Bitcoin Forum
May 26, 2024, 05:08:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 [305] 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 ... 7012 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DASH] Dash (dash.org) | First Self-Funding Self-Governing Crypto Currency  (Read 9722562 times)
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
March 03, 2014, 12:08:10 AM
 #6081

I can't get DarkSend to work, been trying for a while.

I added eduffield's node address directly.
addnode 50.19.116.123 add

I wait until the pool session changes from 1001.
{
"state" : 2,
"session_id" : 1001,
"pooled_inputs" : 0,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

...

{
"state" : 2,
"session_id" : 1016,
"pooled_inputs" : 0,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

I send some amount with DarkSend checked.
{
"state" : 2,
"session_id" : 1016,
"pooled_inputs" : 1,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 1
}

The session never completes.

Minutes later I try again, this time transactions from others are there:
{
"state" : 2,
"session_id" : 1017,
"pooled_inputs" : 2,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

I send an amount. It tells me insufficient funds, even though I have more than enough. Transaction fails.


Anyone see what I'm doing wrong?

The way DarkSend is implemented currently requires an single input larger than the amount you want to send.  I haven't had time to completely fix this issue yet and am aware of it. So, sorry about the inconvenience, but you'll need to try smaller amounts until it can locate a single input larger than that size. It's in my list of stuff to fix.

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
leigh2k14
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1000



View Profile
March 03, 2014, 12:17:13 AM
 #6082

Tutorial for mining darkcoin on ubuntu 13.10 using ATI/AMD GPUs

After installing Ubuntu 13.10, download and install the latest AMD driver. Then enter the following at the terminal:

Code:
sudo apt-get install build-essential git libcurl4-gnutls-dev ncurses-dev git autoconf libtool curl libncurses-dev libcurl4-gnutls-dev -y

download linux opencl driver:
http://developer.amd.com/tools-and-sdks/heterogeneous-computing/amd-accelerated-parallel-processing-app-sdk/downloads/
(scroll down to AMD-APP-SDK-v2.9-lnx64.tgz

cd ~/Downloads
tar -xvf AMD-APP-SDK-v2.9-lnx64.tgz
./Install-AMD-APP.sh

download the ADL SDK:
http://developer.amd.com/tools-and-sdks/graphics-development/display-library-adl-sdk/
cd ~/Downloads/
mkdir adl
mv ADL_SDK_6.0.zip adl
cd adl
unzip ADL_SDK_6.0.zip
cp include/*.h ~/sph-sgminer/ADL_SDK
[reboot]

cd ~
git clone  https://github.com/prettyhatemachine/sph-sgminer.git
cd sph-sgminer/
autoreconf -i
CFLAGS="-O2 -Wall -march=native"
./configure
make
./sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://yourpool.com:1234 -u username -p password -I 18 -w 128 --thread-concurrency 12800 -g 1

Hi mate, I returned my graphics card, I bought A Radeon 6670, installed in along with the drivers. I tried to follow your commands but I get an error message saying: cp: cannot stat ‘include/*.h’: No such file or directory

Any idea what's wrong?

I just want to say, and let me tell you, I've done it myself, you will never mine enough coins to pay for that card.  I bought 2 antminers 2 months ago when I first dove into cryptos, and I'll never see my money back on those, LOL.  Now, you might be like  me and want to learn above all else, that's cool too!  But if you want to make an investment, buy some bitcoin, then buy darkcoin, it will be a better investment, but if you're a gamer, the card can be used for that as well, so it's cool.

Finally, please someone correct me if I'm wrong,  think you still need a 64 bit system to mine dark???

Otherwise, after the above post, another user added this info:

If you run encrypted root, you'll be prompted with a framebuffer screen to input your password. Once you install these drivers, framebuffer will fail. It'll just be a blank screen and you'll wonder exactly how fucked you are because nothing is happening. Type your password blind, hit enter, everything is just fine...

Sorry, I forgot to note who that was  Huh

Yes, He needs a 64bit system. He stated this earlier: I'm running linux mint 32bit, my graphics card is an GeForce GT 610

It works on a 32bit system, I wasn't aware it was 64 only? I am getting some serious lag with my mouse cursor while it is running, it took like 2 mins for me to move the cursor over the X on the terminal to close it? lol. Anyone have any idea as to why it's lagging my system so badly?

























▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄          ▄▄▄                   ▄▄▄▄▄▄▄                 ▄▄▄▄▄▄▄        ▄▄▄      ▄▄▄
████████████▄       ███                ▄███████████▄            ▄██████████      ███     ███▀
███     ▀▀███▌      ███               ████▀     ▀████         ▄███▀▀     ▀▀      ███    ███▀
███       ███▌      ███              ███▀         ▀███       ▄███                ███   ███
███     ▄███▀       ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐███                 ███  ███
██████████▀         ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐██▌                 ███ ███
███▀▀▀▀▀████▄       ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐██▌                 ███  ███     ███           ███
███      ▀███▌      ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐███                 ███   ███     ███         ███
███       ███▌      ███              ███▄         ▄███        ███                ███    ███     ███       ███
███     ▄▄███▌      ███               ████▄     ▄████         ▀███▄▄     ▄▄      ███     ███▄    ███▄   ▄███
████████████▀       ███████████        ▀███████████▀            ▀██████████      ███      ███▄    ███▄ ▄███
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀          ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀           ▀▀▀▀▀▀▀                  ▀▀▀▀▀▀        ▀▀▀       ▀▀▀     ███▄███
                                                                                                    ▀███▀
                                                                                                     ▀█▀



















 
Token Sale Starts on [ 12 October ]
[ PRESALE IS OPEN ] ●●●






































badman74
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500



View Profile
March 03, 2014, 12:21:34 AM
 #6083

Tutorial for mining darkcoin on ubuntu 13.10 using ATI/AMD GPUs

After installing Ubuntu 13.10, download and install the latest AMD driver. Then enter the following at the terminal:

Code:
sudo apt-get install build-essential git libcurl4-gnutls-dev ncurses-dev git autoconf libtool curl libncurses-dev libcurl4-gnutls-dev -y

download linux opencl driver:
http://developer.amd.com/tools-and-sdks/heterogeneous-computing/amd-accelerated-parallel-processing-app-sdk/downloads/
(scroll down to AMD-APP-SDK-v2.9-lnx64.tgz

cd ~/Downloads
tar -xvf AMD-APP-SDK-v2.9-lnx64.tgz
./Install-AMD-APP.sh

download the ADL SDK:
http://developer.amd.com/tools-and-sdks/graphics-development/display-library-adl-sdk/
cd ~/Downloads/
mkdir adl
mv ADL_SDK_6.0.zip adl
cd adl
unzip ADL_SDK_6.0.zip
cp include/*.h ~/sph-sgminer/ADL_SDK
[reboot]

cd ~
git clone  https://github.com/prettyhatemachine/sph-sgminer.git
cd sph-sgminer/
autoreconf -i
CFLAGS="-O2 -Wall -march=native"
./configure
make
./sgminer -k darkcoin -o stratum+tcp://yourpool.com:1234 -u username -p password -I 18 -w 128 --thread-concurrency 12800 -g 1

Hi mate, I returned my graphics card, I bought A Radeon 6670, installed in along with the drivers. I tried to follow your commands but I get an error message saying: cp: cannot stat ‘include/*.h’: No such file or directory

Any idea what's wrong?

I just want to say, and let me tell you, I've done it myself, you will never mine enough coins to pay for that card.  I bought 2 antminers 2 months ago when I first dove into cryptos, and I'll never see my money back on those, LOL.  Now, you might be like  me and want to learn above all else, that's cool too!  But if you want to make an investment, buy some bitcoin, then buy darkcoin, it will be a better investment, but if you're a gamer, the card can be used for that as well, so it's cool.

Finally, please someone correct me if I'm wrong,  think you still need a 64 bit system to mine dark???

Otherwise, after the above post, another user added this info:

If you run encrypted root, you'll be prompted with a framebuffer screen to input your password. Once you install these drivers, framebuffer will fail. It'll just be a blank screen and you'll wonder exactly how fucked you are because nothing is happening. Type your password blind, hit enter, everything is just fine...

Sorry, I forgot to note who that was  Huh

Yes, He needs a 64bit system. He stated this earlier: I'm running linux mint 32bit, my graphics card is an GeForce GT 610

It works on a 32bit system, I wasn't aware it was 64 only? I am getting some serious lag with my mouse cursor while it is running, it took like 2 mins for me to move the cursor over the X on the terminal to close it? lol. Anyone have any idea as to why it's lagging my system so badly?
try -I 16
that is what happens when intensity is set really high
TanteStefana
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100


The Future Of Work


View Profile
March 03, 2014, 12:23:02 AM
 #6084

Hey guys. I have 4 280x running on phm sgminer 4.1  Yesterday I had about 8.2MH/s and I had to restart it this morning and now I'm getting only 7.3MH/s  I can't seem to get it back to what it was. Anyone happen to know what I am doing wrong?  Thank you.

