|
mephisto8
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
April 13, 2013, 09:15:57 AM |
|
walleted ki huzva meg csináltam köszi
|
|
|
|
mephisto8
Newbie
|
|
April 13, 2013, 09:20:37 AM |
|
ha mondjuk sikerül jo vasat összeszednem akkor a BTC ami rám esik az automatikusan ide utalodik?
|
|
|
|
baad
Member
Activity: 70
Merit: 10
|
|
April 13, 2013, 01:31:14 PM |
|
Szia,
Nem, be kell állítanod az oldalon, hogy mekkora összeg legyen a minimum amit elutalnak a walletedbe. Kézzel is tudod kezdeményezni az utalást.
|
|
|
|
mephisto8
Newbie
|
|
April 14, 2013, 05:12:40 AM |
|
Szia Erröl mit tudnál nekem mondani pár szoba. Ezt egy sima géphez csatlakoztatva tudok bányászni és nem kell akkor jo vasat venni v vegyek jo gépet és ahoz kell csatlakoztatni.
|
|
|
|
baad
Member
|
|
April 14, 2013, 06:00:20 AM |
|
Szia Erröl mit tudnál nekem mondani pár szoba. Ezt egy sima géphez csatlakoztatva tudok bányászni és nem kell akkor jo vasat venni v vegyek jo gépet és ahoz kell csatlakoztatni.
Szia, Mire gondolsz? Ha ASIC-ra, akkor nem kell jó gép, mert az ASIC bányász számol. Mindenképpen ajánlok ASIC mellé dedikált gépet tenni, hogy ne az legyen véletlenségből, hogy leállítod a gépet, mert akkor nem fog neked keresni.
|
|
|
|
iFA88
|
|
May 19, 2013, 09:49:52 AM |
|
En is elkezdtem banyaszni 2 honapja Bar a megkeresett mennyiseget elkurtam kockajatekon:D Az a baj hogy sok jovot nem latok benne, ha valoban kijonnek ezek a gepek ASCI ICkkel akkor annyira felugrik majd a nehezsegi szint, hogy 300 mhash (amit jelenleg produkal a VGA-m) semmitnemero lesz :S
|
|
|
|
iFA88
|
|
May 19, 2013, 09:58:41 AM |
|
Valaki banyaszott mar BTCoxygen.com poolal? Elvileg ez valami proxy pool s a minimum kifizetese 0.1 btc. Nagyon hianyos az oldal, semmilyen support nincs. Eleg kamunak latszodik, de gondolom kiprobalom aztan megirom a velemenyemet. Itt a forumon van egy BTCoxygen nevu tag, mar 2x irtam neki privatot, de nem hajlando valaszolni semmire, pedig mar volt azota tobbszor is online.. nem sok jot jelent:S Elote BTCGuild en banyasztam PPS es PPLNS -t valtogatva. Csak kicsit sokallom a reszesedesuket..
|
|
|
|
madkind
Newbie
Activity: 42
|
|
May 20, 2013, 02:05:10 PM |
|
slush poolt tudom ajánlani.
|
|
|
|
|
baad
Member
|
|
May 20, 2013, 06:05:00 PM |
|
Jaja, ez az, gondolom erre gondolt.
|
|
|
|
madkind
Newbie
|
|
May 21, 2013, 03:16:42 PM |
|
Aham: )
|
|
|
|
iFA88
|
|
May 21, 2013, 05:23:49 PM |
|
Aham: )
Eleg gyenge reszesedest latok a honlapon, ennel meg a BTCguild PPS is jobb szerintem:)
|
|
|
|
madkind
Newbie
|
|
May 21, 2013, 07:51:39 PM |
|
Volt ma egy kis gond ma az inaktív blokkokkal, de kijavították.
|
|
|
|
|
iFA88
|
|
May 25, 2013, 09:42:43 AM |
|
Van par gyarto aki gyart ASIC chippeket ami kifejezetten sha256 szamitasokat vegez. Igy valojaban akarki aki ert hozza epithet kore egy lapkat. Tobb ilyen projekt elindult amugy. Itt az egyik: https://bitcointalk.org/index.php?topic=190731.0
|
|
|
|
Stanlee
Newbie
Activity: 9
|
|
May 25, 2013, 10:26:15 AM |
|
Ami nekem igazán tetszik,hogy nem az Avalon chipeket használnák fel, hanem saját fejlesztésű chipet. A gépek ára nem rossz, de egy átlagos magyar polgárnak nem túl olcsó. Nekem nincs annyi pénzem (privát), hogy a legolcsóbbat is megvegyem majd tőlük. Mostani körülmények között a 175 Ghash-es gép is havi szinten 31 ezer USD-t termelne. Jöjjön ki októberre, menjen fel a difficulty a kétszeresére addigra, és a BTC árfolyam essen le a felére, akkor is 2 hét után visszahozta az árát a gép.
