flekkelek
|
|
March 13, 2018, 05:56:57 PM |
|
WD MyPassport. Igazából maga a gyári titkosítás nem a legbiztonságosabb, de ha emellett még egy truecryptet vagy bármilyen olyan programot használ valaki, amivel containereket lehet titkosítani, akkor nem hinném, hogy félni kellene. Köszi a választ. Gondolkodok, hogyan lehetne a biztonságon növelni. Mert addig oké, hogy más nem fér hozzá, de ha sérül én sem... De ez jővő hónapos projekt lesz nálam Wallet titkosít, pendrivera kimásol, fiók aljára felragaszt. Most nézem az aláírásod xDDDDD na ez tényleg megérne pár meritet xDDD csak kár hogy kb 2 hónapja egy darabot se kaptam osztogatásra xD Köszi. Én sem értem amúgy, hogy most miért nem kapunk, vagy legalábbis miért ilyen keveset. Teljesen szar ez a rendszer. Nemtom, nekem van jó pár, osztogattam is csak úgy párat az elmúlt két lapon Ugyanitt merit eladó Én is elosztogattam amim volt, gondoltam majd kapok még, 2 hónap után megnéztem mennyim van, összesen 8. Oké.
|
|
|
|
Raymee
|
köszi srácok most kaptam tőletek így kaptam elosztogatásra is ment vissza... gyerekek ebből nemtudom mikor lesz rang lépés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 7
|
|
March 13, 2018, 08:25:16 PM |
|
köszi srácok most kaptam tőletek így kaptam elosztogatásra is ment vissza... gyerekek ebből nemtudom mikor lesz rang lépés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ha egyszer egy üzlet beindul :DDDD
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
majonero
Member
Merit: 11
|
|
March 14, 2018, 05:04:26 AM |
|
nekem meg 91 merit kell a ranglepeshez?
|
|
|
|
majonero
Member
|
|
March 14, 2018, 05:20:48 AM |
|
A MUNcoin signature campain meddig tart vagy tartott?
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
March 14, 2018, 07:00:26 AM |
|
Az pikk pakk megvan
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
Zandorek
|
|
March 14, 2018, 10:32:36 PM |
|
Az pikk pakk megvan Lehagytad az idézőjeleket
|
|
|
|
cerunnki
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
March 16, 2018, 09:54:25 AM |
|
Sziasztok!
Visszaolvasva pár régebbi hozzászólást láttam, hogy ajánlották a Poloniexet kereskedésre. Gyakran befagynak a befizetések vagy a kifizetések és több hónapig nem reagálnak a support ticketre, így ha nem szeretnél ennyi időre lemondani a coinokról akkor ne használd.
Másik téma: Bitpanda támogat egy ICO-t és a regisztrált tagoknak kiszórnák belőle egy keveset, ha regisztrálva vagy érdemes lehet figyelni.
|
|
|
|
LsL
Member
Activity: 140
Merit: 40
|
|
March 16, 2018, 08:33:53 PM |
|
Sziasztok!
Visszaolvasva pár régebbi hozzászólást láttam, hogy ajánlották a Poloniexet kereskedésre. Gyakran befagynak a befizetések vagy a kifizetések és több hónapig nem reagálnak a support ticketre, így ha nem szeretnél ennyi időre lemondani a coinokról akkor ne használd.
Másik téma: Bitpanda támogat egy ICO-t és a regisztrált tagoknak kiszórnák belőle egy keveset, ha regisztrálva vagy érdemes lehet figyelni.
haat, nekem meg sohan nem vol tilyen problemam a poloniex-el... de olvastam paran jartak igy ... de hirtelen nem tudok olyan valtot ahol ne lettek volna ilyen problemak... ezzel az erovel barmelyik valtora ugyanez elmondhato, hogy ne hasznald... az en szemelyes tapasztalataim szerint most a legszarabb valto a Cryptopia... megis romma van hype-olva... Luxcoin befizetes beert 1 het alatt es sorolhatnam a peldakat... btx trukjeikkrol nem is beszelve... valahogy elfelejtik kfizetni vasarnap airdrop elott a btx-et... majd hetfon screenshot utan..LoL fair game
|
|
|
|
hannusolo
|
|
March 16, 2018, 09:34:48 PM |
|
Valakinek van jó tapasztalata VPS szolgáltatókkal? Tudtok esetleg ajánlani?