Did you adjust the intensity after starting it last time and not update the start.bat or equivalent file?

█ ANN THREAD █
﹝Whitepaper﹞
【BLACKBOX OS】
The Future of Work. Decentralized.
TELEGRAM﹞﹝FACEBOOK
TWITTERYOUTUBE
TanteStefana
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100


The Future Of Work


View Profile
March 03, 2014, 12:25:32 AM
 #6085


I'm currently mining DRK with my Radeon 6670 (not the fastest but it works) Smiley

I'll tell you in the morning how many coins I mine with it, I have a funny feeling it may take a while to get the £70 for my card back, lol. I didn't buy it to earm money, I bought it to learn how to mine, as I like to set challenges for myself, this one did make me scratch my head too.


I'm currently getting 350Kh with it,not sure if that is good?

Ah, then you are like me, and I can guarantee you will learn a lot and enjoy the ride Smiley

Mess around with the intensity.  G takes you into an edit mode, then I  then start with 8  and go up from there, hit enter twice and wait a few minutes.  Note the hashrate, then increase to 9, 10 11 and also I suggest you join a pool so you can see more 'actual' hash which can be different (dashboard of pool)

I use lotterymining 'cause a great guy runs it and we have a weekly lottery from 1/2 the fees (which are only 1%, essentially 1/2%)  See the first page for pools Smiley

█ ANN THREAD █
﹝Whitepaper﹞
【BLACKBOX OS】
The Future of Work. Decentralized.
TELEGRAM﹞﹝FACEBOOK
TWITTERYOUTUBE
humanitee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 502



View Profile
March 03, 2014, 12:27:57 AM
 #6086

The way DarkSend is implemented currently requires an single input larger than the amount you want to send.  I haven't had time to completely fix this issue yet and am aware of it. So, sorry about the inconvenience, but you'll need to try smaller amounts until it can locate a single input larger than that size. It's in my list of stuff to fix.

Trying again.

Sent the smallest amount, .01 DRK.

{
"state" : 2,
"session_id" : 1018,
"pooled_inputs" : 2,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 1
}

Check the pool information again.
{
"state" : 2,
"session_id" : 1019,
"pooled_inputs" : 0,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

Try to get the transaction ID.
getdarksendtxid 1018
unknown_session_id

Thoughts?

▄▄▄██████▄▄▄
▄███▀▀▀▀▀████▄▄ █▄▄
▄▄          ▀▀████▄  ██▄
█████▄            ▀█████  ██▄
▄█████████           ▀█████ ███▄
▄█████████▀▀           ▀█████ ███▄
▄███  █████             ▀█████ ████
███  █████                █████ ████
███ █████                  ████  ████
███ █████                ▄████  ████
███ █████                ███████████
▀██ █████▄                █████████
▀██ ██████▄                ▀█████
▀██ ███████                  ▀▀▀
▀██ ██████▄▄                 
▀██ ██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▀
▀▀ █████████████████▀
▀▀▀██████▀▀▀▀

Fast, Secure, and Fully

DecentralizeTrading
BACKED BY:
─────────────────────────
BINANCE
─────── LAB
&█████████████████████████████████ █  ███
█▀    ▀█  ███▀▀▀▀▀████████  ████▀▀███▀ █
█  █████    ▄▄▄▄▄  █  ▀  █    ███  █  ██
█▄    ▀█  ██       █  ▄███  ██████   ███
█████  █  ██  ███  █  ████  ████  ▄  ███
█▄    ▄█▄  ▄█▄     ▀  ████▄  ▄█   ██  ██
████████████████████████████████████████


  Whitepaper
 Medium
Reddit
leigh2k14
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1000



View Profile
March 03, 2014, 12:28:23 AM
 #6087


I'm currently mining DRK with my Radeon 6670 (not the fastest but it works) Smiley

I'll tell you in the morning how many coins I mine with it, I have a funny feeling it may take a while to get the £70 for my card back, lol. I didn't buy it to earm money, I bought it to learn how to mine, as I like to set challenges for myself, this one did make me scratch my head too.


I'm currently getting 350Kh with it,not sure if that is good?

