Bitcoin Forum
October 02, 2022, 04:23:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 »
  Print  
Author Topic: 🔥🔥🔥🔥🔥[GUNBOT] Trading Bot with 136 exchanges available!!!🔥🔥🔥🔥🔥  (Read 506573 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (6 posts by 1+ user deleted.)
PouncerK7s
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 09, 2017, 10:46:02 AM
 #3061

Hi everyone !

Is this Bot able to set stoploss + take profit orders on the same pair at the same time ?

The exchanges doen't seems to offer that, that's pretty annoying...
If you want to be a moderator, report many posts with accuracy. You will be noticed.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1664727805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664727805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664727805
Reply with quote  #2

1664727805
Report to moderator
1664727805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664727805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664727805
Reply with quote  #2

1664727805
Report to moderator
1664727805
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664727805

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664727805
Reply with quote  #2

1664727805
Report to moderator
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
November 09, 2017, 11:25:13 AM
 #3062

Hi everyone !

Is this Bot able to set stoploss + take profit orders on the same pair at the same time ?

The exchanges doen't seems to offer that, that's pretty annoying...
Gunbot is not a market maker but we have Trailing Profit/Stop Loss strategy: the first triggering would place the order.




Trailing Profit/Stop Loss strategy results since the XT release (courtesy of @FrilledShark calculator):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSRRPIeVAC8CRJmLYe3WZL9iR9-OoaQeU6gpfLT81I8nK8Z2-JE31g6NewCfq0kCHgr5qBQms9E4lo6/pubhtml

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
faxxer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 246
Merit: 100


View Profile
November 09, 2017, 05:33:23 PM
 #3063

I am old buyer of your oldest version of gunbot, how to get update since you don't reply my message in PM, how to update license?
ukfatboy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
November 09, 2017, 07:07:26 PM
 #3064

Does anybody know how to upgrade to XT version from 4.x , I have tried copying the config.js across but it does not appear to have imported current config? any help appreciated!
abelcape
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 09, 2017, 07:45:33 PM
 #3065

I use gunbot 5.0.4. My config.js is: https://zerobin.net/?4e24a62cd6cb9af8#mP7h+l1GZwWgVlpBxKCXqyO+WcEa29X0IcnKgQAjHk8= . This is default config with following changes:

* My keys (of course, not shown)
* usdt_btc on poloniex activated
* Added BOUGHT_PRICE (not sure what is BOUGHT_PRICE, but it seems the bot doesn't work otherwise)

I started the bot something like month ago. The bot sold all BTC in that day. And since that day the bot did nothing. Is this okey? Is this bug or misconfiguration or this is normal behavior under this settings?

The bot for unknown reason sold all BTC in the beginning and so didn't get any profit from following BTC rise. And it didn't buy any BTC.

So, maybe I chose wrong strategy? What is most suitable strategy for usdt_btc? Is there some strategy which "simply works" for all pairs?
Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
November 09, 2017, 08:40:46 PM
 #3066

~snip
~snip
~snip

i highly suggest you guys to follow step by step the documentation at our wiki https://github.com/GuntharDeNiro/BTCT/wiki

If you have issues please PM me directly (and be patient if i dont answer immediately please as a lot of people message me) as this thread is in Service Announcements and the board shoudnt be used for "support" requests.

Alternatively you can join me on Telegram (faster way to contact me as i have it on my phone): i am @GuntharDeNiro on Telegram
Thanks!
~Gun

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
pbrelin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 10, 2017, 01:29:35 PM
 #3067

Is this the official site to buy the GUNBOT?

https://gunbot.shop/

Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
November 10, 2017, 02:03:52 PM
 #3068

Is this the official site to buy the GUNBOT?

https://gunbot.shop/



That's one of my best resellers, you can buy safely from them

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
twofreckles
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 367
Merit: 250


View Profile
November 10, 2017, 07:49:23 PM
 #3069

New version looks like a decent upgrade. I abounded this bot some time ago, but I think Ill just turn it on once again.

Gunthar (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 613


Liable for what i say, not for what you understand


View Profile WWW
November 10, 2017, 09:16:46 PM
 #3070

New version looks like a decent upgrade. I abounded this bot some time ago, but I think Ill just turn it on once again.

welcome back. Go straight with TSSL strategy, it is impressive.

Also bbrsi is giving very good trades especially when used with other strategies in sell

       ▄██▀ ▄█████▄
     ▄██▀ ▄███▀ ▐███▄
   ▄██▀ ▄███▀    █████▄
 ▄██▀ ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄
██▀ ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄
██ ███▀    ▄██▀    █▄    ███
██ ███    ███    ▄███    ███
██ ███▄    ▀███▄███▀     ███
██▄ ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀
 ▀██▄ ▀███▄         ▄███▀
   ▀██▄ ▀███▄     ▄███▀
     ▀██▄ ▀███▄ ▄███▀
       ▀██▄ ▀█████▀
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
████
████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████

████  ████  ████
████  ████  ████
         ▄█████▄ ▀██▄
       ▄███▀ ▐███▄ ▀██▄
     ▄███▀    █████▄ ▀██▄
   ▄███▀    ▄██▀  ▀██▄ ▀██▄
 ▄███▀    ▄██▀      ▀██▄ ▀██
███▀    ▄██▀    █▄    ███ ██
███    ███    ▄███    ███ ██
███▄    ▀███▄███▀    ▄███ ██
 ▀███▄    ▀███▀    ▄███▀ ▄██
   ▀███▄         ▄███▀ ▄██▀
     ▀███▄     ▄███▀ ▄██▀
       ▀███▄ ▄███▀ ▄██▀
         ▀█████▀ ▄██▀
Cryptopottamus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
November 11, 2017, 04:32:21 AM
 #3071

Any way to run 2 (or more) setups at once?

