Bitcoin Forum
November 16, 2018, 04:46:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: How often you want to be paid?
Every 1-2 days (300 satoshis 1M shares)
Every Friday with revenue share (more than 300 satoshis / 1M shares)
I don't care, just pay Smiley

Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 70 »
  Print  
Author Topic: TomosMining - HIGHEST PAID MINING (BTC->FaucetHub) 5% REF!  (Read 14844 times)
nosmis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 259
Merit: 100

Yogyakarta !!!


View Profile
December 07, 2017, 02:03:48 PM
 #21

how ?

with this link ? --> tomostasks.website/_DOGEMINER.zip

"Not Found

The requested URL /_DOGEMINER.zip was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."



with this link ? --> http://tomostasks.website/dogeminefaucet/

"Maintenance, stay tuned, new page with higher payouts coming within ~3 hours"

hi you must press ctrl+f5 , this is old one

thank you..

Coin4Cash Mining 150 sat / 1M hash
MultiFaucet (btc,eth,doge,bcc,ltc,dash) | adBTC Bitcoin PTC (NO captcha) | Febbit Virtual miner
RollerCoin Virtual Miner
1542386801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542386801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542386801
Reply with quote  #2

1542386801
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542386801
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542386801

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542386801
Reply with quote  #2

1542386801
Report to moderator
hroub
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 107

BCH Wallet: 1PmR3k4cA4YVy7r7RVgYdSjnon2A1aJSLk


View Profile WWW
December 07, 2017, 07:26:26 PM
 #22

I used to mine pretty well with http://tomostasks.website/index.php?u=YOUR_BTC_ADDRESS

On my iPhone, iPad and MacBook and public PC because it was browser mining.

Yaaay, it works. I’m mining!  Grin         EDIT: on old iPad lol



Faucethub BTC address: 1HYyy3CZkxRfwYoGbhocEQZ6gLdPSP5W9M

Now I cannot anymore becaue .ZIP doesn't work on iOS, OS X, and cannot download on public PC

Anyway I can continue browser or CPU mining on these devices?

tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
December 07, 2017, 07:49:12 PM
 #23

I used to mine pretty well with http://tomostasks.website/index.php?u=YOUR_BTC_ADDRESS

On my iPhone, iPad and MacBook and public PC because it was browser mining.

Yaaay, it works. I’m mining!  Grin         EDIT: on old iPad lol



Faucethub BTC address: 1HYyy3CZkxRfwYoGbhocEQZ6gLdPSP5W9M

Now I cannot anymore becaue .ZIP doesn't work on iOS, OS X, and cannot download on public PC

Anyway I can continue browser or CPU mining on these devices?

i will rework webpage design (yes is shitty).. also will add opportunity to CPU mine for mobiles and tables + laptops is you want to waste your hashpower Smiley
just be patient, now testing and upgrading, hard coding + replying everywhere Cheesy

Ranger9202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
December 07, 2017, 11:16:10 PM
 #24

Ok so if anyone is curious, I've been mining for close to 22h now, at 3800sat. So probably around 4k sat for 24h mining.

http://prntscr.com/hkk1dt
hroub
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 107

BCH Wallet: 1PmR3k4cA4YVy7r7RVgYdSjnon2A1aJSLk


View Profile WWW
December 08, 2017, 01:43:11 AM
 #25

Ok so if anyone is curious, I've been mining for close to 22h now, at 3800sat. So probably around 4k sat for 24h mining.


Not bad at all! Any Mac users mining here?

nosmis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 259
Merit: 100

Yogyakarta !!!


View Profile
December 08, 2017, 07:05:44 AM
 #26

20 minutes of mining -  is there faucet that pays so much ? Smiley


reff program still available ?

I'd like to promote it

Coin4Cash Mining 150 sat / 1M hash
MultiFaucet (btc,eth,doge,bcc,ltc,dash) | adBTC Bitcoin PTC (NO captcha) | Febbit Virtual miner
RollerCoin Virtual Miner
tomos81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 501



View Profile
December 08, 2017, 07:36:17 AM
 #27

20 minutes of mining -  is there faucet that pays so much ? Smiley


reff program still available ?

I'd like to promote it

i planned , but i am unable to catch code for referrals, because everything ishappening on server side with cron jobs.. so i cutted ref program :/

Lulloz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 06:19:49 PM
 #28

Not bad for about 12-13 hour of mining...

http://prntscr.com/hkwkct

Keep it up Tomos  Wink
Ranger9202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 06:25:07 PM
 #29

Not bad for about 12-13 hour of mining...

http://prntscr.com/hkwkct

Keep it up Tomos  Wink

Can you share what are you mining with? Your specs please?
Lulloz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 06:38:23 PM
 #30

Not bad for about 12-13 hour of mining...

http://prntscr.com/hkwkct

Keep it up Tomos  Wink

Can you share what are you mining with? Your specs please?

I have a ryzen 1600 6 core 12 thread as a main machine and an intel i5 3470 @ 3.2 ghz sometime in help, but the heavy work is made by ryzen.
Ranger9202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 06:45:47 PM
 #31

Not bad for about 12-13 hour of mining...

http://prntscr.com/hkwkct

Keep it up Tomos  Wink

Can you share what are you mining with? Your specs please?

