Bitcoin Forum
December 14, 2017, 03:43:26 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 ... 174 »
  Print  
Author Topic: [WDC] Worldcoin | 3.0 Flirtatious Ant Released! | Multicoin architecture  (Read 407362 times)
rouf553
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
May 18, 2013, 11:35:43 PM
 #1161

Just created a facebook page. Will promote it to get likes.

If you like this coin, here is the link:

https://www.facebook.com/worldcoin4u

Donation will help to get success.

WazLMyQZkrVYPh4ZU1ZBA21utVXDjca7XC

1513223006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513223006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513223006
Reply with quote  #2

1513223006
Report to moderator
1513223006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513223006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513223006
Reply with quote  #2

1513223006
Report to moderator
1513223006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513223006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513223006
Reply with quote  #2

1513223006
Report to moderator
Each block is stacked on top of the previous one. Adding another block to the top makes all lower blocks more difficult to remove: there is more "weight" above each block. A transaction in a block 6 blocks deep (6 confirmations) will be very difficult to remove.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513223006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513223006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513223006
Reply with quote  #2

1513223006
Report to moderator
1513223006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513223006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513223006
Reply with quote  #2

1513223006
Report to moderator
mr_random
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
May 19, 2013, 12:00:49 AM
 #1162

Can someone give me fresh nodes to try for worldcoin as I can't get any connections.

It's the same on my laptop too.
Neither can I. A valid node IP would be great. Anyone?


Anyone?

Did you deleted the "conf" file? Ask support, that was the answer they gave me. I have 8 conections now.
Before that it was moving betwen 0 and 1 or 2.

My qt build from the first page didn't even come with a .conf file in it.

Can someone please give me and de_xt a valid node IP? Then we can add it using the addnode command. You can bet there are other people having this same problem

https://bitcointalk.org/index.php?topic=204894.msg2177180#msg2177180

I'm up and running, mining at wdc.dontmine.me I hope this helps.

Thanks very much, but still at zero connections.


            ▄▄▄███████████▄▄▄
        ▄▄█████████████████████▄
      ▄██████████████████████████▄
    ▄█████████████████▀▀▀██████████
   █████████████████       ███████
  ██████▀▀▀████████   ███   ██████   █
 █████       ██████   ███   ██████   ██
 ████   ███   █████   ███   █████   ███
█████   ███   █████   ███    ████   ████
█████   ███   █████   ████   ████   ████
████    ███   ████   █████   ███   █████
████   ████   ████   █████   ███   █████
▀███   ████   ████   ██████       █████
 ███   █████   ███   ████████▄▄▄███████
  █   ██████   ███   █████████████████
      ███████       █████████████████
     ██████████▄▄▄█████████████████▀
     ▀███████████████████████████▀
       ▀▀██████████████████████▀
           ▀▀▀████████████▀▀▀



Worldcore
▄▄
██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
▀▀  ██
    ██
    ▄▄
    ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ██
██  ▀▀
██   
fisheater
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
May 19, 2013, 12:21:08 AM
 #1163

This seems weird, how long do you keep the qt running? usually within 1 min you should get some connections. If not you can use addnode in config file to add explicitely some neighbors.

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░░
         ░▒▓████▓░                            ░▓███▓▓▒▒░░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒▒░              ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█░               ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███░
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█░           ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████▒
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████▒
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓░
                     ░▓████▒          ▓████▒░
                       ░▒████▓░    ▒████▓▒
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬

ElJay
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208


View Profile
May 19, 2013, 12:22:20 AM
 #1164

Maybe a very basic suggestion, but do you have the correct ports forwarded? For me it changes the connections for 8 to around 60.

de_xt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476


Account hacked from Oct 11th to Nov 1st 2017


View Profile
May 19, 2013, 12:36:50 AM
 #1165

Can someone give me fresh nodes to try for worldcoin as I can't get any connections.

It's the same on my laptop too.
Neither can I. A valid node IP would be great. Anyone?


Anyone?

Did you deleted the "conf" file? Ask support, that was the answer they gave me. I have 8 conections now.
Before that it was moving betwen 0 and 1 or 2.

My qt build from the first page didn't even come with a .conf file in it.

Can someone please give me and de_xt a valid node IP? Then we can add it using the addnode command. You can bet there are other people having this same problem

https://bitcointalk.org/index.php?topic=204894.msg2177180#msg2177180

I'm up and running, mining at wdc.dontmine.me I hope this helps.

Thanks very much, but still at zero connections.


I got the blockchain downloading! Thanks.

