Bitcoin Forum
May 30, 2024, 04:35:49 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 [259] 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
TrytoHex
Member
**
Offline Offline

Activity: 86
Merit: 10


View Profile
May 10, 2014, 03:20:43 PM
 #5161

correct me if im wrong but dont the ants already come with fans... why the need to purchase new ones...? also is it recommended to purchase a big one to blow on all of them...? do they over heat quick / often...?

Ants have one push fan, when overclocking them it's recommended to add a a pull fan to keep temperature at an acceptable level.

Or in my case I have them in a very small basement without proper air circulation, without the second fans they are at +50°C, now they are at 46°C
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3766
Merit: 3919



View Profile
May 10, 2014, 03:35:22 PM
 #5162

correct me if im wrong but dont the ants already come with fans... why the need to purchase new ones...? also is it recommended to purchase a big one to blow on all of them...? do they over heat quick / often...?

I put a $69.99-20% coupon=$60 (including tax) Vornado fan from Bed bath and Beyond behind three ants grouped together (you can put another three on top of first three). Cost-$10-20/ant. Ants cool down so there is only 2000-2100rpm+fan (which is relatively quiet on medium setting). The whole setup is just 60db in 1-2 ft distance, which is fine even to be in the same room (tolerable). No squealing of accelerating fans even at 375mhz (did not check higher).
mstrongbow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250

3D Printed!


View Profile
May 10, 2014, 04:29:38 PM
 #5163

There's no way you could tolerate being in the same room as these Antminers for very long.

I had some Alfa panels lying around, which work great:



The Antminers are downstairs in my garage, never lose signal, never stops hashing.

A fan broke on one of my antminers so I just put a desk fan up to it, no problems.

As mentioned, you need to put these miners in a room you don't go in often, as the heat and noise will drive you insane.



My Ants are pretty much in the living room and with the stock fans, they are pretty dang quiet. I personally cannot hear the Ants over my gaming rig (which mines Dogecoin when not gaming) and the Antminer's put out very little heat, almost unnoticeable. The box fan I have near the sliding door to let cool, fresh air in is louder than any PC fan I have running.

    Bitcoin-Scratchticket.com       Win Bitcoin Playing Scratchtickets        Provably Fair   
*Got LootCrate?*
*My Stuff For Sale thread/s*   www.CryptoCause.org   Ask me about SEGMining Hosting!
"Don't undertake a project unless it is manifestly important and nearly impossible" - Edwin Land
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 4144
Merit: 7954


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
May 10, 2014, 04:31:07 PM
 #5164

anyone know why an s1 might failover and display BTCGuild as 'DEAD' while multiple other rigs do not??

A glitch in the matrix.  

seriously if you use wi fi .

  it happens more then if you use cat5/6 wire.  as I recall you were doing wi fi.

the connection may have dropped on the one piece of gear due to a wi fi issue.

I do not use wi fi since I am 10 miles from a naval air  base and also an air force base.

When they do maneuvers  they fly low and wreak havoc with wi fi.

▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
aztecminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1000



View Profile
May 10, 2014, 04:45:27 PM
 #5165



i just ordered a bunch of those for my ants.. how are they working for you ??
dropt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000



View Profile
May 10, 2014, 04:48:39 PM
 #5166

just want to add, wifi has been fine for me.





good as you are the rare wi fi winner… 

so did you
 a) add an antenna
b) use 1 ant or many ants
c) have you run wif fi for 5 days with no issues.
d) have you clocked the hash preformance
e)  what is your wifi router make and model?
f) is the router far or pretty close
g) do you live near military bases and or airports.


I'm also one of the wifi winners!

A) yes, an antenna on every unit.
B) Many ants in two locations
C) Yes, I have to restart a unit every 10 days or so.
D) Yes, OCd units to 400mhz.  Units hash between 194-204Gh/s
E) Site 1: Asus rt-n16 with dd-wrt.  Site 2: Asus AC68u  w/stock firmware.
F) Site 1: 10m  Site 2: 18m
G) Site 1: No.   Site 2: Yes, ~4km


thanks for the info.   lastly  what antenna do you use?

