huntalan81
|
 |
June 17, 2016, 04:30:09 AM |
|
Nem vagyok egy nagy banyasz, inkabb kereskedni szoktam. Nincs kapacitasom sokaig banyaszni, ezert ezt inkabb masokra hagyom :-) Viszont amikor kiprobaltam, es szembesultem a videokartyam lassusagaval, akkor ez alapjan allitottam be mindent: https://www.cryptocompare.com/mining/guides/how-to-mine-ethereum/Ha ez alapjan nem menne, van technical al-forum itt, biztos szivesen segitenek. Megjegyzem, hogy sztem mennie kell a leiras alapjan ha megfelelsz a felteteleknek :-) (pl win64bit) Esetleg tipp kereskedéssel kapcsolatban az induláshoz? Forex-et ismerem nagyjából, gondolom, valamiben csak hasonló lehet  Angol link is érdekel, az a baj, hogy keresgélni nincs időm utána, örülnék, ha valaki utat mutatna, főleg magyarul  Kereskedéshez hireket merre kerestek? Vagy itt nem hirek alapján megy a kereskedés? Köszönöm előre is  Itt vagy inkább twitter-en keresd Magura-t bizalommal ( https://bitcointalk.org/index.php?topic=1350569.0 ). Magyar kolléga, s kereskedés a fő profilja - némi ellenértékért mindenkinek segít, hasznosan.
|
Delete my negative trust, pls.
|
|
|
|
|
Remember that Bitcoin is still beta software. Don't put all of your money into BTC!
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
Tasunko
|
 |
June 17, 2016, 08:33:35 AM |
|
Mennyi DAO-t loptak el, tudja valaki?
|
▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄ ▄██▀ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ██▀ ▀██▄ ▀▀ ██ ██ ▀██ ▄▄▄▄▄▄▄▄██ ██ ▀██▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██▄ ▄██ ▀██▄ ▄▄▄ ▀██▄ ▄██▀ ▀██▄▄ ▄██▀ ▀▀██████▀▀ ▀▀██████▀▀
| | █ ║ █ | ✔ Unchained Smart Contracts ✔ Decentralized Oracle ✔ Infinitly Scalable
| ✔ Blockchain Technology ✔ Turing-Complete ✔ State-Channels
| █ ║ █ | ▄████▄▄ ▄ ██ ████████████▀ ████▄ █████████████▀ ▀████████▄▄ █████████████ ▄▄█████████████████████████ ██████████████████████████ ▀██████████████████████ █████████████████████ ▀█████████████████▀ ▄█████████████▀ ▄▄███████████████▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
| | ▄██▄ ▄ ▐████ ▄▄ █████ ██████████ █████████████████▀ ▄████████████▀████▌ ██████████ ▀████ ▀▀ █████ ██████████ ▀████▌▄████████████▀ ▄▄▄███████████████▌ ██████████▀ ▐████ ▀▀▀ ████▌ ▀▀▀ ▀███▀
| | f | .FACEBOOK. ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████ LINKEDIN | █ ║ █ | |
|
|
|
Tasunko
|
 |
June 17, 2016, 08:42:51 AM Last edit: June 17, 2016, 09:26:08 AM by Tasunko |
|
3,4M ETHereumot szedtek ki belőle.
