Bitcoin Forum
August 19, 2019, 01:02:04 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 [142] 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 »
  Print  
Author Topic: New Official AMT Thread  (Read 149151 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
sabre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 10


View Profile
August 13, 2014, 08:48:13 PM
 #2821

AMT,
     I've managed to connect to the web interface and input my credentials for BTC Guild. The interface says "running" but nothing is showing up on BTC Guild's dashboard. After a couple of minutes your interface says "stopped".

     Can you assist? I've left a VM on your support line as well.

Thanks

What's the url your using to connect to btcguild?

I've tried both the following:

stratum+tcp://stratum.btcguild.com:3333
stratum.btcguild.com:3333

Account name is my worker name that I have been using..

How about the difficulty setting on the miner?  1024?

I had left the difficulty to the default which was 256. Just changed it to 1024 - still same issue.

Thanks in Advance.

Ok change it back to 256. And make sure the worker on btc guild is 256 as well.  Does BTCguild detect the worker and is just showing a zero hash rate? Or the worker doesn't even show up?

Showing offline in BTC Guild. Its showing zero hash rate and offline. Reset BTC guild and AMT to 256 and tested. Still same issue.

Turned off and turned the unit back on. Still no hashing and the air is still cool.
1566176524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566176524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566176524
Reply with quote  #2

1566176524
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566176524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566176524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566176524
Reply with quote  #2

1566176524
Report to moderator
1566176524
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566176524

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566176524
Reply with quote  #2

1566176524
Report to moderator
AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 08:56:10 PM
 #2822

AMT,
     I've managed to connect to the web interface and input my credentials for BTC Guild. The interface says "running" but nothing is showing up on BTC Guild's dashboard. After a couple of minutes your interface says "stopped".

     Can you assist? I've left a VM on your support line as well.

Thanks

What's the url your using to connect to btcguild?

I've tried both the following:

stratum+tcp://stratum.btcguild.com:3333
stratum.btcguild.com:3333

Account name is my worker name that I have been using..

How about the difficulty setting on the miner?  1024?

I had left the difficulty to the default which was 256. Just changed it to 1024 - still same issue.

Thanks in Advance.

Ok change it back to 256. And make sure the worker on btc guild is 256 as well.  Does BTCguild detect the worker and is just showing a zero hash rate? Or the worker doesn't even show up?

Showing offline in BTC Guild. Its showing zero hash rate and offline. Reset BTC guild and AMT to 256 and tested. Still same issue.

Turned off and turned the unit back on. Still no hashing and the air is still cool.

first try a different pool.
second check your router to make sure its not blocking the miner in some way. It seems like the issue is network related, check your router's settings. Some have automatic firewalls for unrecognized machines.
third open the miner and make sure all the plugs are connected tightly and the lights from the modules are working as well.

FrictionlessCoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 1000


★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange


View Profile
August 13, 2014, 09:01:55 PM
 #2823

DHL just attempted to deliver 4 packages to me from AMT in Hong Kong (i believe).

I cancelled my orders months ago, and have not yet received a refund.

I have not received any shipping notice, or a list of whats in the packages.    DHL will attempt delivery again tomorrow and per my legal counsel i will likely decline the delivery and have it sent back to AMT.

My order #'s were #15xx for 2 x 1.2 Th/s Miners, and 2 x 3.2Th/s Miners (which they do not even produce). 



Interesting,  did AMT even inform you prior that they will be sending you boxes?

We did not send you one Carlos, calm down.

Well I also requested a refund months ago.  Still waiting for that refund.

AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 09:03:50 PM
 #2824

DHL just attempted to deliver 4 packages to me from AMT in Hong Kong (i believe).

I cancelled my orders months ago, and have not yet received a refund.

I have not received any shipping notice, or a list of whats in the packages.    DHL will attempt delivery again tomorrow and per my legal counsel i will likely decline the delivery and have it sent back to AMT.

