Bitcoin Forum
May 30, 2024, 03:57:38 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 [270] 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
philipma1957
Legendary
*
Online Online

Activity: 4144
Merit: 7954


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
May 16, 2014, 01:09:08 AM
 #5381

Hey guys! Interested in purchasing one of the S1 antminers.

Some questions though:

Does it come with a power supply?

And will any Wifi antenna work on it?

Are they loud?



Thanks.


Also. Site only seems to want to sell me 2 miners at a time.. Any way around this?

If you live close to New Jersey USA.   I would order two and send one to you.

they are pretty loud if you over clock.   you cam undervolt and under clock

https://bitcointalk.org/index.php?topic=526060.0  solves heat and sound issues

 they need a psu.   I have a few extra quality psu's



To anyone reading the thread.

I could use an s-1 coupon.  I sent out an s-2 and did not get the s-1 back yet from miniMiner.

Not saying he is a bad guy.  But I could use an s-1.  Since I have the better trust I would like the s-1 up front.

I still have some s-2's on hand to trade.

Note please send the s-1 first.  And quote this post.  So I do not get a dozen s-1 coupon's


Do you still need that coupon or someone send it already? I have two left.

I still need the s-1

  philipma1957 on bitmaintech.

You've got it (ID: biotechvictim)


thanks..


 okay no more s-1 coupons are needed.


and miniMiner please let me know about the s-1 you still owe to me----------this is corrected   thanks bro


All squared away.  thanks again.

▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1593
Merit: 1004



View Profile
May 16, 2014, 02:33:13 AM
 #5382

I am selling 10 of my S1's in Phoenix if anyone local wants to work something out.  PM me.
TwoPints
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
May 16, 2014, 02:42:04 AM
 #5383

Hey all,
I have 5 .05 coupons for sale - .01 per. I also have 11 S2's for .05. I'm open to offers too, so feel free to send me a PM with offers.
ZiG
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


View Profile
May 16, 2014, 03:49:19 AM
 #5384

Hey all,
I have 5 .05 coupons for sale - .01 per. I also have 11 S2's for .05. I'm open to offers too, so feel free to send me a PM with offers.

They are now transferable...for FREE...
CroverNo01
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
May 16, 2014, 10:52:11 AM
 #5385

MOQ is min order quantity

You now need to purchase min 2 x S1 if I am correct ?
philipma1957
Legendary
*
Online Online

Activity: 4144
Merit: 7954


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
May 16, 2014, 10:54:25 AM
 #5386

MOQ is min order quantity

You now need to purchase min 2 x S1 if I am correct ?

Yes you need buy 2 not one.  you can use two coupons if you have two coupons.

▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
xingqiaoyin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 395
Merit: 250


View Profile
May 16, 2014, 11:20:16 AM
 #5387

Anyone tried to use 3 coupons ? If i change count to 3 the price cuts by 0.15. Will error message come up when checkout ?
alexrossi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3752
Merit: 1742


Join the world-leading crypto sportsbook NOW!


View Profile
May 16, 2014, 12:01:51 PM
 #5388

Anyone tried to use 3 coupons ? If i change count to 3 the price cuts by 0.15. Will error message come up when checkout ?

Maybe they works but in a order with 3 S1 (a coupon per s1)

  ▄▄███████▄███████▄▄▄
 █████████████
▀▀▀▀▀▀████▄▄
███████████████
       ▀▀███▄
███████████████
          ▀███
 █████████████
             ███
███████████▀▀               ███
███                         ███
███                         ███
 ███                       ███
  ███▄                   ▄███
   ▀███▄▄             ▄▄███▀
     ▀▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀▀
         ▀▀▀███████▀▀▀
░░░████▄▄▄▄
░▄▄░
▄▄███████▄▀█████▄▄
██▄████▌▐█▌█████▄██
████▀▄▄▄▌███░▄▄▄▀████
██████▄▄▄█▄▄▄██████
█░███████░▐█▌░███████░█
▀▀██▀░██░▐█▌░██░▀██▀▀
▄▄▄░█▀░█░██░▐█▌░██░█░▀█░▄▄▄
██▀░░░░▀██░▐█▌░██▀░░░░▀██
▀██
█████▄███▀▀██▀▀███▄███████▀
▀███████████████████████▀
▀▀▀▀███████████▀▀▀▀
▄▄██████▄▄
▀█▀
█  █▀█▀
  ▄█  ██  █▄  ▄
█ ▄█ █▀█▄▄█▀█ █▄ █
▀▄█ █ ███▄▄▄▄███ █ █▄▀
▀▀ █    ▄▄▄▄    █ ▀▀
   ██████   █
█     ▀▀     █
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄ ██████▀▀██████ ▄
▄████████ ██ ████████▄
▀▀███████▄▄███████▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
█████████████LEADING CRYPTO SPORTSBOOK & CASINO█████████████
MULTI
CURRENCY
1500+
CASINO GAMES
CRYPTO EXCLUSIVE
CLUBHOUSE
FAST & SECURE
PAYMENTS
.
..PLAY NOW!..
philipma1957
Legendary
*
Online Online

