Bitcoin Forum
June 20, 2018, 07:53:36 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: Do you want to see improvements in Ethash dual-mining with GGS?
I desperately need it. - 6 (16.7%)
It would be nice. - 7 (19.4%)
It's not worth it anymore. - 23 (63.9%)
Total Voters: 36

Pages: « 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 194 »
  Print  
Author Topic: Gateless Gate Sharp 1.3.8: 30Mh/s (Ethash) on RX 480!  (Read 197595 times)
nerdralph
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 251


View Profile
December 21, 2017, 04:28:37 PM
 #1761


Equihash will be good if you make it for AMD cards , currently only claymore provide good speed for equihash on AMD cards.

I'm getting 97.7 I/s 183.6 S/s with optiminer on 2GB R7 370s clocked at 1150/1500.
1529524416
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529524416

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529524416
Reply with quote  #2

1529524416
Report to moderator
1529524416
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529524416

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529524416
Reply with quote  #2

1529524416
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 251


View Profile
December 21, 2017, 04:55:41 PM
 #1762

Claymore updated his Cryptonote miner to 11.0 version. Now it gives the same speed as GGS on my RX 580 8Gb cards. On 270X card his miner gives 525-530 h/s ! GGS only 510-513 h/s after deleting kernel binary for Pitcairn and 2nd+ start of GGS. After 1st start and any start with existing binary file, GGS gives on 270X only 490-495 h/s.
I didn't try Claymore's miner long time. Maybe 11.0 same as 10.2 gives many rejected shares on Pitcairns, maybe not.

GGS is most definitely not optimized for GCN1 cards like 270X yet.
I will look into this very soon.
Thanks! It's good!
Please, add the current pool difficulty info in dashboard. Or in log at least...
goodb
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 0

turkcoins.net DOLANDIRICIDIR


View Profile
December 22, 2017, 11:31:44 AM
 #1763

Waiting new big release excitedly  Cheesy Cheesy Cheesy

trcoins.com -> turkcoins.net DOLANDIRICIDIR! / is a big SCAM !
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


Miner Developer


View Profile
December 22, 2017, 06:28:53 PM
 #1764

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

Edit: I just checked Claymore's Dual Miner and he doesn't even attempt to fix this problem like he used to. lol
I guess I could issue a warning and be done with it...

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 251


View Profile
December 22, 2017, 07:29:22 PM
 #1765

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

Edit: I just checked Claymore's Dual Miner and he doesn't even attempt to fix this problem like he used to. lol
I guess I could issue a warning and be done with it...
Yes. You're right. Claymore dosn't fix it in his Claymore Cryptonight miner 11.0 even, wich he is released latest... He wrote that it's AMD issue and he wrote to AMD devs to fix it...
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


Miner Developer


View Profile
December 23, 2017, 03:58:53 AM
 #1766

Waiting new big release excitedly  Cheesy Cheesy Cheesy

Lyra2REv2 is working now. I will try to add Equihash before the next release.
Also, I really want to expose on-the-fly memory timing mods to the user.
We will see...

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
trojanfresh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 08:03:26 AM
 #1767

question why does it show only 1 card working?  in neoscrypt but when devfee is going both work fine? is it a bug

https://imgur.com/a/T6k8D

https://imgur.com/a/T6k8D

thanks great software
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


Miner Developer


View Profile
December 23, 2017, 08:31:13 AM
 #1768

question why does it show only 1 card working?  in neoscrypt but when devfee is going both work fine? is it a bug





thanks great software

I was able to replicate this issue.
I am working on it right now.

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
goodb
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 0

turkcoins.net DOLANDIRICIDIR


View Profile
December 23, 2017, 09:14:34 AM
 #1769

Waiting new big release excitedly  Cheesy Cheesy Cheesy


Also, I really want to expose on-the-fly memory timing mods to the user.
We will see...

Thanks !!!It will be wonderful.. And Dear Zawawa, regarding to devfee pool : If I am mining cyptonight  , during devfee it is changing to other algorithm(i.e ethash) for 1-2 minutes. Devfee is ok , but changing algoritm , screwing up the card`s fine overclock settings (fan/heat , even voltage , wattage), and sometimes hangs. u know what I mean.. can u not make it ,such that  your devfee stays in the same algorithm?.

And it is lagging in opening and closing too much ..I think some other users also reported this previously.. 

trcoins.com -> turkcoins.net DOLANDIRICIDIR! / is a big SCAM !
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


Miner Developer


View Profile
December 23, 2017, 10:27:27 AM
 #1770

Waiting new big release excitedly  Cheesy Cheesy Cheesy


Also, I really want to expose on-the-fly memory timing mods to the user.
We will see...