|
|
|
|
iFA88
|
|
May 25, 2013, 12:07:13 PM |
|
Ami nekem igazán tetszik,hogy nem az Avalon chipeket használnák fel, hanem saját fejlesztésű chipet. A gépek ára nem rossz, de egy átlagos magyar polgárnak nem túl olcsó. Nekem nincs annyi pénzem (privát), hogy a legolcsóbbat is megvegyem majd tőlük. Mostani körülmények között a 175 Ghash-es gép is havi szinten 31 ezer USD-t termelne. Jöjjön ki októberre, menjen fel a difficulty a kétszeresére addigra, és a BTC árfolyam essen le a felére, akkor is 2 hét után visszahozta az árát a gép.
Szerintem ha mar 100 ember vesz ilyen gepet (ami teljesen realis) az mar 1750 Ghps, a difficulty nem csak a duplajara fog emelkedni, hanem akar a 20x osara szereny velemenyem szerint. Viszont ha ez bekovetkezik, akkor nagyon keves BTChez jut az ember. Ha a BTC arfolyam leesik akkor meg kevesebbert valthatod vissza a befektetett penzed, igy megno /gyakorlatilag/ a futamido. Ez az oriasi kockazat, hogy amit befektettel, lehet hogy nem fog megterulni, csak evek multan. S ha eveket kene varni akkor jobb nem befektetni :/ . 2011 ben vasaroltam a jelenlegi gepem amivel banyaszok. 300mhps -et kepes produkalni. Csak sajna az elmult 2-3 honapba ismertem meg a bitcointot, igy lekestem a nagyon jol jovedelmezo sharekrol:(
|
|
|
|
Stanlee
Newbie
Activity: 9
|
|
May 25, 2013, 12:21:33 PM |
|
A svédek 500 db 350 Ghash-es gépet akarnak eladni első körben. Az összesen 175 THash lenne. A nemrég nagy hullámban megrendelt Avalon chipek száma alapján nyár vége felé további 150 Thash csapódna hozzá a mostani kapacitásokhoz. De ha ennek eredményeképpen a difficulty 10x-es lesz (nem tudom) akkor is a 175-ös gép 3000 dollárt termel 1 hónap alatt, tehát az ára akkor is megvan.
Én személy szerint eléggé lemaradtam erről a bányászásról, mivel nem is tudtam a BTC létezéséről. Csak azért sajnálom, mert 2010 óta lett volna lehetőségem napi 20-25 kWh ingyen áramra, és a GPU kártyákat is meg tudtam volna finanszírozni ehhez a kapacitáshoz. Ez a vonat már elment, kár rajta gondolkozni.
|
|
|
|
iFA88
|
|
May 25, 2013, 12:36:37 PM |
|
A svédek 500 db 350 Ghash-es gépet akarnak eladni első körben. Az összesen 175 THash lenne. A nemrég nagy hullámban megrendelt Avalon chipek száma alapján nyár vége felé további 150 Thash csapódna hozzá a mostani kapacitásokhoz. De ha ennek eredményeképpen a difficulty 10x-es lesz (nem tudom) akkor is a 175-ös gép 3000 dollárt termel 1 hónap alatt, tehát az ára akkor is megvan.
Én személy szerint eléggé lemaradtam erről a bányászásról, mivel nem is tudtam a BTC létezéséről. Csak azért sajnálom, mert 2010 óta lett volna lehetőségem napi 20-25 kWh ingyen áramra, és a GPU kártyákat is meg tudtam volna finanszírozni ehhez a kapacitáshoz. Ez a vonat már elment, kár rajta gondolkozni.
Szamitasaim szerint ha 100'000'000 lesz a difficulty akkor 0,00000025 BTC / share lesz ha PPS ben gondolkodunk. (ez brutto) 175 ghps-s geppel napi 0.839 BTC -t ernel el, ami 75 dollar. 50,2 nap alatt terulne meg a befektetes. Csak a kockazat az itt, mi van ha nem 10x esere fog noni a diffi, hanem sokkal tobbre :/ Jelenlegi hash rata 90'000 Ghps a rendszerben. Szoval amit allitottal 175+150 thps az 325'000 Ghps. Igy a rendszerben 415'000 Ghps lesz az osszes rata, ez 461% os novekedes. Most hogy igy kiszamoltam leirva, akkor valoszinusitheto valoban, hogy megeri a befektetes
|
|
|
|
|