Bitcoin Forum
November 12, 2019, 02:54:22 AM *
News: Help collect the most notable posts made over the last 10 years.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 [653] 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1256306 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Xian01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1020


Christian Antkow


View Profile
June 28, 2015, 06:21:36 PM
 #13041

Did you try to reduce power to all chips, reduce fan and see if fourth loop revitalizes itself.
It did happen to me upon similar situation.
I reduced power to the "burnt out" unit, and it's hashing with all loops running @ ~1.2TH/s, with quakefiend's replacement board.

I power cycled the second unit, with no changes to any voltage settings, and it came back up with all loops hashing. I'll keep an eye on it, and lower the voltages if/when the next time it decides to weird out on me.

TBH, I'm actually enjoying this troubleshooting Smiley Love how tweakable these Spondoolies rigs are.
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
1573527262
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573527262

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573527262
Reply with quote  #2

1573527262
Report to moderator
1573527262
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573527262

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573527262
Reply with quote  #2

1573527262
Report to moderator
1573527262
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1573527262

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1573527262
Reply with quote  #2

1573527262
Report to moderator
alh
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1011


View Profile
June 28, 2015, 07:46:51 PM
 #13042

Did you try to reduce power to all chips, reduce fan and see if fourth loop revitalizes itself.
It did happen to me upon similar situation.
I reduced power to the "burnt out" unit, and it's hashing with all loops running @ ~1.2TH/s, with quakefiend's replacement board.

I power cycled the second unit, with no changes to any voltage settings, and it came back up with all loops hashing. I'll keep an eye on it, and lower the voltages if/when the next time it decides to weird out on me.

TBH, I'm actually enjoying this troubleshooting Smiley Love how tweakable these Spondoolies rigs are.

Personally, I am troubled by the obviously burnt PCIe power connector. Pulling 250+ Watts through a single connector when running near full speed means that all the pins must be a tight fit, all the crimps to the pins must be solid, and the cables themselves should be at least 16AWG (IMHO). That applies at both the SP20 end, and the power supply end (assuming it's modular). If things are bit off, then you'll get heating that will just spread to the other wires and pins in the same connector.

I wouldn't ever try and pull more than about 200W through a single connector, on a long term (i.e. days) basis.That's just me though.

I would also encourage you to use the the "Power Limit" values for each of the loops. The SP20 seems to pretty well adhere to the limits you specify.
quakefiend420
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


View Profile
June 29, 2015, 03:27:54 AM
 #13043

Hah ! Just my luck. A second SP20 I have has started to give me grief. Will troubleshoot tomorrow.

I need some new mining gear. Badly Sad



Ugh, that sucks man.  Glad the board you got from me is working out though!

LMK if you need another, I'll cut you a break since you already had to buy one! Smiley
hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1068



View Profile
June 29, 2015, 11:48:50 AM
 #13044

Slightly off topic here but has anyone else had problems being paid from their affiliate program (which has been removed recently)? Not sure if this is the right place or if I need to start a new topic somewhere.

dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
June 29, 2015, 12:27:43 PM
 #13045

Slightly off topic here but has anyone else had problems being paid from their affiliate program (which has been removed recently)? Not sure if this is the right place or if I need to start a new topic somewhere.

Contact Gadi for specifics but the tldr is there isn't currently a plan how to pay anyone. They'll argue its store credit but there is currently no store, products or plans to have products [for sale to the public].

hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1068



View Profile
June 29, 2015, 12:46:25 PM
 #13046

Slightly off topic here but has anyone else had problems being paid from their affiliate program (which has been removed recently)? Not sure if this is the right place or if I need to start a new topic somewhere.

Contact Gadi for specifics but the tldr is there isn't currently a plan how to pay anyone. They'll argue its store credit but there is currently no store, products or plans to have products [for sale to the public].

