Attilaloe
|
 |
April 07, 2016, 10:10:17 AM |
|
Igen, szerintem sokan nem is tudják, hogy létezik ilyen topik.. :-) Felkéne rázni a tömeget valahogyan..
Milyen sűrűn vagy fellelhető itt a fórumon? Mióta vagy benne a kriptopénzek világában?
|
|
|
|
|
|
|
|
Even if you use Bitcoin through Tor, the way transactions are handled by the network makes anonymity difficult to achieve. Do not expect your transactions to be anonymous unless you really know what you're doing.
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
|
|
Attilaloe
|
 |
April 07, 2016, 02:32:40 PM |
|
Bányászik még valaki gpu-val? Ha igen akkor melyik érmét, és mik a tapasztalatai? Én az utóbbi hetekben Decred-et bányászok egy R9 380 4Gb és egy R7 260 1 Gb videókarival, nem ebből akarok meggazdagodni, ha visszajön az R9-es kártyám ára, már megérte 
|
|
|
|
Attilaloe
|
 |
April 09, 2016, 07:16:01 PM |
|
Egyenlőre semmi mozgás ebben a topikban, de én optimista vagyok, azért majd minden nap benézek, hátha alakul majd valami és megélénkül egy kicsit ez a hely 
|
|
|
|
zsobro
Jr. Member
Activity: 41
Merit: 10
|
 |
April 11, 2016, 06:37:52 PM |
|
Ha valakit érdekel én megnéztem mind2 bitcoin ATM-et budapesten. Az ankeres csak minimum 10000FT tól ad ki pénz. (gondolom be is). A másik, a bécsi úti pedig egyáltalán nem működött nekem. Ott kérte a telefonszámom és hiába írtam be 2szer is, nem küldött sms-t, így nem tudtam vele semmit kezdeni.
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
April 13, 2016, 07:52:30 PM |
|
Igen, szerintem sokan nem is tudják, hogy létezik ilyen topik.. :-) Felkéne rázni a tömeget valahogyan..
Milyen sűrűn vagy fellelhető itt a fórumon? Mióta vagy benne a kriptopénzek világában? Komolyabban 2013 óta, de előtte is bőven hallottam már a dologról. BTC-vel találkoztam már ezelőtt is, csak nem ástam bele magam annyira mint '13-ban. Te?
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
Attilaloe
|
 |
April 14, 2016, 03:21:40 PM |
|
Milyen sűrűn vagy fellelhető itt a fórumon? Mióta vagy benne a kriptopénzek világában? Komolyabban 2013 óta, de előtte is bőven hallottam már a dologról. BTC-vel találkoztam már ezelőtt is, csak nem ástam bele magam annyira mint '13-ban. Te? Én 2014-ben találkoztam a kriptopénzekkel, kipróbáltam pár tőzsdét (Mintpal, Cryptsy, Poloniex), leginkább az tetszik, hogy meg lehet kerülni a pénzintézeteket, saját magam rendelkezem kizárólag a Bitcoinba fektetett tőkém felett  Szóltam még egy-két ismerősömnek, hogy regisztráljanak itt és dobjuk fel egy picit a magyar topikot.
|
|
|
|
Attilaloe
|
 |
April 15, 2016, 02:34:23 AM |
|
Ha valakit érdekel én megnéztem mind2 bitcoin ATM-et budapesten. Az ankeres csak minimum 10000FT tól ad ki pénz. (gondolom be is). A másik, a bécsi úti pedig egyáltalán nem működött nekem. Ott kérte a telefonszámom és hiába írtam be 2szer is, nem küldött sms-t, így nem tudtam vele semmit kezdeni.
Szerintem ma itthon a legegyszerűbb lehetőség bitcoin vásárlásra az https://www.mrcoin.eu/hu egyszerű átutalással munkanapon 2 órán belül meg jön a bitcoin a számlára, és ki sem kell mozdulni érte... Valamint nincs alsó határ, pár száz forintért is lehet vásárolni.
