Bitcoin Forum
May 22, 2024, 07:50:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 [256] 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
SecureErase
Member
**
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 10


View Profile
May 08, 2014, 03:42:06 PM
 #5101


Dear sir i Bought s1 antminer from at 29 April 2014 and today is 8th May 2014 not received my miner yet I almost paid 0.11 btc more than current price if i will get my miner too long what will i do with it even i cant recover my money also. Today i called to ups also they said we are sorry for delay we will investigate where is your shipment they also dont know where is my miner. I hope you will investigate about shipment and will compensate for my loss.
Thank you
[/quote]

Ranjha, it is clear the AntMiner is in Mumbai with UPS. That is not a Bitmain issue. You need to be talking with UPS

Ranjha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
May 08, 2014, 04:11:51 PM
 #5102

Mining Stably, Delivering on Time, if not Pre-Shipped.





Dear sir i Bought s1 antminer from at 29 April 2014 and today is 8th May 2014 not received my miner yet I almost paid 0.11 btc more than current price if i will get my miner too long what will i do with it even i cant recover my money also. Today i called to ups also they said we are sorry for delay we will investigate where is your shipment they also dont know where is my miner. I hope you will investigate about shipment and will compensate for my loss.
Thank you




IMO this is Ups's problem not Bitmain....
Dear @ElGabo Bro i dont know where is the problem but truth is i have paid to bitmaintech and my shipment is not reached at me. which is i bought mostly on higher price. if it will be delayed too much what will i do. Sad
Cascaders28
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 100


View Profile
May 08, 2014, 04:12:45 PM
 #5103

Mine shipped on the 6th and just made it to Alaska Wink Should be here tomorrow (SE US). Seems pretty fast to me after confirmation. I think I have had Prime orders take longer.
My Corsair CM750 just came in too so I should be good. Having seconds thoughts about my PSU buy though. I was thinking I could run two off that, but I'm not sure anymore. I may just order another CM600 for a second Ant.

2x S1 units will run just fine on a Corsair 750w PSU Wink


Thanks for all the input!

Not overclocked I presume?

Not a standard 750w 80 Plus PSU but an 80 Plus Gold (or better) PSU should just barely work for 2x OC S1's

These will run 2 OC'ed without a problem
http://minersource.net/products/dell-750w-psu-slash-adapter

So a CX750M would run two Ants if they weren't OC'd? This is getting really tempting...
CYPER
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 502



View Profile
May 08, 2014, 04:13:27 PM
 #5104

Mining Stably, Delivering on Time, if not Pre-Shipped.





Dear sir i Bought s1 antminer from at 29 April 2014 and today is 8th May 2014 not received my miner yet I almost paid 0.11 btc more than current price if i will get my miner too long what will i do with it even i cant recover my money also. Today i called to ups also they said we are sorry for delay we will investigate where is your shipment they also dont know where is my miner. I hope you will investigate about shipment and will compensate for my loss.
Thank you




IMO this is Ups's problem not Bitmain....
Dear @ElGabo Bro i dont know where is the problem but truth is i have paid to bitmaintech and my shipment is not reached at me. which is i bought mostly on higher price. if it will be delayed too much what will i do. Sad

Dear Ranjha, This is NOT Bitmain problem, but UPS.
DO YOU COMPREHEND?
Ranjha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
May 08, 2014, 04:16:15 PM
 #5105


Dear sir i Bought s1 antminer from at 29 April 2014 and today is 8th May 2014 not received my miner yet I almost paid 0.11 btc more than current price if i will get my miner too long what will i do with it even i cant recover my money also. Today i called to ups also they said we are sorry for delay we will investigate where is your shipment they also dont know where is my miner. I hope you will investigate about shipment and will compensate for my loss.
Thank you

Ranjha, it is clear the AntMiner is in Mumbai with UPS. That is not a Bitmain issue. You need to be talking with UPS
[/quote]
Dear SecureErase i am very thankful that you are Helping me i talked mostly 3 time with ups but they are not giving me a better answer thats why i contact to consignee sender if bitmaintech will ask them they will reply correctly because bitmain is a big customer. I talked with ups today and they told me they writing my complain they will update me soon. i written a mail to thier sister company but no reply Sad
freebit13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 500

I got Satoshi's avatar!


