Bitcoin Forum
December 03, 2016, 11:53:49 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 »
  Print  
Author Topic: [~1000 GH/sec] BTC Guild - 0% Fee Pool, LP, SSL, Full Precision, and More  (Read 358589 times)
fcmatt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile
July 19, 2011, 12:06:28 AM
 #2401

First and foremost, thanks for a great pool!

I've noticed, my 2 workers can't connect to uswest, this happend like 10-15 mins ago, after a few days with quite a few idles (my miner restarts after an idle time of 4 secs, and after 2 restarts within 2 minutes it goes to backup). Anyone else having this issue?

I'm using Win7 32bit, AOCLBF 1.75, with Phoenix 1.5, with the modded PhatK 07-17-11 kernel.

Thanks in advance.

ditto here. about 15-20 minutes ago i found a PC with a public IP (no nat) with two miners unable to connect to us.btcguild.com.
what is odd is that i have a couple of other boxes with public IPs who could connect.
they were unable to connect for about 12 minutes when i found them (very lucky on my part)
win7 x64 phoenix with phatk.

identical machine... just a diff pub IP was chugging along just fine. to fix it i changed it to useast.btcguild.com whatever.
instead of us.btcguild.com
1480766029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480766029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480766029
Reply with quote  #2

1480766029
Report to moderator
1480766029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480766029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480766029
Reply with quote  #2

1480766029
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480766029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480766029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480766029
Reply with quote  #2

1480766029
Report to moderator
eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
July 19, 2011, 12:24:37 AM
 #2402

US West (Internal Server #3) has been restarted.  The problem was with a load balancer setting I didn't revert while I was diagnosing the massive lockups (last week) that were causing the load balancer to have a cascading failure.  It should now catch a truly failing server and redirect traffic within 30 seconds, but not cause the other servers to get taken down at the same time.

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
Druas
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile
July 19, 2011, 04:41:33 AM
 #2403

I think US East might be struggling right now...
eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
July 19, 2011, 04:47:00 AM
 #2404

US East back up.  DB Schema error when I updated it to US West's pushpool code to help fight off the botnets that keep trying to latch onto our pool.  The sheer number of infected computers is mind boggling (I've now logged over 600,000 unique IPs mining for multiple botnets).

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
TheMalon
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
July 19, 2011, 10:25:46 AM
 #2405

US East back up.  DB Schema error when I updated it to US West's pushpool code to help fight off the botnets that keep trying to latch onto our pool.  The sheer number of infected computers is mind boggling (I've now logged over 600,000 unique IPs mining for multiple botnets).
Hehe ... take a look here: http://en.wikipedia.org/wiki/Botnet
There is a botnet with 30,000,000 infected PC  Shocked
eleuthria
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


BTC Guild Owner


View Profile WWW
July 19, 2011, 06:41:01 PM
 #2406

Added personal user charts (Under Management -> My Charts), and a copy of the charts to the pool performance page as well.  Some more pretty pictures will be added over the next week.

R.I.P. BTC Guild, 2011 - 2015.
BTC Guild Forum Thread
epdp14
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
July 19, 2011, 07:12:56 PM
 #2407

Added personal user charts (Under Management -> My Charts), and a copy of the charts to the pool performance page as well.  Some more pretty pictures will be added over the next week.

This guy is awesome.

Trade BitCoins with TradeHill! 10% off commissions with this link!
My Address: 1PKGvRLM6iWmFbppqWMVpHgp8jxymjxkvg
BitMinerN8
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 626


Mining since May 2011.


View Profile
July 19, 2011, 07:47:55 PM
 #2408

Added personal user charts (Under Management -> My Charts), and a copy of the charts to the pool performance page as well.  Some more pretty pictures will be added over the next week.

Very nice, thank you!

I would like to suggest a 7 day rolling average so we can see a "bigger" picture of how we are doing.

fcmatt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile
July 19, 2011, 09:40:15 PM
 #2409

did something just happen? i logged into my account and my average speed was way down.
it is creeping back up and i have yet to check my miners.
also the total pool speed is way down compared to normal. it is running at 1800 gh/s right now.
PcChip
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
July 19, 2011, 09:45:17 PM
 #2410

yes matt, I noticed none of my miners could connect to the superserver for about 3-4 minutes (got a few sputters and rejects in that timeframe)

seems to be holding now though...