|
|
|
|
Attilaloe
|
 |
April 23, 2016, 05:10:15 AM |
|
Minden magyar nyelvű fórumtársamnak pihentető hétvégét, jó bitcoin, altcoin bányászatot, tőzsdézést, valamint jó egészséget kívánok 
|
|
|
|
xxcsu
|
 |
April 24, 2016, 03:17:57 PM |
|
jéééé , most vettem észre hogy van magyar nyelvű rész is
|
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
April 26, 2016, 05:55:53 PM |
|
jéééé , most vettem észre hogy van magyar nyelvű rész is
Sokan esnek ebbe a hibaba 
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
|
Sparks
Jr. Member
Activity: 70
Merit: 2
|
 |
May 05, 2016, 07:48:57 PM |
|
Csak beköszönök már ide is. Igaz már évek óta nem bányászom, de szerencsére anno sikerült pár BTC-t kitermelni gazdaságosan  Hátha egyszer megsokszorozódik az ára és a nyugdíjam már rendben is lesz 
|
|
|
|
Tasunko
|
 |
May 08, 2016, 02:54:39 AM |
|
Ki miben nyomul? DAO, NEM, Waves?
|
▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄ ▄██▀ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ██▀ ▀██▄ ▀▀ ██ ██ ▀██ ▄▄▄▄▄▄▄▄██ ██ ▀██▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██▄ ▄██ ▀██▄ ▄▄▄ ▀██▄ ▄██▀ ▀██▄▄ ▄██▀ ▀▀██████▀▀ ▀▀██████▀▀
| | █ ║ █ | ✔ Unchained Smart Contracts ✔ Decentralized Oracle ✔ Infinitly Scalable
| ✔ Blockchain Technology ✔ Turing-Complete ✔ State-Channels
| █ ║ █ | ▄████▄▄ ▄ ██ ████████████▀ ████▄ █████████████▀ ▀████████▄▄ █████████████ ▄▄█████████████████████████ ██████████████████████████ ▀██████████████████████ █████████████████████ ▀█████████████████▀ ▄█████████████▀ ▄▄███████████████▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
| | ▄██▄ ▄ ▐████ ▄▄ █████ ██████████ █████████████████▀ ▄████████████▀████▌ ██████████ ▀████ ▀▀ █████ ██████████ ▀████▌▄████████████▀ ▄▄▄███████████████▌ ██████████▀ ▐████ ▀▀▀ ████▌ ▀▀▀ ▀███▀
| | f | .FACEBOOK. ██████████████████████████████████████████████████████████████████████████ LINKEDIN | █ ║ █ | |
|
|
|
colombuszka
|
 |
May 19, 2016, 11:48:42 AM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
doorsj21
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
 |
May 19, 2016, 11:58:18 AM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni? 
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
May 19, 2016, 12:19:38 PM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni?  Szia! Kérdés, hogy mit bányászol, milyen kártyával/CPU-val, milyen bányász programmal :-)
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
doorsj21
Newbie
|
 |
May 19, 2016, 12:24:22 PM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni?  Szia! Kérdés, hogy mit bányászol, milyen kártyával/CPU-val, milyen bányász programmal :-) Bitcoin core-t bányászok , guiminer bányászprogrammal videókártyám GEFORCE 920m.
|
|
|
|
colombuszka
|
 |
May 19, 2016, 12:42:03 PM |
|
DAO, NEM, Waves, LISK, Rise Sziasztok! De jó hogy rátok találtam! Most kezdtem a bányászatot, és nem is igazán értek hozzá. Slushpool.com on regeltem, guiminerrel bányászok. Baromi lassan termel , felteszem rosszul is van beállítva. Az igazság az, "vakon vagyok"! Tudna valaki segíteni?  Szia! Kérdés, hogy mit bányászol, milyen kártyával/CPU-val, milyen bányász programmal :-) Bitcoin core-t bányászok , guiminer bányászprogrammal videókártyám GEFORCE 920m. Ha Bitcoin bányászatra adja a fejét manapság valaki, sajnos már nem rúghat labdába kis videókártyákkal, még pool-okban sem (Főleg laptop videokártyákkal). Külön erre a célra létrehozott, több százezres gépek vannak, amelyeknek a megtérülése tudomásom szerint hónapokat vehet igénybe. Talán jobban megérné, ha ETH-et bányásznál. Abból sem fogsz tudni rögtön több tucatot bányászni, de nagyobb eredményeket érsz el mint bitcoinnal :-) Esetleg befektetés céllal vehetnél még pár coin-t.
|
.
| .
| . ▬◇ ▬◇▬◆ ▬◇▬◇▬◆
| .
| | .
| | .
| | .
| . ◇▬ ◆▬◇▬ ◆▬◇▬◇▬
| .
| .
|
|
|
|
doorsj21
Newbie
|
 |
May 19, 2016, 12:54:23 PM |
|
Na most kezdődnek a bajok! Mi az eth? Hol tudom bányászni? Milyen programmal? 
|
|
|
|
|