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
DeepOnion 
★ ★ ★ ★ ★   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
dreamhouse
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
May 19, 2013, 12:39:58 AM
 #1166

what was the problem? Just need wait a little longer?  Grin

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














ElJay
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 208


View Profile
May 19, 2013, 12:41:26 AM
 #1167

what was the problem? Just need wait a little longer?  Grin

Patience is a virtue  Cheesy

Twerka
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
May 19, 2013, 01:30:10 AM
 #1168

The developers of this wallet did not "hardcode" the IP address nodes, (the other wallet computers running, your peers) ... into the wallet, IMHO, so that the cry of "pre-mining" by a reserved group of people with special knowledge and special access to the development of the coin could be avoided. In other words, the genesis block of the new coin had to be developed first, so that IP nodes of other clients would be available to connect to, to get the engine, the PeerToPeer node action on the network started.

The others coins has it on the code? I mean, CNC, FTC, etc.

The worst enemy of Bitcoin is Mt.Gox exchange.
fisheater
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
May 19, 2013, 01:46:40 AM
 #1169

I dont know what the quoted guy talking about. The genesis block is a block used to "boot-up" the whole chain, it defines the Merkle root. It has nothing to do with any IP address out there, lol.

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░░
         ░▒▓████▓░                            ░▓███▓▓▒▒░░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒▒░              ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█░               ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███░
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█░           ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████▒
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████▒
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓░
                     ░▓████▒          ▓████▒░
                       ░▒████▓░    ▒████▓▒
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬

dreamhouse
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
May 19, 2013, 01:59:40 AM
 #1170

Yes fisheater is right  Grin

                                 
           ░▓█████████████████▓░
          ▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▒▒▒██▓▒░
      ░▒▓███▓                 ▒██▓▓▒░░    ░
▓▒███████▓▒        ░▒▒▒▒▒▒▒░    ░▓▓▓██▓▓▓▒▓
▒░██▒░░         ▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓██▓▒     ░ ▒▓▓░▓
░▒▓█▒         ▒█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓████▓▓▒   ▒█▓▒▒
 ▒░██        ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░██▒   ██▒▒
 ▓░▓█▒      ██▒▒▒▒▒▒░▒░░▒▒▒░░▒▓██▓   ▒██░▒
 ░▓░█▓     ▓█▓▒░▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▓▓▒   ██░▓░
  ▓▒▒█▓  ▓▒█▓▒▒▓▓▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒ █▒  ██▓░▓
   █░▒█▓ ▓███▓▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▓█  ██▓ ▓
    █░▓█▓ ░██▓███▓▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓██  ██▓░▓
    ░█░▒██  ░ ░▓███████▓██████▒  ██▒░▓
      █▒░██▓      ░▒▒▓▓▓▓▒▒░   ▓██░▒▓
       ▓▓░▒██▒               ▒██▓░▓▓
        ░█▓░▓██▒           ▒██▓░▓█░
          ▒█▓░▓██▓       ▓██▓▒▓█▒
            ▒█▓▒▒███░ ▒███▒▒▓█▒
              ▒██▓▒▓███▓▒▒██▒
                ░▓██▒▒▒███░
                   ▒███▒














hendo420
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392



View Profile WWW
May 19, 2013, 02:22:23 AM
 #1171

Can someone give me fresh nodes to try for worldcoin as I can't get any connections.

It's the same on my laptop too.
Neither can I. A valid node IP would be great. Anyone?


Anyone?

Did you deleted the "conf" file? Ask support, that was the answer they gave me. I have 8 conections now.
Before that it was moving betwen 0 and 1 or 2.

My qt build from the first page didn't even come with a .conf file in it.

Can someone please give me and de_xt a valid node IP? Then we can add it using the addnode command. You can bet there are other people having this same problem

https://bitcointalk.org/index.php?topic=204894.msg2177180#msg2177180

I'm up and running, mining at wdc.dontmine.me I hope this helps.

Thanks very much, but still at zero connections.


I got the blockchain downloading! Thanks.

gratz, welcome to the world of tomorrow.

42 The Meaning of Life and CryptoCurrency       http://www.coingig.com/Hendo420
fisheater
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
May 19, 2013, 02:35:05 AM
 #1172

 Grin Grin

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░░
         ░▒▓████▓░                            ░▓███▓▓▒▒░░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒▒░              ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█░               ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███░
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█░           ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████▒
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████▒
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓░
                     ░▓████▒          ▓████▒░
                       ░▒████▓░    ▒████▓▒
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬

thisnewcoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
May 19, 2013, 02:41:22 AM
 #1173

Despite some new coin launch, the WDC network hash rate still at 919Mh/s now, what a faith people put on this coin! It's been very very strong since its launch.
erk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 19, 2013, 03:01:13 AM
 #1174

Despite some new coin launch, the WDC network hash rate still at 919Mh/s now, what a faith people put on this coin! It's been very very strong since its launch.