My order #'s were #15xx for 2 x 1.2 Th/s Miners, and 2 x 3.2Th/s Miners (which they do not even produce). 



Interesting,  did AMT even inform you prior that they will be sending you boxes?

We did not send you one Carlos, calm down.

Well I also requested a refund months ago.  Still waiting for that refund.

We know you did and yes that's true.
FrictionlessCoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 1000


★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange


View Profile
August 13, 2014, 09:10:12 PM
 #2825

DHL just attempted to deliver 4 packages to me from AMT in Hong Kong (i believe).

I cancelled my orders months ago, and have not yet received a refund.

I have not received any shipping notice, or a list of whats in the packages.    DHL will attempt delivery again tomorrow and per my legal counsel i will likely decline the delivery and have it sent back to AMT.

My order #'s were #15xx for 2 x 1.2 Th/s Miners, and 2 x 3.2Th/s Miners (which they do not even produce). 



Interesting,  did AMT even inform you prior that they will be sending you boxes?

We did not send you one Carlos, calm down.

Well I also requested a refund months ago.  Still waiting for that refund.

We know you did and yes that's true.

So, do I have to comission the debt collectors to collect the $6,000 you owe me?

AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 09:12:49 PM
 #2826

DHL just attempted to deliver 4 packages to me from AMT in Hong Kong (i believe).

I cancelled my orders months ago, and have not yet received a refund.

I have not received any shipping notice, or a list of whats in the packages.    DHL will attempt delivery again tomorrow and per my legal counsel i will likely decline the delivery and have it sent back to AMT.

My order #'s were #15xx for 2 x 1.2 Th/s Miners, and 2 x 3.2Th/s Miners (which they do not even produce). 



Interesting,  did AMT even inform you prior that they will be sending you boxes?

We did not send you one Carlos, calm down.

Well I also requested a refund months ago.  Still waiting for that refund.

We know you did and yes that's true.

So, do I have to comission the debt collectors to collect the $6,000 you owe me?

You wouldn't be the first one to do it, but you can try. Carlos come on man, you know where we're at, you follow us pretty well. You've been pretty nice recently, we've noticed that and when this crap with imet gets settled in the list.
sabre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 10


View Profile
August 13, 2014, 09:17:11 PM
 #2827

AMT,
     I've managed to connect to the web interface and input my credentials for BTC Guild. The interface says "running" but nothing is showing up on BTC Guild's dashboard. After a couple of minutes your interface says "stopped".

     Can you assist? I've left a VM on your support line as well.

Thanks

What's the url your using to connect to btcguild?

I've tried both the following:

stratum+tcp://stratum.btcguild.com:3333
stratum.btcguild.com:3333

Account name is my worker name that I have been using..

How about the difficulty setting on the miner?  1024?

I had left the difficulty to the default which was 256. Just changed it to 1024 - still same issue.

Thanks in Advance.

Ok change it back to 256. And make sure the worker on btc guild is 256 as well.  Does BTCguild detect the worker and is just showing a zero hash rate? Or the worker doesn't even show up?

Showing offline in BTC Guild. Its showing zero hash rate and offline. Reset BTC guild and AMT to 256 and tested. Still same issue.

Turned off and turned the unit back on. Still no hashing and the air is still cool.

first try a different pool.
second check your router to make sure its not blocking the miner in some way. It seems like the issue is network related, check your router's settings. Some have automatic firewalls for unrecognized machines.
third open the miner and make sure all the plugs are connected tightly and the lights from the modules are working as well.



Ok, so I had plugged in the main motherboard but did not put in the power to the cards. Plugged them in.
The top card - no lights are coming on.
Other cards below - lights are flashing

However, now the web interface is dead. I cant connect to the web interface via IE or Chrome.

I also pulled the power cable out of the top card just to see if the web interface comes up and still no interface.

So one card is not initializing (unless the blinking lights mean the same). and cannot access web interface now.

Let me know how to proceed.