Activity: 4144
Merit: 7954


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
May 16, 2014, 12:01:59 PM
 #5389

Anyone tried to use 3 coupons ? If i change count to 3 the price cuts by 0.15. Will error message come up when checkout ?


are you buying 3 s-1's  or are you buying 2 s-1's ?

frankly not worth fucking with if you want 3 coupons on 2 s-1s

  BTW price is now .452  

  I also have 3 coupons  and enough coin to buy 3   3x .402 = 1.206 btc or about 540 usd 180 a machine

▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
BITMAIN (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 741
Merit: 514


https://www.bitmain.com


View Profile WWW
May 16, 2014, 05:47:42 PM
 #5390

New price for AntMiner S1: 0.452 btc each one, shipping cost included.

Cloud Mining? Just Go to Hashnest.com          Best Liquidity   Lowest Price   100% Real Mining Back Up
spazzdla
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1000


View Profile
May 16, 2014, 06:20:41 PM
 #5391

Dddamn!  When the price hits what is on my phone.. I buy Cheesy.
tzortz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500



View Profile
May 16, 2014, 09:10:06 PM
 #5392

I am sorry, what does that mean?

All is Mine!

1H7LUdfx9AFTMSXPsCBror3RDk57zgnc2R
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3766
Merit: 3919



View Profile
May 16, 2014, 09:56:15 PM
 #5393

I am sorry, what does that mean?

Nobody noticed that with coupon S1 is now at the magical $1/GH (even without overclocking at BTC~448-450)?
Yeaaah...
tzortz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500



View Profile
May 16, 2014, 09:58:59 PM
 #5394

You 're right!  Grin

All is Mine!

1H7LUdfx9AFTMSXPsCBror3RDk57zgnc2R
64dimensions
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 578
Merit: 508


View Profile
May 16, 2014, 10:54:00 PM
 #5395

Anybody selling S1 coupons? I also have 3 S2 coupons to trade.

TIA
lenny_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


DARKNETMARKETS.COM


View Profile WWW
May 16, 2014, 10:56:47 PM
 #5396

Anybody selling S1 coupons? I also have 3 S2 coupons to trade.

TIA

I have S1 coupons.

DARKNET MARKETS >> https://DARKNETMARKETS.COM
64dimensions
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 578
Merit: 508


View Profile
May 17, 2014, 12:11:46 AM
 #5397

Anybody selling S1 coupons? I also have 3 S2 coupons to trade.

TIA

I have S1 coupons.

lenny_, what kind of deal?


Note to mods: to add post content, Ada Fruit industries sells an RP-SMA Jack to SMA Plug RF Adapter[ID:919] = $2.95, that allows the S1 to use standard RP connector WiFi antennas.
Kuttingcorners
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 446
Merit: 250


View Profile
May 17, 2014, 03:36:53 AM
 #5398

what deal do you get when u use a coupon?
MunkeySpaz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
May 17, 2014, 03:57:30 AM
 #5399

what deal do you get when u use a coupon?

Depends on the coupon. the S1 coupon is .05 off the price and the other I believe is a $400 off coupon
bitcoin4eva
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 328
Merit: 250


View Profile
May 17, 2014, 12:05:06 PM
 #5400

what deal do you get when u use a coupon?

Depends on the coupon. the S1 coupon is .05 off the price and the other I believe is a $400 off coupon

Yes S1 coupon 0.05BTC off and S2 coupon 400$ off.
Pages: « 1 ... 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 [270] 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!