Bitcoin Forum
December 12, 2017, 09:07:48 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 »
  Print  
Author Topic: [ANN] a-ads.com: Bitcoin advertising network. Advertise now!  (Read 150637 times)
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
December 03, 2013, 01:15:30 PM
 #161

Question: I started using AA a couple of minutes ago and when I created my first ad (I am a publisher), after adding it to my main page I only get the following:


I then tried to create several ads with different categories, but this happens to every single ad I create even if I don't block ANY types of ads (NSFW etc enabled).
Am I doing something wrong here, or should I just wait?

Thanks.


Thanks for the question.

We are not pay-per-click or pay-per-impression advertising network. Advertisers pay any amount to publishers and get a share of impressions from them. Most of the time they do it indirectly by selecting the categories and setting their daily budget. In that case we distribute their money among publishers with respect to their unique traffic (globally unique IPs per 24 hours). But to do it we need to collect some statistics about publisher first, it takes time. Low traffic sites may require couple of days, high traffic sites start showing ads (and earning) much quicker. If your site doesn't generate a single globally unique impression per day then you are unlikely to get any ads and income (unless you attract a buyer to advertisers that pay for that).

Hope this answers your question and thanks for trying us out!

1513112868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513112868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513112868
Reply with quote  #2

1513112868
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513112868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513112868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513112868
Reply with quote  #2

1513112868
Report to moderator
1513112868
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513112868

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513112868
Reply with quote  #2

1513112868
Report to moderator
killerstorm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994



View Profile
December 03, 2013, 01:52:53 PM
 #162

Do you know anything about ad units 508 and 5028?

They generate lots of clicks and CTR is through the roof. This is very suspicious.

colored coins proof-of-concept: private currencies, stock/bond p2p exchange

Tips and donations: 16v13Fa9cPmfFzpm9mmbWwAkXY4gyY6uh4
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
December 03, 2013, 02:32:29 PM
 #163

Do you know anything about ad units 508 and 5028?

They generate lots of clicks and CTR is through the roof. This is very suspicious.

No, I don't. Advertisers have an option not to pay to ad units that look suspicious to them (i. e. ban them in their campaign).

giantdragon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582



View Profile
December 04, 2013, 01:57:20 AM
 #164

When I click on an AA ad, the browser show SSL warning (domain "click.a-ads.com" has invalid certificate).
Try yourself: https://click.a-ads.com/11380/1062/
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
December 04, 2013, 03:36:48 AM
 #165

When I click on an AA ad, the browser show SSL warning (domain "click.a-ads.com" has invalid certificate).
Try yourself: https://click.a-ads.com/11380/1062/

Wow. Thanks for reporting! (looking at it)

camelot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
December 04, 2013, 06:06:03 AM
 #166

When I click on an AA ad, the browser show SSL warning (domain "click.a-ads.com" has invalid certificate).
Try yourself: https://click.a-ads.com/11380/1062/

I have the same situation. Clicks on links do not count. After clicking appears:

http://avtocliker2you.anihub.ru/files/000d/b6/f3/42916.jpg
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
December 04, 2013, 11:38:56 AM
 #167

When I click on an AA ad, the browser show SSL warning (domain "click.a-ads.com" has invalid certificate).
Try yourself: https://click.a-ads.com/11380/1062/

I have the same situation.

Thanks for reporting! Due to a bug in our deployment scripts we had wrong ssl certificates on our servers. It is fixed now. Sorry for inconvenience.

arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
December 05, 2013, 01:59:32 AM
 #168

New feature: advertisers can select countries for their campaigns.



Also we made a couple of minor improvements: a brief explanation in the "Goals" tab and a warning that shows up when AdBlock is enabled.

antiycda
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile WWW
December 05, 2013, 09:03:52 PM
 #169

The CPM is very low only 0.0002 . maybe you should change the min payout amount from 0.1 to 0.01

beatcoin007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile WWW
December 11, 2013, 01:27:12 AM
 #170

Another faucet?

免费抽奖赢取比特币,最高可达0.2BTC (http://goo.gl/JgeJrw)|Lottery - Win your first free bitcoin up to 0.2BTC (http://goo.gl/JgeJrw)
antiycda
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile WWW
December 11, 2013, 03:46:08 PM
 #171

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect securely to a-ads.com, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
December 11, 2013, 07:26:35 PM
 #172

The CPM is very low only 0.0002 . maybe you should change the min payout amount from 0.1 to 0.01

Min payout is 0.01. Or even 0.001 if your balance doesn't change for a week. But lowering it is probably still a good idea, thanks.

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect securely to a-ads.com, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

Anybody else has this problem? Shows green for me.

antiycda
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile WWW
December 11, 2013, 08:51:55 PM
 #173

The CPM is very low only 0.0002 . maybe you should change the min payout amount from 0.1 to 0.01

Min payout is 0.01. Or even 0.001 if your balance doesn't change for a week. But lowering it is probably still a good idea, thanks.