View Profile
May 08, 2014, 04:18:25 PM
 #5106

Mining Stably, Delivering on Time, if not Pre-Shipped.
Dear sir i Bought s1 antminer from at 29 April 2014 and today is 8th May 2014 not received my miner yet I almost paid 0.11 btc more than current price if i will get my miner too long what will i do with it even i cant recover my money also. Today i called to ups also they said we are sorry for delay we will investigate where is your shipment they also dont know where is my miner. I hope you will investigate about shipment and will compensate for my loss.
Thank you
IMO this is Ups's problem not Bitmain....
Dear @ElGabo Bro i dont know where is the problem but truth is i have paid to bitmaintech and my shipment is not reached at me. which is i bought mostly on higher price. if it will be delayed too much what will i do. Sad
Here's their contact page in Mumbai: http://www.ups.com/content/in/en/contact/

Just give them a call and ask them about it, maybe they're trying to get hold of you...

Edit: Ok, seen your reply above... not sure if Bitmain will be able to do anything about it. Sending them an email with your details will probably be your best bet.

Decentralize EVERYTHING!
bobsag3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500

Owner, Minersource.net


View Profile
May 08, 2014, 04:20:41 PM
 #5107

Mine shipped on the 6th and just made it to Alaska Wink Should be here tomorrow (SE US). Seems pretty fast to me after confirmation. I think I have had Prime orders take longer.
My Corsair CM750 just came in too so I should be good. Having seconds thoughts about my PSU buy though. I was thinking I could run two off that, but I'm not sure anymore. I may just order another CM600 for a second Ant.

2x S1 units will run just fine on a Corsair 750w PSU Wink


Thanks for all the input!

Not overclocked I presume?

Not a standard 750w 80 Plus PSU but an 80 Plus Gold (or better) PSU should just barely work for 2x OC S1's

These will run 2 OC'ed without a problem
http://minersource.net/products/dell-750w-psu-slash-adapter

So a CX750M would run two Ants if they weren't OC'd? This is getting really tempting...

I doubt the CX750m would power 2, the Zp750 is a server supply and as such is built much better, and designed to last much longer.
Easy2Mine
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 500


einc.io


View Profile
May 08, 2014, 04:32:07 PM
 #5108

@Ranjha

I once had 3 Antminers S1 stuck in Mumbai because of mechanical problems of UPS plain according to UPS themself.
BITMAIN compensate every one of that shipment with coupons which I have used all of them  them with pleasure.
It wasn't BITMAIN fault but UPS, it was a good sign from BITMAIN to compensate people.

I sold every S1 I had in the Netherlands, I still have KnC Jupiters running in The Netherlands.
I am in China at the moment setting up a farm with Dragon 1T miners.
No import tax and shipping costs and low electricity rates.
I am planning to host other people miners as well if there is interests.

TechByPC
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
May 08, 2014, 05:32:29 PM
 #5109

Mine shipped on the 6th and just made it to Alaska Wink Should be here tomorrow (SE US). Seems pretty fast to me after confirmation. I think I have had Prime orders take longer.
My Corsair CM750 just came in too so I should be good. Having seconds thoughts about my PSU buy though. I was thinking I could run two off that, but I'm not sure anymore. I may just order another CM600 for a second Ant.

2x S1 units will run just fine on a Corsair 750w PSU Wink


Thanks for all the input!

Not overclocked I presume?

