Bitcoin Forum
May 27, 2022, 05:58:44 PM *
News: Bitcoin Pizza bake-off contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 »
  Print  
Author Topic: [ANN] lolMiner-mnx, Mining MinexCoin(MNX) New version: v0.4 (July 22)  (Read 30561 times)
Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
February 13, 2018, 03:12:19 PM
 #61

Using Ubuntu, 1080Ti, 1 instance 20k+ Sol/s. 3 instances 15k Sol/s each. 6 instances crashes rig.

With or without "--enable-nv-hotfix"? Usually this command was meant to allow more GPUs at full speed.

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
1653674324
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653674324

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653674324
Reply with quote  #2

1653674324
Report to moderator
1653674324
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653674324

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653674324
Reply with quote  #2

1653674324
Report to moderator
1653674324
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653674324

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653674324
Reply with quote  #2

1653674324
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653674324
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653674324

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653674324
Reply with quote  #2

1653674324
Report to moderator
1653674324
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653674324

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653674324
Reply with quote  #2

1653674324
Report to moderator
NameTaken
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


View Profile
February 13, 2018, 03:13:00 PM
 #62

Using Ubuntu, 1080Ti, 1 instance 20k+ Sol/s. 3 instances 15k Sol/s each. 6 instances crashes rig.

With or without "--enable-nv-hotfix"? Usually this command was meant to allow more GPUs at full speed.
v 0.11 with enable-nv-hotfix.
Dirtpaw
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 5


View Profile
February 13, 2018, 03:25:53 PM
 #63

Although i noticed that when i run more than 4 gpus i have to drop the OC a lot for last 2 gpus because it drops core if OC is same as other cards. When I stop 1 card and try again then it starts mining with the card that dropped core.

Update: Now the last gpu (segmentation fault (core dumped) with no OC.

Update 2: Tried again with no OC and started mining. Im not sure whats going on Cheesy

Earn or compound your BTC : https://freebitco.in/?r=8476033  I share 75% of my commissions with my referrals. Share amount based on referral activity.
ruckus_pro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 03:39:29 PM
 #64

Such a great work!!!

Waiting for AMD fix
lets22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 03:44:25 PM
 #65

I have 5 GTX 1060 but I only get one card. you can explain in detail how to run all 5 cards

One bat per card, selecting the right gpu

But it crashes often with more than 1 instance running
thanks for the answer, but so far nothing has helped. I turn on the second bat file, it divides the power of one video card in half

Lol

Of course, te second bat should point to another GPU, not the first one
dear friend of mine and you can write me examples of bat files that are valid for 2 GTX 1060. if not hard
I try and I for some reason do not work
Create two files. One for starting the miner and one starting the first file for each GPU, something like this:

(change the 'GPUs' variable to the number of GPUs you would like to use for mining mnx)
Code: (startminers.bat (default = 3 GPUs))
@echo off
set /A GPUs=3

set /A GPUs-=1
FOR /L %%i IN (0,1,%GPUs%) DO (
  ECHO Starting miner on GPU%%i
  start "lolMiner GPU%%i" "minexcoin.bat" %%i
)

Code: (minexcoin.bat)
@echo off
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
:MINE
lolMiner-mnx.exe --server mnx.suprnova.cc --port 7077 --user WorkerName.%1 --pass x --device %1
goto :MINE

This will start lolMiner-mnx for the number of GPUs specified and restart when/if the miner crashes.
thanks, you can learn how to run decryption files startminers.bat
mk111
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 1


View Profile
February 13, 2018, 03:54:26 PM
 #66

With V11 I can run 2 x 1070s and both does 14000 sols.
When adding 4 x RX580 they only do 5000 sols each.

AndreasSantonio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 03:55:45 PM
 #67

Win 7 64 bit GTX 1080 only 650 sol/s......

Thats much less then it should be. Can you give more informations, i.e. is that one card or many, with the hotfix switch enabled or without and what driver version? Until now I did not see that much difference between Windows and Linux version and thats surprisingly low for a GTX 1080  Huh Maybe you can give us the whole command you use to start - the more information I have the easier to help you and to debug.