Thanks !!!It will be wonderful.. And Dear Zawawa, regarding to devfee pool : If I am mining cyptonight  , during devfee it is changing to other algorithm(i.e ethash) for 1-2 minutes. Devfee is ok , but changing algoritm , screwing up the card`s fine overclock settings (fan/heat , even voltage , wattage), and sometimes hangs. u know what I mean.. can u not make it ,such that  your devfee stays in the same algorithm?.

And it is lagging in opening and closing too much ..I think some other users also reported this previously..  

I will fix the first one ASAP. One more bug to shoot down during the Christmas break. lol

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
jono90
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 03:08:42 PM
 #1771

HI zawawa.

Also experiencing the low hashrate on one card with Neoscrypt
see include screen grab of HWinfo and GG.
cards used are rx470s,rx570s and rx580s with amd blockchain driver.   
from HWINFO seems to be a gpu memory issue.
Otherwise speeds are awesome between 700hs-800khs for my cards
https://imgur.com/DJrNr9q
 
Hbks
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 03:40:59 PM
 #1772

Hello Mister Z , are you planning on adding support for Vega cards and also are there any pairs we can mine monero with currently?
Cheer
nerdralph
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 251


View Profile
December 23, 2017, 04:06:10 PM
 #1773

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

The newest drivers are using the HSA/ROCm compiler, which is no longer targeted specifically at GPUs.
I suggest using -legacy at least as an interim solution.
trojanfresh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 04:16:04 PM
 #1774

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

The newest drivers are using the HSA/ROCm compiler, which is no longer targeted specifically at GPUs.
I suggest using -legacy at least as an interim solution.

how do you do that in the gui
nerdralph
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 251


View Profile
December 23, 2017, 04:30:10 PM
 #1775

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

The newest drivers are using the HSA/ROCm compiler, which is no longer targeted specifically at GPUs.
I suggest using -legacy at least as an interim solution.

how do you do that in the gui

My comment wasn't meant for newbies, but I'll humor you.

You probably can't change the OpenCL build options in the GUI.  I can't say for sure since I don't use GGS (I do miner dev work only on Linux).  You might be able to add it through an environment variable, and you can definitely add it in the source.
trojanfresh
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 05:02:26 PM
 #1776

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

The newest drivers are using the HSA/ROCm compiler, which is no longer targeted specifically at GPUs.
I suggest using -legacy at least as an interim solution.

how do you do that in the gui

My comment wasn't meant for newbies, but I'll humor you.

You probably can't change the OpenCL build options in the GUI.  I can't say for sure since I don't use GGS (I do miner dev work only on Linux).  You might be able to add it through an environment variable, and you can definitely add it in the source.


Oh okay I know what you mean, I thought I was missing something that didn't require recompiling.
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


Miner Developer


View Profile
December 23, 2017, 10:00:30 PM
 #1777

I just found out CL_DEVICE_TOPOLOGY_AMD does not work with the latest AMD drivers.
This explains why GGS cannot detect GPU's properly with these drivers. Grrrrr...

The newest drivers are using the HSA/ROCm compiler, which is no longer targeted specifically at GPUs.
I suggest using -legacy at least as an interim solution.


See, the thing is, I need to get information about device topology before the program is built.
clGetDeviceInfo() is broken, and AMD people really have to get their act together and fix this issue.

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
MynKaptein
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 24, 2017, 12:00:59 AM
 #1778

Hi,

I am experiencing a problem when mining neoscrypt. GPU1 always get horrible hashrates. I removed the card in gpu1 slot(Tested with fans to see which on it was) and then the next card that takes that slot gets that bad rate.

Picture below :
https://ibb.co/fRw4FR


Please let me know what you need from me. Keep up teh good work!

cryptominer420
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 255


View Profile
December 24, 2017, 01:29:55 AM
 #1779

Hi,

I am experiencing a problem when mining neoscrypt. GPU1 always get horrible hashrates. I removed the card in gpu1 slot(Tested with fans to see which on it was) and then the next card that takes that slot gets that bad rate.

Picture below :



Please let me know what you need from me. Keep up teh good work!



Does the poor performing card have a monitor or dummy plug connected to it?

BTC: 1Eeb9SoBeY7AQjjFn7YMJZMY7Jtw5gxxHs  ETH: 0x68e4EA3b7e60C8D6fC9BA92775ccE27Ca542D114
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 277


Miner Developer


View Profile
December 24, 2017, 03:24:03 AM
 #1780

Hi,

I am experiencing a problem when mining neoscrypt. GPU1 always get horrible hashrates. I removed the card in gpu1 slot(Tested with fans to see which on it was) and then the next card that takes that slot gets that bad rate.

Picture below :



Please let me know what you need from me. Keep up teh good work!



There was a bug that affects only the second card in the mix.
I will upload a new version with bug fixes right now.

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
Pages: « 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 194 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!