Thanks in Advance
FrictionlessCoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 1000


★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange


View Profile
August 13, 2014, 09:18:26 PM
 #2828

DHL just attempted to deliver 4 packages to me from AMT in Hong Kong (i believe).

I cancelled my orders months ago, and have not yet received a refund.

I have not received any shipping notice, or a list of whats in the packages.    DHL will attempt delivery again tomorrow and per my legal counsel i will likely decline the delivery and have it sent back to AMT.

My order #'s were #15xx for 2 x 1.2 Th/s Miners, and 2 x 3.2Th/s Miners (which they do not even produce).  



Interesting,  did AMT even inform you prior that they will be sending you boxes?

We did not send you one Carlos, calm down.

Well I also requested a refund months ago.  Still waiting for that refund.

We know you did and yes that's true.

So, do I have to comission the debt collectors to collect the $6,000 you owe me?

You wouldn't be the first one to do it, but you can try. Carlos come on man, you know where we're at, you follow us pretty well. You've been pretty nice recently, we've noticed that and when this crap with imet gets settled in the list.

Well, to be honest, I haven't the slightest clue as to where you are at?

Do you have an official address for me to course my inquiries?

sabre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 10


View Profile
August 13, 2014, 09:32:49 PM
 #2829

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.
Boi qaaf
Member
**
Offline Offline

Activity: 346
Merit: 10



View Profile
August 13, 2014, 09:36:39 PM
 #2830

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

What the heck! I was about to recontact AMT to give them my vitals so that I can send payment for 10 of their miners.

AMT, do these miners come with manuals and support? Sure as heck I don't want to be spending all my time just trying to get these to work.

I look forward to your reply.

Boi

Visit YuTü.Ȼo.in's IȻO: Ȼommoditizing YouTube Ȼreator$' Brand$
AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 09:42:40 PM
 #2831

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

Yes, unscrew the side and make sure the top card's two connecting cables are plugged in tightly, sometimes they can come loose in shipping. Also check the other end of the cards cable as the based of the motherboard, just follow it down and make sure that's plugged in tightly as well.

sabre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 10


View Profile
August 13, 2014, 09:47:38 PM
 #2832

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

Yes, unscrew the side and make sure the top card's two connecting cables are plugged in tightly, sometimes they can come loose in shipping. Also check the other end of the cards cable as the based of the motherboard, just follow it down and make sure that's plugged in tightly as well.



AMT,
     Yes, made sure the two cables on top were tight. To be clear, one is a ribbon and the other is a power cable.

I also swapped out the power cable with the one below it (since it worked) and verified that the power cable is good.

Also swapped out the ribbon with the one below it and still same issue. No lights are coming on the top card and it does not show up in the interface.

     Let me know what else to try.

Thanks in Advance.
AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 09:48:21 PM
 #2833

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

What the heck! I was about to recontact AMT to give them my vitals so that I can send payment for 10 of their miners.

AMT, do these miners come with manuals and support? Sure as heck I don't want to be spending all my time just trying to get these to work.

I look forward to your reply.

Boi

We're working on that. But the equipment is fine. The users that are now posting are users that have received desktop models not rack mount models. Just the casing is different but the boards/modules and operating system are the same. If you go ahead with this purchase we can realistically say the units will not ship until Friday afternoon and they'll arrive on Tuesday or Wednsday at the latest. The units your purchasing are these:




AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 09:52:23 PM
 #2834

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

Yes, unscrew the side and make sure the top card's two connecting cables are plugged in tightly, sometimes they can come loose in shipping. Also check the other end of the cards cable as the based of the motherboard, just follow it down and make sure that's plugged in tightly as well.



AMT,
     Yes, made sure the two cables on top were tight. To be clear, one is a ribbon and the other is a power cable.

I also swapped out the power cable with the one below it (since it worked) and verified that the power cable is good.

Also swapped out the ribbon with the one below it and still same issue. No lights are coming on the top card and it does not show up in the interface.

     Let me know what else to try.

