Bitcoin Forum
June 05, 2020, 06:55:33 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 »
  Print  
Author Topic: Zealot/Enemy (z-enemy) NVIDIA GPU miner (ver2.6.2 - kawpow RavenCoin).  (Read 104403 times)
felio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 06:36:17 AM
 #161

Hello guys!
I'm having the following issues with my rig:

[INFO] 18/05/14 09:11:01 NVIDIA CUDA 9.1
[ERROR] 18/05/14 09:11:01 Unable to query number of CUDA devices! Is an nVidia driver installed?

Its an endless loop. In my case it is caused by power off/on(delay between 2 PSU's; GPU PSU turns on with small delay, so my system cannot see GPU's), to solve this i must simply restart the system.
My "monitoring device" will do it automatically IF process or network dies, so in this case i have to do it manually every time (because miner process wont exit with this error).

I need to write an argument that will exit my miner on this error.

will something like "--eexit 1" do the work or should it be something else?

Can you help me with code, so my miner will automatically exit on this error?

Thank you very much in advance!

Did you try adding a -d 0,1,2,3 for however many GPUs you have?  I had to add that with 109.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1591340133
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1591340133

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1591340133
Reply with quote  #2

1591340133
Report to moderator
1sotope
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 06:40:28 AM
 #162

Hello guys!
I'm having the following issues with my rig:

[INFO] 18/05/14 09:11:01 NVIDIA CUDA 9.1
[ERROR] 18/05/14 09:11:01 Unable to query number of CUDA devices! Is an nVidia driver installed?

Its an endless loop. In my case it is caused by power off/on(delay between 2 PSU's; GPU PSU turns on with small delay, so my system cannot see GPU's), to solve this i must simply restart the system.
My "monitoring device" will do it automatically IF process or network dies, so in this case i have to do it manually every time (because miner process wont exit with this error).

I need to write an argument that will exit my miner on this error.

will something like "--eexit 1" do the work or should it be something else?

Can you help me with code, so my miner will automatically exit on this error?

Thank you very much in advance!

Did you try adding a -d 0,1,2,3 for however many GPUs you have?  I had to add that with 109.


Difficulty has nothing to do with it(pool has no strict requirement for its setup), and i have 1x1070, 1x1080, 2x1080ti's and 2380W PSU to power them.
Vokas123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 08:02:47 AM
 #163

-d is not abbreviation for difficulty, it stands for device
darkneorus
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 237
Merit: 1


View Profile
May 14, 2018, 08:04:28 AM
 #164

Hello guys!
I'm having the following issues with my rig:

[INFO] 18/05/14 09:11:01 NVIDIA CUDA 9.1
[ERROR] 18/05/14 09:11:01 Unable to query number of CUDA devices! Is an nVidia driver installed?

Its an endless loop. In my case it is caused by power off/on(delay between 2 PSU's; GPU PSU turns on with small delay, so my system cannot see GPU's), to solve this i must simply restart the system.
My "monitoring device" will do it automatically IF process or network dies, so in this case i have to do it manually every time (because miner process wont exit with this error).

I need to write an argument that will exit my miner on this error.

will something like "--eexit 1" do the work or should it be something else?

Can you help me with code, so my miner will automatically exit on this error?

Thank you very much in advance!
maybe it will be better to properly synchronize your PSUs startup?  Roll Eyes
1sotope
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 09:02:53 AM
 #165

Quote
maybe it will be better to properly synchronize your PSUs startup?  Roll Eyes

i cant get rid of that millisecond delay,
simple reboot works fine, i just need to automate it through miner shutdown on error(process tracker will do the rest)
slim6y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 09:03:19 AM
 #166

How do you add difficulty at suprnova?

z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name -p x -i 20

Is this correct: z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name -p x -i 20 -d 16

?
ULF
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 09:24:30 AM
 #167


Is there a full tutorial anywhere for set up Enemy 1.08?

Good tutorial really helps less experienced.

What is best pool?

Hash rates for 1060GTX 6GB OC Version and Top tier 1080ti?

One Mining Blogger sez he gets 22 each easily on his 7 1080ti Zotac Amp Extremes
Vokas123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 10:16:48 AM
 #168

How do you add difficulty at suprnova?

z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name -p x -i 20

Is this correct: z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name -p x -i 20 -d 16

?


No, this would mean that you are mining only with your 16th GPU (out of 16+).
Not sure if you can set difficulty for suprnova in your bat file unless they have different ports for high & low diff. I can't see any info about this on their rvn hompage.
slim6y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 10:20:24 AM
 #169

How do you add difficulty at suprnova?

z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name -p x -i 20

Is this correct: z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name -p x -i 20 -d 16

?


No, this would mean that you are mining only with your 16th GPU (out of 16+).
Not sure if you can set difficulty for suprnova in your bat file unless they have different ports for high & low diff. I can't see any info about this on their rvn hompage.