Masternode futtatása céljából gondolkodok egyen. Eredetileg úgy terveztem, hogy az itthoni régi bányagépen fogom futtatni, de inkább azt csak backup rendszernek fogom használni, indőnként szinkronizálva a blockchainekkel.
|
|
|
|
cerunnki
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
March 17, 2018, 06:17:14 AM |
|
Sziasztok!
haat, nekem meg sohan nem vol tilyen problemam a poloniex-el... de olvastam paran jartak igy ... de hirtelen nem tudok olyan valtot ahol ne lettek volna ilyen problemak... ezzel az erovel barmelyik valtora ugyanez elmondhato, hogy ne hasznald... az en szemelyes tapasztalataim szerint most a legszarabb valto a Cryptopia... megis romma van hype-olva... Luxcoin befizetes beert 1 het alatt es sorolhatnam a peldakat... btx trukjeikkrol nem is beszelve... valahogy elfelejtik kfizetni vasarnap airdrop elott a btx-et... majd hetfon screenshot utan..LoL fair game Cryptopiat se ajánlanám feltétlenül, nekem is volt velük problémám, de nagyon rövid idő alatt válaszoltak a ticketre. Náluk max pár napra fagy be a befizetésed/kifizetésed (kivéve ha magas confirm coint küldesz, de ezt meglehet nézni küldés előtt). Polon ezzel ellentétben ha bármi problémád van akkor így jártál kategóriába esel, mert semmibe nézik a saját felhasználóikat.
|
|
|
|
kellog9000
Member
Activity: 224
Merit: 12
Pls Donate Merit :)
|
|
March 17, 2018, 02:43:09 PM |
|
Cryptopia, Tradesatoshi nagyon gyorsan valaszol a support.. poloniex egy orbitalis fos ott ha valami gond van ha nem kuldod el oket a ge..be akkor nem segitenek vagy 10-30 nap... mire vissza bufognek valamit.. nekem ez a tapasztalatom...
|
|
|
|
mikespax
|
|
March 18, 2018, 02:16:24 AM |
|
Hi... I have 4 Bitmain D3s in Budapest that I would like to sell for 160,000 HUF each.
|
Bitrated user: mikespax.
|
|
|
Sparks
Jr. Member
Activity: 70
Merit: 2
|
|
March 18, 2018, 05:16:03 PM |
|
Valakinek van jó tapasztalata VPS szolgáltatókkal? Tudtok esetleg ajánlani?
Masternode futtatása céljából gondolkodok egyen. Eredetileg úgy terveztem, hogy az itthoni régi bányagépen fogom futtatni, de inkább azt csak backup rendszernek fogom használni, indőnként szinkronizálva a blockchainekkel.
Én Vultr-on futtatom a master nodeokat, 2,5 USD/hó ártól vannak már VPS-ek, én van ahol azt használom, van ahol az 5 dollárost.
|
|
|
|
majonero
Member
|
|
March 18, 2018, 06:26:50 PM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja...
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
March 18, 2018, 07:17:20 PM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... Naja... Én elosztogattam mostanában, de ha lesz majd küldözgetek
|
|
|
|
kellog9000
Member
|
|
March 19, 2018, 12:33:12 PM Last edit: March 20, 2018, 06:45:53 AM by kellog9000 |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... Nagyon nehéz szerezni! ...
|
|
|
|
Zandorek
|
|
March 19, 2018, 06:47:15 PM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... Nagyon nehéz szerezni! ... Ref. linket annál könnyebb
|
|
|
|
kellog9000
Member
|
|
March 20, 2018, 06:45:21 AM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... Nagyon nehéz szerezni! ... Ref. linket annál könnyebb Szívesen! Az aláírásom is az de mivel nem vagyok még full member nincsenek színek. Ne irigykedj. Ugyanannyi jogod van mint nekem osztani... Amiért "paraszt" voltál vissza rakom (ne vedd magadra!)
|
|
|
|
majonero
Member
|
|
March 20, 2018, 06:22:37 PM |
|
bakker olvasom a szoveget, mondon ez sem tud irni, majd rajovok, hogy spam, gugli forditobol... Az ICO és a légcsatornák tengerében ez minden nap kiemelkedik. A Bytom a táviratához a 100 BTM csoportot kínálja. Miért különbözik ez a légrugó? Mivel ez nem az ICO fázisáról szól, hanem egy sikeres projektről, amely már az értéktőzsdéken és az értéken van, a legjobb 50 pénznem közül. A BTM jelenlegi értéke 0,34 dollár, a teljes airdrop értéke 34 dollár. Lehetőség szerint további 50 BTM bejutás bejutásonként. Hozzáféréshez a táviratban egy profilt kell megadni, ahol beírja a csoportjukat t.me/bytom_official. Akkor töltse ki https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmqHQXCmXIWWtohTkYuzYMutw0LkHoqg6akchOk8U4eRKiGw/viewformahol beírja a távirat becenevét, ETH cím az ERC20 óta token és referencial becenév. A hivatkozott táviratok felhasználóneve @extraordinary1000. A tokeneket március 30-tól kell megkapni.
|
|
|
|
|