Thanks in Advance.

Turn off the miner, unplug one of the other boards and plug it into module which isn't lighting up, leave another card unplugged, turn it back on.  <- Thinking electric now. Do the same with the ribbon cable from the unplugged card.
asprin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
August 13, 2014, 09:56:27 PM
 #2835

I received a package today from China via DHL.  Turned out to be a 1Th miner from AMT!  I've ran it for 3 hours (too hot right now, ill run it full time later) and it was getting between 1-1.2Th/s.  It was so loud and hot though, I had to turn it off until I can find a better placement for it.
It came with only a power cord and nothing else.  No documentation at all.  Two USB and one ethernet port.  The interface is super simple, about as simple as you can get.
Once I get shell access to it I can explore more.  I definitely plan on writing a better interface than this one at the very least though, that's for sure.

I had no shipping notice and it was a complete surprise that it arrived today.  I hope to hear from them about what they plan to do for the MPP though, be it hosted mining or extra hardware.

But I did get the unit and for 3 hours it hashed at about the advertised rates.  I guess only time will tell if the unit will succeed.
Boi qaaf
Member
**
Offline Offline

Activity: 346
Merit: 10



View Profile
August 13, 2014, 09:56:50 PM
 #2836

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

What the heck! I was about to recontact AMT to give them my vitals so that I can send payment for 10 of their miners.

AMT, do these miners come with manuals and support? Sure as heck I don't want to be spending all my time just trying to get these to work.

I look forward to your reply.

Boi

We're working on that. But the equipment is fine. The users that are now posting are users that have received desktop models not rack mount models. Just the casing is different but the boards/modules and operating system are the same. If you go ahead with this purchase we can realistically say the units will not ship until Friday afternoon and they'll arrive on Tuesday or Wednsday at the latest. The units your purchasing are these:






This post puts me a heck of a lot more at ease. I see 7 miners. Please post all 10 miners in one photo and we got a deal.

This is one of my wallets to prove to you that I'm indeed serious: https://blockchain.info/address/17dCfd1aNi3Wg3UADHLihqgMbXe3vGHFkg

Thanks again.

Boi

Visit YuTü.Ȼo.in's IȻO: Ȼommoditizing YouTube Ȼreator$' Brand$
sabre
Member
**
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 10


View Profile
August 13, 2014, 10:02:15 PM
 #2837

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

Yes, unscrew the side and make sure the top card's two connecting cables are plugged in tightly, sometimes they can come loose in shipping. Also check the other end of the cards cable as the based of the motherboard, just follow it down and make sure that's plugged in tightly as well.



AMT,
     Yes, made sure the two cables on top were tight. To be clear, one is a ribbon and the other is a power cable.

I also swapped out the power cable with the one below it (since it worked) and verified that the power cable is good.

Also swapped out the ribbon with the one below it and still same issue. No lights are coming on the top card and it does not show up in the interface.

     Let me know what else to try.

Thanks in Advance.

Turn off the miner, unplug one of the other boards and plug it into module which isn't lighting up, leave another card unplugged, turn it back on.  <- Thinking electric now. Do the same with the ribbon cable from the unplugged card.

AMT,
      Did as you said. Still no lights on the top board with the second board two cables detached.

I also switched the cables from the top to the bottom card and the second card still functions. So its not the cables or the connection to the motherboard.

      Let me know what else to try.

Thanks in Advance.
AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 10:12:46 PM
 #2838

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

What the heck! I was about to recontact AMT to give them my vitals so that I can send payment for 10 of their miners.

AMT, do these miners come with manuals and support? Sure as heck I don't want to be spending all my time just trying to get these to work.

I look forward to your reply.

Boi

We're working on that. But the equipment is fine. The users that are now posting are users that have received desktop models not rack mount models. Just the casing is different but the boards/modules and operating system are the same. If you go ahead with this purchase we can realistically say the units will not ship until Friday afternoon and they'll arrive on Tuesday or Wednsday at the latest. The units your purchasing are these:






This post puts me a heck of a lot more at ease. I see 7 miners. Please post all 10 miners in one photo and we got a deal.

