Bitcoin Forum
September 18, 2019, 03:07:15 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 [453] 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 ... 517 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S3+ Discussion and Support Thread  (Read 708100 times)
sieve66
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 04, 2015, 07:43:59 PM
 #9041

Hello, I  aquired a couple of antminers s3+ an one is working fine but the other is not Sad the log says:

Can anybody help me please   Huh

Make sure network is set to DHCP .... also what firmware are you running (you can get this from the intial web UI page when you log in)

I am using Load: 0.06 0.10 0.07 | Auto Refresh: on and DHCP is on
1568819235
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568819235

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568819235
Reply with quote  #2

1568819235
Report to moderator
1568819235
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568819235

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568819235
Reply with quote  #2

1568819235
Report to moderator
1568819235
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568819235

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568819235
Reply with quote  #2

1568819235
Report to moderator
"Your bitcoin is secured in a way that is physically impossible for others to access, no matter for what reason, no matter how good the excuse, no matter a majority of miners, no matter what." -- Greg Maxwell
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1568819235
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568819235

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568819235
Reply with quote  #2

1568819235
Report to moderator
1568819235
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568819235

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568819235
Reply with quote  #2

1568819235
Report to moderator
pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 04, 2015, 07:47:25 PM
 #9042

Hello, I  aquired a couple of antminers s3+ an one is working fine but the other is not Sad the log says:

Can anybody help me please   Huh

Make sure network is set to DHCP .... also what firmware are you running (you can get this from the intial web UI page when you log in)

I am using Load: 0.06 0.10 0.07 | Auto Refresh: on and DHCP is on
Go to status - overview for the firmware date ...

Can you also be more explicit about the "not working". Is it not hashing at all or is it not hashing well?

sieve66
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 04, 2015, 07:57:08 PM
 #9043

Hello, I  aquired a couple of antminers s3+ an one is working fine but the other is not Sad the log says:

Can anybody help me please   Huh

Make sure network is set to DHCP .... also what firmware are you running (you can get this from the intial web UI page when you log in)

I am using Load: 0.06 0.10 0.07 | Auto Refresh: on and DHCP is on
Go to status - overview for the firmware date ...

Can you also be more explicit about the "not working". Is it not hashing at all or is it not hashing well?

Ok sorry, this is what I got
Firmware Version   Tue Aug 26 10:43:10 CST 2014
Kernel Version   3.10.12

By not working I mean that I plugged it, pointed it to my pool, tarted to mine for like 10 seconds and then started to beep.
After that I get no hash at all and the page system->miner status shows no information available
pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 04, 2015, 08:01:51 PM
 #9044

Ok sorry, this is what I got
Firmware Version   Tue Aug 26 10:43:10 CST 2014
Kernel Version   3.10.12

By not working I mean that I plugged it, pointed it to my pool, tarted to mine for like 10 seconds and then started to beep.
After that I get no hash at all and the page system->miner status shows no information available

Beeping is more commonly associated with network connection failure, but you seem to have covered that. (though I'd make sure DHCP is enabled on the active connection nevertheless)
Try manually starting cgminer via the System -> Startup tab. Click on Stop first then click on Start.

sieve66
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 04, 2015, 08:14:33 PM
 #9045

Ok sorry, this is what I got
Firmware Version   Tue Aug 26 10:43:10 CST 2014
Kernel Version   3.10.12

By not working I mean that I plugged it, pointed it to my pool, tarted to mine for like 10 seconds and then started to beep.
After that I get no hash at all and the page system->miner status shows no information available

Beeping is more commonly associated with network connection failure, but you seem to have covered that. (though I'd make sure DHCP is enabled on the active connection nevertheless)
Try manually starting cgminer via the System -> Startup tab. Click on Stop first then click on Start.

You were right from the beginning,  I had DHCP disabled and checked it wrong, noob problems.You have no  idea how grateful I am, really you made my day.

I thought I had been scammed.

Thank you again  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
February 04, 2015, 09:32:03 PM
 #9046

Hello, I  aquired a couple of antminers s3+ an one is working fine but the other is not Sad the log says:

Can anybody help me please   Huh

Make sure network is set to DHCP .... also what firmware are you running (you can get this from the intial web UI page when you log in)

I am using Load: 0.06 0.10 0.07 | Auto Refresh: on and DHCP is on
Go to status - overview for the firmware date ...

Can you also be more explicit about the "not working". Is it not hashing at all or is it not hashing well?

