Bitcoin Forum
May 22, 2024, 06:48:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 [296] 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
grn
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 357
Merit: 252


View Profile
June 09, 2014, 01:58:24 PM
 #5901

I have 8 available for sale in canada

how much and where in Canada are you?

$250 USD plus shipping, located in Vancouver

How is that Lexical analysis working out bickneleski?
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 4130
Merit: 7909


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
June 09, 2014, 02:20:21 PM
 #5902

Dear  Customers,
The production of Antminer S1 is discontinued, except for the warranty parts reservation.

Happy Mining  Wink


BITMAIN

Holding on to my S1's, hopefully the value will go up again like the Asicminer USB's did.

I have 3 running downclocked and downvolted.

 I will hope for a btc price rise to cause an s-1 price rise to 350-400 usd each.

 I paid 520usd  for these 3  and I have earned .4btc with them.

▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
sikke
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250


View Profile
June 09, 2014, 02:24:27 PM
 #5903

Dear  Customers,
The production of Antminer S1 is discontinued, except for the warranty parts reservation.

Happy Mining  Wink


BITMAIN

Holding on to my S1's, hopefully the value will go up again like the Asicminer USB's did.

I have 3 running downclocked and downvolted.

 I will hope for a btc price rise to cause an s-1 price rise to 350-400 usd each.

 I paid 520usd  for these 3  and I have earned .4btc with them.

Every single Antminer S1 ever sold by Bitmain already has made ROI or still makes it.
No other Hardware  vendor of 2014 can make that.

S2 is diffrent story. Kinda makes you want S1 design with new chips.
Quantus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 883
Merit: 1005



View Profile
June 09, 2014, 11:41:56 PM
 #5904

I got an AntMiner S1 about 3 months ago. I had a hard time setting it up. My network was not on the same subnet as the S1.
After I got it set up, it ran for 3 months with out any downtime. But 3 days ago after a power outage my S1 shut down and never started up again.
I have changed the power supply to one I know works.
I have pressed the reset button (powered up and powered down)
I have set my PC to the same subnet range as the miner.

I get one red light labeled "pwr" and one flashing greenish/yellowest led in the upper left hand side of the control board.
The LAN adapter thing... the Ethernet port blinks a few times with a yellow light before fading out.

I can not connect to it. I installed a ip port scanner but it shows nothing.

Help me plz Anyone.
 The blades get hot but I can't connect to the device. The fan dose not spin even when it gets really hot.

If the LAN/wifi/control module has burned out, dose any one sell replacements?

(I am a 1MB block supporter who thinks all users should be using Full-Node clients)
Avoid the XT shills, they only want to destroy bitcoin, their hubris and greed will destroy us.
Know your adversary https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
AbiTxGroup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 447
Merit: 250


View Profile
June 10, 2014, 12:12:31 AM
 #5905

I got an AntMiner S1 about 3 months ago. I had a hard time setting it up. My network was not on the same subnet as the S1.
After I got it set up, it ran for 3 months with out any downtime. But 3 days ago after a power outage my S1 shut down and never started up again.
I have changed the power supply to one I know works.
I have pressed the reset button (powered up and powered down)
I have set my PC to the same subnet range as the miner.

I get one red light labeled "pwr" and one flashing greenish/yellowest led in the upper left hand side of the control board.
The LAN adapter thing... the Ethernet port blinks a few times with a yellow light before fading out.

I can not connect to it. I installed a ip port scanner but it shows nothing.

Help me plz Anyone.
 The blades get hot but I can't connect to the device. The fan dose not spin even when it gets really hot.

If the LAN/wifi/control module has burned out, dose any one sell replacements?
When you pressed the reset button, the device reset to the original config in the firmware, so whatever you did to get it configured the first time, you need to do that again. 

If your network is 192.168.2.x and the default for the antminer is on the 192.168.1.x network, an IP port scanner will not see it.

You can configure your desktop/laptop to a 192.168.1.x address and find the antminer at 192.168.1.99.  You can then change the antminer IP and reboot it.  Change your desktop/laptop back with its normal IP config and you should be good to go.
Quantus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 883
Merit: 1005



View Profile
June 10, 2014, 12:19:36 AM
 #5906

I got an AntMiner S1 about 3 months ago. I had a hard time setting it up. My network was not on the same subnet as the S1.
After I got it set up, it ran for 3 months with out any downtime. But 3 days ago after a power outage my S1 shut down and never started up again.
I have changed the power supply to one I know works.
I have pressed the reset button (powered up and powered down)
I have set my PC to the same subnet range as the miner.

I get one red light labeled "pwr" and one flashing greenish/yellowest led in the upper left hand side of the control board.
The LAN adapter thing... the Ethernet port blinks a few times with a yellow light before fading out.

I can not connect to it. I installed a ip port scanner but it shows nothing.

Help me plz Anyone.
 The blades get hot but I can't connect to the device. The fan dose not spin even when it gets really hot.

If the LAN/wifi/control module has burned out, dose any one sell replacements?
When you pressed the reset button, the device reset to the original config in the firmware, so whatever you did to get it configured the first time, you need to do that again. 

If your network is 192.168.2.x and the default for the antminer is on the 192.168.1.x network, an IP port scanner will not see it.