Ah, then you are like me, and I can guarantee you will learn a lot and enjoy the ride Smiley

Thanks, I love letting my inner nerd out Smiley

























▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄          ▄▄▄                   ▄▄▄▄▄▄▄                 ▄▄▄▄▄▄▄        ▄▄▄      ▄▄▄
████████████▄       ███                ▄███████████▄            ▄██████████      ███     ███▀
███     ▀▀███▌      ███               ████▀     ▀████         ▄███▀▀     ▀▀      ███    ███▀
███       ███▌      ███              ███▀         ▀███       ▄███                ███   ███
███     ▄███▀       ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐███                 ███  ███
██████████▀         ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐██▌                 ███ ███
███▀▀▀▀▀████▄       ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐██▌                 ███  ███     ███           ███
███      ▀███▌      ███             ▐██▌           ▐██▌     ▐███                 ███   ███     ███         ███
███       ███▌      ███              ███▄         ▄███        ███                ███    ███     ███       ███
███     ▄▄███▌      ███               ████▄     ▄████         ▀███▄▄     ▄▄      ███     ███▄    ███▄   ▄███
████████████▀       ███████████        ▀███████████▀            ▀██████████      ███      ███▄    ███▄ ▄███
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀          ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀           ▀▀▀▀▀▀▀                  ▀▀▀▀▀▀        ▀▀▀       ▀▀▀     ███▄███
                                                                                                    ▀███▀
                                                                                                     ▀█▀



















 
Token Sale Starts on [ 12 October ]
[ PRESALE IS OPEN ] ●●●






































TanteStefana
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100


The Future Of Work


View Profile
March 03, 2014, 12:36:17 AM
 #6088


I'm currently mining DRK with my Radeon 6670 (not the fastest but it works) Smiley

I'll tell you in the morning how many coins I mine with it, I have a funny feeling it may take a while to get the £70 for my card back, lol. I didn't buy it to earm money, I bought it to learn how to mine, as I like to set challenges for myself, this one did make me scratch my head too.


I'm currently getting 350Kh with it,not sure if that is good?

Ah, then you are like me, and I can guarantee you will learn a lot and enjoy the ride Smiley

Thanks, I love letting my inner nerd out Smiley

 I expanded my comment to try to be of more help Smiley


█ ANN THREAD █
﹝Whitepaper﹞
【BLACKBOX OS】
The Future of Work. Decentralized.
TELEGRAM﹞﹝FACEBOOK
TWITTERYOUTUBE
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
March 03, 2014, 12:36:28 AM
 #6089

The way DarkSend is implemented currently requires an single input larger than the amount you want to send.  I haven't had time to completely fix this issue yet and am aware of it. So, sorry about the inconvenience, but you'll need to try smaller amounts until it can locate a single input larger than that size. It's in my list of stuff to fix.

Trying again.

Sent the smallest amount, .01 DRK.

{
"state" : 2,
"session_id" : 1018,
"pooled_inputs" : 2,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 1
}

Check the pool information again.
{
"state" : 2,
"session_id" : 1019,
"pooled_inputs" : 0,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

Try to get the transaction ID.
getdarksendtxid 1018
unknown_session_id

Thoughts?

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
humanitee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 502



View Profile
March 03, 2014, 12:38:20 AM
 #6090

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

No :[.

edit: Might have found it one second.

▄▄▄██████▄▄▄
▄███▀▀▀▀▀████▄▄ █▄▄
▄▄          ▀▀████▄  ██▄
█████▄            ▀█████  ██▄
▄█████████           ▀█████ ███▄
▄█████████▀▀           ▀█████ ███▄
▄███  █████             ▀█████ ████
███  █████                █████ ████
███ █████                  ████  ████
███ █████                ▄████  ████
███ █████                ███████████
▀██ █████▄                █████████
▀██ ██████▄                ▀█████
▀██ ███████                  ▀▀▀
▀██ ██████▄▄                 
▀██ ██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▀
▀▀ █████████████████▀
▀▀▀██████▀▀▀▀

Fast, Secure, and Fully

DecentralizeTrading
BACKED BY:
─────────────────────────
BINANCE
─────── LAB
&█████████████████████████████████ █  ███
█▀    ▀█  ███▀▀▀▀▀████████  ████▀▀███▀ █
█  █████    ▄▄▄▄▄  █  ▀  █    ███  █  ██
█▄    ▀█  ██       █  ▄███  ██████   ███
█████  █  ██  ███  █  ████  ████  ▄  ███
█▄    ▄█▄  ▄█▄     ▀  ████▄  ▄█   ██  ██
████████████████████████████████████████


  Whitepaper
 Medium
Reddit
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
March 03, 2014, 12:47:56 AM
 #6091

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

No :[.

edit: Might have found it one second.