Bat file:
@echo off
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
lolMiner-mnx.exe --server mnx.suprnova.cc --port 7077 --user andreassantonio.AndreassantWin --pass 1 --device 0

Also tried --device 1 (I thought that the integrated video core is used)

System: Windows 7 64 sp1
CPU i7 7700
2*16Gb DDR4
GTX1080 EVGA FTW2 with 388.71 driver
Motherboard MSI B250 PC mate
All hadrware in stock.
salshicha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 04:15:18 PM
 #68



The performance drops A LOT randomly, in my 1060s from 10000 to 2200 sols
Is this displayed or pool hash rate varying? The one displayed by the miner should be constant. If this is not the case then something goes wrong with the lower CPU usage fix. This one tries to sleep the CPU for a certain amount of time depending on Kernel execution. Now if system is under very high load the measured values for kernel duration may vary to much for the fix. How much CPU load do you have running all your cards simultaneously?

It is displayed hash in cmd. My cpu usage is about 60% with 5 gpus working, it is a 6-core AMD FX 6300
Syth
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132
Merit: 100


View Profile
February 13, 2018, 04:30:19 PM
 #69

dear friend of mine and you can write me examples of bat files that are valid for 2 GTX 1060. if not hard
I try and I for some reason do not work
Create two files. One for starting the miner and one starting the first file for each GPU, something like this:

(change the 'GPUs' variable to the number of GPUs you would like to use for mining mnx)
Code: (startminers.bat (default = 3 GPUs))
@echo off
set /A GPUs=3

set /A GPUs-=1
FOR /L %%i IN (0,1,%GPUs%) DO (
  ECHO Starting miner on GPU%%i
  start "lolMiner GPU%%i" "minexcoin.bat" %%i
)

Code: (minexcoin.bat)
@echo off
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
:MINE
lolMiner-mnx.exe --server mnx.suprnova.cc --port 7077 --user WorkerName.%1 --pass x --device %1
goto :MINE

This will start lolMiner-mnx for the number of GPUs specified and restart when/if the miner crashes.
thanks, you can learn how to run decryption files startminers.bat
I do not understand what you're asking or trying to tell me.
lets22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 04:39:30 PM
 #70

dear friend of mine and you can write me examples of bat files that are valid for 2 GTX 1060. if not hard
I try and I for some reason do not work
Create two files. One for starting the miner and one starting the first file for each GPU, something like this:

(change the 'GPUs' variable to the number of GPUs you would like to use for mining mnx)
Code: (startminers.bat (default = 3 GPUs))
@echo off
set /A GPUs=3

set /A GPUs-=1
FOR /L %%i IN (0,1,%GPUs%) DO (
  ECHO Starting miner on GPU%%i
  start "lolMiner GPU%%i" "minexcoin.bat" %%i
)

Code: (minexcoin.bat)
@echo off
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
:MINE
lolMiner-mnx.exe --server mnx.suprnova.cc --port 7077 --user WorkerName.%1 --pass x --device %1
goto :MINE

This will start lolMiner-mnx for the number of GPUs specified and restart when/if the miner crashes.
thanks, you can learn how to run decryption files startminers.bat
I do not understand what you're asking or trying to tell me.
COMMAND LINE OPTIONS:
HarleyQuinn2011
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 111
Merit: 1


View Profile
February 13, 2018, 04:41:55 PM
 #71

lolMiner-mnx.exe --server mnx.suprnova.cc --port 7077 --user HarleyQuinn2011.Ru --p x --device 0 --enable-nv-hotfix

pause


Error after 5 minutes! What can i do???
Please HELP!
salshicha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 04:46:55 PM
 #72

lolMiner-mnx.exe --server mnx.suprnova.cc --port 7077 --user HarleyQuinn2011.Ru --p x --device 0 --enable-nv-hotfix

pause


Error after 5 minutes! What can i do???
Please HELP!