I thought as much Sad

Suprnova is the best place for RVN and we can't even make use of the "Search mode" Sad

What about:  z-enemy -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u your_Login.your_worker_name.DIFF_16 -p x -i 20

I've seen that done on some pools with the username set up.
slim6y
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 10:23:29 AM
 #170

At the Blocks Factory (completely unrelated mind you) you can do this style:

Setting difficulty : connect to the stratum server with username.workername_diffxxx

I guess it is worth a try.
cryptodunno
Member
**
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 10


View Profile
May 14, 2018, 11:50:17 AM
 #171

did anyone compared x16r profitability with different -d param?
usinsome 1063s and thinking to try it out, but not sure where to start

Frizz23
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 500


View Profile
May 14, 2018, 12:49:57 PM
 #172

hey guys, I've been using it for a few days, but now my win defender detected 2 trojans in the miner, just wanted to confirm with you they are false positives.

Here is the image: https://image.ibb.co/cksViy/Screen_Shot_2018_05_14_at_14_14_27.png

tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2114
Merit: 1003


Zano https://zano.org/ ____ Algo ProgPowZ


View Profile
May 14, 2018, 03:37:11 PM
 #173

I used 109 last night and it did the first dev fee at 1% but the second one it did 22.0877%.

[NOTICE ] 18/05/13 07:16:59 Shares: 1129 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.612, 62.99MH/s, 124ms - OK
[NOTICE ] 18/05/13 07:17:08 Shares: 1130 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.557, 62.99MH/s, 124ms - OK
[DEV    ] 18/05/13 09:58:34 Mining some dev fee 1.00501%
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Done mining dev fee.
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Ratio: 22.0877%
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 zealot/enemy-1.09a miner
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 NVIDIA CUDA 9.1
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 Dev fee is 1.0%
[NOTICE ] 18/05/13 12:29:06 MAIN POOL----------------------------------------------

It wasn't mining on my pool for 5+ hours.  Seems like it just paused from 7:17 until 9:58.  Then mined dev fee for 2 and a half hours.  I'd post screen grabs but I think I'm too new to post pics.

wow this could be huge, 2.5 hr def fee?
Anyone else experience this with 1.09a ?

ZANO New Sources|1st ProgPowZ|PoW/PoS Hybrid|Scalable|Private|Contracting https://zano.org/   Donation BTC 1Jrx5UCkY4p6AQ2kHFu6yZDMFj88KNggkR
felio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 06:01:55 PM
 #174

I used 109 last night and it did the first dev fee at 1% but the second one it did 22.0877%.

[NOTICE ] 18/05/13 07:16:59 Shares: 1129 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.612, 62.99MH/s, 124ms - OK
[NOTICE ] 18/05/13 07:17:08 Shares: 1130 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.557, 62.99MH/s, 124ms - OK
[DEV    ] 18/05/13 09:58:34 Mining some dev fee 1.00501%
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Done mining dev fee.
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Ratio: 22.0877%
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 zealot/enemy-1.09a miner
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 NVIDIA CUDA 9.1
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 Dev fee is 1.0%
[NOTICE ] 18/05/13 12:29:06 MAIN POOL----------------------------------------------

It wasn't mining on my pool for 5+ hours.  Seems like it just paused from 7:17 until 9:58.  Then mined dev fee for 2 and a half hours.  I'd post screen grabs but I think I'm too new to post pics.


In the last 24 hours now it has maintained a 1% dev fee.  It did crash once in that time, but the dev fee it is reporting is 1%.  My pool side hashrate looks right on the mining pool page.
jax78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 06:10:26 PM
 #175

I used 109 last night and it did the first dev fee at 1% but the second one it did 22.0877%.

[NOTICE ] 18/05/13 07:16:59 Shares: 1129 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.612, 62.99MH/s, 124ms - OK
[NOTICE ] 18/05/13 07:17:08 Shares: 1130 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.557, 62.99MH/s, 124ms - OK
[DEV    ] 18/05/13 09:58:34 Mining some dev fee 1.00501%
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Done mining dev fee.
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Ratio: 22.0877%
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 zealot/enemy-1.09a miner
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 NVIDIA CUDA 9.1
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 Dev fee is 1.0%
[NOTICE ] 18/05/13 12:29:06 MAIN POOL----------------------------------------------

It wasn't mining on my pool for 5+ hours.  Seems like it just paused from 7:17 until 9:58.  Then mined dev fee for 2 and a half hours.  I'd post screen grabs but I think I'm too new to post pics.


In the last 24 hours now it has maintained a 1% dev fee.  It did crash once in that time, but the dev fee it is reporting is 1%.  My pool side hashrate looks right on the mining pool page.


Are you solo mining ?
felio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 14, 2018, 09:10:10 PM
 #176

I used 109 last night and it did the first dev fee at 1% but the second one it did 22.0877%.

