Bitcoin Forum
November 15, 2018, 02:04:19 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 »
  Print  
Author Topic: The Blocks Factory - Multicoin pool  (Read 178212 times)
exdial
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 29, 2016, 08:29:47 AM
 #1021

Hello.
I am the miner.
Why the number of coins produced by our pool is smaller than it was until 13 January?
http://s21.postimg.org/ws7a91z7b/ftc_mined_history_160101.png
The complexity of the network remained the same, and therefore revenues should not be changed.
https://coinplorer.com/Charts/Difficulty/FTC.
1542290659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542290659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542290659
Reply with quote  #2

1542290659
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542290659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542290659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542290659
Reply with quote  #2

1542290659
Report to moderator
1542290659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542290659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542290659
Reply with quote  #2

1542290659
Report to moderator
1542290659
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542290659

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542290659
Reply with quote  #2

1542290659
Report to moderator
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
January 29, 2016, 08:32:12 AM
 #1022

Hello.
I am the miner.
Why the number of coins produced by our pool is smaller than it was until 13 January?

The complexity of the network remained the same, and therefore revenues should not be changed.
https://coinplorer.com/Charts/Difficulty/FTC.
we have less hashrate then before 14/01.
After a short outage, some miner didn't came back !

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
ghostlander
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1127
Merit: 1011


No surrender, no retreat, no regret.


View Profile WWW
February 03, 2016, 01:29:56 AM
 #1023

What should b the command line in sgminer for neoscrypy feather coin mining by AMD GPU , having catalyst 13.x , 4 GB RAM , AMD HD 5450 GPU 2GB , win 7 x64 ultimate.

you may want to use nsgminer : https://bitcointalk.org/index.php?topic=712650.0

NSGminer is faster definitely for older non-GCN Radeons. I'm talking about 2x to 3x improvement over the latest SGminer.

"If you've got a problem and have to spread some coins to make it go away, you've got no problem. You've got an expence." ~ Phoenixcoin (PXC) and Orbitcoin (ORB) and Halcyon (HAL)
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
February 06, 2016, 06:06:58 PM
 #1024

new Orbitcoin pool  https://orb.theblocksfactory.com

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
February 06, 2016, 11:07:40 PM
 #1025

new Orbitcoin pool  https://orb.theblocksfactory.com

Stratum server? Shows the FTC server on Getting started.
s1.theblocksfactory.com:3334   

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
juanjosear
Member
**
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 10


View Profile
February 08, 2016, 03:09:39 PM
 #1026

Hello, good settings for a sapphire hd 7970 get a speed of 190 khs. Thank you.
BOBAN
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
February 17, 2016, 05:06:39 PM
 #1027

anyone know where i can trade ipc from this pool?  Thanks.
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
February 17, 2016, 05:27:39 PM
 #1028

anyone know where i can trade ipc from this pool?  Thanks.

https://www.cryptopia.co.nz

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
BOBAN
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
February 17, 2016, 09:16:09 PM
 #1029

thank you!  but now im having problems using the built in wallet miner.

It says:

HTTP request failed:  Empty reply from server.
     -Couldn't connect.  Please check pool server and port.

the information i have entered in the box for server is:
stratum+tcp://stratum.ipc.theblocksfactory.com

and the port is:  3331.

I have verified that my username and password are the same as my sgminer, but the wallet for some reason won't connect, and I have it set for pool mining as well.

also, my config file in the %appdata% folder, reads:

testnet=0
server=1
listen=1
daemon=1
rpcuser=yourusername
rpcpassword=yourpassword
gen=0
genproclimit=1
rpcallowip=127.0.0.1
addnode=199.127.225.99
addnode=199.127.225.164
rpcport=36980

what could be the problem?
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
February 17, 2016, 10:31:15 PM
 #1030

thank you!  but now im having problems using the built in wallet miner.

It says:

HTTP request failed:  Empty reply from server.
     -Couldn't connect.  Please check pool server and port.

the information i have entered in the box for server is:
stratum+tcp://stratum.ipc.theblocksfactory.com

and the port is:  3331.

I have verified that my username and password are the same as my sgminer, but the wallet for some reason won't connect, and I have it set for pool mining as well.

also, my config file in the %appdata% folder, reads:

testnet=0
server=1
listen=1
daemon=1
rpcuser=yourusername
rpcpassword=yourpassword
gen=0
genproclimit=1
rpcallowip=127.0.0.1
addnode=199.127.225.99
addnode=199.127.225.164
rpcport=36980

what could be the problem?

the built in miner doesn't support stratum

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
chicle
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 19, 2016, 10:35:32 PM
 #1031

hello,

 i am using nice has to mine  im clocking at .5 gig put your pool only registers 1.4 MH how can that be

been mining for 2 hours and only have 128 coins that is redicolous and there is no way to contact the pool operator

what a scam !!
BOBAN
Member
**
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 10


View Profile
February 19, 2016, 10:43:24 PM
 #1032

thank you!  but now im having problems using the built in wallet miner.

