Bitcoin Forum
December 10, 2016, 03:11:08 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »  All
  Print  
Author Topic: AOCLBF (was Phoenix Rising): Phoenix/POCLBM GUI With Built-In Overclock Tool  (Read 141331 times)
Vwlopez3
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile WWW
June 16, 2011, 06:10:48 PM
 #241

The "backup" checkbox doesn't ungrey the input fields, nor does clicking the pause mining when gpu reaches.... checkbox
P.S Im not sure if i'm huge on the tabs i actually grew to like the one big field. Perhaps update both?

19G8b28qHHM7yACCwwWfikGv7QimEsHyga
1481382668
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481382668

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481382668
Reply with quote  #2

1481382668
Report to moderator
1481382668
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481382668

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481382668
Reply with quote  #2

1481382668
Report to moderator
1481382668
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481382668

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481382668
Reply with quote  #2

1481382668
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481382668
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481382668

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481382668
Reply with quote  #2

1481382668
Report to moderator
1481382668
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481382668

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481382668
Reply with quote  #2

1481382668
Report to moderator
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
June 16, 2011, 07:33:07 PM
 #242

that background of the bottom part of the program is in alpha mode (invisible)...


it was intended?

😆
lvlrdka22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 16, 2011, 11:44:12 PM
 #243

The "backup" checkbox doesn't ungrey the input fields, nor does clicking the pause mining when gpu reaches.... checkbox
P.S Im not sure if i'm huge on the tabs i actually grew to like the one big field. Perhaps update both?
Accidentally had event mode set on the labels instead of checkboxes .

that background of the bottom part of the program is in alpha mode (invisible)...


it was intended?
Yeah. Let me know if it get's annoying.


Currently only reads the GPU values.

AOCLBF 1.75: POCLBM/Phoenix GUI (Build-In OC Tool).
Barely Clocked: Clock Speed/Voltage/Fan Speed Tweaking.

If I helped, I helped!

http://bit.ly/iWgHPC
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
June 17, 2011, 01:03:05 AM
 #244

The "backup" checkbox doesn't ungrey the input fields, nor does clicking the pause mining when gpu reaches.... checkbox
P.S Im not sure if i'm huge on the tabs i actually grew to like the one big field. Perhaps update both?
Accidentally had event mode set on the labels instead of checkboxes .

that background of the bottom part of the program is in alpha mode (invisible)...


it was intended?
Yeah. Let me know if it get's annoying.


Currently only reads the GPU values.


it's annoying =p

😆
FRanz33
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
June 17, 2011, 04:05:05 AM
 #245

your kicking ass..best gui out right now! Ok umm for 1.55 minimize on start or x closes to tray? easy to hide on office computers if it restarts =-) damn i really cant think of anything else lol auto detect for device hell idunno its so damn close to purfect i cant even imagine 2.0 lol this is like less than a month
lvlrdka22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 17, 2011, 06:47:50 AM
 #246

it's annoying =p
Fine, happy now?


1.6

AOCLBF 1.75: POCLBM/Phoenix GUI (Build-In OC Tool).
Barely Clocked: Clock Speed/Voltage/Fan Speed Tweaking.

If I helped, I helped!

http://bit.ly/iWgHPC
Mechanizm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19



View Profile
June 17, 2011, 06:52:17 AM
 #247

Absolutely awesome - loving all the new features.. thanks again!!
lvlrdka22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 17, 2011, 07:28:55 AM
 #248

1.61. Forgot about the limits placed by GPU BIOS (in case some people downloaded 1.6 and were wondering about why over-volting doesn't work in some cases). Now detects these limits and has these set as max/min possible.

AOCLBF 1.75: POCLBM/Phoenix GUI (Build-In OC Tool).
Barely Clocked: Clock Speed/Voltage/Fan Speed Tweaking.

If I helped, I helped!

http://bit.ly/iWgHPC
tito13kfm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42



View Profile
June 17, 2011, 07:29:41 AM
 #249

OSD doesn't display over VNC only.  Displays fine on actual screen.  I have absolutely no idea.  The machine is sitting right next to me.  I look at the monitor, OSD stats are there, look at the VNC viewer on my laptop, no OSD stats appear.

Was working on 1.41, gone now in 1.6

I haven't tried any version in between.

huayra.agera
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
June 17, 2011, 07:45:06 AM
 #250



Current version 1.61: http://www.mediafire.com/?6tx6wewldrdr5p4

IF you really feel the need to donate, switch pool to BTC Guild or Eligius (if you aren't there already)!

History:
1.61 Reads hard limits on each GPU placed by the GPU BIOS.
1.6 Added GPU clock/voltage/fan controllers. OSDs now display temperature if "Pause mining when..." is checked and the GPU number is filled in. The GPU number used in monitoring temperatures is changed to use Adapter Index.

Finally! I am a happy camper! Are you sure mining @ BTCGuild or Eligius is the only barter you'd like for your work? I bet many of us here are willing to donate some coins.  Smiley

Oh, is the Temperature checkbox working now? With 1.5 I was not able to edit the temp values. Thanks again for heading my requests! Arguably the best GUI Miner out there.
EDIT: It's working now and the temperature OSD is great. However, it seems it is just reading the temp of 1 GPU for both (Crossfired Rig).