You can configure your desktop/laptop to a 192.168.1.x address and find the antminer at 192.168.1.99.  You can then change the antminer IP and reboot it.  Change your desktop/laptop back with its normal IP config and you should be good to go.
Yeah I did all that and still nothing.

(I am a 1MB block supporter who thinks all users should be using Full-Node clients)
Avoid the XT shills, they only want to destroy bitcoin, their hubris and greed will destroy us.
Know your adversary https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
oskuro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 251


View Profile
June 10, 2014, 08:15:20 AM
 #5907

On title says antminer S1 sales open. are they still opened or production ended and they are not selling s1 anymore?
taipo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100

Kia ora!


View Profile WWW
June 10, 2014, 08:17:38 AM
 #5908

https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020140107162747992Ce5uBuxW06D6

Sold out...indefinitely I believe.

Support the two platforms essential to protecting the identities of whistleblowers. Both accept bitcoin donations.
https://globaleaks.org - GlobalLeaks ( btc: see http://goo.gl/D5wM0L )
http://goo.gl/sZg2RN  - SecureDrop: whistleblower submission system
oskuro
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 251


View Profile
June 10, 2014, 08:25:34 AM
 #5909


arggggggg Sad S2 its so expensive if difficulty is going to change that fast in next weeks... or is it worth it buying S2 right now?
Quantus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 883
Merit: 1005



View Profile
June 10, 2014, 12:07:35 PM
 #5910

Any one want to buy mine for 0.20 bitcoins? Some thing is wrong with it or I'm a noob.

(I am a 1MB block supporter who thinks all users should be using Full-Node clients)
Avoid the XT shills, they only want to destroy bitcoin, their hubris and greed will destroy us.
Know your adversary https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
rhj12345
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 138
Merit: 100


View Profile
June 10, 2014, 01:31:30 PM
 #5911


arggggggg Sad S2 its so expensive if difficulty is going to change that fast in next weeks... or is it worth it buying S2 right now?

Just try some of the resellers. PM with a request and I will give you the contact name of my reseller here in Colorado. He is cheaper than ebay.

Hope this helps

Rob Cool
dlowings
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100


View Profile
June 10, 2014, 02:26:36 PM
 #5912

for people willing to pay shipping, there are plenty of S1's for sale.. PM me and I will give you the website, not EBAY .. and you can sell there as well without the Ebay fees

BTC donations welcome:- 1BrersvQubEKt4m2hBXDNvU1B4RiYe6J4i   -   Feel free to visit wiki.chainminer.com for free hardware listings, and mining info. -  IRC on freenode #wiki.chainminer.com
iglasses
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
June 10, 2014, 05:45:22 PM
 #5913

Any one want to buy mine for 0.20 bitcoins? Some thing is wrong with it or I'm a noob.

PM sent.  I'll take it.

I only have a signature because I'm allowed.
S4VV4S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 502


View Profile
June 10, 2014, 07:43:38 PM
 #5914

Any one want to buy mine for 0.20 bitcoins? Some thing is wrong with it or I'm a noob.

PM sent.  I'll take it.

Want another one with PSU included?
You will have to pay for shipping and also figure out whats wrong with it.

I have switched pools and rebooted and can't get it to connect ever since.
Go back a few posts on this thread and you will see my problem posted.

If you are interested PM me with an offer.
PSU included and like I said you have to take care of shipping costs - shipped from Cyprus.

Let me know Wink
AussieHash
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 692
Merit: 500



View Profile
June 11, 2014, 01:04:19 AM
 #5915

Well if anyone in is melbourne, I have 5 ants all with cooling mods (extra heatsinks, extra fans)
Pjones
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
June 11, 2014, 02:35:07 AM
 #5916

Looking forward to new products from Bitmain, their business model works for me.  I feel sorry for the poor bastards who are "investing" in vaporware.  We at least know what to expect with sha256 ASICs  the scrypt guys are getting fucked, and most don't even know it yet.
sikboy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
June 12, 2014, 10:54:54 AM
 #5917

Well if anyone in is melbourne, I have 5 ants all with cooling mods (extra heatsinks, extra fans)


What you looking at each unit $?
matt4054
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1946
Merit: 1035



View Profile
July 14, 2014, 07:07:34 PM
 #5918

For those who don't have cheap power, how long do you think these S1 are going to stay on for?

The clock v. power curve would be interesting
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 4130
Merit: 7909


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
July 14, 2014, 08:50:38 PM
 #5919

For those who don't have cheap power, how long do you think these S1 are going to stay on for?

The clock v. power curve would be interesting


remember down clock under volt  gets you 140gh and 180 watts  that adds 2 diff or 3 diff jumps of life.

▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
smooth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2968
Merit: 1198



View Profile
July 14, 2014, 11:54:55 PM
 #5920

For those who don't have cheap power, how long do you think these S1 are going to stay on for?

The clock v. power curve would be interesting


remember down clock under volt  gets you 140gh and 180 watts  that adds 2 diff or 3 diff jumps of life.

I sold off some of mine recently, but they still have life because I sold them to someone with lower electricity costs. In fact quite a bit of life at the current <10% diff jump rate.
Pages: « 1 ... 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 [296] 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!