Bitcoin Forum
September 28, 2022, 06:42:48 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Warning: One or more bitcointalk.org users have reported that they strongly believe that the creator of this topic is a scammer. (Login to see the detailed trust ratings.) While the bitcointalk.org administration does not verify such claims, you should proceed with extreme caution.
Pages: « 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... 386 »
  Print  
Author Topic: Nexus - Pure SHA3 + CPU/GPU + nPoS + 15 Active Innovations + More to Come  (Read 785181 times)
Namsbreh
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 318
Merit: 250


View Profile
March 16, 2015, 06:09:48 PM
 #2521

how much will come out with 4gpu 280x  Roll Eyes

You should see about 160 Mh/s
how frequently the blocks at that speed

Block an hour average, if your lucky.
1664347368
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664347368

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664347368
Reply with quote  #2

1664347368
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1664347368
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664347368

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664347368
Reply with quote  #2

1664347368
Report to moderator
1664347368
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664347368

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664347368
Reply with quote  #2

1664347368
Report to moderator
BitSlapper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
March 16, 2015, 06:23:05 PM
 #2522

Wow, pretty fast
153-154 MHash/s with new miner, 145 with old (idk, maybe TC 15232 better, than 8192...)
Edited config there: http://puu.sh/gCU35/552003eab7.conf
Quote
   "auto-settings" : "false",
This setting helps, THX!

You can do it that way also, to specify your own settings.

Did you try running it with true again after I asked you to?

BitSlapper      Coin Shield : 2QscvkN2ddvKHhQZD9RjYS6nGXSLSSgQYJ6peCCXV8RNP8FZj2r
COOLERbyPSP
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
March 16, 2015, 06:47:42 PM
Last edit: March 16, 2015, 07:01:02 PM by COOLERbyPSP
 #2523

Did you try running it with true again after I asked you to?
It works, but clocks too high for my 7990  Sad
Oh, i see why my hashrate increased)) 1080/1500  Angry Very risky for that card, my RIG at another location, I can't restart it immediately if it crash)
I see 1000/1500 in 679B.json for Malta card, but clocks increasing to 1080/1500  Undecided
BitSlapper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
March 16, 2015, 07:20:19 PM
 #2524

Did you try running it with true again after I asked you to?
It works, but clocks too high for my 7990  Sad
Oh, i see why my hashrate increased)) 1080/1500  Angry Very risky for that card, my RIG at another location, I can't restart it immediately if it crash)
I see 1000/1500 in 679B.json for Malta card, but clocks increasing to 1080/1500  Undecided

Ahh OK.

Is there a 6798.json for your 7970's/280x ?

You could change those settings to 1000 / 1500 that's probably where the 1080 is.

Of course you would have to enable to auto-settings again to see if it worked.

BitSlapper      Coin Shield : 2QscvkN2ddvKHhQZD9RjYS6nGXSLSSgQYJ6peCCXV8RNP8FZj2r
COOLERbyPSP
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
March 16, 2015, 07:42:00 PM
 #2525

Is there a 6798.json for your 7970's/280x ?

You could change those settings to 1000 / 1500 that's probably where the 1080 is.

Of course you would have to enable to auto-settings again to see if it worked.

Of course I can change settings in 6798.json file, but why my 7990 with ID 679B taking settings from 6798.json but not from 679B.json?
BitSlapper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
March 16, 2015, 08:19:02 PM
 #2526

Is there a 6798.json for your 7970's/280x ?

You could change those settings to 1000 / 1500 that's probably where the 1080 is.

Of course you would have to enable to auto-settings again to see if it worked.

Of course I can change settings in 6798.json file, but why my 7990 with ID 679B taking settings from 6798.json but not from 679B.json?


Most likely the system is treating your 7990 as 2 7970 chips. That's what windows does with a 5970 anyways, treats it as 2 5870's.

So the Device ID comes in as 679B but then the chips are probably reporting there names as Tahiti instead of Malta.

I use both the Device ID and the Device name to configure the settings. OpenCL reports the name of the chip, not the ID. ADL reports the ID.

I'm sure it's an issue related to that somehow. I don't have a 7990 so I wouldn't be able to test it.

The easiest thing is to just let the miner treat it as 2 7970's since thats what Windows and OpenCL want to do anyway.

BitSlapper      Coin Shield : 2QscvkN2ddvKHhQZD9RjYS6nGXSLSSgQYJ6peCCXV8RNP8FZj2r
Hix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1949
Merit: 1032


View Profile
March 16, 2015, 08:46:31 PM
 #2527

How compile Cudaminer from sources?

Code:
100:~/skminer/skminer_source$ ./autogen.sh
Makefile.am:16: variable `ccminer_SOURCES' is defined but no program or
Makefile.am:16: library has `ccminer' as canonical name (possible typo)
Makefile.am:34: variable `ccminer_LDADD' is defined but no program or
Makefile.am:34: library has `ccminer' as canonical name (possible typo)
Makefile.am:33: variable `ccminer_LDFLAGS' is defined but no program or
Makefile.am:33: library has `ccminer' as canonical name (possible typo)
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 608
Merit: 500


View Profile
March 16, 2015, 08:51:07 PM
Last edit: March 16, 2015, 09:08:27 PM by qwep1
 #2528


I again did not do so  Sad
conf
{
    "algorithm" : "sk1024_djm",
    "auto-engine" : "false",
    "auto-fan" : "false",
    "auto-settings" : "false",
    "connections" : [
        {
            "password" : "qwep",
            "url" : "127.0.0.1:9325",
            "user" : "1"
        }
    ],
    "gpu-engine" : "1100",
    "gpu-memclock" : "1500",
    "gpu-powertune" : "5",
    "gpu-shaders" : "2048",
    "gpu-threads" : "1",
    "gpu-vddc" : "0",
    "intensity" : "19",
    "lookup-gap" : "2",
    "rawintensity" : "0",
    "submit-stale" : "false",
    "temp-cutoff" : "95",
    "temp-overheat" : "80",
    "temp-target" : "75",
    "thread-concurrency" : "16384",
    "vectors" : "1",
    "worksize" : "256",
    "xintensity" : "0"
}

bat
start resources/ui/SKMinerGUI.html
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
SKMiner.exe --connections 127.0.0.1:9325 user qwep password 1111 --algorithm sk1024_djm
COLOR 0A
pause

Coinshield.conf
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=qwep
rpcpassword=1111
rpcport=9325
rpcallowip=localhost

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
Namsbreh
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 318
Merit: 250


View Profile
March 16, 2015, 10:51:41 PM
 #2529


I again did not do so  Sad
conf
{
    "algorithm" : "sk1024_djm",
    "auto-engine" : "false",
    "auto-fan" : "false",
    "auto-settings" : "false",
    "connections" : [
        {
            "password" : "qwep",
            "url" : "127.0.0.1:9325",
            "user" : "1"
        }
    ],
    "gpu-engine" : "1100",
    "gpu-memclock" : "1500",
    "gpu-powertune" : "5",
    "gpu-shaders" : "2048",
    "gpu-threads" : "1",
    "gpu-vddc" : "0",
    "intensity" : "19",
    "lookup-gap" : "2",
    "rawintensity" : "0",
    "submit-stale" : "false",
    "temp-cutoff" : "95",
    "temp-overheat" : "80",
    "temp-target" : "75",
    "thread-concurrency" : "16384",
    "vectors" : "1",
    "worksize" : "256",
    "xintensity" : "0"
}

bat
start resources/ui/SKMinerGUI.html
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
SKMiner.exe --connections 127.0.0.1:9325 user qwep password 1111 --algorithm sk1024_djm
COLOR 0A
pause

Coinshield.conf
listen=1
daemon=1
server=1
rpcuser=qwep
rpcpassword=1111
rpcport=9325
rpcallowip=localhost


Your user & pass are muddled up in your skminer conf file.

You don't need a coinshield.conf file, it will work without. 

Try to remove the coinshield.conf
Change the skminer miner.conf , user x, pass x, url 127.0.0.1:9325
Change bat file, remove the --connections, user & --algo bit.  Try starting with just SKminer.exe

COOLERbyPSP
Member
**
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 10


View Profile
March 16, 2015, 11:38:20 PM
 #2530


Your user & pass are muddled up in your skminer conf file.

You don't need a coinshield.conf file, it will work without. 

Try to remove the coinshield.conf
Change the skminer miner.conf , user x, pass x, url 127.0.0.1:9325
Change bat file, remove the --connections, user & --algo bit.  Try starting with just SKminer.exe


Or try to disable Firewall \ Antivirus
BitSlapper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
March 16, 2015, 11:56:33 PM
 #2531

Also make sure your CSD wallet is running and fully synced.

The last line states it's trying to connect to the "server" which right now is your local wallet.

If the miner were running you would see it hashing or at least failing to get the height.

Edit: Also make sure your wallet isn't password protected. You can't solo mine to the wallet if it is.

BitSlapper      Coin Shield : 2QscvkN2ddvKHhQZD9RjYS6nGXSLSSgQYJ6peCCXV8RNP8FZj2r
cestballot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 318
Merit: 250


Nexus pool : http://nexusniropool.cestballot.fr/


View Profile WWW
March 17, 2015, 12:48:21 PM
Last edit: March 18, 2015, 12:53:55 PM by cestballot
 #2532

http://coinshieldpool.cestballot.fr/ is the new url for cpu pool.

cpu pool informations :
ip : 92.222.190.111
port : 9549

windows miner setting :
coinshield_prime.exe 92.222.190.111 9549 your_address nb-threads

example for start.bat with 10 core CPU :
coinshield_prime.exe 92.222.190.111 9549 2Sxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxfv 10

pool.cestballot.fr point to 92.222.190.111 for miner setting only. official web url for http information and future web ui is now : http://coinshieldpool.cestballot.fr/

Best regards

Cest ballot

Edit : pool min Diff up at 4.0

CryptoDatabase
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1003


https://cryptodatabase.net


View Profile WWW
March 17, 2015, 10:59:55 PM
 #2533



Your coin and it's information has now been added to Crypto Database. It is listed under the C category found here.

If any information is missing or inaccurate please let me know via private message or by posting on my thread found here.

Regards,
Crypto Database
http://cryptodatabase.net
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
March 18, 2015, 12:52:22 PM
 #2534


do we have an ETA for a v1.0.3 wallet release?

Christian
cestballot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 318
Merit: 250


Nexus pool : http://nexusniropool.cestballot.fr/


View Profile WWW
March 18, 2015, 01:41:10 PM
Last edit: March 19, 2015, 04:59:01 PM by cestballot
 #2535

http://coinshieldpool.cestballot.fr/

Task Type : Maintenance
status : Done

wallet crach with 1100+ request/s at 3.9 min diff

Edit 1: pool wallet is stuck
Edit 2: corrupted database bug we have to resync wallet ...
Edit 3: sync start... (with speed sync software Smiley ) done
Edit 4: we uplowd new safe database ( 40 minutes uplowd time) done

Pool up Smiley

Coinshield database : http://www.cestballot.fr/downn/coinshield/blkindex20150318.zip
you can have fast sync for your new wallet. Pool wallet full sync in 5 minutes.

I'll upload update for this files all month.