I have a ryzen 1600 6 core 12 thread as a main machine and an intel i5 3470 @ 3.2 ghz sometime in help, but the heavy work is made by razen.

Ohh yea so you have the heavy artillery. I have i7700k and mining around 160h/s now, but I know it can do more, coz its not even at 60% load when mining + browsing in the back. If anyone knows how to tweak it to mine at full speed let me know please.
Lulloz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 07:38:23 PM
 #32

There is something wrong Ranger, this is my i3 http://prntscr.com/hkxkph

On the  .bat file, put option -t 4 at the end if you have 8 Mb cache or -t 3 with 6 Mb cache like my i3.

Try if it can make some difference.
Ranger9202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 08:16:19 PM
 #33

There is something wrong Ranger, this is my i3 http://prntscr.com/hkxkph

On the  .bat file, put option -t 4 at the end if you have 8 Mb cache or -t 3 with 6 Mb cache like my i3.

Try if it can make some difference.

Yea that is what I have, -t 4 , and still can't get over 170h/s with nothing else open on the pc except the miner. http://prntscr.com/hky6ar  Embarrassed
Lulloz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 08:40:30 PM
 #34

There is something wrong Ranger, this is my i3 http://prntscr.com/hkxkph

On the  .bat file, put option -t 4 at the end if you have 8 Mb cache or -t 3 with 6 Mb cache like my i3.

Try if it can make some difference.

Yea that is what I have, -t 4 , and still can't get over 170h/s with nothing else open on the pc except the miner. http://prntscr.com/hky6ar  Embarrassed

My english is very bad, but you have the correct answer on the screen posted Ranger Smiley

http://prntscr.com/hkyik7

Previous to mine, the sofware have to start with admin privileges and reboot pc.

After reboot, you can start mining with .bat file.

You are in SLOW mode now Wink

Ranger9202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 08:55:38 PM
 #35

There is something wrong Ranger, this is my i3 http://prntscr.com/hkxkph

On the  .bat file, put option -t 4 at the end if you have 8 Mb cache or -t 3 with 6 Mb cache like my i3.

Try if it can make some difference.

Yea that is what I have, -t 4 , and still can't get over 170h/s with nothing else open on the pc except the miner. http://prntscr.com/hky6ar  Embarrassed

My english is very bad, but you have the correct answer on the screen posted Ranger Smiley

http://prntscr.com/hkyik7

Previous to mine, the sofware have to start with admin privileges and reboot pc.

After reboot, you can start mining with .bat file.

You are in SLOW mode now Wink



Already did that. When I open the bat as admin its just shuts down by it self and does nothing. Tryed that, reset the pc few times, still nothing...
Lulloz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 09:08:04 PM
 #36

Trust me, something is going wrong and is not the .bat to open with admin rights but the exe file (for the first time).

You are still mining with hand brake on Tongue

A friend reported this : About 280 h/s on i7-4770 ("-t 4")

Someone can help Ranger for enable fast mining mode (first start with admin privilege) please ?

I can't help as needed with my poor english Cheesy

Ranger9202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
December 08, 2017, 09:45:10 PM
 #37

Trust me, something is going wrong and is not the .bat to open with admin rights but the exe file (for the first time).

You are still mining with hand brake on Tongue

A friend reported this : About 280 h/s on i7-4770 ("-t 4")

Someone can help Ranger for enable fast mining mode (first start with admin privilege) please ?

I can't help as needed with my poor english Cheesy



Got it up and running, finally some good results Smiley http://prntscr.com/hl0yf3 , still not what I need but at least a bit better..Lets mine now  Grin Cool Thanks for your help Lulloz
Getting up to 290 h/s now!
Lulloz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 01:11:40 AM
 #38

Trust me, something is going wrong and is not the .bat to open with admin rights but the exe file (for the first time).

You are still mining with hand brake on Tongue

A friend reported this : About 280 h/s on i7-4770 ("-t 4")

Someone can help Ranger for enable fast mining mode (first start with admin privilege) please ?

I can't help as needed with my poor english Cheesy



Got it up and running, finally some good results Smiley http://prntscr.com/hl0yf3 , still not what I need but at least a bit better..Lets mine now  Grin Cool Thanks for your help Lulloz
Getting up to 290 h/s now!

Cool, i'm very happy for you Smiley
brunor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 01:52:30 AM
 #39

I downloaded the zip, but when I run the exe I receive this message "No pools specified! Specify at least one pool in "epools.txt" file or in "-o" parameter".

I tried with -o 1, but it didn't work either. What can I do?
1manshow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 0


View Profile
December 09, 2017, 04:31:44 AM
 #40

Trust me, something is going wrong and is not the .bat to open with admin rights but the exe file (for the first time).

You are still mining with hand brake on Tongue

A friend reported this : About 280 h/s on i7-4770 ("-t 4")

Someone can help Ranger for enable fast mining mode (first start with admin privilege) please ?

I can't help as needed with my poor english Cheesy



Got it up and running, finally some good results Smiley http://prntscr.com/hl0yf3 , still not what I need but at least a bit better..Lets mine now  Grin Cool Thanks for your help Lulloz
Getting up to 290 h/s now!

Can you please let me know how did you got it sorted? Same problem occurs for me on my Core i7 4710-HQ processor. I get around 80-150 h/s and my load doesn't go above 40% as well. Thanks in advance.
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 70 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!