[NOTICE ] 18/05/13 07:16:59 Shares: 1129 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.612, 62.99MH/s, 124ms - OK
[NOTICE ] 18/05/13 07:17:08 Shares: 1130 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.557, 62.99MH/s, 124ms - OK
[DEV    ] 18/05/13 09:58:34 Mining some dev fee 1.00501%
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Done mining dev fee.
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Ratio: 22.0877%
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 zealot/enemy-1.09a miner
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 NVIDIA CUDA 9.1
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 Dev fee is 1.0%
[NOTICE ] 18/05/13 12:29:06 MAIN POOL----------------------------------------------

It wasn't mining on my pool for 5+ hours.  Seems like it just paused from 7:17 until 9:58.  Then mined dev fee for 2 and a half hours.  I'd post screen grabs but I think I'm too new to post pics.


In the last 24 hours now it has maintained a 1% dev fee.  It did crash once in that time, but the dev fee it is reporting is 1%.  My pool side hashrate looks right on the mining pool page.


Are you solo mining ?

No I'm mining btx on yiimp.
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 556


VEIL - PRIVACY WITHOUT COMPROMISE


View Profile
May 14, 2018, 10:22:09 PM
 #177

Anyone mining VIT? What hashrates are you getting?
My 1080's are averaging 9.5MH/s at -i 20 with mild core o/c. I've had the miner crash after 15 minutes though so not sure how stable that thing is...



▄▄                                  ▄▄
 ███▄                            ▄███
  ██████                      ██████
   ███████                  ███████
    ███████                ███████
     ███████              ███████
      ███████            ███████
       ███████▄▄      ▄▄███████
        ██████████████████████
         ████████████████████
          ██████████████████
           ████████████████
            ██████████████
             ███████████
              █████████
               ███████
                █████
                 ██
                  █
veil|     PRIVACY     
     WITHOUT COMPROMISE.       
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
|   NO ICO. NO PREMINE. 
   X16RT GPU Mining. Fair distribution.   
|      The first Zerocoin-based Cryptocurrency       
   WITH ALWAYS-ON PRIVACY.   
|



                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌




   ▄███████
   ████████
   ███▀
   ███
██████████
██████████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███




     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
@enemy
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 16


View Profile
May 15, 2018, 06:15:29 AM
Last edit: May 15, 2018, 06:52:46 AM by @enemy
 #178

I used 109 last night and it did the first dev fee at 1% but the second one it did 22.0877%.

[NOTICE ] 18/05/13 07:16:59 Shares: 1129 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.612, 62.99MH/s, 124ms - OK
[NOTICE ] 18/05/13 07:17:08 Shares: 1130 (A:99.65%, R:0.35%), Diff:0.557, 62.99MH/s, 124ms - OK
[DEV    ] 18/05/13 09:58:34 Mining some dev fee 1.00501%
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Done mining dev fee.
[DEV    ] 18/05/13 12:29:03 Ratio: 22.0877%
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 zealot/enemy-1.09a miner
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 NVIDIA CUDA 9.1
[INFO   ] 18/05/13 12:29:06 Dev fee is 1.0%
[NOTICE ] 18/05/13 12:29:06 MAIN POOL----------------------------------------------

It wasn't mining on my pool for 5+ hours.  Seems like it just paused from 7:17 until 9:58.  Then mined dev fee for 2 and a half hours.  I'd post screen grabs but I think I'm too new to post pics.


In the last 24 hours now it has maintained a 1% dev fee.  It did crash once in that time, but the dev fee it is reporting is 1%.  My pool side hashrate looks right on the mining pool page.


Are you solo mining ?

No I'm mining btx on yiimp.

Please do not overclock your GPU  too much !  The program stuck and did not perform work with GPU from  07:17:08 , there are no blocks inside a dev fee too and after no block/accepted shares.  We will add software watchdog in  future  releases, but again - please use recommended settings  and OC only after  miner  work stable and LONG time.

About defender... Miner is packed and Microsoft can't unpack the file and  thinks, a virus there. Nothing   new.

RVN: RFQXKVKpHMwyJ86YqQUJSZK1S8m8oRbC5h
eruman34
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
May 15, 2018, 07:08:13 AM
 #179

When 19 GPU support? Smiley

What is stopping you using -d x,x,x  in 2 or 3 BAT files?


Miner cannot launch 18th gpu even only -d 17 selected gpu id range not defined thats what stops me. No problem on other miners so not card error CMD screen stays black.
lamerforum
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 15, 2018, 08:10:56 AM
 #180

Okay, here’s the deal. After upgrading to 1.09a from 1.08;

Hashrate of 1070Tis have increased about 5%-10%.

Hashrate of 1070s, however, decreased about 5%.

Any idea why? @enemy
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!