Thanks mate that's what I thought. I've been in communication with Gadi over the last week or two and he's saying the same. I'm owed $134.50 in commission for a couple of sales while running their signature but because I signed up to the hardware option he's not prepared to offer me it in btc or cash even though there isn't a hardware option and probably never will be.

hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1068



View Profile
June 29, 2015, 02:58:57 PM
 #13047

I've had a couple of PM's from others saying they've had the same but both have been paid out for their store credit so hopefully they will do the same for me. $134.50 may not be much to them but its a considerable amount of money to me. Not only that I could have earned more in the same time had I signed up to a different campaign but like their equipment so wanted to promote it.

I was in contact with Barbara before Gadi so this has actually been going on for about 6-8 weeks now.

musicmaker613
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10


View Profile
June 30, 2015, 02:25:31 AM
 #13048

Hey folks, I just picked up a couple of wireless usb adapters to use with my SP20s (it's getting too hot to keep them in the living areas close to ethernet ports).  I bought a pair of Edimax EW-7811Un adapters, as these were confirmed to work on the SPtech technical blog.  Well, the adapters work fine with one SP20, but not the other.  The adapters light up (blue led) when they are powered.  But I don't even seem to be getting power to the adapter (no blue led) on this SP20, much less get networks to show in the GUI.  Is the SP20's usb port dead?  Or is there some way to test/enable the port?

SYS: SjFeMefQpgCRWuwRdiN3Hf8V6CkocV3Xdq
DOGE: DG4EwxvNCM5YFBQ8xo7pkEua2Nf1jRMmQg
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 30, 2015, 06:09:34 AM
 #13049

Nice to see gree(ce)n again.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
edgar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 1001


View Profile
June 30, 2015, 06:20:01 AM
 #13050

I've had a couple of PM's from others saying they've had the same but both have been paid out for their store credit so hopefully they will do the same for me. $134.50 may not be much to them but its a considerable amount of money to me. Not only that I could have earned more in the same time had I signed up to a different campaign but like their equipment so wanted to promote it.

I was in contact with Barbara before Gadi so this has actually been going on for about 6-8 weeks now.

in my extensive experience with SP-T i found Guy & Gadi to maintain the most integrity.

others, considerably less so.

i wish you luck in your efforts, though i can say it might be like getting blood from a stone (so to speak)
wh00per
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 570
Merit: 500



View Profile
June 30, 2015, 02:26:48 PM
Last edit: June 30, 2015, 04:45:39 PM by wh00per
 #13051

BTW: Has anybody got a spare PSU for an SP10 for sale?

I might have one :-/ My SP10 stopped hashing yesterday and I cycled the power this morning.
Nice .. I was just near it .. as a little flame started on the bottom board somewhere on the right side. I unplugged everything and let it be.

Will try to open up the box soon (for the 1st time) and asses the damage. If it can't hash any more with any of the boards I might have the controller and fans on the market too Smiley

Where are you located? I'm in Toronto.

Later Edit:  A capacitor exploded and caught fire. Sad Not sure if I can power this board up any more as it might have shorts in that hole .. The top board looks fine though ... the heatsink is black a little, but I guess the rest is ok. Would an exploded capacitor be dealt with by SPT?





RealMalatesta .. would you sell me some hashing boards ? LOL

CSA/cUL Certified Power Distribution Panels - Basic, Switched, Metered. 1-3 phases. Up to 600V. NMC:N4F9qvHz11BHcc4nh1LCJFsrZhA1EWgVwj
wh00per
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 570
Merit: 500



View Profile
June 30, 2015, 04:37:55 PM
Last edit: June 30, 2015, 04:54:14 PM by wh00per
 #13052

Nice to see gree(ce)n again.