Wait until next version of the miner
Jazek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 243
Merit: 100


View Profile
February 13, 2018, 04:50:48 PM
 #73

can we solo mine with this miner? I get this error:


Connecting to stratum server 127.0.0.1:8335
Connected!
Warning: read_until: End of file

Reconnecting in 500ms
Connecting to stratum server 127.0.0.1:8335
Connected!
Warning: read_until: End of file
Syth
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132
Merit: 100


View Profile
February 13, 2018, 05:27:02 PM
Last edit: February 13, 2018, 05:40:11 PM by Syth
 #74

can we solo mine with this miner? I get this error:


Connecting to stratum server 127.0.0.1:8335
Connected!
Warning: read_until: End of file

Reconnecting in 500ms
Connecting to stratum server 127.0.0.1:8335
Connected!
Warning: read_until: End of file
I think at the moment the miner only supports stratum.
you could try setting up a local stratum proxy.
I got this (https://github.com/BScrk/zecproxy) working after some tweaking and lower efficiency however.
I did use it for pool mining though, not solo mining.

EDIT: Unfortunately I don't think this proxy supports the getwork protocol either. you might have to search for one that does.
mikebzh44
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 05:30:14 PM
 #75

Hi.

Thanks for this miner.

I'm using 4 GTX 1070 Ti under Linux with a Pentium G3260 and 4 Gb RAM

When I start one instance of the miner :

Code:
./lolMiner-mnx --server $SERVER --port $PORT --user $USER --pass $PASSWORD --device 0 --enable-nv-hotfix

My hashrate is about 14000 sol/s

Code:
Average speed (5s): 14027 Sol/s
Average speed (5s): 13875 Sol/s
Average speed (5s): 14005.4 Sol/s
Average speed (5s): 13978 Sol/s
Average speed (5s): 14123.1 Sol/s

But when I check video cards with nvidia-smi, lolMiner is using 4 cards (but only one seems to be used for mining) :

Code:
+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 381.22                 Driver Version: 381.22                    |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  Graphics Device     On   | 0000:01:00.0      On |                  N/A |
| 70%   49C    P2   111W / 110W |    414MiB /  8114MiB |     97%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  Graphics Device     On   | 0000:02:00.0      On |                  N/A |
| 70%   32C    P2    39W / 110W |    123MiB /  8114MiB |      0%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   2  Graphics Device     On   | 0000:03:00.0      On |                  N/A |
| 70%   30C    P2    39W / 110W |    123MiB /  8114MiB |      0%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   3  Graphics Device     On   | 0000:05:00.0      On |                  N/A |
| 70%   28C    P2    40W / 110W |    123MiB /  8114MiB |      0%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+

+-----------------------------------------------------------------------------+
| Processes:                                                       GPU Memory |
|  GPU       PID  Type  Process name                               Usage      |
|=============================================================================|
|    0      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               8MiB |
|    0     13351    C   ./lolMiner-mnx                                 393MiB |
|    1      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               7MiB |
|    1     13351    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    2      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               7MiB |
|    2     13351    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    3      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               7MiB |
|    3     13351    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
+-----------------------------------------------------------------------------+

I need to run 4 instances of lolMiner (with --device 0 to --device 3 in command line) for using each video card :

Code:
+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 381.22                 Driver Version: 381.22                    |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
|===============================+======================+======================|
|   0  Graphics Device     On   | 0000:01:00.0      On |                  N/A |
| 70%   44C    P2   110W / 110W |    723MiB /  8114MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   1  Graphics Device     On   | 0000:02:00.0      On |                  N/A |
| 70%   40C    P2   109W / 110W |    722MiB /  8114MiB |     94%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   2  Graphics Device     On   | 0000:03:00.0      On |                  N/A |
| 70%   37C    P2   107W / 110W |    722MiB /  8114MiB |     96%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+
|   3  Graphics Device     On   | 0000:05:00.0      On |                  N/A |
| 70%   35C    P2   109W / 110W |    722MiB /  8114MiB |     97%      Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------+