For example ETH in a bull market and LTC in a bear market??

Also, Can I add TSSL to STEPGAIN & BBSTEPGAIN strategy? The images in the wiki example show it as being an option in the strategies but it is not there when I follow along.
chrysophylax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 1088


--- ChainWorks Industries ---


View Profile WWW
November 11, 2017, 04:45:56 AM
 #3072

New version looks like a decent upgrade. I abounded this bot some time ago, but I think Ill just turn it on once again.

welcome back. Go straight with TSSL strategy, it is impressive.

Also bbrsi is giving very good trades especially when used with other strategies in sell

Gunthar,

Could you give some trade ideas on how to use this strategy, along with connection to other strategies as you suggested. Even some examples of which we could use.

Please don;t ask me to get into the telegram group, as from Day one I had 1 - not received the email, and 2 - Telegram does not work on my Fedora 26 x64 system due to restrictions on the work system AND issues with websockets through our Squid proxy.

PM me if necessary please mate. We will also need to upgrade our license to the newest exchange as well.

Thanks mate,

#crysx

Brilliantrocket
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 500



View Profile
November 11, 2017, 04:02:06 PM
 #3073

Is this the official site to buy the GUNBOT?

https://gunbot.shop/



those are resellers website and trusted site

few more reseller's site are
http://gunbot.trading/
http://gunbot.trade/
https://www.tradingbotpro.com/
https://www.crypto-tradingbot.com/
Msdogan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile WWW
November 12, 2017, 07:47:29 AM
 #3074

Hello. Is this robot full automated or just like a tool helping trades ?
dobcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 261
Merit: 101


Authorized Gunbot reseller > gunbot.vip


View Profile WWW
November 12, 2017, 10:09:00 AM
 #3075

Hello. Is this robot full automated or just like a tool helping trades ?
Like a tool, but helpfull.
Although, after studying and understanding, you can put it on autotrade.

Euro1000
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 209
Merit: 102


View Profile
November 12, 2017, 02:23:44 PM
 #3076

So I read the last 30 pages and I learned some basics on Gunbot.
For the VPS, I would go for a Contabo - are there any recommendations regarding the Operating System or which administration panel (Webmin, LAMP, Plesk etc.) should be used? Or is there a tutorial on this?
I read that Poloniex has some issues. Which exchange is recommended?
dobcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 261
Merit: 101


Authorized Gunbot reseller > gunbot.vip


View Profile WWW
November 12, 2017, 02:30:48 PM
Last edit: November 12, 2017, 03:04:41 PM by dobcrypto
 #3077

So I read the last 30 pages and I learned some basics on Gunbot.
For the VPS, I would go for a Contabo - are there any recommendations regarding the Operating System or which administration panel (Webmin, LAMP, Plesk etc.) should be used? Or is there a tutorial on this?
I read that Poloniex has some issues. Which exchange is recommended?

On Contabo i use Winserver 2012(not free), but u can use Linux(its free), no need special administration panel, just connect to your server via RPC.
More peoples select Bittrex, but im on both and on polo better and easy check profits.

Culture
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
November 12, 2017, 02:32:00 PM
 #3078

Any way to run 2 (or more) setups at once?

For example ETH in a bull market and LTC in a bear market??
Yes, you can create multiple market-specific setups, and switch between them.  You can also run as many coins as your exchange offers, not just ETH or just LTC.

Also, Can I add TSSL to STEPGAIN & BBSTEPGAIN strategy? The images in the wiki example show it as being an option in the strategies but it is not there when I follow along.

And  yes, the current release has 36 strategies that comprise many combinations, such as buying with STEPGAIN, and selling with TSSL ("STEPGAINTSSL") etc.
Culture
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile WWW
November 12, 2017, 02:39:53 PM
 #3079

So I read the last 30 pages and I learned some basics on Gunbot.
For the VPS, I would go for a Contabo - are there any recommendations regarding the Operating System or which administration panel (Webmin, LAMP, Plesk etc.) should be used? Or is there a tutorial on this?
I read that Poloniex has some issues. Which exchange is recommended?

On Contabo i use Winserver 2012(not free), but u can use Linux(its free)m no need special administration panel, just connect to your server via RPC.
More pepoples select Bittrex, but im on both and on polo better and easy check profits.


I agree with dobcrypto - people like to hate on Windows, but either works just fine.  Get a service that's cheap... and if shopping for a VPS gets too painful, come talk to me on telegram @culturecrypto
Cryptopottamus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
November 12, 2017, 11:28:38 PM
 #3080

Any way to run 2 (or more) setups at once?

For example ETH in a bull market and LTC in a bear market??
Yes, you can create multiple market-specific setups, and switch between them.  You can also run as many coins as your exchange offers, not just ETH or just LTC.

Also, Can I add TSSL to STEPGAIN & BBSTEPGAIN strategy? The images in the wiki example show it as being an option in the strategies but it is not there when I follow along.

And  yes, the current release has 36 strategies that comprise many combinations, such as buying with STEPGAIN, and selling with TSSL ("STEPGAINTSSL") etc.

I'm wondering if you understood my post at all??
I understand I can have have multiple market setups and switch between them. My question was... how to have both running simultaneously?
I understand there are 36 different strategies. But my question was, can I add TSSL to STEPGAIN AND BBSTEPGAIN? (those are not part of the 36).

Thanks for trying though...
Pages: « 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!