Bitcoin Forum
September 21, 2017, 06:52:26 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
Author Topic: DeepBit pool thread for newbies  (Read 67237 times)
adeason
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
April 14, 2013, 07:28:04 PM
 #481

All of that information is correct, and it seems since guiminer has a constant hashrate it would be connected right?
1505976746
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505976746

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505976746
Reply with quote  #2

1505976746
Report to moderator
1505976746
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505976746

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505976746
Reply with quote  #2

1505976746
Report to moderator
Unlike traditional banking where clients have only a few account numbers, with Bitcoin people can create an unlimited number of accounts (addresses). This can be used to easily track payments, and it improves anonymity.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
lordcrypto
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46



View Profile
April 15, 2013, 07:46:17 AM
 #482

All of that information is correct, and it seems since guiminer has a constant hashrate it would be connected right?

I'm assuming yes. Did you change your i5 to GPU as mentioned earlier?
I didn't check the i5's capabilities but, as an example, my AMD hexacore @3.8GHz is doing just a meagre 5.1MH/s tops and that is confirmed working with deepbit.net in GUIMiner.

--++== KLX ==++--
TaKeN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
April 15, 2013, 03:11:33 PM
 #483

Hello
I got problem with https://deepbit.net
I create own account with login and password but most of mining program don`t accept my password because got @^& letters so i change to normal without special letters but now i can`t mining... i check and when i give:
cgminer.exe -o http://pit.deepbit.net:8332 -u my@login.pl -p Super@^&password
he say it`s still ok... the most funny when i come to webpage https://deepbit.net i can login with new password with no problem....
Anyone know how to force refresh password for http://pit.deepbit.net:8332 ??

Thanks
TaKeN

Bitcoin: 14LuDBue6hTfA4Zjykah97YUfnRYCBVtWv
Litecoin: LLdVJxoJXTrzbrJZbDEorwcgRcssjzXf8d
Feathercoin: 6wbfufKUXmHuHKNRt4LupN7L5xvRLfMGaD
lordcrypto
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46



View Profile
April 15, 2013, 03:24:24 PM
 #484

Hello
I got problem with https://deepbit.net
I create own account with login and password but most of mining program don`t accept my password because got @^& letters so i change to normal without special letters but now i can`t mining... i check and when i give:
cgminer.exe -o http://pit.deepbit.net:8332 -u my@login.pl -p Super@^&password
he say it`s still ok... the most funny when i come to webpage https://deepbit.net i can login with new password with no problem....
Anyone know how to force refresh password for http://pit.deepbit.net:8332 ??

Thanks
TaKeN

Hi Taken,
you're using the site login for cgminer. You should create a worker and use that worker's login and password. Good luck!

--++== KLX ==++--
rageki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 18, 2013, 09:08:15 AM
 #485

I have a problem. I download GUIminer and started miner. It shows that that my workers are mining, but when I go to my account on deep.net it says Workers not connected, it doesn't update if I gain any bitcoin nor my  speed. Please help! Thanls!
rageki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 18, 2013, 09:55:16 AM
 #486

any body could help please
lordcrypto
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46



View Profile
April 18, 2013, 10:07:59 AM
 #487

any body could help please

What did you put as the worker name in GUIMiner?

Did you use
worker: email@domain.tld_0
pass: <password>

?

ESPECIALLY the tail is important here!

--++== KLX ==++--
rageki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 18, 2013, 10:44:12 AM
 #488

any body could help please

What did you put as the worker name in GUIMiner?

Did you use
worker: email@domain.tld_0
pass: <password>

?

ESPECIALLY the tail is important here!


Sorry for late response

User: mystuff@gmail.com_Mist
Pass:********
rageki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 18, 2013, 11:57:55 AM
 #489

Any body could I appreciate it
lordcrypto
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46



View Profile
April 18, 2013, 01:22:41 PM
 #490

any body could help please

What did you put as the worker name in GUIMiner?

Did you use
worker: email@domain.tld_0
pass: <password>

?

ESPECIALLY the tail is important here!