Ok sorry, this is what I got
Firmware Version   Tue Aug 26 10:43:10 CST 2014
Kernel Version   3.10.12

By not working I mean that I plugged it, pointed it to my pool, tarted to mine for like 10 seconds and then started to beep.
After that I get no hash at all and the page system->miner status shows no information available

While you're at it, update firmware to 20141219, its a critical update. Download is here.

pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 04, 2015, 09:34:44 PM
 #9047

While you're at it, update firmware to 20141219, its a critical update. Download is here.
Ignore him! If it ain't broke, don't fix it!
The only thing you'd need to update with the Aug firmware is cgminer, not the firmware else you run the risk of bricking your rig, even worse, installing dodgy firmware (of which there are loads for the S3 variants)!

hurricandave
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 961
Merit: 1000



View Profile
February 04, 2015, 09:39:48 PM
 #9048

Ok sorry, this is what I got
Firmware Version   Tue Aug 26 10:43:10 CST 2014
Kernel Version   3.10.12

By not working I mean that I plugged it, pointed it to my pool, tarted to mine for like 10 seconds and then started to beep.
After that I get no hash at all and the page system->miner status shows no information available

Beeping is more commonly associated with network connection failure, but you seem to have covered that. (though I'd make sure DHCP is enabled on the active connection nevertheless)
Try manually starting cgminer via the System -> Startup tab. Click on Stop first then click on Start.
Or he could have a DNS clash.
pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 04, 2015, 09:43:38 PM
 #9049

Or he could have a DNS clash.
Turns out he had the former .... simply setting DHCP on the active connection.
Saying that, what does a DNS clash look like?

hurricandave
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 961
Merit: 1000



View Profile
February 04, 2015, 09:48:55 PM
 #9050

Or he could have a DNS clash.
Turns out he had the former .... simply setting DHCP on the active connection.
Saying that, what does a DNS clash look like?
Wow that's really weird, my post most of hung up for a while before updating to the thread. Anyhow, the DNS clash puts out about the same output as a failed connection, it keeps trying and gets shot down.
sieve66
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 04, 2015, 11:01:36 PM
 #9051

While you're at it, update firmware to 20141219, its a critical update. Download is /s01YJK]here.
Ignore him! If it ain't broke, don't fix it!
The only thing you'd need to update with the Aug firmware is cgminer, not the firmware else you run the risk of bricking your rig, even worse, installing dodgy firmware (of which there are loads for the S3 variants)!

Yup, that sounds pretty sensible to me. I have them working so really I wont touch them  until I understand better what I am doing.
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
February 04, 2015, 11:26:19 PM
 #9052

While you're at it, update firmware to 20141219, its a critical update. Download is here.
Ignore him! If it ain't broke, don't fix it!
The only thing you'd need to update with the Aug firmware is cgminer, not the firmware else you run the risk of bricking your rig, even worse, installing dodgy firmware (of which there are loads for the S3 variants)!

I am a representative of Bitmain. Absolutely upgrade to 12/19, it is the most stable of all S3 firmwares and fixes a critical bug.

pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 04, 2015, 11:33:13 PM
 #9053

I am a representative of Bitmain. Absolutely upgrade to 12/19, it is the most stable of all S3 firmwares and fixes a critical bug.

That is bitmain's flaw to have you as a representative if they actually do. Saying that, I've never seen bitmain refer to you as their representative anywhere.

In any case, you should know that it is adequate to simply update cgminer in the Aug firmware as the reset button (your favourite excuse) works well. Just the stratum bug that was fixed in cgminer 4.6.1 needs to be corrected in the Aug firmware, but you did not even ask the OP to check for cgminer version before suggesting your firmware update (for all we know, his unit may have an updated cgminer from the previous owner!).

EDIT: And why do you insist on posting links to your firmware updates rather than refer people to the bitmain site? Does that link contain your own edited firmware where you've introduced suttle bugs to steal hash-rate or some other sinister stuff under the cover of a bitmain representative?

dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
February 05, 2015, 12:15:05 AM
 #9054

I am a representative of Bitmain. Absolutely upgrade to 12/19, it is the most stable of all S3 firmwares and fixes a critical bug.

That is bitmain's flaw to have you as a representative if they actually do. Saying that, I've never seen bitmain refer to you as their representative anywhere.

In any case, you should know that it is adequate to simply update cgminer in the Aug firmware as the reset button (your favourite excuse) works well. Just the stratum bug that was fixed in cgminer 4.6.1 needs to be corrected in the Aug firmware, but you did not even ask the OP to check for cgminer version before suggesting your firmware update (for all we know, his unit may have an updated cgminer from the previous owner!).

EDIT: And why do you insist on posting links to your firmware updates rather than refer people to the bitmain site? Does that link contain your own edited firmware where you've introduced suttle bugs to steal hash-rate or some other sinister stuff under the cover of a bitmain representative?

Because 12/19 is no longer hosted on bitmaintech, you can verify the MD5 is identical. Please take any scam accusations to the scam accusation subforum as its off topic here.

pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 05, 2015, 12:26:58 AM
 #9055

I am a representative of Bitmain. Absolutely upgrade to 12/19, it is the most stable of all S3 firmwares and fixes a critical bug.

That is bitmain's flaw to have you as a representative if they actually do. Saying that, I've never seen bitmain refer to you as their representative anywhere.

