Bitcoin Forum
December 16, 2017, 09:17:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 174 »
  Print  
Author Topic: [WDC] Worldcoin | 3.0 Flirtatious Ant Released! | Multicoin architecture  (Read 407376 times)
nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 16, 2013, 03:52:48 AM
 #541

Anyone ever figure out what the communications port is?

worldcoin.in   everything you need is in the download section including settings.

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
wmikrut
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 620



View Profile WWW
May 16, 2013, 03:53:10 AM
 #542

Anyone ever figure out what the communications port is?

Comm port for the firewall is 11081

I will NEVER ask for any kind of funds up front in a buy/sale of anything on bitcointalk.

BM-2cTFihJKmSwusMAoYuUHPvpx56Jozv64KK
Nolo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Whoa, there are a lot of cats in this wall.


View Profile
May 16, 2013, 03:54:37 AM
 #543

Anyone ever figure out what the communications port is?

Comm port for the firewall is 11081

Are you sure?  Because I'm not getting any communication through that port after opening it.  Only 8 connections as well. 

Charlie Kelly: I'm pleading the 5th.  The Attorney: I would advise you do that.  Charlie Kelly: I'll take that advice under cooperation, alright? Now, let's say you and I go toe-to-toe on bird law and see who comes out the victor?  The Attorney: You know, I don't think I'm going to do anything close to that and I can clearly see you know nothing about the law.
19GpqFsNGP8jS941YYZZjmCSrHwvX3QjiC
nerdcustoms
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
May 16, 2013, 03:54:46 AM
 #544

Anyone ever figure out what the communications port is?

Comm port for the firewall is 11081

use the websites they have in place people:

https://twitter.com/WorldCoinWDC

&

http://www.worldcoin.in

both have been updated regulary with new nodes, settings, etc..

 *Image Removed*
Reputation Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=202142
wmikrut
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 620



View Profile WWW
May 16, 2013, 03:55:25 AM
 #545

I would imagine the people trying to praise this coin are the same that were dick riding feathercoin a few weeks back.

I'm praising all of the hard work the dev's put into this, and how smooth the launch was.  So many complaints, but I have yet to see anyone do a better job.  Clear downloads, good websites, Twitter updates, clear instructions, settings, nodes, etc.... I have all orphans so far, but you have to admit the setup is really professional.  Just about everything was accounted for, I even noticed the dev has been good about updating www.worldcoin.in with good nodes as they come in.


Oh and the name is great, I had been thinking of a coin along these lines for a few weeks now... was going to call mine "World Credits" though.  Credits just seem like a better name to set it apart from the rest of the "coins".  SWTOR FTW.

I am not complaining... just frustrated.
They do have a nice website, twitter updates, the launch was within the expected launch time.

I will NEVER ask for any kind of funds up front in a buy/sale of anything on bitcointalk.

BM-2cTFihJKmSwusMAoYuUHPvpx56Jozv64KK
mercSuey
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
May 16, 2013, 03:55:32 AM
 #546

I can't connect.  Can someone help me out and double check my process.

I put this worldcoin.conf file in my appdata/roaming/worldcoin folder, as well as my cgminer folder...

rpcuser=myuser
rpcpassword=mypw
maxconnections=100
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=11082
daemon=1
server=1
gen=0
testnet=0
listen=0
maxconnections=100
addnode=71.201.163.216
addnode=98.193.75.196
addnode=71.86.91.187
addnode=63.175.158.121
addnode=82.8.158.89
addnode=188.194.8.221
addnode=183.62.232.93
addnode=124.188.83.171
addnode=72.222.208.81
addnode=89.10.226.206

then I enter command in cmd prompt:

cgminer --scrypt -u myuser -p mypw -o http://127.0.0.1:11082  ...and bunch of other flags

but I get the message 'No servers could be used!' so I don't know.  But I received coins in wallet, so I know my wallet is working.  
Nolo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Whoa, there are a lot of cats in this wall.


View Profile
May 16, 2013, 03:55:58 AM
 #547

Anyone ever figure out what the communications port is?

Comm port for the firewall is 11081

use the websites they have in place people:

https://twitter.com/WorldCoinWDC

&

http://www.worldcoin.in

both have been updated regulary with new nodes, settings, etc..

