

http://ark.intel.com/products/50072

Do I get the YAC?  Grin

YAC: Y6XC4y9eStUYhm2hApd2txE17o99cJhK1G
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!