In any case, you should know that it is adequate to simply update cgminer in the Aug firmware as the reset button (your favourite excuse) works well. Just the stratum bug that was fixed in cgminer 4.6.1 needs to be corrected in the Aug firmware, but you did not even ask the OP to check for cgminer version before suggesting your firmware update (for all we know, his unit may have an updated cgminer from the previous owner!).

EDIT: And why do you insist on posting links to your firmware updates rather than refer people to the bitmain site? Does that link contain your own edited firmware where you've introduced suttle bugs to steal hash-rate or some other sinister stuff under the cover of a bitmain representative?

Because 12/19 is no longer hosted on bitmaintech, you can verify the MD5 is identical. Please take any scam accusations to the scam accusation subforum as its off topic here.

If it is no longer hosted by bitmain, then anyone in their right mind should never install it as it is junk firmware and will surely invalidate any warranty they may have. It is well documented, and been brought to your attention several times, that the firmware you refer people to causes all sorts of problems but you refuse to take any notice of it.

The most recent person you tried to ram your firmware up clearly has a pre-S3+ rig, i.e Aug firmware, and those particular units have been known to have a decayed performance with the latter firmware releases, but you still jumped at the opportunity to refer them to your special upgrade .... how daft is that?

If you think I am making any un-reasonable accusations, feel free to open a scam accusation thread against me. And your private firmware updates aree the off-topic ones in as far as this thread is concerned! All firmware upgrades SHOULD be downloaded from the bitmain site, not from your stash of compromised firmwares. How bitmain let you potentialy tarnish their image beggars the question, are you their hatchet man? Fortunately, this is not a bitmain forum.

dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
February 05, 2015, 12:37:40 AM
 #9056

If it is no longer hosted by bitmain, then anyone in their right mind should never install it as it is junk firmware and will surely invalidate any warranty they may have.

That's not true.

It is well documented, and been brought to your attention several times, that the firmware you refer people to causes all sorts of problems but you refuse to take any notice of it.

That's not true. 12/19 is possibly the most stable and bug free firmware of any version ever, across all PCB versions.

The most recent person you tried to ram your firmware up clearly has a pre-S3+ rig, i.e Aug firmware, and those particular units have been known to have a decayed performance with the latter firmware releases

That's not true.

And your private firmware updates aree the off-topic ones in as far as this thread is concerned!

That's not true and doesn't even make sense.


I really don't want to be arguing with you but I have to correct incorrect or misleading statements you make to customers, as you're neither the one who will end up with a bricked unit nor has to help those customers. You seem incessant on going against everything I'm saying - because I'm the one saying it. If you really don't agree with what I'm saying then simply ignore me.

pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 05, 2015, 12:46:43 AM
Last edit: February 05, 2015, 01:49:52 AM by pekatete
 #9057

I really don't want to be arguing with you but I have to correct incorrect or misleading statements you make to customers, as you're neither the one who will end up with a bricked unit nor has to help those customers. You seem incessant on going against everything I'm saying - because I'm the one saying it. If you really don't agree with what I'm saying then simply ignore me.
I am not interested in arguig with or shadowing you, but I shall always point out the misleading information you give out under the pretext of being a bitmain representative. And the ball is in your court here, if you do not want to be challenged, stop giving false advice to bitmain customers (of whom I am). And if you do not know the answer, let others who know answer!

Your self-annointed bitmain representative badge neither confers nor imparts any knowledge unto you to shadow any and every comment on a bitmain instigated thread to the extent of you pretending to be an authority on all things bitmain. That much I know from your numerous waffle responses and the patently wrong advice that you keep giving.

EDIT: If bitmain have scrapped a firmware release, why do you keep telling people to install that release? Will you recompense them if their rigs (which may be out of warranty) malfunction? Or will it be a case of you can not help since warranty period has expired? Do you ever give thought to that you twat?

Stratobitz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1010


Project Director - HALO coin


View Profile
February 05, 2015, 04:53:26 AM
 #9058

What is the simple under 50 Word Lowdown on why the 121914 Firmware is 'Critical'?

Strato
pekatete
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 500



View Profile WWW
February 05, 2015, 05:12:38 AM
 #9059

What is the simple under 50 Word Lowdown on why the 121914 Firmware is 'Critical'?

Strato
Simplest answer is do not flash the 12192014 firmware because along with a raft of S3 firmware releases during that period, that version was scrapped by bitmain (after testing in general release) as being buggy. Proof of the pudding .... check the bitmain website, its no longer officially available / supported.

Stratobitz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 1010


Project Director - HALO coin


View Profile
February 05, 2015, 05:15:39 AM
 #9060

What is the simple under 50 Word Lowdown on why the 121914 Firmware is 'Critical'?

Strato
Simplest answer is do not flash the 12192014 firmware because along with a raft of S3 firmware releases during that period, that version was scrapped by bitmain (after testing in general release) as being buggy. Proof of the pudding .... check the bitmain website, its no longer officially available / supported.

Ok Thanks. I appreciate the cut and dry info. My Miners are all running fine. So thats good.

Cheers!

Strato
Pages: « 1 ... 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 [453] 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 ... 517 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!