Not a standard 750w 80 Plus PSU but an 80 Plus Gold (or better) PSU should just barely work for 2x OC S1's

These will run 2 OC'ed without a problem
http://minersource.net/products/dell-750w-psu-slash-adapter

So a CX750M would run two Ants if they weren't OC'd? This is getting really tempting...

I doubt the CX750m would power 2, the Zp750 is a server supply and as such is built much better, and designed to last much longer.

I have a CX750 (non modular) powering 2 S1s for well over a month, no overclock, no problems. It may not last for years, but neither will the S1s profitability.
mstrongbow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250

3D Printed!


View Profile
May 08, 2014, 06:43:13 PM
 #5110

Mine shipped on the 6th and just made it to Alaska Wink Should be here tomorrow (SE US). Seems pretty fast to me after confirmation. I think I have had Prime orders take longer.
My Corsair CM750 just came in too so I should be good. Having seconds thoughts about my PSU buy though. I was thinking I could run two off that, but I'm not sure anymore. I may just order another CM600 for a second Ant.

2x S1 units will run just fine on a Corsair 750w PSU Wink


Thanks for all the input!

Not overclocked I presume?

Not a standard 750w 80 Plus PSU but an 80 Plus Gold (or better) PSU should just barely work for 2x OC S1's

These will run 2 OC'ed without a problem
http://minersource.net/products/dell-750w-psu-slash-adapter

So a CX750M would run two Ants if they weren't OC'd? This is getting really tempting...

I doubt the CX750m would power 2, the Zp750 is a server supply and as such is built much better, and designed to last much longer.


I run 2x Antminer S1 units off a SINGLE Corsair TX750 PSU with NO issues and room enough to power another S1 blade.

    Bitcoin-Scratchticket.com       Win Bitcoin Playing Scratchtickets        Provably Fair   
*Got LootCrate?*
*My Stuff For Sale thread/s*   www.CryptoCause.org   Ask me about SEGMining Hosting!
"Don't undertake a project unless it is manifestly important and nearly impossible" - Edwin Land
-droid-
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1001



View Profile
May 08, 2014, 06:57:44 PM
 #5111

Shenzhen, China    05/09/2014    1:41 A.M.   A flight cancelation has delayed delivery. We're updating plans to deliver your package as quickly as possible.
Shenzhen, China    05/08/2014    8:39 P.M.   Severe weather conditions have delayed delivery.


DAMN THUNDERSTORMS!!

ughhh

edit: looks like all next week thunderstorms too.. FYI in case anyone is ordering, might get delayed
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471
Merit: 250


View Profile
May 08, 2014, 09:44:38 PM
 #5112

Quote
So a CX750M would run two Ants if they weren't OC'd? This is getting really tempting...

I have 15 Ants running on CX750Ms ... and each Ant has its own PSU ... running two on one CX750M would REALLY be pushing it, as I have overclocked to 375.

Each Ant clocks in at 400-420W overclocked, not over clocking averages at 360W = 720W, so a 750W PSU is being pushed.

Better to get a slightly larger PSU at 1000W IMO.

lenny_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


DARKNETMARKETS.COM


View Profile WWW
May 08, 2014, 09:57:19 PM
 #5113

Hello guys, I still have Antminer S1 and Antminer S2 coupons.

Antminer S1 - 0.025 BTC off the current price on website https://bitmaintech.com/product.htm
Antminer S2 - 300 USD off the current price on website https://bitmaintech.com/product.htm

Please PM.

Regards,
Lenny

DARKNET MARKETS >> https://DARKNETMARKETS.COM
ldh37
Member
**
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 10


View Profile
May 08, 2014, 10:05:26 PM
 #5114

Mine shipped on the 6th and just made it to Alaska Wink Should be here tomorrow (SE US). Seems pretty fast to me after confirmation. I think I have had Prime orders take longer.
My Corsair CM750 just came in too so I should be good. Having seconds thoughts about my PSU buy though. I was thinking I could run two off that, but I'm not sure anymore. I may just order another CM600 for a second Ant.