This is one of my wallets to prove to you that I'm indeed serious: https://blockchain.info/address/17dCfd1aNi3Wg3UADHLihqgMbXe3vGHFkg

Thanks again.

Boi

Actually that's just one miner from different angles, We're showing you what you'd be getting. But be sure we have them and will ship them out to you. At this point there is no turning back,if we dont make your shipment the guys on this forum will never shut up about it and cause us more harm. If we do make your shipment most of them will shut up but Lenell will scream to high heavens about how new clients are receiving miners faster than older clients.  The difference is, you're in europe, and all european orders have been filled, so this works. But this public situation could turn to be very good for us, demonstrating how fast we can fill new orders will help.

AMT_miners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
August 13, 2014, 10:13:57 PM
 #2839

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

Yes, unscrew the side and make sure the top card's two connecting cables are plugged in tightly, sometimes they can come loose in shipping. Also check the other end of the cards cable as the based of the motherboard, just follow it down and make sure that's plugged in tightly as well.



AMT,
     Yes, made sure the two cables on top were tight. To be clear, one is a ribbon and the other is a power cable.

I also swapped out the power cable with the one below it (since it worked) and verified that the power cable is good.

Also swapped out the ribbon with the one below it and still same issue. No lights are coming on the top card and it does not show up in the interface.

     Let me know what else to try.

Thanks in Advance.

Turn off the miner, unplug one of the other boards and plug it into module which isn't lighting up, leave another card unplugged, turn it back on.  <- Thinking electric now. Do the same with the ribbon cable from the unplugged card.

AMT,
      Did as you said. Still no lights on the top board with the second board two cables detached.

I also switched the cables from the top to the bottom card and the second card still functions. So its not the cables or the connection to the motherboard.

      Let me know what else to try.

Thanks in Advance.

Didn't you say that you received two miners?
Boi qaaf
Member
**
Offline Offline

Activity: 346
Merit: 10



View Profile
August 13, 2014, 10:15:23 PM
 #2840

AMT,
     Sorry my last message was confusing. Here is the status.

4 cards are hashing.
Top card has no lights and seems dead. Is there something we can check to see if its initializing correctly?

Thanks in Advance.

What the heck! I was about to recontact AMT to give them my vitals so that I can send payment for 10 of their miners.

AMT, do these miners come with manuals and support? Sure as heck I don't want to be spending all my time just trying to get these to work.

I look forward to your reply.

Boi

We're working on that. But the equipment is fine. The users that are now posting are users that have received desktop models not rack mount models. Just the casing is different but the boards/modules and operating system are the same. If you go ahead with this purchase we can realistically say the units will not ship until Friday afternoon and they'll arrive on Tuesday or Wednsday at the latest. The units your purchasing are these:






This post puts me a heck of a lot more at ease. I see 7 miners. Please post all 10 miners in one photo and we got a deal.

This is one of my wallets to prove to you that I'm indeed serious: https://blockchain.info/address/17dCfd1aNi3Wg3UADHLihqgMbXe3vGHFkg

Thanks again.

Boi

Actually that's just one miner from different angles, We're showing you what you'd be getting. But be sure we have them and will ship them out to you. At this point there is no turning back,if we dont make your shipment the guys on this forum will never shut up about it and cause us more harm. If we do make your shipment most of them will shut up but Lenell will scream to high heavens about how new clients are receiving miners faster than older clients.  The difference is, you're in europe, and all european orders have been filled, so this works. But this public situation could turn to be very good for us, demonstrating how fast we can fill new orders will help.



Superb! I like how you think. A simple pic of all 10 miners in one photo, and I'm ready to pay.

Boi

Visit YuTü.Ȼo.in's IȻO: Ȼommoditizing YouTube Ȼreator$' Brand$
Pages: « 1 ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 [142] 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!