+-----------------------------------------------------------------------------+
| Processes:                                                       GPU Memory |
|  GPU       PID  Type  Process name                               Usage      |
|=============================================================================|
|    0      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               8MiB |
|    0     18173    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    0     18176    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    0     18177    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    0     18178    C   ./lolMiner-mnx                                 393MiB |
|    1      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               7MiB |
|    1     18173    C   ./lolMiner-mnx                                 393MiB |
|    1     18176    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    1     18177    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    1     18178    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    2      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               7MiB |
|    2     18173    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    2     18176    C   ./lolMiner-mnx                                 393MiB |
|    2     18177    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    2     18178    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    3      1293    G   /usr/lib/xorg/Xorg                               7MiB |
|    3     18173    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    3     18176    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
|    3     18177    C   ./lolMiner-mnx                                 393MiB |
|    3     18178    C   ./lolMiner-mnx                                 103MiB |
+-----------------------------------------------------------------------------+

And --device 0 1 2 3 nor --device 0,1,2,3 does not work

Is it normal ?

Lolliedieb
Member
**
Offline Offline

Activity: 432
Merit: 45


View Profile WWW
February 13, 2018, 05:37:04 PM
 #76

(I thought that the integrated video core is used)

Yes indeed the sol/s somehow fit to the igpu of the Core i7...
Can you paste the full output of lolMiner-mnx --list-devices here?
It may be that your GPU is on --platform 1 --device 0 instead of --platform 0 (default) --device 0/1


Error after 5 minutes! What can i do???
Please HELP!

Can you be more specific / i.e. what was the last thing the miner printed before the crash or if there were any error messages beforehand?


It is displayed hash in cmd. My cpu usage is about 60% with 5 gpus working, it is a 6-core AMD FX 6300
At least it is good to know that now you are able to start the miner with the 5 GPUs. Stats a step from the situation before. It may be that the fix is too aggressive for your system and sometimes slows the miner too much. If that is ok for you I will try a different implementation of the fix and write you a private message tomorrow. Maybe the variant I have in mind (that I have to code first) works better then the current fix. (I will of cause also test it locally and insert it into next version if that is indeed better).

And --device 0 1 2 3 nor --device 0,1,2,3 does not work
Is it normal ?

Currently yes this is normal. But I plan to implement multiple GPU per miner instance for version 0.2. Will be there somewhere next week Smiley

Check out lolMiner 1.17, an efficient miner for Ethash, Beam and many Cuckoo-Cycle and Equihash variants for AMD cards at low fees.
Also inventor of Zombie Mode for Ethash, which allows you to mine on Eth with your 4G AMD GPUs above epoch 382.
mikebzh44
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 05:41:46 PM
 #77

As long as running four instances of lolMiner is stable, it's OK for me Wink
salshicha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 06:00:36 PM
 #78




It is displayed hash in cmd. My cpu usage is about 60% with 5 gpus working, it is a 6-core AMD FX 6300
At least it is good to know that now you are able to start the miner with the 5 GPUs. Stats a step from the situation before. It may be that the fix is too aggressive for your system and sometimes slows the miner too much. If that is ok for you I will try a different implementation of the fix and write you a private message tomorrow. Maybe the variant I have in mind (that I have to code first) works better then the current fix. (I will of cause also test it locally and insert it into next version if that is indeed better).


Ok, i will test  and send snapshots if there is error
WinstonBlue
Member
**
Offline Offline

Activity: 101
Merit: 10


View Profile
February 13, 2018, 06:45:08 PM
 #79

RX470/570 about 5400sol, tested
but it's a good thing for old cards, they are not useless now

I know a man who gave up smoking, drinking, sex and rich food. He was healthy right up to the day he killed himself.
J. Carson
gaissa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
February 13, 2018, 07:17:27 PM
 #80

1 X GeForce GTX 750 Ti 2GB (Gigabyte) - Basic settings, nothing done and no OC + running the OS (Windows 10): around avg 3.4-3.9 KSol/s and no crashes noticed (since yesterday).
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!