Bitcoin Forum
February 28, 2017, 05:22:04 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 72 »
  Print  
Author Topic: [ANN] ccminer 1.8.4 - opensource (tpruvot)  (Read 158177 times)
grendel25
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
October 27, 2014, 06:26:17 AM
 #21

Not working for me.  At first it would give a red error message, something about not detecting any NVIDIA gpu.  So I set the ccminer to run as administrator and it doesn't give the same error.  Instead, it now just sits there and says press any key to continue and when I press a key the window closes? 

I gotta reload drivers?  pfft... tooooo lazy lol.  I'll wait til another release and see if it works then maybe.  hahaha

BTC: 12MRgfQTP5wGXaaFyFm7CXS6ebeUyerA4u
1488302524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488302524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488302524
Reply with quote  #2

1488302524
Report to moderator
1488302524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488302524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488302524
Reply with quote  #2

1488302524
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1488302524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488302524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488302524
Reply with quote  #2

1488302524
Report to moderator
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
October 27, 2014, 07:50:59 AM
 #22

Not working for me.  At first it would give a red error message, something about not detecting any NVIDIA gpu.  So I set the ccminer to run as administrator and it doesn't give the same error.  Instead, it now just sits there and says press any key to continue and when I press a key the window closes? 

I gotta reload drivers?  pfft... tooooo lazy lol.  I'll wait til another release and see if it works then maybe.  hahaha

No, you dont need to run ccminer as admin. Should be the same as others if you use the right SM variant (750 Ti = ccminer-50.exe)

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
grendel25
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854



View Profile
October 27, 2014, 08:14:34 AM
 #23

Not working for me.  At first it would give a red error message, something about not detecting any NVIDIA gpu.  So I set the ccminer to run as administrator and it doesn't give the same error.  Instead, it now just sits there and says press any key to continue and when I press a key the window closes? 

I gotta reload drivers?  pfft... tooooo lazy lol.  I'll wait til another release and see if it works then maybe.  hahaha

No, you dont need to run ccminer as admin. Should be the same as others if you use the right SM variant (750 Ti = ccminer-50.exe)

Thank you for your reply.  I was using the ccminer-50.exe for my 750ti.  Not familiar with the term "SM variant".  Is that the same as saying ccminer variant?  Maybe I just need to reboot who knows.

 

BTC: 12MRgfQTP5wGXaaFyFm7CXS6ebeUyerA4u
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
October 27, 2014, 10:29:52 AM
 #24

SM 5.0 = Shader Model 5.0 (Cuda architecture level), did you install the cuda drivers (SDK) ?

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078



View Profile
October 28, 2014, 04:33:31 PM
 #25

Nice to find the man behind the github repo I've been lurking for a while now!

Are you really doing neoscrypt?
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
October 28, 2014, 09:39:15 PM
 #26

i just added it in my cpuminer-multi fork for the moment. But maybe yep (it contains the more recent Blake2s variant)

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980


XDE2, PAYS HUNDREDS OF DOLLARS A WEEK TO PROMOTERS


View Profile
October 29, 2014, 06:30:40 AM
 #27

Would like to see neoscrypt added ..its all the rage now with the feathercoin algo change

bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078



View Profile
October 29, 2014, 06:56:40 AM
 #28

Would like to see neoscrypt added ..its all the rage now with the feathercoin algo change

And they have close to $2mil marketcap which means a profitable miner will stay profitable for more than a few weeks.
mundivalur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51

Icemodz.com


View Profile WWW
October 31, 2014, 10:14:07 PM
 #29

can i run a 670 and a 970 at the same time with ccminer 1.4.6 or can i disable the 670 and run that with the old 1.2 Smiley
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 01, 2014, 03:25:43 AM
 #30

To do that, you need to play with the -d param (or -t 1 to use the first one found)

sample "-d 0" for first or -d "0,2" first and third.

My releases use different SM binaries for a good reason.

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
mundivalur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51

Icemodz.com


View Profile WWW
November 01, 2014, 10:38:44 AM
 #31

Thanks Smiley
SS2006
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264


View Profile
November 07, 2014, 07:40:24 AM
 #32

Epsylon
I just saw your pledgie page, I donated 5$ for now. I have a GTX970 so its in my interest you get one and make it kick ass Cheesy

Do you see yourself working on rejuvenating cuda miner by any chance? Namely neoscrypt (FTC) and lyra2 (VTC). If you set up a page for that I (and I'm sure many others) will also donate

The VTC dev team was looking for someone to help on the cuda side of things, "Contact a432511@vertcoin.org if you have OpenCL or CUDA experience and would like to help out." Maybe that has your name written all over it Cheesy
SS2006
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264


View Profile
November 07, 2014, 07:41:27 AM
 #33

I also pull in lots of BTC daily so I can donate with that too. To everyone else interested, please help out:

https://pledgie.com/campaigns/27288
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 07, 2014, 09:57:59 AM
 #34

Thanks for the 5$ Smiley if we do neoscrypt, will be in ccminer, not cudaminer

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
SS2006
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264


View Profile
November 07, 2014, 05:10:17 PM
 #35

I'd be down for that! you see yourself tackling lyra2 also?
what is your bitcion address
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 09, 2014, 07:26:44 PM
 #36

I'd be down for that! you see yourself tackling lyra2 also?
what is your bitcion address

My address is in ccminer and another here as my signature... I contacted them about lyra2

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
SS2006
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264


View Profile
November 10, 2014, 12:03:41 AM
 #37

Thanks Smiley
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484


Miner Developer


View Profile
November 10, 2014, 01:23:55 AM
 #38

Got over 2x the speed for Neoscrypt on AMD, and patiently waiting for Lyra2.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 10, 2014, 09:41:45 PM
 #39

I need some reports for the preview of the 1.4.7 :

Here is a shared spreadsheet to be completed by 970/980 users. To be able to tune the default values for these cards :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dI1Cc3JhhsA-UdIRlndvQ9huX8FmoJT2TXFDB0wdp54/edit?usp=sharing

1.4.7 windows test version : https://dl.dropboxusercontent.com/u/31689596/ccminer/ccminer-rel1.4.7-test-x86.7z


Final 1.4.7 still need fixes :
- heavy/mjollnir on linux are broken

I will maybe do (or maybe in 1.4.8 )
- i will try to detect the gpu model to set optimal default intensity per card
- average hashrate based on 50 last values (displayed on Total lines only)
 

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
Epsylon3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 882


ccminer/cpuminer developer


View Profile WWW
November 12, 2014, 01:20:52 AM
 #40

final 1.4.7 released : https://github.com/tpruvot/ccminer/releases/tag/1.4.7-tpruvot

BTC: 1FhDPLPpw18X4srecguG3MxJYe4a1JsZnd - My Projects: ccminer - cpuminer-multi - yiimp - Forum threads : ccminer - cpuminer-multi
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 72 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!