The OC clocks seem to limit to just 775 GPU Core from 725, I read here, you followed the lock or something. I hope you can like put a checkbox to lock/unlock for more overclocking headroom.

BTC: 1JMPScxohom4MXy9X1Vgj8AGwcHjT8XTuy
lvlrdka22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 17, 2011, 08:32:33 AM
 #251

EDIT: It's working now and the temperature OSD is great. However, it seems it is just reading the temp of 1 GPU for both (Crossfired Rig).

The OC clocks seem to limit to just 775 GPU Core from 725, I read here, you followed the lock or something. I hope you can like put a checkbox to lock/unlock for more overclocking headroom.
Do you see one tab for each of the GPUs?

Try using 1.6 (or this) and setting core above 775. If it works, I'll add make it go 200 MHz above limit or something. If not, can't help there Undecided, it's a BIOS limit (I think) that I don't know how to bypass.

AOCLBF 1.75: POCLBM/Phoenix GUI (Build-In OC Tool).
Barely Clocked: Clock Speed/Voltage/Fan Speed Tweaking.

If I helped, I helped!

http://bit.ly/iWgHPC
huayra.agera
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
June 17, 2011, 09:37:34 AM
 #252

It's kinda weird, on my other rig also crossfired 5850s although both non reference compared to the other, they go up to 900 on GPU core. I'll see what else I can find. Maybe yeah you can up the limit to like 1000 maybe. Because my 6850 can go up to 1021 on GPU core. Thanks a bunch!

BTC: 1JMPScxohom4MXy9X1Vgj8AGwcHjT8XTuy
5tr1k3r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
June 17, 2011, 11:54:32 AM
 #253


It can't detect temperatures. The rest works fine, thanks. Btw there are afterburner's temps in tray.

1LxmEphxLy9npdiitTsrMJpQuxafhwKv46
testerx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 444


View Profile
June 17, 2011, 01:50:39 PM
 #254

How do you use this with Phoenix 1.50?  Is there some way to show the Mhash/s rate?
Oh nevermind, just realized that it's not even running...getting 0% GPU usage =(

Nevermind, I'm a moron...forgot to unzip the kernels folder *facepalm*
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
June 17, 2011, 04:12:41 PM
 #255

it's annoying =p
Fine, happy now?


1.6




ihaiuhaiuahiau



btw, temp is show ? here... sapphire 5850 xtreme

and nice work dude

😆
lvlrdka22
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
June 17, 2011, 04:56:51 PM
 #256

It's kinda weird, on my other rig also crossfired 5850s although both non reference compared to the other, they go up to 900 on GPU core. I'll see what else I can find. Maybe yeah you can up the limit to like 1000 maybe. Because my 6850 can go up to 1021 on GPU core. Thanks a bunch!
Eh, so does setting clocks above 775 work on 1.6?


It can't detect temperatures. The rest works fine, thanks. Btw there are afterburner's temps in tray.
ihaiuhaiuahiau



btw, temp is show ? here... sapphire 5850 xtreme

and nice work dude
Yeah, check "Pause mining when..." It enables temperature monitoring. Otherwise temperatures show up as ?.

AOCLBF 1.75: POCLBM/Phoenix GUI (Build-In OC Tool).
Barely Clocked: Clock Speed/Voltage/Fan Speed Tweaking.

If I helped, I helped!

http://bit.ly/iWgHPC
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
June 17, 2011, 05:24:16 PM
 #257

It's kinda weird, on my other rig also crossfired 5850s although both non reference compared to the other, they go up to 900 on GPU core. I'll see what else I can find. Maybe yeah you can up the limit to like 1000 maybe. Because my 6850 can go up to 1021 on GPU core. Thanks a bunch!
Eh, so does setting clocks above 775 work on 1.6?


It can't detect temperatures. The rest works fine, thanks. Btw there are afterburner's temps in tray.
ihaiuhaiuahiau



btw, temp is show ? here... sapphire 5850 xtreme

and nice work dude
Yeah, check "Pause mining when..." It enables temperature monitoring. Otherwise temperatures show up as ?.


true... thanks =)

😆
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
June 17, 2011, 05:25:22 PM
 #258

it could be interesting show in the OSD the core and memory clock

😆
5tr1k3r
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
June 17, 2011, 05:46:51 PM
 #259

I guess would be cool to draw some mhash/s chart somewhere in the main window (additional tab maybe), to monitor performance and stuff like pool uptime. I haven't seen this in any miner I used.
Actually, afterburner's gpu temperature monitor works fine, but it would be more cool like this Smiley

Also I suggest to change textboxes type such way, so after clicking in there I don't need to erase all the words like "Device name" or "Pool's name" or whatever. The text remains there, but after clicking on textbox it disappears allowing me to write something. Just a minor thing though.

1LxmEphxLy9npdiitTsrMJpQuxafhwKv46
klaaster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 17, 2011, 06:00:15 PM
 #260

Very nice Program, thanks for that!
I'm mining since last week on Eligius, now even better if the server gets some hiccup.  Smiley

Would be nice to have some script with a backup server like this for ubuntu through ssh, hmm, time to search the forum and write my own. i am off  Wink


Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!