Raymee
|
|
March 22, 2018, 07:52:28 PM |
|
nekem meg 91 merit kell a ranglepeshez?
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... szerintem mindenki osztogatná ha lenne amúgy ahogy elnézem külömböző hozzászólókat és nem a magyar részen több 100 meriteket is lehet szerezni 1 kommenttel ez azért jó mert a kapott merit fele vissza osztható tehát ha itt valamelyikőnk egyszer kapna pl 200 at akkor abból 100 at továbbküldhet pl 10 embernek 10 darabot és az az 10 ember is 5 darabot továbbküldhet aztán aki megkapta az 5 darabot azok is 2 őt továbbküldhetnek és akik megkapták azok is 1 et ha ezt folyamatosan pl 1 embernek vagy ugyanazoknak küldjük elég szépen fel lehetne tornászni itt a magyar részen a meriteket
|
|
|
|
Coinvertit
Newbie
Activity: 45
Merit: 0
|
|
March 23, 2018, 10:16:33 AM |
|
Mire jok a meritek? Fel lehet oket valahol hasznalni?
|
|
|
|
Raymee
|
|
March 23, 2018, 03:24:28 PM |
|
Mire jok a meritek? Fel lehet oket valahol hasznalni?
csak és kizárólag a rang lépéshez szükségesek az activity mellett
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 7
|
|
March 23, 2018, 11:00:56 PM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... szerintem mindenki osztogatná ha lenne amúgy ahogy elnézem külömböző hozzászólókat és nem a magyar részen több 100 meriteket is lehet szerezni 1 kommenttel ez azért jó mert a kapott merit fele vissza osztható tehát ha itt valamelyikőnk egyszer kapna pl 200 at akkor abból 100 at továbbküldhet pl 10 embernek 10 darabot és az az 10 ember is 5 darabot továbbküldhet aztán aki megkapta az 5 darabot azok is 2 őt továbbküldhetnek és akik megkapták azok is 1 et ha ezt folyamatosan pl 1 embernek vagy ugyanazoknak küldjük elég szépen fel lehetne tornászni itt a magyar részen a meriteket Szerintem létre kéne hozni egy secondary marketet és ott adni venni
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
flekkelek
|
|
March 23, 2018, 11:16:27 PM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... szerintem mindenki osztogatná ha lenne amúgy ahogy elnézem külömböző hozzászólókat és nem a magyar részen több 100 meriteket is lehet szerezni 1 kommenttel ez azért jó mert a kapott merit fele vissza osztható tehát ha itt valamelyikőnk egyszer kapna pl 200 at akkor abból 100 at továbbküldhet pl 10 embernek 10 darabot és az az 10 ember is 5 darabot továbbküldhet aztán aki megkapta az 5 darabot azok is 2 őt továbbküldhetnek és akik megkapták azok is 1 et ha ezt folyamatosan pl 1 embernek vagy ugyanazoknak küldjük elég szépen fel lehetne tornászni itt a magyar részen a meriteket Szerintem létre kéne hozni egy secondary marketet és ott adni venni van már pár, ahogy a red is jár érte
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
March 23, 2018, 11:30:06 PM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... szerintem mindenki osztogatná ha lenne amúgy ahogy elnézem külömböző hozzászólókat és nem a magyar részen több 100 meriteket is lehet szerezni 1 kommenttel ez azért jó mert a kapott merit fele vissza osztható tehát ha itt valamelyikőnk egyszer kapna pl 200 at akkor abból 100 at továbbküldhet pl 10 embernek 10 darabot és az az 10 ember is 5 darabot továbbküldhet aztán aki megkapta az 5 darabot azok is 2 őt továbbküldhetnek és akik megkapták azok is 1 et ha ezt folyamatosan pl 1 embernek vagy ugyanazoknak küldjük elég szépen fel lehetne tornászni itt a magyar részen a meriteket Szerintem létre kéne hozni egy secondary marketet és ott adni venni van már pár, ahogy a red is jár érte Hogy ez a rendszer milyen szigorú :DD
|
DGTX Airdrop // Crypto exchange without commission (https://digitexfutures.com/join-waitlist?kid=15JQ42/)
|
|
|
kellog9000
Member
Activity: 224
Merit: 12
Pls Donate Merit :)
|
|
March 24, 2018, 07:40:50 AM |
|
Az pikk pakk megvan foleg ha senki nem osztogatja... szerintem mindenki osztogatná ha lenne amúgy ahogy elnézem külömböző hozzászólókat és nem a magyar részen több 100 meriteket is lehet szerezni 1 kommenttel ez azért jó mert a kapott merit fele vissza osztható tehát ha itt valamelyikőnk egyszer kapna pl 200 at akkor abból 100 at továbbküldhet pl 10 embernek 10 darabot és az az 10 ember is 5 darabot továbbküldhet aztán aki megkapta az 5 darabot azok is 2 őt továbbküldhetnek és akik megkapták azok is 1 et ha ezt folyamatosan pl 1 embernek vagy ugyanazoknak küldjük elég szépen fel lehetne tornászni itt a magyar részen a meriteket Na akkor gyorsan gyűjtsél össze nekem 500 at
|
|
|
|
Bencus
Member
Activity: 265
Merit: 11
|
|
March 24, 2018, 10:54:11 PM |
|
Az pikk pakk megvan Még szerencse, hogy két hónap alatt egyetlen árva meritet se sikerült összeszednem Próbáltam minőségit posztolni, volt pár, amely szerintem meritet érdemelt volna, de sajnos nem nagyon osztogatják, pedig szintlépéshez sokaknak jól jönne. Bele se merek gondolni, mennyi idő lehet 91-et összeszedni még. Hát még 500-at
|
|
|
|
ecocryptology
Newbie
Activity: 2
|
|
March 26, 2018, 08:08:11 PM |
|
Szerintem arra kell törekedni hogy értelmes posztok jenjennek meg és akkor meglesz a jutalom. Én csak most találtam rá erre a fórumra de remélem hamarosan értékes dolgokat is tudni fogok írni. Éljen a Crypto világ.