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect securely to a-ads.com, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

Anybody else has this problem? Shows green for me.


Technical Details

a-ads.com uses an invalid security certificate. The certificate is only valid for the following names: www.anonymousads.com , anonymousads.com (Error code: ssl_error_bad_cert_domain)

otoautos
Member
**
Offline Offline

Activity: 84

Jer basuki mawa beya


View Profile WWW
December 20, 2013, 03:48:20 AM
 #174

I've joined the ad network, a-ads.com, cool >> www.multijasa-sedotwc.com .

thank you  Wink

Earn Devcoins by Writing | Dogecoindonesia.com | www.multijasa-sedotwc.com
Cryptsy Trade key: 5e54da7ab427221e183f40d4f2ff29947620c3e1 DEVCoin: 18UQkGdd8Q3DTmuNGH9nwMKucZ3oV3XXtT
GianniDalerta
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile WWW
January 04, 2014, 07:28:02 PM
 #175

I setup a campaign on your system for 51attack.com. However the goal setup is killing my browser when it requires me to select an ad unit.

I would like to setup something like pay per action. If a publisher sends me clicks and someone purchases, then the publisher can get an affiliate payout. Can this be done? My goal page "/checkout/order-received/" let me know.

Bitrated user: giannidalerta.
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
January 05, 2014, 10:33:55 AM
 #176

I setup a campaign on your system for 51attack.com. However the goal setup is killing my browser when it requires me to select an ad unit.

I would like to setup something like pay per action. If a publisher sends me clicks and someone purchases, then the publisher can get an affiliate payout. Can this be done? My goal page "/checkout/order-received/" let me know.

Thanks for your interest!

Your browser crashed because the list of ad units was too long. We made a temporary fix (instead of selecting ad units from the list you can just type in its id) that should solve your problem. You can use API to automate the process.

bmoconno
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


New In Town...


View Profile WWW
January 05, 2014, 03:38:28 PM
 #177

I think I've been doing this wrong the whole time that I've been using your service.  Grin

I currently have three different ad-units (11498, 11496, and 12682) and none of them really produce much, should I have created these differently?  As a publisher should I have started a "campaign" then made units inside that?  Or are the campaigns, as the name suggests, for Advertisers?

Any clarification on the process would be greatly appreciated.

Thanks!

Chained To Your Miners?  Try Miner Minder for a web based stratum proxy that you control!
If I've helped you out, or you just think I'm awesome… 13SZex4uANVrfTeeuFEXGu6W8EVYtWVB53
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
January 05, 2014, 09:12:22 PM
 #178

I think I've been doing this wrong the whole time that I've been using your service.  Grin

I currently have three different ad-units (11498, 11496, and 12682) and none of them really produce much, should I have created these differently?  As a publisher should I have started a "campaign" then made units inside that?  Or are the campaigns, as the name suggests, for Advertisers?

Any clarification on the process would be greatly appreciated.

Thanks!

No, you are doing it right. There is a high variance in income. According to global stats, during last 30 days the lowest average CPM was ~0.0002 btc and the highest was ~0.001 btc per thousand of unique IPs. Please note that usually there is no much sense in placing several ad units on a single page (only one impression per IP per 24 hours is counted as unique).

bmoconno
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


New In Town...


View Profile WWW
January 05, 2014, 09:47:08 PM
 #179

I think I've been doing this wrong the whole time that I've been using your service.  Grin

I currently have three different ad-units (11498, 11496, and 12682) and none of them really produce much, should I have created these differently?  As a publisher should I have started a "campaign" then made units inside that?  Or are the campaigns, as the name suggests, for Advertisers?

Any clarification on the process would be greatly appreciated.

Thanks!

No, you are doing it right. There is a high variance in income. According to global stats, during last 30 days the lowest average CPM was ~0.0002 btc and the highest was ~0.001 btc per thousand of unique IPs. Please note that usually there is no much sense in placing several ad units on a single page (only one impression per IP per 24 hours is counted as unique).

Excellent!  Thanks for the info!  Another, hopefully, quick question... I was looking at the other ad-spaces people have for sale and they have their names listed instead of Ad Unit #XXXXXX,  How does one go about doing that?  I looked on my current ads and tried making a new ad but didn't see an option for that.  Thanks!

Chained To Your Miners?  Try Miner Minder for a web based stratum proxy that you control!
If I've helped you out, or you just think I'm awesome… 13SZex4uANVrfTeeuFEXGu6W8EVYtWVB53
arsenische
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1155


View Profile
January 13, 2014, 12:33:15 PM
 #180

Another, hopefully, quick question... I was looking at the other ad-spaces people have for sale and they have their names listed instead of Ad Unit #XXXXXX,  How does one go about doing that?  I looked on my current ads and tried making a new ad but didn't see an option for that.  Thanks!

I am not quite sure I understand your problem. Could you please provide a link?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!