That's because the coin is actually useful when you do transactions with it. It's extremely responsive, and hasn't been spoilt with over mining like FTC, CNC, and others.


503guy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
May 19, 2013, 03:14:55 AM
 #1175

moved the block explorer to:

http://wdc.block-chain.net/

old address still works.

erk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 19, 2013, 03:29:32 AM
 #1176

Are there any WDC mining pools that don't need stratum, other than p2pool?
Just need something to point minerd at without having to install a proxy.

thisnewcoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
May 19, 2013, 03:42:39 AM
 #1177

moved the block explorer to:

http://wdc.block-chain.net/

old address still works.
WDC owner please put in the front page.
pizza
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
May 19, 2013, 03:46:43 AM
 #1178

I do not understand you people.

The 15 sec blocks do not provide anything useful. You will need 40 confirmations to have the same security as with 1 bitcoin confirmation (assuming equal hash power). Why are people so excited about this coin which provides nothing new?

OMG guys having your transactions going through in 10 seconds, is NOTHING NEW! Every single currency is doing it! Yes 100x because we need bitcoins super security so nothing can be unencrypted for 5000 years, when you will only live 80 or so. Once a transaction is fully confirmed with 4 confirmations, can you go back and change it?

If the answer is no, than that's secure enough. Bitcoin is over secure and useless for real world transactions, it's over encryption is not needed. We people do not understand you.
fisheater
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
May 19, 2013, 04:01:51 AM
 #1179

first of all, 51% attack is virtually impossible given that the hashrate of the WDC at this time. Second, if someone gets 51% computing power, he can likely change the future, not the past. To do past, he needs to perform all the past crypto work, with 1% in advance, how long he would take to catch up? Moreover this is true for any coins, not only WDC.

                                 
                  █████████████████████████████▒
               ▒███████████████████████████████▓░
             ▒████▓                         ░▓███▒░░
         ░▒▓████▓░                            ░▓███▓▓▒▒░░
▓▓▓▓▓████████▓▒               ░░░▒▒▒▒▒░         ░▒█████████▓▓▓▓▓
████████▓▒▒░              ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒         ░░▒▒████████
▓██▓                   ░▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███▒░             ███▓
▒███                 ░▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█████▒░         ▓▓█░
░█▓█░               ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█████▓██░     ▓███░
 ▓██▓             ▒██▒▒░▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒░  ░▓█▓      ███▓
 ▒█▓█░           ▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░▒▒░ ░▒░░▓███▓      ▒███▒
  █▓█▓          ▓█▓▒▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░▒▓▒▒░░▒▒▓█████░      ███▓
  ▒█▓█░        ░██▓▓▒░░░░░░░░░▒▓▒░ ░░░ ░░▒▒▓▓▓▓▓█▒█░     ▓███▒
   ▓▓▓▓        ███▒░░░░░▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ █░    ▒███▒
   ░▓▓▓▓   ░▒▒ █▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒░▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓ ▒█    ░████▒
    ░▓▒▓▒ ░▓████▓▓▓▒▒▒▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒  ██   ░████▒
     ▒▓▓██  ▓████▓▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒▒░ ░██▒  ░████▒
      ▓████  ░██████▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░  ░███▓  ░████░
       ▒████   ▓█▓░█████▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▓████░  ▒████▒
        ░████▒  ▒░   ▒██████▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓██████▓░   ▓████▒
          ████▓         ░▒▓██████████████▓░░    ░████▓
           ▒████▒                              ▓████░
             ▓████░                          ▒████▒
              ░████▓░                      ▒████▓
                ░████▓░                  ▒████▓░
                  ░████▓░              ▒████▓░
                     ░▓████▒          ▓████▒░
                       ░▒████▓░    ▒████▓▒
                          ░▓████▓▓████▓░
                             ▒█████▓░
                               ░▒▒░
✬✬✬✬✬

erk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 19, 2013, 04:04:05 AM
 #1180

Once a transaction is fully confirmed with 4 confirmations, can you go back and change it?

If the answer is no, than that's secure enough. Bitcoin is over secure and useless for real world transactions, it's over encryption is not needed. We people do not understand you.

yes it can be reversed, have you heard of the 51% attack...? additionally, you didn't answer the question. why would anyone use worldcoin, if it provides no advantages over bitcoin and bitcoin already is much more established and accepted by merchants?

Some people are just a bit thick, no other coin is doing transactions as fast a Worldcoin atm. That's it. Trying to derail that fact with BS about security and hypothetical 51% attacks is just pure trolling and not needed here.

Pages: « 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 ... 174 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!