Attilaloe
|
|
April 07, 2016, 10:10:17 AM |
|
Igen, szerintem sokan nem is tudják, hogy létezik ilyen topik.. :-) Felkéne rázni a tömeget valahogyan..
Milyen sűrűn vagy fellelhető itt a fórumon? Mióta vagy benne a kriptopénzek világában?
|
|
|
|
Attilaloe
|
|
April 07, 2016, 02:32:40 PM |
|
Bányászik még valaki gpu-val? Ha igen akkor melyik érmét, és mik a tapasztalatai? Én az utóbbi hetekben Decred-et bányászok egy R9 380 4Gb és egy R7 260 1 Gb videókarival, nem ebből akarok meggazdagodni, ha visszajön az R9-es kártyám ára, már megérte
|
|
|
|
Attilaloe
|
|
April 09, 2016, 07:16:01 PM |
|
Egyenlőre semmi mozgás ebben a topikban, de én optimista vagyok, azért majd minden nap benézek, hátha alakul majd valami és megélénkül egy kicsit ez a hely
|
|
|
|
zsobro
Jr. Member
Activity: 41
Merit: 10
|
|
April 11, 2016, 06:37:52 PM |
|
Ha valakit érdekel én megnéztem mind2 bitcoin ATM-et budapesten. Az ankeres csak minimum 10000FT tól ad ki pénz. (gondolom be is). A másik, a bécsi úti pedig egyáltalán nem működött nekem. Ott kérte a telefonszámom és hiába írtam be 2szer is, nem küldött sms-t, így nem tudtam vele semmit kezdeni.
|
|
|
|
colombuszka
|
|
April 13, 2016, 07:52:30 PM |
|
Igen, szerintem sokan nem is tudják, hogy létezik ilyen topik.. :-) Felkéne rázni a tömeget valahogyan..
Milyen sűrűn vagy fellelhető itt a fórumon? Mióta vagy benne a kriptopénzek világában? Komolyabban 2013 óta, de előtte is bőven hallottam már a dologról. BTC-vel találkoztam már ezelőtt is, csak nem ástam bele magam annyira mint '13-ban. Te?
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
Attilaloe
|
|
April 14, 2016, 03:21:40 PM |
|
Milyen sűrűn vagy fellelhető itt a fórumon? Mióta vagy benne a kriptopénzek világában? Komolyabban 2013 óta, de előtte is bőven hallottam már a dologról. BTC-vel találkoztam már ezelőtt is, csak nem ástam bele magam annyira mint '13-ban. Te? Én 2014-ben találkoztam a kriptopénzekkel, kipróbáltam pár tőzsdét (Mintpal, Cryptsy, Poloniex), leginkább az tetszik, hogy meg lehet kerülni a pénzintézeteket, saját magam rendelkezem kizárólag a Bitcoinba fektetett tőkém felett Szóltam még egy-két ismerősömnek, hogy regisztráljanak itt és dobjuk fel egy picit a magyar topikot.
|
|
|
|
Attilaloe
|
|
April 15, 2016, 02:34:23 AM |
|
Ha valakit érdekel én megnéztem mind2 bitcoin ATM-et budapesten. Az ankeres csak minimum 10000FT tól ad ki pénz. (gondolom be is). A másik, a bécsi úti pedig egyáltalán nem működött nekem. Ott kérte a telefonszámom és hiába írtam be 2szer is, nem küldött sms-t, így nem tudtam vele semmit kezdeni.
Szerintem ma itthon a legegyszerűbb lehetőség bitcoin vásárlásra az https://www.mrcoin.eu/hu egyszerű átutalással munkanapon 2 órán belül meg jön a bitcoin a számlára, és ki sem kell mozdulni érte... Valamint nincs alsó határ, pár száz forintért is lehet vásárolni.