I found mine for 0.01: http://explorer.darkcoin.io/tx/b9d3850d62e0a6c460e220713710fda602d5daea4771af1bbb397b35e3b6eb5f

Try an amount like 2 or 3

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
trademark
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932
Merit: 1003


View Profile
March 03, 2014, 12:51:06 AM
 #6092

Hey guys. I have 4 280x running on phm sgminer 4.1  Yesterday I had about 8.2MH/s and I had to restart it this morning and now I'm getting only 7.3MH/s  I can't seem to get it back to what it was. Anyone happen to know what I am doing wrong?  Thank you.

Did you adjust the intensity after starting it last time and not update the start.bat or equivalent file?

Hi. Thanks for the reply. No, all I did was download phm sgminer and ran it. After the restart it isn't performing as well as before. Frustrating. Not sure what I'm doing wrong. I even deleted everything and did it again. 
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
March 03, 2014, 12:51:36 AM
 #6093

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

No :[.

edit: Might have found it one second.

Ah, i found yours

http://explorer.darkcoin.io/tx/a6588b5615a6dff6cada282567f28e582837d91cabfae9d70f13003c1f21eea6

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
mctaino
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 503


View Profile
March 03, 2014, 12:51:47 AM
 #6094

Does anybody have the settings for MSI 280X ..... Thank You in Advance
humanitee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 502



View Profile
March 03, 2014, 12:53:37 AM
 #6095

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

No :[.

edit: Might have found it one second.

Ah, i found yours

http://explorer.darkcoin.io/tx/a6588b5615a6dff6cada282567f28e582837d91cabfae9d70f13003c1f21eea6

Unfortunately not.

http://explorer.darkcoin.io/address/Xroh8AeEc7qDq25i7TqJrPAQkLzWCyivd6 was the destination.

I am trying again in a moment on Ubuntu. I was using your client on Mint and it was working fine prior to this update, so I just assumed it was still compatible.

▄▄▄██████▄▄▄
▄███▀▀▀▀▀████▄▄ █▄▄
▄▄          ▀▀████▄  ██▄
█████▄            ▀█████  ██▄
▄█████████           ▀█████ ███▄
▄█████████▀▀           ▀█████ ███▄
▄███  █████             ▀█████ ████
███  █████                █████ ████
███ █████                  ████  ████
███ █████                ▄████  ████
███ █████                ███████████
▀██ █████▄                █████████
▀██ ██████▄                ▀█████
▀██ ███████                  ▀▀▀
▀██ ██████▄▄                 
▀██ ██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▀
▀▀ █████████████████▀
▀▀▀██████▀▀▀▀

Fast, Secure, and Fully

DecentralizeTrading
BACKED BY:
─────────────────────────
BINANCE
─────── LAB
&█████████████████████████████████ █  ███
█▀    ▀█  ███▀▀▀▀▀████████  ████▀▀███▀ █
█  █████    ▄▄▄▄▄  █  ▀  █    ███  █  ██
█▄    ▀█  ██       █  ▄███  ██████   ███
█████  █  ██  ███  █  ████  ████  ▄  ███
█▄    ▄█▄  ▄█▄     ▀  ████▄  ▄█   ██  ██
████████████████████████████████████████


  Whitepaper
 Medium
Reddit
TanteStefana
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 100


The Future Of Work


View Profile
March 03, 2014, 12:58:47 AM
 #6096

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

No :[.

edit: Might have found it one second.

Ah, i found yours

http://explorer.darkcoin.io/tx/a6588b5615a6dff6cada282567f28e582837d91cabfae9d70f13003c1f21eea6

I'm very slow this morning, er... evening, starting with waking up after 2PM, LOL.  I don't see the binaries on the first page, are they somewhere else?

█ ANN THREAD █
﹝Whitepaper﹞
【BLACKBOX OS】
The Future of Work. Decentralized.
TELEGRAM﹞﹝FACEBOOK
TWITTERYOUTUBE
humanitee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 502



View Profile
March 03, 2014, 01:01:01 AM
 #6097

I tried to send 0.01 and it worked for me. I'm not sure why it's not showing the session, I'll look into that. Did it appear in your transactions?

No :[.

edit: Might have found it one second.

Ah, i found yours

http://explorer.darkcoin.io/tx/a6588b5615a6dff6cada282567f28e582837d91cabfae9d70f13003c1f21eea6

I'm very slow this morning, er... evening, starting with waking up after 2PM, LOL.  I don't see the binaries on the first page, are they somewhere else?