|
▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄ ▄██▀ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ██▀ ▀██▄ ▀▀ ██ ██ ▀██ ▄▄▄▄▄▄▄▄██ ██ ▀██▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██▄ ▄██ ▀██▄ ▄▄▄ ▀██▄ ▄██▀ ▀██▄▄ ▄██▀ ▀▀██████▀▀ ▀▀██████▀▀
| | █ ║ █ | ✔ Unchained Smart Contracts ✔ Decentralized Oracle ✔ Infinitly Scalable
| █ ║ █ | ▄████▄▄ ▄ ██ ████████████▀ ████▄ █████████████▀ ▀████████▄▄ █████████████ ▄▄█████████████████████████ ██████████████████████████ ▀██████████████████████ █████████████████████ ▀█████████████████▀ ▄█████████████▀ ▄▄███████████████▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
| | ▄██▄ ▄ ▐████ ▄▄ █████ ██████████ █████████████████▀ ▄████████████▀████▌ ██████████ ▀████ ▀▀ █████ ██████████ ▀████▌▄████████████▀ ▄▄▄███████████████▌ ██████████▀ ▐████ ▀▀▀ ████▌ ▀▀▀ ▀███▀
| | f | .FACEBOOK. ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████ LINKEDIN | █ ║ █ | |
|
|
|
huntalan81
|
 |
June 17, 2016, 02:56:07 PM |
|
3,4M ETHereumot szedtek ki belőle. Honnan?  
|
|
|
|
spiz0r
|
 |
June 17, 2016, 04:45:19 PM |
|
3,4M ETHereumot szedtek ki belőle. Honnan?   DAO-ból.
|
|
|
|
huntalan81
|
 |
June 17, 2016, 05:08:51 PM |
|
3,4M ETHereumot szedtek ki belőle. Honnan?   DAO-ból. Jó, de melyik oldalt törték fel?
|
|
|
|
iFA88
|
 |
June 17, 2016, 05:21:10 PM |
|
Sziasztok! Itt kihasznalnam a lehetoseget es reklamoznam az oldalamat: https://ethereumlottery.netA D tipusnal lehetoseg van Đapp al hasznalni a contractot. Main(real) neten es Morden(test) neten is egyarant mukodik. Probaljatok ki! Egyenlore meg csak angol nyelven van, de mihelyst lesz egy kis idom mar forditom is magyarra. Udvozlettel: -iFA
|
|
|
|
iFA88
|
 |
June 17, 2016, 05:23:46 PM |
|
Letrehoztak egy DAO contractot es egy kis hibaval rengetegszer lefuttatak egy tranzakciot ami egyenkent ~258 ethert utalt at a DAO ra. Az ujonnan letrejott DAO contractbol csak 27 nap utan tudjak csak leszedni a felgyult ethert. Mennyi DAO-t loptak el, tudja valaki?
3,4M ETHereumot szedtek ki belőle. Honnan?   DAO-ból. Jó, de melyik oldalt törték fel?
|
|
|
|
Tasunko
|
 |
June 17, 2016, 11:08:56 PM |
|
Hétfőn lesz ethereum előadás a XIII. kerületben, ha valakit érdekel a téma
|
|
|
|
Tasunko
|
 |
June 19, 2016, 05:13:12 PM |
|
A NEM (XEM) továbbra is érdekes lehet. jön a Catapult, és a Microsoft is beszállt, nem csak a bankok fekszenek rá.
Link? Máris duplázódott az ár, pedig csak pár napja írtam. Catapult kijön 5x-ös emelkedés még simán benne van.
|
|
|
|
|
Seggbek Ur
|
 |
June 20, 2016, 10:35:36 AM |
|
DAO-t szerintem érdemes tartani kisebb összegben. Bármi lehet belőle. vagy nagyon bejön, vagy hatalmas bukás lesz. Ha a NEM megcsinálja a Catapultot Mijinnel, az nagyot fog robbanni. Híreket viszont nem tolnak, csendben teszik(?) a dolgukat.
WAVES-t én is ígéretesnek érzem. Emellett a NXT-t is idesorolnám, ha lesz újítás és átváltás. LISK is ügyesen tolja. RISE remélem lenyomja a LISK-et, bár ennek túl sok realitást nem látok.
Én is mondtam, hogy a NEM nagyot fog robbanni. Már 3x -os az ár, ahhoz képest mikor írtam. Mindenkinek volt ideje bevásárolni.
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
June 20, 2016, 12:00:01 PM |
|
NEM nagyon tör előre.