|
|
|
|
Attilaloe
|
|
April 23, 2016, 05:10:15 AM |
|
Minden magyar nyelvű fórumtársamnak pihentető hétvégét, jó bitcoin, altcoin bányászatot, tőzsdézést, valamint jó egészséget kívánok
|
|
|
|
xxcsu
|
|
April 24, 2016, 03:17:57 PM |
|
jéééé , most vettem észre hogy van magyar nyelvű rész is
|
|
|
|
|
colombuszka
|
|
April 26, 2016, 05:55:53 PM |
|
jéééé , most vettem észre hogy van magyar nyelvű rész is
Sokan esnek ebbe a hibaba
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
|
Sparks
Jr. Member
Activity: 70
Merit: 2
|
|
May 05, 2016, 07:48:57 PM |
|
Csak beköszönök már ide is. Igaz már évek óta nem bányászom, de szerencsére anno sikerült pár BTC-t kitermelni gazdaságosan Hátha egyszer megsokszorozódik az ára és a nyugdíjam már rendben is lesz
|
|
|
|
Tasunko
|
|
May 08, 2016, 02:54:39 AM |
|
Ki miben nyomul? DAO, NEM, Waves?
|
▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄ ▄██▀ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ██▀ ▀██▄ ▀▀ ██ ██ ▀██ ▄▄▄▄▄▄▄▄██ ██ ▀██▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██▄ ▄██ ▀██▄ ▄▄▄ ▀██▄ ▄██▀ ▀██▄▄ ▄██▀ ▀▀██████▀▀ ▀▀██████▀▀
| | █ ║ █ | ✔ Unchained Smart Contracts ✔ Decentralized Oracle ✔ Infinitly Scalable
| ✔ Blockchain Technology ✔ Turing-Complete ✔ State-Channels
| █ ║ █ | ▄████▄▄ ▄ ██ ████████████▀ ████▄ █████████████▀ ▀████████▄▄ █████████████ ▄▄█████████████████████████ ██████████████████████████ ▀██████████████████████ █████████████████████ ▀█████████████████▀ ▄█████████████▀ ▄▄███████████████▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
| | ▄██▄ ▄ ▐████ ▄▄ █████ ██████████ █████████████████▀ ▄████████████▀████▌ ██████████ ▀████ ▀▀ █████ ██████████ ▀████▌▄████████████▀ ▄▄▄███████████████▌ ██████████▀ ▐████ ▀▀▀ ████▌ ▀▀▀ ▀███▀
| | f | .FACEBOOK. ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████ LINKEDIN | █ ║ █ | |
|
|
|
colombuszka
|
|
May 19, 2016, 11:48:42 AM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
doorsj21
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
May 19, 2016, 11:58:18 AM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni?
|
|
|
|
colombuszka
|
|
May 19, 2016, 12:19:38 PM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni? Szia! Kérdés, hogy mit bányászol, milyen kártyával/CPU-val, milyen bányász programmal :-)
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
doorsj21
Newbie
|
|
May 19, 2016, 12:24:22 PM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni? Szia! Kérdés, hogy mit bányászol, milyen kártyával/CPU-val, milyen bányász programmal :-) Bitcoin core-t bányászok , guiminer bányászprogrammal videókártyám GEFORCE 920m.
|
|
|
|
colombuszka
|
|
May 19, 2016, 12:42:03 PM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni? Szia! Kérdés, hogy mit bányászol, milyen kártyával/CPU-val, milyen bányász programmal :-) Bitcoin core-t bányászok , guiminer bányászprogrammal videókártyám GEFORCE 920m. Ha Bitcoin bányászatra adja a fejét manapság valaki, sajnos már nem rúghat labdába kis videókártyákkal, még pool-okban sem (Főleg laptop videokártyákkal). Külön erre a célra létrehozott, több százezres gépek vannak, amelyeknek a megtérülése tudomásom szerint hónapokat vehet igénybe. Talán jobban megérné, ha ETH-et bányásznál. Abból sem fogsz tudni rögtön több tucatot bányászni, de nagyobb eredményeket érsz el mint bitcoinnal :-) Esetleg befektetés céllal vehetnél még pár coin-t.
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
doorsj21
Newbie
|
|
May 19, 2016, 12:54:23 PM |
|
Na most kezdődnek a bajok! Mi az eth? Hol tudom bányászni? Milyen programmal?
|
|
|
|
|