Yeah, hopefully a different type of green in Greece than in the pictures above. Grin

CSA/cUL Certified Power Distribution Panels - Basic, Switched, Metered. 1-3 phases. Up to 600V. NMC:N4F9qvHz11BHcc4nh1LCJFsrZhA1EWgVwj
hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1068



View Profile
June 30, 2015, 04:41:39 PM
 #13053

I've had a couple of PM's from others saying they've had the same but both have been paid out for their store credit so hopefully they will do the same for me. $134.50 may not be much to them but its a considerable amount of money to me. Not only that I could have earned more in the same time had I signed up to a different campaign but like their equipment so wanted to promote it.

I was in contact with Barbara before Gadi so this has actually been going on for about 6-8 weeks now.

in my extensive experience with SP-T i found Guy & Gadi to maintain the most integrity.

others, considerably less so.

i wish you luck in your efforts, though i can say it might be like getting blood from a stone (so to speak)

Thanks edgar, I think you could be right.

Had this email today:

Quote
Your contribution to our sales effort is well appreciated.
We will continue to update regarding our future offering as soon as we can.
Thank you for your patience,
Gadi

And this is after many repeated requests for a cash refund as there is no hardware available to redeem my commission against and probably never will be. I'm just being fobbed off, it's disappointing to say the least especially from a big company like them.

dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1119


dogiecoin.com


View Profile WWW
June 30, 2015, 04:48:04 PM
Last edit: July 09, 2015, 03:29:12 PM by dogie
 #13054

I've had a couple of PM's from others saying they've had the same but both have been paid out for their store credit so hopefully they will do the same for me. $134.50 may not be much to them but its a considerable amount of money to me. Not only that I could have earned more in the same time had I signed up to a different campaign but like their equipment so wanted to promote it.

I was in contact with Barbara before Gadi so this has actually been going on for about 6-8 weeks now.

in my extensive experience with SP-T i found Guy & Gadi to maintain the most integrity.

others, considerably less so.

i wish you luck in your efforts, though i can say it might be like getting blood from a stone (so to speak)

Thanks edgar, I think you could be right.

Had this email today:

Quote
Your contribution to our sales effort is well appreciated.
We will continue to update regarding our future offering as soon as we can.
Thank you for your patience,
Gadi

And this is after many repeated requests for a cash refund as there is no hardware available to redeem my commission against and probably never will be. I'm just being fobbed off, it's disappointing to say the least especially from a big company like them.

Its a shame, I'm owed at least 400x more than you and still also $0 from them.

hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1068



View Profile
June 30, 2015, 04:51:51 PM
 #13055

I've had a couple of PM's from others saying they've had the same but both have been paid out for their store credit so hopefully they will do the same for me. $134.50 may not be much to them but its a considerable amount of money to me. Not only that I could have earned more in the same time had I signed up to a different campaign but like their equipment so wanted to promote it.

I was in contact with Barbara before Gadi so this has actually been going on for about 6-8 weeks now.

in my extensive experience with SP-T i found Guy & Gadi to maintain the most integrity.

others, considerably less so.

i wish you luck in your efforts, though i can say it might be like getting blood from a stone (so to speak)

Thanks edgar, I think you could be right.

Had this email today:

Quote
Your contribution to our sales effort is well appreciated.
We will continue to update regarding our future offering as soon as we can.
Thank you for your patience,
Gadi

And this is after many repeated requests for a cash refund as there is no hardware available to redeem my commission against and probably never will be. I'm just being fobbed off, it's disappointing to say the least especially from a big company like them.

Its a shame, I'm owed nearly 400x more than you and still also $0 from them.

Jesus that's a lot of money you're owed Shocked.

hazenyc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 537
Merit: 250



View Profile
July 01, 2015, 04:45:56 PM
 #13056

Problem arose today out of nowhere.. my SP20 is powered on and running, LED lights blinking and ethernet switch sees it online.

I cannot log on to the SP20 web interface and it is not hashing at the pool it was last pointed at.

I have tried turning it on and off a few times to no avail...

Sad

Is it bricked?