Az ára a mostani rapid emelkedés után biztosan csökkenni fog egy keveset, akkor érdemes lesz újból bevásárolni. Mindazonáltal több éves távlatban a NEM nagyon jó befektetés.
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
spiz0r
|
 |
June 21, 2016, 10:22:32 AM |
|
Én is nézegettem a NEM-et. De nem találtam semmi érdemi infót, csak marketing szöveget. Ha jól láttam egyelőre csak egy sima crypto minden funkció nélkül, és később szeretnék touring complete-é tenni, mint az ethert. Mi emeli ki a NEM-et a tömegből?
|
|
|
|
huntalan81
|
 |
June 21, 2016, 10:26:48 AM |
|
Bányászat:
bfgminer-ben hogyan kell kikapcsolni a coinbasecheck-et? Végigolvastam az összeg readme-t, de nem jöttem rá (nyilván nem tökéletes az angol tudásom...).
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
June 21, 2016, 01:36:24 PM |
|
Én is nézegettem a NEM-et. De nem találtam semmi érdemi infót, csak marketing szöveget. Ha jól láttam egyelőre csak egy sima crypto minden funkció nélkül, és később szeretnék touring complete-é tenni, mint az ethert. Mi emeli ki a NEM-et a tömegből?
Az értéknövekedése sokkal jobb volt az elmúlt 2 évben pl az ETH-nél, főleg annak, aki szinte ingyen jutott hozzá egy kb. 2 milliós kezdeti stakehez (ez most perpill 15 BTC-t érne). Több japán bank és egyéb intézet is érdeklődik a NEM technologiája iránt. Ebből ereőden létrejöttek olyan megállapodások, amely lehetővé tették, hogy a fejlesztőket fulltime munkavállalóként foglalkoztassák a japán cégek, minden energiájukat a projektnek szentelve. Óriási különbség egy millió dolláros ICO-hoz képest, hogy ezt az ottani vállalatok tették lehetővé (főleg azért, mert gyakorlati hasznát látják a technologiai megoldásnak), nem pedig a lelkes haszonlesők által összegyűjtött bitcoin  Éppen ezért szerintem óriási potenciál van benne.
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
spiz0r
|
 |
June 21, 2016, 04:16:24 PM |
|
Az értéknövekedése sokkal jobb volt az elmúlt 2 évben pl az ETH-nél, főleg annak, aki szinte ingyen jutott hozzá egy kb. 2 milliós kezdeti stakehez (ez most perpill 15 BTC-t érne). Több japán bank és egyéb intézet is érdeklődik a NEM technologiája iránt. Ebből ereőden létrejöttek olyan megállapodások, amely lehetővé tették, hogy a fejlesztőket fulltime munkavállalóként foglalkoztassák a japán cégek, minden energiájukat a projektnek szentelve. Óriási különbség egy millió dolláros ICO-hoz képest, hogy ezt az ottani vállalatok tették lehetővé (főleg azért, mert gyakorlati hasznát látják a technologiai megoldásnak), nem pedig a lelkes haszonlesők által összegyűjtött bitcoin  Éppen ezért szerintem óriási potenciál van benne. Mi az a technológia, aminek látják a gyakorlati hasznát? És mi a gyakorlati haszna?
|
|
|
|
Seggbek Ur
|
 |
June 22, 2016, 07:17:33 AM |
|
DAO-val végül történt valami. Soft fork, hard fork lett végül? Vagy mi az oka a mostani ETH/DAO áremelkedésnek?
|
|
|
|
huntalan81
|
 |
June 22, 2016, 09:20:20 AM |
|
|
|
|
|
spiz0r
|
 |
June 23, 2016, 06:47:34 PM |
|
DAO-val végül történt valami. Soft fork, hard fork lett végül? Vagy mi az oka a mostani ETH/DAO áremelkedésnek?
Még csak a soft forkról megy a szavazás. Még van kb 20 napjuk meghozni a döntést. Egyelőre 75% támogatja a forkot.
|
|
|
|
|