Bitcoin Forum
October 28, 2020, 08:54:59 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 »  All
  Print  
Author Topic: AMD Releases Driver for DAG Issue !!!  (Read 28786 times)
antiycda
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100



View Profile WWW
August 18, 2017, 08:14:52 AM
 #141

after upgrade this driver. seems it's not stable. drop & up & drop & up

PS: all rx 580 8G cards

1603918499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603918499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603918499
Reply with quote  #2

1603918499
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1603918499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603918499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603918499
Reply with quote  #2

1603918499
Report to moderator
1603918499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603918499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603918499
Reply with quote  #2

1603918499
Report to moderator
1603918499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603918499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603918499
Reply with quote  #2

1603918499
Report to moderator
Pennywis3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 08:15:40 AM
 #142

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?
antiycda
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100



View Profile WWW
August 18, 2017, 08:23:03 AM
 #143

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?

check the memory log

2100 to 1000






descarte
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 08:31:33 AM
 #144

i can confirm power usage went up 80w with increase of 5 mhs. rig became unstable and adjusting voltage or power on my 580 would crash my rig consistently.

amd seriously need to be reading this.
kodokbuduk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 08:33:45 AM
 #145

Amd forgot linux version Huh  Huh

Yea we need fix for linux...

thinking about switching one of my ubuntu rigs to Win10 because of this

No news on Linux drivers yet?..

Can someone email AMD to ask linux driver?
kodokbuduk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 08:36:25 AM
 #146

i cant even change memory clock and core clock after installing beta driver..
install afterburners beta version and you'll be able to change them

I tested it on RX4xx, RX5xx and on some older versions, so far so good

btw here's the beta of AB
http://office.guru3d.com/afterburner/MSIAfterburnerSetup440Beta16.rar

AB beta15 or 16? I tried on beta 15 works ok
Pennywis3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 08:53:57 AM
 #147

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?

check the memory log

2100 to 1000



140W power draw??? Dude, thats way beyond 200W@the wall.
Pennywis3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 08:54:31 AM
 #148

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?
Faboo005
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
August 18, 2017, 09:07:02 AM
 #149

Massive power use increase here also. So much so my R9 295X2 cards started melting all their wires, and my hash rate did not improve at all. Will have to roll back.

I highly recommend you don't install these on a 295X2 based rig.
Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 315


Xtreme Monster


View Profile
August 18, 2017, 09:10:51 AM
 #150


AB beta15 or 16? I tried on beta 15 works ok

Always the latest.

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?

Yes.

BTC Address: 1DH4ok85VdFAe47fSVXNVctxkFhUv4ujbR
Pennywis3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 100


View Profile
August 18, 2017, 09:17:30 AM
 #151

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?
Yes.

Ok, tnx for the answer.
So the power usage should be exactly the same then, gonna try testing this out ( before suicide Smiley )

Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 315


Xtreme Monster


View Profile
August 18, 2017, 11:17:33 AM
 #152

Ok, tnx for the answer.
So the power usage should be exactly the same then, gonna try testing this out ( before suicide Smiley )

Well almost the same, I found it to be better somehow.

BTC Address: 1DH4ok85VdFAe47fSVXNVctxkFhUv4ujbR
viking1978
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 18, 2017, 12:17:18 PM
 #153

Can you set clock & voltage in claymore with these drivers?

check the memory log

2100 to 1000

https://i.imgur.com/PDITVaB.gif

I am having the exactly the same problem.  I did use DDU to uninstall the driver then re-installed the driver.
But nothing changed. Anyone can help.



viking1978
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
August 18, 2017, 12:27:50 PM
Last edit: August 18, 2017, 11:48:06 PM by viking1978
 #154

I did use DDU in safe mode to remove the driver then install new driver + atikmdag-patcher-1.4.5.

But I am having the exactly same problem as antiycda has. The memory clock is fluctuating between 1000MHz and 2080MHz which I overclocked in claymore.

All the cards are the same which include the following 3 model in my csae.

    1.MSI Radeon RX580 ARMOR 8G OC Graphics Card
    2.MSI Radeon RX 580 Gaming X 8G Graphics Card
    3.Sapphire Nitro RX580 8G

Anyone has figured out a solution about this?
https://i.imgur.com/ww3Dost.jpg
https://i.imgur.com/ojUGBZT.jpg

diegomadureira
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 18, 2017, 02:36:19 PM
 #155

What better power consumption in rx 570 4gb - 27.890mhz
I have 96w - 69c
1 RIG 4 RX 570 - 650w
1 RIG 3 RX 570 - 500w
Jitmad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile
August 18, 2017, 02:43:31 PM
 #156

Massive power use increase here also. So much so my R9 295X2 cards started melting all their wires, and my hash rate did not improve at all. Will have to roll back.

I highly recommend you don't install these on a 295X2 based rig.

So it will not work on the R9 390 cards as well.
Vetal_inside
Member
**
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 10


View Profile
August 18, 2017, 04:13:25 PM
 #157

Tryid it on 280x
Got 12-13mh per one(8.1x64, cm9.8)...nothing change from 15.12 driver. Stupid amd didn't applied their fix to truly good cards :(
vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3038
Merit: 1656


what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
August 18, 2017, 06:04:17 PM
 #158

Massive power use increase here also. So much so my R9 295X2 cards started melting all their wires, and my hash rate did not improve at all. Will have to roll back.

I highly recommend you don't install these on a 295X2 based rig.

So it will not work on the R9 390 cards as well.

390s do not suffer from the dag issue. so no need for the new blockchain driver, its for polaris/vega.
koody
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 20


View Profile
August 18, 2017, 07:10:26 PM
 #159

Tryid it on 280x
Got 12-13mh per one(8.1x64, cm9.Cool...nothing change from 15.12 driver. Stupid amd didn't applied their fix to truly good cards Sad

Where you found this driver for Windows 8.1? On AMD website i found just for windows 7 and windows 10.
totko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
August 18, 2017, 08:27:05 PM
 #160

I have tried but I have seen some new stuff, all 4 cards stop mining at the same time,rig becomes very unstable but for the 5 mins it hashed 29!
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!