          ██
         ████
        ██████
       ████████
      ██████████
     █████  █████
    █████    █████
   █████      █████
  █████▄▄▄▄▄   █████        █████
 ████████████▄  █████      █████
██████████████▄  █████    █████
                  █████  █████
                   ██████████
                    ████████
                     ██████
                      ████
                       ██
Azbit▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
..BLOCKCHAIN INVESTING BANKING
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ●
  █
  █
  █
  █

███
███

  █
  █
  █
  █
ROGER VER
ADVISOR
  █
  █
  █
  █

███
███

  █
  █
  █
  █
WHITEPAPER
● ● ▬▬▬▬▬ ● ▬▬▬▬▬ ● ●
Bounty Thread


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
▄████████████████▀▀▀███▄
▄███████████▀▀▀      ████▄
██████▀▀▀       ▄    █████
███▄         ▄█▀    ██████
██████▄    ▄█▀      ██████
█████████▄█▀       ███████
▀██████████  ▄     ██████▀
▀█████████ ███▄  ██████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄██████████▀▀▀▀██████▄
▄█████████▀     ███████▄
▄██████████   ███████████▄
█████████▀▀   ▀▀██████████
█████████       ██████████
███████████   ████████████
███████████   ████████████
▀██████████   ███████████▀
▀█████████   ██████████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
▄██████████████▀▀▀█████▄
▄█████ ▀███████     ▀▄███▄
██████   ▀▀█▀▀      ▄█████
███████              █████
████████             █████
█████████▄          ██████
▀████████▀        ▄██████▀
▀███▀▀        ▄▄███████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀
alh
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1011


View Profile
July 01, 2015, 04:59:22 PM
 #13057

Problem arose today out of nowhere.. my SP20 is powered on and running, LED lights blinking and ethernet switch sees it online.

I cannot log on to the SP20 web interface and it is not hashing at the pool it was last pointed at.

I have tried turning it on and off a few times to no avail...

Sad

Is it bricked?
You should probably see if it's no longer at the IP address it had before. Options for finding it:

- Log into your router and look under the DHCP section and see if there is a way to list the "clients" it's handed out an IP address to. Try those IP addresses from your browser. Try ping from the command line.

- Try using a readily available "IP Scanner" program for your network. Sometime they will give you a small clue as to what's out there. Try poking at those IP addresses with ping and your browser. I just don't recall how my SP20 identifies to my IP scanner.

Next time you turn it off, disconnect the power and let it sit for at least a solid 5 minutes before you turn it on again.

Hope this is of some help.
hazenyc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 537
Merit: 250



View Profile
July 01, 2015, 05:09:46 PM
 #13058

Problem arose today out of nowhere.. my SP20 is powered on and running, LED lights blinking and ethernet switch sees it online.

I cannot log on to the SP20 web interface and it is not hashing at the pool it was last pointed at.

I have tried turning it on and off a few times to no avail...

Sad

Is it bricked?
You should probably see if it's no longer at the IP address it had before. Options for finding it:

- Log into your router and look under the DHCP section and see if there is a way to list the "clients" it's handed out an IP address to. Try those IP addresses from your browser. Try ping from the command line.

- Try using a readily available "IP Scanner" program for your network. Sometime they will give you a small clue as to what's out there. Try poking at those IP addresses with ping and your browser. I just don't recall how my SP20 identifies to my IP scanner.

Next time you turn it off, disconnect the power and let it sit for at least a solid 5 minutes before you turn it on again.

Hope this is of some help.

IP Scanner shows it at the same address it was all along, except instead 'enabled' it now says 'Inactive'  ...