It says:

HTTP request failed:  Empty reply from server.
     -Couldn't connect.  Please check pool server and port.

the information i have entered in the box for server is:
stratum+tcp://stratum.ipc.theblocksfactory.com

and the port is:  3331.

I have verified that my username and password are the same as my sgminer, but the wallet for some reason won't connect, and I have it set for pool mining as well.

also, my config file in the %appdata% folder, reads:

testnet=0
server=1
listen=1
daemon=1
rpcuser=yourusername
rpcpassword=yourpassword
gen=0
genproclimit=1
rpcallowip=127.0.0.1
addnode=199.127.225.99
addnode=199.127.225.164
rpcport=36980

what could be the problem?

the built in miner doesn't support stratum

oh, darn.  that's unfortunate.  do you know if support is being implemented for it soon or how long it may take?
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
February 20, 2016, 11:05:32 AM
 #1033

thank you!  but now im having problems using the built in wallet miner.

It says:

HTTP request failed:  Empty reply from server.
     -Couldn't connect.  Please check pool server and port.

the information i have entered in the box for server is:
stratum+tcp://stratum.ipc.theblocksfactory.com

and the port is:  3331.

I have verified that my username and password are the same as my sgminer, but the wallet for some reason won't connect, and I have it set for pool mining as well.

also, my config file in the %appdata% folder, reads:

testnet=0
server=1
listen=1
daemon=1
rpcuser=yourusername
rpcpassword=yourpassword
gen=0
genproclimit=1
rpcallowip=127.0.0.1
addnode=199.127.225.99
addnode=199.127.225.164
rpcport=36980

what could be the problem?

the built in miner doesn't support stratum

oh, darn.  that's unfortunate.  do you know if support is being implemented for it soon or how long it may take?
Wallet miner will not support stratum because other miners software are better in every way.

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
WhyMe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 422
Merit: 250


View Profile
February 20, 2016, 11:22:51 PM
 #1034

Hi,
do you have a page/json where we can find all your pools diff in one result ?
Thanks
bluegap
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 02, 2016, 02:52:22 AM
 #1035


Hi, I tried to mining DGB qubit with ccminer (hashrate 5Mh/s).
- without additional parameter, no job submitted at all.
- setting difficulty with diff001 behind worker name, still get "stratum difficulty set to 2 and 4"
- setting device with device1 behind worker name, no change at all.
So, I add -f parameter in ccminer (divide difficulty by n factor)
Set the value low still get low submissions, set the value too high, get rejected: share above target.
Now I set the -f parameter to 200 which sometime still get share above target and the hashrate only 3.5Mh/s average in pool.
Why can't we set difficulty in pool for slow device like mine? 
 
wll1rah
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 209
Merit: 100


View Profile
March 02, 2016, 04:25:15 AM
 #1036

your, parameter to set diff should look like this -u login.Worker_diffxxx where xxx is  your difficulty so for example -u Login.Worker_diff001 to set difficulty to 1
kuroneko2015
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 04, 2016, 06:33:23 AM
 #1037

Hi, FTC block on the pool stock at #1114311 for more then 5 hours
Also happened on some FTC blockchain online explorer

But my FTC wallet client 0.9.0.99 is normal
On other FTC pool (give me coins) , this problem not happened

Please check the pool, thank you !
kuroneko2015
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 04, 2016, 08:00:39 PM
 #1038

http://forum.feathercoin.com/topic/8366/feathercoin-fork

The post on feathercoin forum said there is problem to access block #1114311 with some version of Feathercoin Client

And recommended to use Version 0.9.3 now.

Hope FTC pool at The Blocks Factory check this soon, thanks!

Some discussion here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=178286.2140
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
March 04, 2016, 09:54:41 PM
 #1039

http://forum.feathercoin.com/topic/8366/feathercoin-fork

The post on feathercoin forum said there is problem to access block #1114311 with some version of Feathercoin Client

And recommended to use Version 0.9.3 now.

Hope FTC pool at The Blocks Factory check this soon, thanks!

Some discussion here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=178286.2140
I have shutdown the pool while waiting more information on the problem.

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
kuroneko2015
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 05, 2016, 01:14:05 AM
 #1040

http://forum.feathercoin.com/topic/8366/feathercoin-fork

The post on feathercoin forum said there is problem to access block #1114311 with some version of Feathercoin Client

And recommended to use Version 0.9.3 now.

Hope FTC pool at The Blocks Factory check this soon, thanks!

Some discussion here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=178286.2140
I have shutdown the pool while waiting more information on the problem.

Now the pool is working
But the block is currently at #1115075
Same with the blockchain explorer https://bchain.info/FTC/

And the block on other pool (give-me-coins) is currently at #1115635

Seems that FTC blockchain forked and these 2 pools mining on different chain

The Blocks Factory - 42MH/s this time
Give-me-coins - 37MH/s this time

Hope to see which chain will be/become the right one (main chain) ?

----------------------------------------------------------------
Update

https://bitcointalk.org/index.php?topic=178286.2160

Some new information

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!