Sorry for late response

User: WHATSINANAME@gmail.com_Mist
Pass:**************

Rule #1 DON'T POST PASSWORDS NEVER EVER EVER NEVER!
Rule #2 Mask you email a bit, spammer love harvesting addresses....

> Go change that password now!

Now, for the rest: I would expect a "_0" tail, not _Mist....

--++== KLX ==++--
rageki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 18, 2013, 05:52:48 PM
 #491

any body could help please

What did you put as the worker name in GUIMiner?

Did you use
worker: email@domain.tld_0
pass: <password>

?

ESPECIALLY the tail is important here!


Sorry for late response

User: WHATSINANAME@gmail.com_Mist
Pass:**************

Rule #1 DON'T POST PASSWORDS NEVER EVER EVER NEVER!
Rule #2 Mask you email a bit, spammer love harvesting addresses....

> Go change that password now!

Now, for the rest: I would expect a "_0" tail, not _Mist....



So I need to change the tail, thanks!

I let you know when it work
lordcrypto
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46



View Profile
April 18, 2013, 07:35:38 PM
 #492

So I need to change the tail, thanks!

I let you know when it work

Yes, please, let me know - I'm curious  Wink

--++== KLX ==++--
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
April 19, 2013, 02:36:26 AM
 #493

You can use any tail. Numbers and letters are both fine, at least if you use same worker name+tail in your miner's config.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
ipxtreme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 255



View Profile WWW
April 19, 2013, 02:38:36 AM
 #494

is deepbit down? or going through DDOS?

Bitcoin merchandise: http://ow.ly/kvN26

T-Shirts, Coffee Mugs, "Bitcoin Accepted Here" stickers!

BTC tips: 14PkHaJH5GexLG9P7MYxHRNvZeCq2t8DWX
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
April 19, 2013, 02:41:20 AM
 #495

is deepbit down? or going through DDOS?
Looks fine for me. No signs of decrease in total hashrate.

Can you see the pool's website ? Try to ping deepbit.net to check if there are any connection problems.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
rageki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
April 19, 2013, 07:35:34 AM
 #496

So I need to change the tail, thanks!

I let you know when it work

Yes, please, let me know - I'm curious  Wink

"Workers not connected" that what I get when I go to my account page. When I start it guiminer mines, but deepbit.net doesn't update information or say my worker connected.
lordcrypto
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46



View Profile
April 19, 2013, 09:54:23 AM
 #497

So I need to change the tail, thanks!

I let you know when it work

Yes, please, let me know - I'm curious  Wink

"Workers not connected" that what I get when I go to my account page. When I start it guiminer mines, but deepbit.net doesn't update information or say my worker connected.

Pull up a Commandline box and tell it

netstat -a | findstr 8332

Is there a connection to the pit.deepbit.net:8332 ?

Update: changed the commandline to remove a redundant | and > for clarity

--++== KLX ==++--
conceptxp
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
April 19, 2013, 04:14:54 PM
 #498

I am using the latest version GUImininer and it is hashing + FPGA hashing, however I am not getting any reward for the last 13 hrs. 
Can someone explain to me what is going on?? or I should move to a different POOL?
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
April 19, 2013, 04:35:34 PM
 #499

I am using the latest version GUImininer and it is hashing + FPGA hashing, however I am not getting any reward for the last 13 hrs. 
Can someone explain to me what is going on?? or I should move to a different POOL?
If you are mining in Proportional mode then it's normal because we have a long round at this moment. Some rounds are very short, some are very long.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
conceptxp
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
April 19, 2013, 05:35:10 PM
 #500

I am using the latest version GUImininer and it is hashing + FPGA hashing, however I am not getting any reward for the last 13 hrs. 
Can someone explain to me what is going on?? or I should move to a different POOL?
If you are mining in Proportional mode then it's normal because we have a long round at this moment. Some rounds are very short, some are very long.
I am running proportional, therefore I didnt know what was going on.  cause I thought GTX TITAN was not running properly etc...
at least they run roughly 280Mhz Hash rate w/ no tweak. 
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!