          ██
         ████
        ██████
       ████████
      ██████████
     █████  █████
    █████    █████
   █████      █████
  █████▄▄▄▄▄   █████        █████
 ████████████▄  █████      █████
██████████████▄  █████    █████
                  █████  █████
                   ██████████
                    ████████
                     ██████
                      ████
                       ██
Azbit▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
..BLOCKCHAIN INVESTING BANKING
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ●
  █
  █
  █
  █

███
███

  █
  █
  █
  █
ROGER VER
ADVISOR
  █
  █
  █
  █

███
███

  █
  █
  █
  █
WHITEPAPER
● ● ▬▬▬▬▬ ● ▬▬▬▬▬ ● ●
Bounty Thread


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
▄████████████████▀▀▀███▄
▄███████████▀▀▀      ████▄
██████▀▀▀       ▄    █████
███▄         ▄█▀    ██████
██████▄    ▄█▀      ██████
█████████▄█▀       ███████
▀██████████  ▄     ██████▀
▀█████████ ███▄  ██████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄██████████▀▀▀▀██████▄
▄█████████▀     ███████▄
▄██████████   ███████████▄
█████████▀▀   ▀▀██████████
█████████       ██████████
███████████   ████████████
███████████   ████████████
▀██████████   ███████████▀
▀█████████   ██████████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
▄██████████████▀▀▀█████▄
▄█████ ▀███████     ▀▄███▄
██████   ▀▀█▀▀      ▄█████
███████              █████
████████             █████
█████████▄          ██████
▀████████▀        ▄██████▀
▀███▀▀        ▄▄███████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀
bgibso01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1001



View Profile
July 01, 2015, 09:37:26 PM
 #13059

Problem arose today out of nowhere.. my SP20 is powered on and running, LED lights blinking and ethernet switch sees it online.

I cannot log on to the SP20 web interface and it is not hashing at the pool it was last pointed at.

I have tried turning it on and off a few times to no avail...

Sad

Is it bricked?
You should probably see if it's no longer at the IP address it had before. Options for finding it:

- Log into your router and look under the DHCP section and see if there is a way to list the "clients" it's handed out an IP address to. Try those IP addresses from your browser. Try ping from the command line.

- Try using a readily available "IP Scanner" program for your network. Sometime they will give you a small clue as to what's out there. Try poking at those IP addresses with ping and your browser. I just don't recall how my SP20 identifies to my IP scanner.

Next time you turn it off, disconnect the power and let it sit for at least a solid 5 minutes before you turn it on again.

Hope this is of some help.

IP Scanner shows it at the same address it was all along, except instead 'enabled' it now says 'Inactive'  ...

Hook a computer up directly to it (ethernet).  Change IP on computer to be same network as SP20.  Hopefully that will allow you to browser into it and fix the IP info.
hedgy73
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1068



View Profile
July 02, 2015, 01:43:03 AM
 #13060

I've had a couple of PM's from others saying they've had the same but both have been paid out for their store credit so hopefully they will do the same for me. $134.50 may not be much to them but its a considerable amount of money to me. Not only that I could have earned more in the same time had I signed up to a different campaign but like their equipment so wanted to promote it.

I was in contact with Barbara before Gadi so this has actually been going on for about 6-8 weeks now.

in my extensive experience with SP-T i found Guy & Gadi to maintain the most integrity.

others, considerably less so.

i wish you luck in your efforts, though i can say it might be like getting blood from a stone (so to speak)

Thanks edgar, I think you could be right.

Had this email today:

Quote
Your contribution to our sales effort is well appreciated.
We will continue to update regarding our future offering as soon as we can.
Thank you for your patience,
Gadi

And this is after many repeated requests for a cash refund as there is no hardware available to redeem my commission against and probably never will be. I'm just being fobbed off, it's disappointing to say the least especially from a big company like them.

Its a shame, I'm owed nearly 400x more than you and still also $0 from them.

Jesus that's a lot of money you're owed Shocked.

Shame no-one from Spondoolies has the balls to comment on the non payment of affiliates situation. They have had a few days to do so on this, their official mining rig thread.

Seems like they have been content for quite some time earning money from affiliates then not paying out commission owed.

Pages: « 1 ... 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 [653] 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!