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
March 28, 2018, 08:18:04 PM |
|
Hello mindenkinek, ajánlom, hogy vessen egy pillantást a SONDER ICO, egy nagyon érdekes projekt, hozhat egy csomó pénzt, a PRE SALE kezdődött ma
Te benne vagy a csapatban?
|
|
|
|
Raymee
|
|
March 30, 2018, 12:06:16 PM |
|
Hello mindenkinek, ajánlom, hogy vessen egy pillantást a SONDER ICO, egy nagyon érdekes projekt, hozhat egy csomó pénzt, a PRE SALE kezdődött ma
Te benne vagy a csapatban? gondolhatod....
|
|
|
|
|
Raymee
|
|
April 01, 2018, 07:47:17 AM |
|
ugye a nevek alatt ezek az új cuccok csak áprilisi tréfa? The new rank components are: Activity & Merit As before. Politeness How polite you have been in your posts, using language such as "please" and "sir". Politeness is after all the cornerstone of any good community. fMerit An obvious extension on top of Merit, sMerit, and source merit. It is calculated using this simple formula: Code: min((1103515245*(uid+activity)+12345) % (1<<10),(1103515245*posts+12345) % (1<<10), (1103515245*merit+12345) % (1<<10)) Imagination Bitcoin would not even exist without Satoshi's impressive imagination, so I've decided to take this into account on the forum. Imaginative people are those who have posted many images. Virtue This is an upright, God-fearing community which will suffer no witchcraft or other heresy. This stat measures your moral virtue. Warning: those with low virtue may be visited by the holy inquisition. Coins How many different coins you have invested in. A good Bitcointalker will maintain a reasonable balance between conservative (100% yearly return) and aggressive (7% weekly return) tokens/coins. Karma This is how many non-scammer trust ratings you have both sent and received. Due to our strict moderation of the trust system, this is sure to be a highly reliable measure of your reliability vis-ŕ-vis the trust system.
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
April 01, 2018, 11:24:35 AM |
|
ugye a nevek alatt ezek az új cuccok csak áprilisi tréfa? The new rank components are: Activity & Merit As before. Politeness How polite you have been in your posts, using language such as "please" and "sir". Politeness is after all the cornerstone of any good community. fMerit An obvious extension on top of Merit, sMerit, and source merit. It is calculated using this simple formula: Code: min((1103515245*(uid+activity)+12345) % (1<<10),(1103515245*posts+12345) % (1<<10), (1103515245*merit+12345) % (1<<10)) Imagination Bitcoin would not even exist without Satoshi's impressive imagination, so I've decided to take this into account on the forum. Imaginative people are those who have posted many images. Virtue This is an upright, God-fearing community which will suffer no witchcraft or other heresy. This stat measures your moral virtue. Warning: those with low virtue may be visited by the holy inquisition. Coins How many different coins you have invested in. A good Bitcointalker will maintain a reasonable balance between conservative (100% yearly return) and aggressive (7% weekly return) tokens/coins. Karma This is how many non-scammer trust ratings you have both sent and received. Due to our strict moderation of the trust system, this is sure to be a highly reliable measure of your reliability vis-ŕ-vis the trust system. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3232693.260Nagyon úgy néz ki
|
|
|
|
majonero
Member
|
|
April 01, 2018, 06:35:44 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
April 02, 2018, 07:51:35 AM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden
|
|
|
|
majonero
Member
|
|
April 02, 2018, 05:37:13 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni?
|
|
|
|
tbalazs
Jr. Member
|
|
April 02, 2018, 09:10:32 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra
|
|
|
|
newcryptoage
Newbie
Activity: 15
|
|
April 02, 2018, 11:28:22 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam.
|
|
|
|
Zandorek
|
|
April 03, 2018, 03:20:11 PM |
|
ez csak azert, hogy ugy nezzen ki mintha kemenyen dolgoznank ezennek a forumnak a jobbatetelen Hogy lehetne jobb? Olyan modern itt minden nem inkabb postmodernt akartal irni? Igazából minden funkciót ellát, így nincs ok a panaszra Szerintem a nagy beszigoritások a forum hosszútávú vesztét is előidézheti. Ezek a meritek nem sokat fognak hozni a szinvonal növekedéshez. De ne legyen igazam. Viszont cserébe nehezebb szintet lépni.
|
|
|
|
|