Check the last page of this:
http://www.darkcoin.io/downloads/DarkSendDocumentation.pdf

▄▄▄██████▄▄▄
▄███▀▀▀▀▀████▄▄ █▄▄
▄▄          ▀▀████▄  ██▄
█████▄            ▀█████  ██▄
▄█████████           ▀█████ ███▄
▄█████████▀▀           ▀█████ ███▄
▄███  █████             ▀█████ ████
███  █████                █████ ████
███ █████                  ████  ████
███ █████                ▄████  ████
███ █████                ███████████
▀██ █████▄                █████████
▀██ ██████▄                ▀█████
▀██ ███████                  ▀▀▀
▀██ ██████▄▄                 
▀██ ██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▀
▀▀ █████████████████▀
▀▀▀██████▀▀▀▀

Fast, Secure, and Fully

DecentralizeTrading
BACKED BY:
─────────────────────────
BINANCE
─────── LAB
&█████████████████████████████████ █  ███
█▀    ▀█  ███▀▀▀▀▀████████  ████▀▀███▀ █
█  █████    ▄▄▄▄▄  █  ▀  █    ███  █  ██
█▄    ▀█  ██       █  ▄███  ██████   ███
█████  █  ██  ███  █  ████  ████  ▄  ███
█▄    ▄█▄  ▄█▄     ▀  ████▄  ▄█   ██  ██
████████████████████████████████████████


  Whitepaper
 Medium
Reddit
n00bnoxious
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250

Bitnation Development Team Member


View Profile
March 03, 2014, 01:01:32 AM
Last edit: March 04, 2014, 04:10:36 PM by n00bnoxious
 #6098

New 100Mbit UK DRK p2pool node. 0% fees for a whole month from today.

Competent operator, quality hosting. Very competitive fees after the free period.

n00b's DRK p2pool

Check it out!
humanitee
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 502



View Profile
March 03, 2014, 01:11:18 AM
 #6099

Results on Ubuntu appear to be the same. Using .01 DRK:
{
"state" : 2,
"session_id" : 1020,
"pooled_inputs" : 2,
"pooled_outputs" : 2,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 1
}

...

{
"state" : 2,
"session_id" : 1021,
"pooled_inputs" : 0,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

getdarksendtxid 1020
unknown_session_id


Using .02 DRK.
{
"state" : 2,
"session_id" : 1021,
"pooled_inputs" : 1,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 1
}

...

{
"state" : 2,
"session_id" : 1022,
"pooled_inputs" : 0,
"pooled_outputs" : 0,
"pooled_signatures" : 0,
"my_transactions" : 0
}

getdarksendtxid 1021
incomplete

 Huh

▄▄▄██████▄▄▄
▄███▀▀▀▀▀████▄▄ █▄▄
▄▄          ▀▀████▄  ██▄
█████▄            ▀█████  ██▄
▄█████████           ▀█████ ███▄
▄█████████▀▀           ▀█████ ███▄
▄███  █████             ▀█████ ████
███  █████                █████ ████
███ █████                  ████  ████
███ █████                ▄████  ████
███ █████                ███████████
▀██ █████▄                █████████
▀██ ██████▄                ▀█████
▀██ ███████                  ▀▀▀
▀██ ██████▄▄                 
▀██ ██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▀
▀▀ █████████████████▀
▀▀▀██████▀▀▀▀

Fast, Secure, and Fully

DecentralizeTrading
BACKED BY:
─────────────────────────
BINANCE
─────── LAB
&█████████████████████████████████ █  ███
█▀    ▀█  ███▀▀▀▀▀████████  ████▀▀███▀ █
█  █████    ▄▄▄▄▄  █  ▀  █    ███  █  ██
█▄    ▀█  ██       █  ▄███  ██████   ███
█████  █  ██  ███  █  ████  ████  ▄  ███
█▄    ▄█▄  ▄█▄     ▀  ████▄  ▄█   ██  ██
████████████████████████████████████████


  Whitepaper
 Medium
Reddit
P2PHash
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 03, 2014, 01:12:30 AM
 #6100


Hi guys, I'me setting up a new p2pool
Address: drk.p2phash.com

Could some of you try to connect to it, I'd like to test what kind of load my server can handle. Since it's p2pool you won't loose any shares coming from another p2pool and local hashrate doesn't impact your earnings Smiley
Low fee: 0.5%
Location: Switzerland
Pages: « 1 ... 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 [305] 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 ... 7012 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!