TP-Link  TL-ANT2408C.  However, I changed out the SMA connectors on the S1's to Male.  I'm not sure if people realize they're female and most antennaes are female as well.
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
May 10, 2014, 05:48:17 PM
 #5167


I'm happy with them.  Good bang for you buck.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
nottm28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500



View Profile
May 10, 2014, 07:33:46 PM
 #5168

anyone know why an s1 might failover and display BTCGuild as 'DEAD' while multiple other rigs do not??

almost always network issue - can you ssh to the affected miner? If you can then 'reboot'.

donations not accepted
jewgalo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
May 11, 2014, 05:20:45 AM
 #5169

hey guys just wanted to check something based on the current difficulty i am projected to make 2.7 BTC / mth... is that solo mining or through a pool? thanks again everyone for the advise / help...
bjalbert
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
May 11, 2014, 05:31:59 AM
 #5170

hey guys just wanted to check something based on the current difficulty i am projected to make 2.7 BTC / mth... is that solo mining or through a pool? thanks again everyone for the advise / help...

That would be through a pool like ghash.io, multipool.us, btcguild, Eligius...etc.

Solo mining you wouldn't find a block anytime soon.
helipotte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 650
Merit: 500


Pick and place? I need more coffee.


View Profile
May 11, 2014, 06:32:36 AM
 #5171

just want to add, wifi has been fine for me.





good as you are the rare wi fi winner… 

so did you
 a) add an antenna
b) use 1 ant or many ants
c) have you run wif fi for 5 days with no issues.
d) have you clocked the hash preformance
e)  what is your wifi router make and model?
f) is the router far or pretty close
g) do you live near military bases and or airports.


I'm also one of the wifi winners!

A) yes, an antenna on every unit.
B) Many ants in two locations
C) Yes, I have to restart a unit every 10 days or so.
D) Yes, OCd units to 400mhz.  Units hash between 194-204Gh/s
E) Site 1: Asus rt-n16 with dd-wrt.  Site 2: Asus AC68u  w/stock firmware.
F) Site 1: 10m  Site 2: 18m
G) Site 1: No.   Site 2: Yes, ~4km


thanks for the info.   lastly  what antenna do you use?

TP-Link  TL-ANT2408C.  However, I changed out the SMA connectors on the S1's to Male.  I'm not sure if people realize they're female and most antennaes are female as well.

I have had good luck with the antennas out of laptops (in the lid).  Already has the right connector on it and is small. Also most of them have adhesive and can be "stuck"

to the endplate.  Course I have hundreds of them from my work. An example: http://www.ebay.com/itm/Universal-Internal-Antenna-for-Wireless-Mini-PCI-PCI-E-Laptop-Desktop-Computer-/260668842387

That bag has two in it!
BITMAIN (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 741
Merit: 514


https://www.bitmain.com


View Profile WWW
May 11, 2014, 10:56:16 AM
Last edit: May 12, 2014, 10:55:10 AM by BITMAIN
 #5172

New price for AntMiner S1: 0.484 btc each one, shipping cost included.

Cloud Mining? Just Go to Hashnest.com          Best Liquidity   Lowest Price   100% Real Mining Back Up
allcoinminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 504


View Profile
May 11, 2014, 11:08:39 AM
 #5173

New price for AntMiner S1: 0.492 btc each one, shipping cost included.

Why heavy customs duty is charged? Can you sell via ebay global then customs duty will become predictable.
alexrossi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3752
Merit: 1742


Join the world-leading crypto sportsbook NOW!


View Profile
May 11, 2014, 12:09:01 PM
 #5174

New price for AntMiner S1: 0.492 btc each one, shipping cost included.

Why heavy customs duty is charged? Can you sell via ebay global then customs duty will become predictable.

Currently how much is the declared value in the customs invoice?