All rates with Phoenix 1.50 / PhatK
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5850 - 400 MH/s  |  5850 - 355 MH/s | 5830 - 310 MH/s  |  GTX570 - 115 MH/s | 5770 - 210 MH/s | 5770 - 200 MH/s
fcmatt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile
July 19, 2011, 09:49:29 PM
 #2411

yes matt, I noticed none of my miners could connect to the superserver for about 3-4 minutes (got a few sputters and rejects in that timeframe)

seems to be holding now though...

i agree. things seem ok now. at least our posts will mark the approx time frame for the admin to
take a peak to see what happened.
boaz2020
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
July 20, 2011, 12:51:53 AM
 #2412

I wrote a little Google Chrome extension for viewing your BTC Guild account status.
If anyone's interested. http://is.gd/btcgex

Enjoy!  Cheesy
BitMinerN8
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 626


Mining since May 2011.


View Profile
July 20, 2011, 12:58:50 AM
 #2413

I wrote a little Google Chrome extension for viewing your BTC Guild account status.
If anyone's interested. http://is.gd/btcgex

Enjoy!  Cheesy

Cool, it works. Thanks! Cheesy
boaz2020
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
July 20, 2011, 01:18:57 AM
 #2414

I wrote a little Google Chrome extension for viewing your BTC Guild account status.
If anyone's interested. http://is.gd/btcgex

Enjoy!  Cheesy

Cool, it works. Thanks! Cheesy

Np, hope you enjoy it.
hugolp
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
July 20, 2011, 05:05:25 AM
 #2415

did something just happen? i logged into my account and my average speed was way down.
it is creeping back up and i have yet to check my miners.
also the total pool speed is way down compared to normal. it is running at 1800 gh/s right now.

I have notice as well some short disconnects.

EDIT: eleuthria, it seems there might be a problem in the webpage instead of disconnects. Im seeing some indicators with value zero and then on page reload going to their "real" value. It usually happens on worker speed, but I have seen it also on stimated rewards (the workers were not at 0 and stimated rewards was at 0, on reload it returned to its usual value).
Xephan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
July 20, 2011, 01:06:05 PM
 #2416

I have notice as well some short disconnects.

EDIT: eleuthria, it seems there might be a problem in the webpage instead of disconnects. Im seeing some indicators with value zero and then on page reload going to their "real" value. It usually happens on worker speed, but I have seen it also on stimated rewards (the workers were not at 0 and stimated rewards was at 0, on reload it returned to its usual value).

I've been noticing this as well. All zero values but a refresh will get the expected values displayed again.

186q9YUW3x8TVHC5aYBEqgZZYMxft8Cw9f
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
July 20, 2011, 01:48:30 PM
 #2417


the display showing 0 one load, then proper the next does not seam like a big deal...

I am more concerned that my share just dropped about 20%.  from .135 to about .11

must be the increase in giga... 
7,534 workers at 2866.66 GH/s

this was at 2200 last I looked

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Xephan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
July 20, 2011, 01:53:35 PM
 #2418


the display showing 0 one load, then proper the next does not seam like a big deal...

I am more concerned that my share just dropped about 20%.  from .135 to about .11

must be the increase in giga... 
7,534 workers at 2866.66 GH/s

this was at 2200 last I looked

Whoa, just jumped 500+ Ghash since my last refresh like 15 minutes ago?

186q9YUW3x8TVHC5aYBEqgZZYMxft8Cw9f
cepler
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
July 20, 2011, 02:48:46 PM
 #2419

Question about pool hopping and the 1 hour delay...

It's too bad pool hopping caused us to lose the ability to get a more real-time look at what's going on....anyhow, am new to this but it seems that you could easily see when a block ends simply by watching the log console output when you get a new block?  Am I missing something?  Just wondering if this is actually effective or we're just hurting the honest folks.

PS: I don't 'hop' to abuse the system but I have been in and out of a few pools as I try to figure all this stuff out and which site I like the best.  So far I do like the look & feel of BTC Guild's website the best for what it's worth.
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
July 20, 2011, 02:52:14 PM
 #2420

Question about pool hopping and the 1 hour delay...

It's too bad pool hopping caused us to lose the ability to get a more real-time look at what's going on....anyhow, am new to this but it seems that you could easily see when a block ends simply by watching the log console output when you get a new block?  Am I missing something?  Just wondering if this is actually effective or we're just hurting the honest folks.

PS: I don't 'hop' to abuse the system but I have been in and out of a few pools as I try to figure all this stuff out and which site I like the best.  So far I do like the look & feel of BTC Guild's website the best for what it's worth.

I am new too, but I think I know the answer to this one.

when you see a new block being worked on, you dont know what pool, or solo person found the last block, so you dont know which pool to jump on to.

Jim

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Pages: « 1 ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!