Автор:
CryptopreneurBrainbossОригінальна тема:
[Guide] Factors to consider before joining paid signature campaigns.
Пов'язана тема: {Факти} Переваги просування (вступу) до якісної платної сигнатурної кампанії.
Я помічаю раптовий інтерес newbie/jnr учасників, які хочуть вступити до сигнатурних кампаній, і які створюють теми на цій дошці протягом останніх кількох тижнів. Я рекомендую вам прочитати цей пост
Signature Campaign Guidelines (read this before starting or joining a campaign), і на додачу до вищезгаданої теми я перелічу деякі фактори, які варто врахувати перед вступом до платної сигнатурної кампанії, незалежно від вашого рангу, адже сигнатура, яку ви носите, багато про вас говорить на форумі.
[1]: Розбудуйте свій акаунт перед вступом до кампанії.
Я вважаю це найважливішим фактором, який варто врахувати перед вступом до кампанії. Якщо ви ще не розбудували свій акаунт, не вступайте до кампанії, адже це лише відволікатиме вас. Вигідніше вступати до платних кампаній у статусі Full member, але вступ у статусі self made member теж не так погано. Знайдіть час, щоб розбудувати свій акаунт, у майбутньому буде більше кампаній. Не поспішайте заробляти через форум.
[2]: Вступайте до кампанії, з якою ви згодні, а не лише заради виплати.Якщо ви з тих, хто не любить азартні ігри або не має уявлення, як вони працюють, не вступайте до гемблінг-кампанії лише тому, що вона краще платить. Це призведе до спаму та найчастіше до постів не по темі.
Погляньте на цей приклад.
Користувач у прикладі просуває/носить сигнатуру, пов'язану з гемблінгом, і те, що він погано відгукується про дошку, суперечить тому, що він рекламує. Вступайте до кампанії, з якою ви згодні, а не лише через виплати.
[3]: Врахуйте тижневу максимальну кількість необхідних постів.Уникайте кампаній, які вимагають велику кількість максимальних постів на тиждень, такі кампанії не приносять форуму жодної користі і лише заохочують спам. Оцініть свої навички постингу і на основі історії ваших постів визначте, яка у вас середня тижнева кількість постів, не вступайте одразу в будь-яку кампанію, яка призведе до різкого зростання кількості постів без додавання цінності форуму.
[4]: Вступайте до кампанії, яка заохочує якісний постинг: Розглядайте bitcoin, який ви отримуєте, як грошову винагороду за ваш якісний постинг на форумі, так само як merit теж є винагородою. Кампанія, до якої ви вступаєте, відкриває двері до більшої кількості переваг на форумі, ніж просто заробіток bitcoin, є деякі особливі менеджери кампаній, і якщо вас приймуть до кампаній, якими вони керують, ви можете вважати себе авторитетним або якісним автором постів на форумі, саме до такого типу кампанії варто прагнути вступити, адже така кампанія заохочує якісний постинг і допоможе побудувати вашу репутацію якісного автора постів.
[5]: Врахуйте, на яких дошках враховується кількість постів.Я помічаю, що багато користувачів форуму вступають до сигнатурної кампанії, не враховуючи дошки, на яких вони найбільш активні. Я рекомендую вступати до сигнатурної кампанії, виходячи з дошок, на яких ви активні, наразі я не вступив би до кампанії, яка не враховує Beginner and Help board як прийнятну дошку для підрахунку постів. Причина в тому, що це дошка, на якій я найбільш активний і з якою найкраще знайомий, і мені подобається відповідати на запитання та допомагати newbie на цій дошці. Скажімо, є кампанія, яка приймає учасників, що постять лише на
дошці Development & Technical Discussion, я не подавав би заявку на таку кампанію, оскільки я не настільки знайомий з цією дошкою і більшість моїх постів вважалися б не по темі, адже я намагався б виконати норму постів, що могло б призвести до спаму дошки і закінчитися баном або видаленням з кампанії.
[6] Добре вивчіть проєкт перед тим, як його рекламувати.