2x S1 units will run just fine on a Corsair 750w PSU Wink


Thanks for all the input!

Not overclocked I presume?

Not a standard 750w 80 Plus PSU but an 80 Plus Gold (or better) PSU should just barely work for 2x OC S1's

These will run 2 OC'ed without a problem
http://minersource.net/products/dell-750w-psu-slash-adapter

How loud is that Dell server PSU??  I'm in the same room as my miners all day.

Donations Welcome - BTC: 1JUyXPSLgCtmp65LBJjN5MTFRQjWPhxExM
COINBASE - Buy/Sell BTC
squashpile
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 100


View Profile WWW
May 08, 2014, 11:43:16 PM
 #5115

Got it about 30 min ago and hashing away guys! Ant looks old as hell, but working.

Picked up a thermaltake fan at Radio Shack. Working great and quiet so far. Temp 42. Ambient in this room is 71.9 ATM. Had a few X on ASIC status, but looks like all zeros now.





SquashPool - 0% Fee - Dedicated P2Pool VPS - Atlanta, GA - SSD - Gig uplink
solitude
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 674
Merit: 500


View Profile
May 09, 2014, 03:16:03 AM
 #5116



Using facebook in the year of our lord 2014 A.D.

Nigger you dun goofed!


Hardly anyone speaks English on this forum.
Ranjha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
May 09, 2014, 05:52:28 AM
 #5117

@Ranjha

I once had 3 Antminers S1 stuck in Mumbai because of mechanical problems of UPS plain according to UPS themself.
BITMAIN compensate every one of that shipment with coupons which I have used all of them  them with pleasure.
It wasn't BITMAIN fault but UPS, it was a good sign from BITMAIN to compensate people.

I sold every S1 I had in the Netherlands, I still have KnC Jupiters running in The Netherlands.
I am in China at the moment setting up a farm with Dragon 1T miners.
No import tax and shipping costs and low electricity rates.
I am planning to host other people miners as well if there is interests.
Nice to know you are setting up the miner in other countries but if you are just setting in china because of high electricity rate just see at once
https://bitcointalk.org/index.php?topic=590134.0
I have to buy some more antminer i hope bitmaintech will compensate with coupons.
ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 635
Merit: 500


View Profile
May 09, 2014, 07:23:04 AM
 #5118

Mine shipped on the 6th and just made it to Alaska Wink Should be here tomorrow (SE US). Seems pretty fast to me after confirmation. I think I have had Prime orders take longer.
My Corsair CM750 just came in too so I should be good. Having seconds thoughts about my PSU buy though. I was thinking I could run two off that, but I'm not sure anymore. I may just order another CM600 for a second Ant.

2x S1 units will run just fine on a Corsair 750w PSU Wink


Thanks for all the input!

Not overclocked I presume?

Not a standard 750w 80 Plus PSU but an 80 Plus Gold (or better) PSU should just barely work for 2x OC S1's

These will run 2 OC'ed without a problem
http://minersource.net/products/dell-750w-psu-slash-adapter

How loud is that Dell server PSU??  I'm in the same room as my miners all day.

Can't stay in the same room at default. Or put a potenciometer or resistor between 2 pins (I can't remember to wich ones but you can find on forum somewhere) and you'll get less noise  and slow fan.

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
BITMAIN (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 741
Merit: 514


https://www.bitmain.com


View Profile WWW
May 09, 2014, 10:44:28 AM
 #5119

New price for AntMiner S1: 0.5 btc each one, shipping cost included.

Cloud Mining? Just Go to Hashnest.com          Best Liquidity   Lowest Price   100% Real Mining Back Up
allcoinminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 504


View Profile
May 09, 2014, 11:09:59 AM
 #5120

New price for AntMiner S1: 0.5 btc each one, shipping cost included.

Is there an option to disable WiFi in antminer S1 ?
Pages: « 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 [256] 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!