Because it would be too damn easy to post it in the original forum post right?   Roll Eyes 

And I don't see it on their website.  Yes on their twitter, but damn.  I have to go to twitter now to find out a port?

Charlie Kelly: I'm pleading the 5th.  The Attorney: I would advise you do that.  Charlie Kelly: I'll take that advice under cooperation, alright? Now, let's say you and I go toe-to-toe on bird law and see who comes out the victor?  The Attorney: You know, I don't think I'm going to do anything close to that and I can clearly see you know nothing about the law.
19GpqFsNGP8jS941YYZZjmCSrHwvX3QjiC
Twerka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
May 16, 2013, 03:56:37 AM
 #548

Do I dare setup a pool for this?

Yes man. We can still catch those big whales!

The worst enemy of Bitcoin is Mt.Gox exchange.
baka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
May 16, 2013, 03:56:45 AM
 #549

How in the hell is this a more professional coin. The only reason people are throwing this much hashrate at it is because they think they can break through all those orphan block and find at least one valid one

ShareCoin Free and Fair Distribution. Sc8XY5PmHK1NJ2DNvJhS82AQVFwMGimX8w
Tobius
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
May 16, 2013, 03:56:49 AM
 #550

I would imagine the people trying to praise this coin are the same that were dick riding feathercoin a few weeks back.

I'm praising all of the hard work the dev's put into this, and how smooth the launch was.  So many complaints, but I have yet to see anyone do a better job.  Clear downloads, good websites, Twitter updates, clear instructions, settings, nodes, etc.... I have all orphans so far, but you have to admit the setup is really professional.  Just about everything was accounted for, I even noticed the dev has been good about updating www.worldcoin.in with good nodes as they come in.


Oh and the name is great, I had been thinking of a coin along these lines for a few weeks now... was going to call mine "World Credits" though.  Credits just seem like a better name to set it apart from the rest of the "coins".  SWTOR FTW.
+1 Although I still think it would have been a good idea to start at  a difficulty of ~.5
wmikrut
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 620



View Profile WWW
May 16, 2013, 03:58:48 AM
 #551

Anyone ever figure out what the communications port is?

Comm port for the firewall is 11081

Are you sure?  Because I'm not getting any communication through that port after opening it.  Only 8 connections as well. 

Yes... I had to add nodes to my conf file... and I am still getting 15 connections.

TCP    0.0.0.0:11081          0.0.0.0:0              LISTENING
 [worldcoin-qt.exe]

I will NEVER ask for any kind of funds up front in a buy/sale of anything on bitcointalk.

BM-2cTFihJKmSwusMAoYuUHPvpx56Jozv64KK
Tobius
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
May 16, 2013, 03:59:00 AM
 #552

How in the hell is this a more professional coin. The only reason people are throwing this much hashrate at it is because they think they can break through all those orphan block and find at least one valid one

  • Nice Website
  • Timely Release
  • Clear instructions
  • Working binaries
  • Keeping users up to date (via twitter)

He's actually giving this some effort.
Again, would have liked a higher starting diff, but hey, it's not his fault people are raping the coin off the bat
Tobius
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
May 16, 2013, 03:59:21 AM
 #553

Woooo, 1st two blocks!
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 16, 2013, 03:59:30 AM
 #554

I would imagine the people trying to praise this coin are the same that were dick riding feathercoin a few weeks back.

I'm praising all of the hard work the dev's put into this, and how smooth the launch was.  So many complaints, but I have yet to see anyone do a better job.  Clear downloads, good websites, Twitter updates, clear instructions, settings, nodes, etc.... I have all orphans so far, but you have to admit the setup is really professional.  Just about everything was accounted for, I even noticed the dev has been good about updating www.worldcoin.in with good nodes as they come in.


Oh and the name is great, I had been thinking of a coin along these lines for a few weeks now... was going to call mine "World Credits" though.  Credits just seem like a better name to set it apart from the rest of the "coins".  SWTOR FTW.

+10

Developer is really making this coin so far. Sure I have a ton of orphans, but also got plenty of blocks. Things are much smoother now that difficulty has gone up. I'm getting blocks that stick around regularly now.
Nolo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


Whoa, there are a lot of cats in this wall.