Перш ніж подавати заявку на просування будь-якого проєкту через сигнатурну кампанію, проведіть перевірку на форумі, а також у google, переконайтеся, що проєкт легітимний і не має минулих записів про шахрайство, або що це не шахрайство. Реклама шахрайського проєкту через сигнатуру може призвести до отримання вашим акаунтом
Red tag.
Credit:
6: Добре вивчіть свою сигнатуру перед тим, як її рекламувати: перевірте, чи просуваєте ви легітимний проєкт, чи ні. Перевірте, чи посилання в сигнатурі не є шкідливим і не веде на фішинговий сайт. Якщо є сумніви, повідомляйте про це. Не мовчіть лише тому, що вам за це платять.
Guidelines:
Гайд про те, як уникнути red tag, підтримуючи вже відомі шахрайські проєкти[7]: Врахуйте репутацію менеджера кампанії перед поданням заявки.CreditЩе один фактор, який варто зважити, це репутація як менеджера кампанії, так і самої кампанії. Менеджер кампанії з історією добре керованих кампаній може бути важливим плюсом, і перевірка цього може підвищити шанси на те, що кампанія зрештою не обернеться фіаско з точки зору втраченого крипто-доходу.
Reputed CM:
Огляд менеджерів анти-спам сигнатурних кампаній Bitcointalk[8]: Перевірте наявність коштів і володіння адресою через sig-повідомленняПерш ніж вступати до сигнатурної кампанії, завжди перевіряйте, чи має менеджер кампанії достатньо коштів, щоб заплатити учасникам за тиждень. Ви можете зробити це, знайшовши bitcoin-адресу, опубліковану менеджером, на
https://www.blockchain.com, і якщо у вас є сумніви щодо володіння адресою, ви можете попросити sig-повідомлення, щоб підтвердити, що він/вона контролює приватний ключ цієї адреси.
CreditЗверніть увагу, чи надав менеджер унікальну адресу для оплати кампанії і чи достатньо у нього коштів, щоб заплатити всім. В ідеалі кампанія повинна залучити ескроу з хорошою репутацією на форумі, який відповідатиме за зберігання коштів.
[9]: Врахуйте варіант виплати перед поданням заявки.
Credit:Вам також потрібно врахувати, чи буде кампанія платити вам напряму на бажаний гаманець, чи це буде депонуватися на їхніх платформах, тобто для гемблінг-кампаній є такі, що вимагають створити акаунт на їхньому сайті, і вони депонуватимуть кошти напряму на цей акаунт.
Але пам'ятайте, що іноді вам доведеться нести комісії, якщо ви захочете зробити виведення. Тож якщо кампанія каже, що заплатить вам .01 BTC, очікуйте менше через комісії за виведення. Хіба що менеджер кампанії домовиться з гемблінг-операторами, що комісії покриє компанія.
[10]: Прочитайте правила участі в кампанії:Credit:
Для простого розуміння: Baofeng каже що ви можете прочитати правила щодо бонусів і дізнатися, чи кампанія заповнена або закрита, по суті, він/вона мали на увазі тих людей, які подають заявку, навіть якщо кампанія заповнена. Щодо бонусів, зараз є кампанії, які дають додатковий бонус, якщо ви написали певний якісний пост, який менеджер кампанії вважає винятковим. Це завжди залишається на розсуд менеджера кампанії, як саме він обиратиме, кому дати бонус чи місце на певній позиції. Так само як при відправленні merit людям, власник sMerit обирає те, що він вважає якісним постом(-ами).
Крім того, я думаю, у менеджерів кампаній є таке неписане джентльменське правило щодо переходу з однієї кампанії в іншу. Вони можуть пропускати людей, які вже мають сигнатурну кампанію, як знак поваги до її менеджера.
Наскільки ви берете участь у платній сигнатурній кампанії на форумі, ви не повинні забувати про головну причину, для якої форум було створено, і завжди намагайтеся додавати цінність форуму, незалежно від того, чим ви займаєтесь, залишаючись на форумі.
Переклад здійснено завдяки ініціативі AoBT: