Bitcoin Forum
November 26, 2022, 05:00:58 PM *
News: Reminder: do not keep your money in online accounts
 
   Home   Help Search Login Register More  
Warning: One or more bitcointalk.org users have reported that they strongly believe that the creator of this topic is a scammer. (Login to see the detailed trust ratings.) While the bitcointalk.org administration does not verify such claims, you should proceed with extreme caution.
Pages: « 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 386 »
  Print  
Author Topic: Nexus - Pure SHA3 + CPU/GPU + nPoS + 15 Active Innovations + More to Come  (Read 785268 times)
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1005


My mule don't like people laughing


View Profile
October 30, 2014, 06:24:06 PM
 #1681

Tested on one of my 280x rigs 6 GPU, Windows 8.1, Celeron processor.

Installed the vcredis_x86 2013.

CPU pinned at 100%. With 1 thread or two, same results. I'ma try tweaking some of the other parameters such as intensity.

1669482058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669482058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669482058
Reply with quote  #2

1669482058
Report to moderator
1669482058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669482058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669482058
Reply with quote  #2

1669482058
Report to moderator
You get merit points when someone likes your post enough to give you some. And for every 2 merit points you receive, you can send 1 merit point to someone else!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1669482058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669482058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669482058
Reply with quote  #2

1669482058
Report to moderator
1669482058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669482058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669482058
Reply with quote  #2

1669482058
Report to moderator
ncunt
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
October 30, 2014, 06:34:32 PM
 #1682

Is there a link for the windows gpu miner?
here my dear:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=657601.msg9287828#msg9287828
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 30, 2014, 06:43:50 PM
 #1683

Tested on one of my 280x rigs 6 GPU, Windows 8.1, Celeron processor.

Installed the vcredis_x86 2013.

CPU pinned at 100%. With 1 thread or two, same results. I'ma try tweaking some of the other parameters such as intensity.


which config file are you tweaking the one in the same directory as the exe or the one in Release/Ressource/Config (because it is the second one you need to tweak. the first one is a something I forgot to clean...)
May-be I should release a new version without that one for those who really don't want to read what I wrote.  Grin


djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
hero18688
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
October 30, 2014, 11:37:48 PM
 #1684

Thanks , Ill check out
EDIT: Stabilized it at 145 MH/s with 5x280X Vapor-X, but did not find any block.
I have a rig of Nvidia which mining with 110MH/s and hits blocks ...
It should work, in principle, I will check again (to make sure I didn't mess with before releasing) if the nonce doesn't skip any value...
What's the conf of 750ti for your previous released miner,I got only around 19mh/s for each 750ti.
I was getting 28mh/s with a mild oc.
Did you compile it yourself or is this a binaries you found here ?
If you compile it yourself, make sure you use compute_50 (however the driver should take care of that...)
No,I just using the windows build I found here.I have oc to 1350mhz.

djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 12:19:25 AM
 #1685

Thanks , Ill check out
EDIT: Stabilized it at 145 MH/s with 5x280X Vapor-X, but did not find any block.
I have a rig of Nvidia which mining with 110MH/s and hits blocks ...
It should work, in principle, I will check again (to make sure I didn't mess with before releasing) if the nonce doesn't skip any value...
What's the conf of 750ti for your previous released miner,I got only around 19mh/s for each 750ti.
I was getting 28mh/s with a mild oc.
Did you compile it yourself or is this a binaries you found here ?
If you compile it yourself, make sure you use compute_50 (however the driver should take care of that...)
No,I just using the windows build I found here.I have oc to 1350mhz.
I will have an update tomorrow together with a new keccak kernel compatible with compute 5_2, will see if it's boost the performance on 50 too...
Also the possibility to chose cards.
and also a kernel working for compute_30 (but don't expect miracle at that level the performance are, there is no other word, terrible...)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
hero18688
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250


View Profile
October 31, 2014, 04:08:42 AM
 #1686

Thanks , Ill check out
EDIT: Stabilized it at 145 MH/s with 5x280X Vapor-X, but did not find any block.
I have a rig of Nvidia which mining with 110MH/s and hits blocks ...
It should work, in principle, I will check again (to make sure I didn't mess with before releasing) if the nonce doesn't skip any value...
What's the conf of 750ti for your previous released miner,I got only around 19mh/s for each 750ti.
I was getting 28mh/s with a mild oc.
Did you compile it yourself or is this a binaries you found here ?
If you compile it yourself, make sure you use compute_50 (however the driver should take care of that...)
No,I just using the windows build I found here.I have oc to 1350mhz.
I will have an update tomorrow together with a new keccak kernel compatible with compute 5_2, will see if it's boost the performance on 50 too...
Also the possibility to chose cards.
and also a kernel working for compute_30 (but don't expect miracle at that level the performance are, there is no other word, terrible...)

Is this the total hashrate of my 4*750ti or just for each one?

go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000


quarkchain.io


View Profile
October 31, 2014, 04:26:39 AM
 #1687

Its the total hashrate of all 4 cards.
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 11:36:08 AM
 #1688

Its the total hashrate of all 4 cards.
yes and the very big number is the bug... (the problem with those c++ class is that at some point you always end up a non initialized variable... even though, I reset it all the time...)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
hoze
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
October 31, 2014, 11:48:53 AM
 #1689

Its the total hashrate of all 4 cards.
yes and the very big number is the bug... (the problem with those c++ class is that at some point you always end up a non initialized variable... even though, I reset it all the time...)

I have 6 x 750ti and only 4 GPU working. Do U know maybe what is wrong? It's interesting that GPU 1,2,3 and 6 work and GPU 4,5 not Smiley . Total hashrate is ~68Mhs
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000


quarkchain.io


View Profile
October 31, 2014, 12:02:41 PM
 #1690

Its the total hashrate of all 4 cards.
yes and the very big number is the bug... (the problem with those c++ class is that at some point you always end up a non initialized variable... even though, I reset it all the time...)

I have 6 x 750ti and only 4 GPU working. Do U know maybe what is wrong? It's interesting that GPU 1,2,3 and 6 work and GPU 4,5 not Smiley . Total hashrate is ~68Mhs

give as more info:
miner version , command line , driver ver..
hoze
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
October 31, 2014, 12:17:58 PM
 #1691

Its the total hashrate of all 4 cards.
yes and the very big number is the bug... (the problem with those c++ class is that at some point you always end up a non initialized variable... even though, I reset it all the time...)

I have 6 x 750ti and only 4 GPU working. Do U know maybe what is wrong? It's interesting that GPU 1,2,3 and 6 work and GPU 4,5 not Smiley . Total hashrate is ~68Mhs

give as more info:
miner version , command line , driver ver..

windows 8.1 , skminer v0.1, skminer.exe 127.0.0.1 9325 6 , driver 344.48
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 01:26:21 PM
Last edit: October 31, 2014, 02:15:46 PM by djm34
 #1692

reviewing a bit the numbers, my 750ti is doing 19.5MH/s 22.5MH/s and not 28MH/s (not sure where I got these actually...).
This number is compatible with kernel time measurement (266ms 231ms for 5.24M threads) and makes more sense compared to the 780ti (41MH/s 43MH/s) or the 980 (53MH/s 63MH/s)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1005


My mule don't like people laughing


View Profile
October 31, 2014, 01:52:40 PM
 #1693

Tested on one of my 280x rigs 6 GPU, Windows 8.1, Celeron processor.

Installed the vcredis_x86 2013.

CPU pinned at 100%. With 1 thread or two, same results. I'ma try tweaking some of the other parameters such as intensity.


which config file are you tweaking the one in the same directory as the exe or the one in Release/Ressource/Config (because it is the second one you need to tweak. the first one is a something I forgot to clean...)
May-be I should release a new version without that one for those who really don't want to read what I wrote.  Grin


Damn, thats what I get for being lazy. I'll try again. Just assumed it was the one in the same folder as the miner.exe
MisO69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1005


My mule don't like people laughing


View Profile
October 31, 2014, 02:36:46 PM
 #1694

Can't get miner to work no matter how low I go on the settings. It does identify the cards when the miner starts up but no usage on the actual GPUs. Also the CPU is still pinned at 99% usage. I am using the 13.1 drivers so maybe that is the problem?

280x 6 GPUs on windows 8.1 using the microsoft drivers for the GPUs.

platform name Advanced Micro Devices, Inc. index 0
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
ADL Overdrive 5 Was Found!
ADL Overdrive 6 Was Found!
ADL index 0, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 1, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 2, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 3, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 4, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 5, id 15115712 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V44, version: 015.039.00
0.001, date: 2013/09/02 23:08
vecgpudata size 6

                ********* Coinshield sk-1024 miner for amd GPUs by djm34 *******
**
                                     original design by bitslapper 2014

                                           Copyright 2014 djm34

                donation address CSD: 2S2pCpRXyb8Lpre52U3Xjq2MguSdaea5YGjVTsJqgZ
BfL2S24ag

Connected to 127.0.0.1:9325...
[MASTER] Coinshield Network | New Block 35040
[METERS] 0 Hashes | 0.000000 KHash/s | Height = 35040
[METERS] 0 Hashes | 0.000000 KHash/s | Height = 35040

djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 02:45:08 PM
 #1695

Can't get miner to work no matter how low I go on the settings. It does identify the cards when the miner starts up but no usage on the actual GPUs. Also the CPU is still pinned at 99% usage. I am using the 13.1 drivers so maybe that is the problem?

280x 6 GPUs on windows 8.1 using the microsoft drivers for the GPUs.

platform name Advanced Micro Devices, Inc. index 0
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
threadconcurrency 600
ADL Overdrive 5 Was Found!
ADL Overdrive 6 Was Found!
ADL index 0, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 1, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 2, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 3, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 4, id 12388992 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V45, version: 015.040.00
0.001, date: 2013/10/17 06:22
ADL index 5, id 15115712 - BIOS partno.: 113-2104XTLAFR-V44, version: 015.039.00
0.001, date: 2013/09/02 23:08
vecgpudata size 6

                ********* Coinshield sk-1024 miner for amd GPUs by djm34 *******
**
                                     original design by bitslapper 2014

                                           Copyright 2014 djm34

                donation address CSD: 2S2pCpRXyb8Lpre52U3Xjq2MguSdaea5YGjVTsJqgZ
BfL2S24ag

Connected to 127.0.0.1:9325...
[MASTER] Coinshield Network | New Block 35040
[METERS] 0 Hashes | 0.000000 KHash/s | Height = 35040
[METERS] 0 Hashes | 0.000000 KHash/s | Height = 35040


probably the driver (honestly I don't know for sure), and how many core has your cpu ?
I don't think it can support more card than there are cpu thread

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 03:08:48 PM
 #1696

new sources and binaries for nvidia miner: http://ge.tt/4dUHeF32/v/0?c

main change:
* support added for compute_30 (the performance are bad... but it works... not enough register for skein 1024 leading to large spill store
* kernel working now with compute 5_2
* optimization of skein for compute >= 3_5
gtx750: 22.5MH/s
gtx780ti: 43MH/s
gtx 980: 63MH/s
* possibility to select the card to be used together with new format for IP:PORT selection

example Release/skminer 127.0.0.1:9325 gtx980#1,gtx980#2,gtxWhatever

(in the example, the program will run on two gtx980 and ignore the gtxWhatever as it won't find it on your computer (so make sure you put names of card which exist)... alternatively 980#1,980#2 will also work (as in ccminer).

If no second argument is given, it will use every card found on the system.
There is may-be a limitation, as I think, the number of card should be smaller or equal to the number of cpu core/thread (need to be verified though... and I don't have enough pci port for that...)

* new display format, I used supercomputing one.
* added compilation for linux (it is again supercomputing one...) please let me know if it works.


current hashrate on my system with this version: 193MH/s (2 gtx980, 1 gtx750 and 1 gtx780ti), cpu usage 26% (which is high compared to ccminer)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
skunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 250


View Profile
October 31, 2014, 03:25:29 PM
 #1697

new sources and binaries for nvidia miner: http://ge.tt/4dUHeF32/v/0?c

main change:
* support added for compute_30 (the performance are bad... but it works... not enough register for skein 1024 leading to large spill store
* kernel working now with compute 5_2
* optimization of skein for compute >= 3_5
gtx750: 22.5MH/s
gtx780ti: 43MH/s
gtx 980: 63MH/s
* possibility to select the card to be used together with new format for IP:PORT selection

example Release/skminer 127.0.0.1:9325 gtx980#1,gtx980#2,gtxWhatever

(in the example, the program will run on two gtx980 and ignore the gtxWhatever as it won't find it on your computer (so make sure you put names of card which exist)... alternatively 980#1,980#2 will also work (as in ccminer).

If no second argument is given, it will use every card found on the system.
There is may-be a limitation, as I think, the number of card should be smaller or equal to the number of cpu core/thread (need to be verified though... and I don't have enough pci port for that...)

* new display format, I used supercomputing one.
* added compilation for linux (it is again supercomputing one...) please let me know if it works.


current hashrate on my system with this version: 193MH/s (2 gtx980, 1 gtx750 and 1 gtx780ti), cpu usage 26% (which is high compared to ccminer)
hi djm34,
after symlinking every hash/Keccak*.c with hash/Keccak*.cpp, i get this error:
Code:
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I.  -msse2  -fopenmp -fno-strict-aliasing  -DSCRYPT_KECCAK512 -DSCRYPT_CHACHA -DSCRYPT_CHOOSE_COMPILETIME -DBOOST_THREAD_USE_LIB -DBOOST_SPIRIT_THREADSAFE   -g -O2 -MT hash/skminer-Connection.o -MD -MP -MF hash/.deps/skminer-Connection.Tpo -c -o hash/skminer-Connection.o `test -f 'hash/Connection.cpp' || echo './'`hash/Connection.cpp
In file included from hash/DDOS_Filter.h:5:0,
                 from hash/Connection.cpp:2:
hash/DDOS_Score.h:24:33: error: ‘>>’ should be ‘> >’ within a nested template argument list
   std::vector<std::pair<bool,int>> SCORE;
                                 ^
hash/DDOS_Score.h:45:39: error: ‘>>’ should be ‘> >’ within a nested template argument list
   const std::vector<std::pair<bool,int>> GetScores()  const { return this->SCORE;  }
thank you

djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 03:33:36 PM
 #1698

new sources and binaries for nvidia miner: http://ge.tt/4dUHeF32/v/0?c

main change:
* support added for compute_30 (the performance are bad... but it works... not enough register for skein 1024 leading to large spill store
* kernel working now with compute 5_2
* optimization of skein for compute >= 3_5
gtx750: 22.5MH/s
gtx780ti: 43MH/s
gtx 980: 63MH/s
* possibility to select the card to be used together with new format for IP:PORT selection

example Release/skminer 127.0.0.1:9325 gtx980#1,gtx980#2,gtxWhatever

(in the example, the program will run on two gtx980 and ignore the gtxWhatever as it won't find it on your computer (so make sure you put names of card which exist)... alternatively 980#1,980#2 will also work (as in ccminer).

If no second argument is given, it will use every card found on the system.
There is may-be a limitation, as I think, the number of card should be smaller or equal to the number of cpu core/thread (need to be verified though... and I don't have enough pci port for that...)

* new display format, I used supercomputing one.
* added compilation for linux (it is again supercomputing one...) please let me know if it works.


current hashrate on my system with this version: 193MH/s (2 gtx980, 1 gtx750 and 1 gtx780ti), cpu usage 26% (which is high compared to ccminer)
hi djm34,
after symlinking every hash/Keccak*.c with hash/Keccak*.cpp, i get this error:
Code:
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I.  -msse2  -fopenmp -fno-strict-aliasing  -DSCRYPT_KECCAK512 -DSCRYPT_CHACHA -DSCRYPT_CHOOSE_COMPILETIME -DBOOST_THREAD_USE_LIB -DBOOST_SPIRIT_THREADSAFE   -g -O2 -MT hash/skminer-Connection.o -MD -MP -MF hash/.deps/skminer-Connection.Tpo -c -o hash/skminer-Connection.o `test -f 'hash/Connection.cpp' || echo './'`hash/Connection.cpp
In file included from hash/DDOS_Filter.h:5:0,
                 from hash/Connection.cpp:2:
hash/DDOS_Score.h:24:33: error: ‘>>’ should be ‘> >’ within a nested template argument list
   std::vector<std::pair<bool,int>> SCORE;
                                 ^
hash/DDOS_Score.h:45:39: error: ‘>>’ should be ‘> >’ within a nested template argument list
   const std::vector<std::pair<bool,int>> GetScores()  const { return this->SCORE;  }
thank you
well just do as the compiler says: replace >> by > > (kinda picky linux compiler  Grin) line 33 and 39 of DDOS_SCore (I must admit I forgot to check if anything had been edited at that level... I'll need to instal some linux distro on VM to compile

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
skunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 250


View Profile
October 31, 2014, 03:38:45 PM
 #1699

new sources and binaries for nvidia miner: http://ge.tt/4dUHeF32/v/0?c

main change:
* support added for compute_30 (the performance are bad... but it works... not enough register for skein 1024 leading to large spill store
* kernel working now with compute 5_2
* optimization of skein for compute >= 3_5
gtx750: 22.5MH/s
gtx780ti: 43MH/s
gtx 980: 63MH/s
* possibility to select the card to be used together with new format for IP:PORT selection

example Release/skminer 127.0.0.1:9325 gtx980#1,gtx980#2,gtxWhatever

(in the example, the program will run on two gtx980 and ignore the gtxWhatever as it won't find it on your computer (so make sure you put names of card which exist)... alternatively 980#1,980#2 will also work (as in ccminer).

If no second argument is given, it will use every card found on the system.
There is may-be a limitation, as I think, the number of card should be smaller or equal to the number of cpu core/thread (need to be verified though... and I don't have enough pci port for that...)

* new display format, I used supercomputing one.
* added compilation for linux (it is again supercomputing one...) please let me know if it works.


current hashrate on my system with this version: 193MH/s (2 gtx980, 1 gtx750 and 1 gtx780ti), cpu usage 26% (which is high compared to ccminer)
hi djm34,
after symlinking every hash/Keccak*.c with hash/Keccak*.cpp, i get this error:
Code:
g++ -DHAVE_CONFIG_H -I.  -msse2  -fopenmp -fno-strict-aliasing  -DSCRYPT_KECCAK512 -DSCRYPT_CHACHA -DSCRYPT_CHOOSE_COMPILETIME -DBOOST_THREAD_USE_LIB -DBOOST_SPIRIT_THREADSAFE   -g -O2 -MT hash/skminer-Connection.o -MD -MP -MF hash/.deps/skminer-Connection.Tpo -c -o hash/skminer-Connection.o `test -f 'hash/Connection.cpp' || echo './'`hash/Connection.cpp
In file included from hash/DDOS_Filter.h:5:0,
                 from hash/Connection.cpp:2:
hash/DDOS_Score.h:24:33: error: ‘>>’ should be ‘> >’ within a nested template argument list
   std::vector<std::pair<bool,int>> SCORE;
                                 ^
hash/DDOS_Score.h:45:39: error: ‘>>’ should be ‘> >’ within a nested template argument list
   const std::vector<std::pair<bool,int>> GetScores()  const { return this->SCORE;  }
thank you
well just do as the compiler says: replace >> by > > (kinda picky linux compiler  Grin) line 33 and 39 of DDOS_SCore (I must admit I forgot to check if anything had been edited at that level... I'll need to instal some linux distro on VM to compile
yes, it was pretty obvious, sorry...
what about this?
Code:
hash/Keccak-compact64.cpp: In function ‘void KeccakF1600_StatePermute(void*)’:
hash/Keccak-compact64.cpp:189:11: error: invalid conversion from ‘void*’ to ‘tKeccakLane* {aka long long unsigned int*}’ [-fpermissive]
     state = argState;
           ^
Makefile:585: recipe for target 'hash/skminer-Keccak-compact64.o' failed
thank you

edit: solved by adding -fpermissive to compile flags, but now i really don't know what to do:
Code:
nvcc -g -O2 -I . -Xptxas "-v" -gencode=arch=compute_30,code=\"sm_30,compute_30\" --ptxas-options=-v  -o Algo/sk1024.o -c Algo/sk1024.cu
Algo/sk1024.cu(33): error: more than one instance of overloaded function "scanhash_sk1024" has "C" linkage

Algo/sk1024.cu(78): warning: variable "pskein" was declared but never referenced

Algo/sk1024.cu(85): warning: variable "pkeccak" was declared but never referenced

1 error detected in the compilation of "/tmp/tmpxft_000013e5_00000000-6_sk1024.cpp1.ii".
(fyi, i had also to symlink util.c to util.cpp)

djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
October 31, 2014, 03:53:23 PM
 #1700

for the error in Keccak-compact64.cpp
replace "state= argState" by "state = (tKeccakLane *)argState;" (line 189)

for the error in sk1024.cu remove "extern "C"" in front of "bool scanhash_sk1024(..." (line 33)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
Pages: « 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 386 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!