  ▄▄███████▄███████▄▄▄
 █████████████
▀▀▀▀▀▀████▄▄
███████████████
       ▀▀███▄
███████████████
          ▀███
 █████████████
             ███
███████████▀▀               ███
███                         ███
███                         ███
 ███                       ███
  ███▄                   ▄███
   ▀███▄▄             ▄▄███▀
     ▀▀████▄▄▄▄▄▄▄▄▄████▀▀
         ▀▀▀███████▀▀▀
░░░████▄▄▄▄
░▄▄░
▄▄███████▄▀█████▄▄
██▄████▌▐█▌█████▄██
████▀▄▄▄▌███░▄▄▄▀████
██████▄▄▄█▄▄▄██████
█░███████░▐█▌░███████░█
▀▀██▀░██░▐█▌░██░▀██▀▀
▄▄▄░█▀░█░██░▐█▌░██░█░▀█░▄▄▄
██▀░░░░▀██░▐█▌░██▀░░░░▀██
▀██
█████▄███▀▀██▀▀███▄███████▀
▀███████████████████████▀
▀▀▀▀███████████▀▀▀▀
▄▄██████▄▄
▀█▀
█  █▀█▀
  ▄█  ██  █▄  ▄
█ ▄█ █▀█▄▄█▀█ █▄ █
▀▄█ █ ███▄▄▄▄███ █ █▄▀
▀▀ █    ▄▄▄▄    █ ▀▀
   ██████   █
█     ▀▀     █
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄ ██████▀▀██████ ▄
▄████████ ██ ████████▄
▀▀███████▄▄███████▀▀
▀▀▀████████▀▀▀
█████████████LEADING CRYPTO SPORTSBOOK & CASINO█████████████
MULTI
CURRENCY
1500+
CASINO GAMES
CRYPTO EXCLUSIVE
CLUBHOUSE
FAST & SECURE
PAYMENTS
.
..PLAY NOW!..
allcoinminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 504


View Profile
May 11, 2014, 12:32:44 PM
 #5175

New price for AntMiner S1: 0.492 btc each one, shipping cost included.

Why heavy customs duty is charged? Can you sell via ebay global then customs duty will become predictable.

Currently how much is the declared value in the customs invoice?

Assessed for $600
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
May 11, 2014, 02:06:49 PM
 #5176

1 of my S1's was dead this morning, thought it was a bad psu. Plugged it into another and one of the caps exploded and started on fire! This is it for me now for sure.
paulchester
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 11, 2014, 02:28:23 PM
 #5177

New price for AntMiner S1: 0.492 btc each one, shipping cost included.

Why heavy customs duty is charged? Can you sell via ebay global then customs duty will become predictable.

Currently how much is the declared value in the customs invoice?

Assessed for $600
when did you buy it? mine I got at the end of last month were declared at £170 (about $285) each. either you bought it a long time ago when it was $600 worth of BTC or the people at customs thought it be worth about that much. bitmain seems to always declare the lowest reasonable amount
allcoinminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 504


View Profile
May 11, 2014, 02:36:46 PM
 #5178

New price for AntMiner S1: 0.492 btc each one, shipping cost included.

Why heavy customs duty is charged? Can you sell via ebay global then customs duty will become predictable.

Currently how much is the declared value in the customs invoice?

Assessed for $600
when did you buy it? mine I got at the end of last month were declared at £170 (about $285) each. either you bought it a long time ago when it was $600 worth of BTC or the people at customs thought it be worth about that much. bitmain seems to always declare the lowest reasonable amount

My case highlighted.
xingqiaoyin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 395
Merit: 250


View Profile
May 11, 2014, 02:52:52 PM
 #5179

It sucks when your custom officers hate you and decided to screw you by jacking up the assessed value. Happened many times to me too.
squashpile
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 100


View Profile WWW
May 11, 2014, 04:12:43 PM
 #5180

Fire   Shocked. The one thing I'm worried about. Was just about to click buy on another. That's scary.
1 of my S1's was dead this morning, thought it was a bad psu. Plugged it into another and one of the caps exploded and started on fire! This is it for me now for sure.

SquashPool - 0% Fee - Dedicated P2Pool VPS - Atlanta, GA - SSD - Gig uplink
Pages: « 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 [259] 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!