Best regards

Cest Ballot

macorcina
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 466
Merit: 250


View Profile
March 18, 2015, 08:39:22 PM
 #2536

It's something wrong with payout, from pool 92.222.190.111  ?
Height = 203979 | Balance: 18.024687 CSD | Payout: 0.000000 CSD
MeGaDoOm
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 250


View Profile
March 18, 2015, 08:51:43 PM
 #2537

It's something wrong with payout, from pool 92.222.190.111  ?
Height = 203979 | Balance: 18.024687 CSD | Payout: 0.000000 CSD

same here, I have a 16 csd stuck balance.
it's happened before, i'm sure the dev figures it out soon :-)

    ▄▄
  ▐████▌
  ██████
  ▐████▌
    ▀▀
█▄  ▐▌  ▄█
██  ▐▌  ██
██  ██  ██
██  ██  ██
██▄ ██ ▄██
 ▀▀████▀▀
   ▐██▌
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
   ▐██▌
   ▐██▌
   ▐██▌
   ████
   ████
 
|
                         ▄▄
                    ▄▄██████
               ▄▄███████████
          ▄▄████████████████
     ▄▄█████████████████████
  ██████████████████████████

██████████████████████████████████▄
███████████████████████████████████
███████████████████████████████████
███████████████████████████████████
██████████████████████▀▀
█████████████████████ ▄▄███████████
████████████████████ ▐█▀  ▀████████
████████████████████ ▐█▄  ▄████████
█████████████████████ ▀▀███████████
██████████████████████▄▄
███████████████████████████████████
███████████████████████████████████
███████████████████████████████████
███████████████████████████████████
▀█████████████████████████████████▀

 
|
 
     ▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄
    █                █
    █  █  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █
    █                █
    █ ▄████████████▄
    █ ██████████████
    █ ██████████████
    █ ▀████████████▀
    █                █
    █ ▄▀▀▀▀▄  ▄▀▀▀▀▄ █
    █ █    █  █    █ █
    █  ▀▀▀▀    ▀▀▀▀  █
    █                █
     █              █
      █            █
       █          █
        █        █
         ▀▄▄▄▄▄▄▀
           ▀██▀
            ▐▌
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
cestballot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 318
Merit: 250


Nexus pool : http://nexusniropool.cestballot.fr/


View Profile WWW
March 18, 2015, 09:22:56 PM
Last edit: March 18, 2015, 09:48:06 PM by cestballot
 #2538

It's something wrong with payout, from pool 92.222.190.111  ?
Height = 203979 | Balance: 18.024687 CSD | Payout: 0.000000 CSD

same here, I have a 16 csd stuck balance.
it's happened before, i'm sure the dev figures it out soon :-)
http://coinshieldpool.cestballot.fr/ News:



After 4h down, pool restart and found some block with low diff (5.6), now diff is more like 6.3.

no block found, no payout :/

all is normal. pool works good. your csd balance are save.

Pool min diff is temporarily set at 4.0 to be sure all works good and to prepares server for GPU pool. Diff will be set at 3.7 in one day if all is good.

I'm realy sorry about this service interruption.

we add this Coinshield database : http://www.cestballot.fr/downn/coinshield/blkindex20150318.zip for fast sync your new wallet


Best regards

Cest Ballot

Videlicet
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 866
Merit: 1056


Creator of Nexus http://www.nexusearth.com


View Profile WWW
March 19, 2015, 03:42:03 AM
 #2539

Payouts go out when you get enough priority for your balance, so basically your balance will compound until large enough to be the priority payout to get on the block. This is dependent on your hashing power how often you will get the payout.

Thank You,
Viz.

[Nexus] Created by Viz. [Videlicet] : "videre licet - it may be seen; evidently; clearly"
AliMan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 502


View Profile
March 19, 2015, 04:27:48 AM
 #2540

I think what these guys are saying that if you could decrease the automatic payout amount from the pool?

I remember first it used to payout when the total balance was 3-5 CSD, then it became 10-15 CSD, now at 20 CSD, I'm not sure if we're getting our payouts the same way.
Pages: « 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... 386 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!