View Profile
May 16, 2013, 03:59:54 AM
 #555

How in the hell is this a more professional coin. The only reason people are throwing this much hashrate at it is because they think they can break through all those orphan block and find at least one valid one

But ooh look at the shiny website! lol  So professionally made!   (They jacked a wordpress template)




Charlie Kelly: I'm pleading the 5th.  The Attorney: I would advise you do that.  Charlie Kelly: I'll take that advice under cooperation, alright? Now, let's say you and I go toe-to-toe on bird law and see who comes out the victor?  The Attorney: You know, I don't think I'm going to do anything close to that and I can clearly see you know nothing about the law.
19GpqFsNGP8jS941YYZZjmCSrHwvX3QjiC
Tobius
Member
**
Offline Offline

Activity: 70



View Profile
May 16, 2013, 04:00:08 AM
 #556

Anyone ever figure out what the communications port is?

Comm port for the firewall is 11081

use the websites they have in place people:

https://twitter.com/WorldCoinWDC

&

http://www.worldcoin.in

both have been updated regulary with new nodes, settings, etc..

Because it would be too damn easy to post it in the original forum post right?   Roll Eyes 

And I don't see it on their website.  Yes on their twitter, but damn.  I have to go to twitter now to find out a port?

This isn't even an alt coin forum, why should this be the center for posting coin details >.>
Fife
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
May 16, 2013, 04:00:15 AM
 #557

I can't connect.  Can someone help me out and double check my process.

I put this worldcoin.conf file in my appdata/roaming/worldcoin folder, as well as my cgminer folder...

rpcuser=myuser
rpcpassword=mypw
maxconnections=100
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=11082
daemon=1
server=1
gen=0
testnet=0
listen=0
maxconnections=100
addnode=71.201.163.216
addnode=98.193.75.196
addnode=71.86.91.187
addnode=63.175.158.121
addnode=82.8.158.89
addnode=188.194.8.221
addnode=183.62.232.93
addnode=124.188.83.171
addnode=72.222.208.81
addnode=89.10.226.206

then I enter command in cmd prompt:

cgminer --scrypt -u myuser -p mypw -o http://127.0.0.1:11082  ...and bunch of other flags

but I get the message 'No servers could be used!' so I don't know.  But I received coins in wallet, so I know my wallet is working.  

Close the wallet, create a new .bat in the same folder as the wallet. In it type worldcoin-qt.exe -server

run that first, then run cgminer.
m0nk
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
May 16, 2013, 04:01:00 AM
 #558

Have 2Mh, mine on the begining; right now A:160, R:520, found bloks 152.. and no coins! I would be happy to see if the wallet even works Wfo2APkSYs666pA8as9Vyzon6cYCxS9KQz
kendle
Member
**
Offline Offline

Activity: 100



View Profile
May 16, 2013, 04:01:32 AM
 #559

I can't connect.  Can someone help me out and double check my process.

I put this worldcoin.conf file in my appdata/roaming/worldcoin folder, as well as my cgminer folder...

rpcuser=myuser
rpcpassword=mypw
maxconnections=100
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=11082
daemon=1
server=1
gen=0
testnet=0
listen=0
maxconnections=100
addnode=71.201.163.216
addnode=98.193.75.196
addnode=71.86.91.187
addnode=63.175.158.121
addnode=82.8.158.89
addnode=188.194.8.221
addnode=183.62.232.93
addnode=124.188.83.171
addnode=72.222.208.81
addnode=89.10.226.206

then I enter command in cmd prompt:

cgminer --scrypt -u myuser -p mypw -o http://127.0.0.1:11082  ...and bunch of other flags

but I get the message 'No servers could be used!' so I don't know.  But I received coins in wallet, so I know my wallet is working.  

First, you need to reboot the client after you change the conf file.

Then try:

cgminer --scrypt -u myuser -p mypw -o 127.0.0.1:11082 -E 1 -S 1
fenican
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


View Profile
May 16, 2013, 04:02:10 AM
 #560

Woohoo got my first two blocks have about 3.5 mh/s pointed at this
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... 174 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!