Bitcoin Forum
November 27, 2022, 07:07:40 PM *
News: Reminder: do not keep your money in online accounts
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 7010 »
  Print  
Author Topic: [ANN][DASH] Dash (dash.org) | First Self-Funding Self-Governing Crypto Currency  (Read 9704191 times)
The One
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
January 18, 2014, 10:06:11 PM
 #41

No mining for window user.

Oh dear.

Another fail.

No wonder RPC is the best alt-coin.

..C..
.....................
........What is C?.........
..............
...........ICO            Dec 1st – Dec 30th............
       ............Open            Dec 1st- Dec 30th............
...................ANN thread      Bounty....................

1669576060
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669576060

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669576060
Reply with quote  #2

1669576060
Report to moderator
1669576060
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669576060

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669576060
Reply with quote  #2

1669576060
Report to moderator
Bitcoin addresses contain a checksum, so it is very unlikely that mistyping an address will cause you to lose money.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
smartbrain
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10


View Profile
January 18, 2014, 10:06:46 PM
 #42

Cashes when I try to mine... and also seems stuck on 47 blocks?

Don't worry WIndoze users... you're not missing much (yet).
turtle83
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


Supersonic


View Profile WWW
January 18, 2014, 10:06:54 PM
 #43

Code:
2014-01-18 22:05:44 ThreadRPCServer method=setgenerate
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 XcoinMiner started
2014-01-18 22:05:44 keypool reserve 2
2014-01-18 22:05:44 33
2014-01-18 22:05:44 CreateNewBlock(): total size 1000
2014-01-18 22:05:44   nActualTimespan = 35  before bounds
2014-01-18 22:05:44 GetNextWorkRequired RETARGET
2014-01-18 22:05:44 nTargetTimespan = 3600    nActualTimespan = 900
2014-01-18 22:05:44 Before: 1e06752f  000006752f000000000000000000000000000000000000000000000000000000
2014-01-18 22:05:44 After:  1e019d4b  0000019d4bc00000000000000000000000000000000000000000000000000000
2014-01-18 22:05:44 ERROR: ConnectBlock() : coinbase pays too much (actual=50000000000 vs limit=42300000000)

kaene
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1005


View Profile
January 18, 2014, 10:07:31 PM
 #44

terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
January 18, 2014, 10:09:38 PM
 #45

I'm getting errors when trying to mine:

terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
Aborted


Same here.

delete ~/.xcoin/blocks and ~/.xcoin/chainstate
then ~/xcoin/src/xcoind -rescan

It happened to me once too

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
illodin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1003


View Profile
January 18, 2014, 10:12:26 PM
 #46

~/xcoin/src/xcoind does not exists?
kaene
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1005


View Profile
January 18, 2014, 10:13:32 PM
 #47

I'm getting errors when trying to mine:

terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
Aborted


Same here.

delete ~/.xcoin/blocks and ~/.xcoin/chainstate
then ~/xcoin/src/xcoind -rescan

It happened to me once too

still getting the same error

root@s1:~/xcoin/src# rm -r -f ~/.xcoin/blocks
root@s1:~/xcoin/src# rm -r -f ~/.xcoin/chainstate
root@s1:~/xcoin/src# ./xcoind -rescan
terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
Aborted (core dumped)


phm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 110


DATABLOCKCHAIN.IO SALE IS LIVE | MVP @ DBC.IO


View Profile
January 18, 2014, 10:14:00 PM
 #48

I'm getting errors when trying to mine:

terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
Aborted


Same here.

delete ~/.xcoin/blocks and ~/.xcoin/chainstate
then ~/xcoin/src/xcoind -rescan

It happened to me once too

still getting the same error

me too

turtle83
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


Supersonic


View Profile WWW
January 18, 2014, 10:14:53 PM
 #49

I'm getting errors when trying to mine:

terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
Aborted


Same here.

delete ~/.xcoin/blocks and ~/.xcoin/chainstate
then ~/xcoin/src/xcoind -rescan

It happened to me once too

Tried it... no dice. Deleted everything except for .conf same thing

Megabit monster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100

Will work for BitCoins


View Profile
January 18, 2014, 10:15:32 PM
 #50

Yet another failcoin, faildev

+1 dev way to use test net.   O wait....

Cisco CCNP + CCIE Written. Open to various networking/VOIP related projects. 
Accept bitcoin for payments. Extensive successful project history.
Kyune
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 250


View Profile
January 18, 2014, 10:18:17 PM
 #51

I'm getting errors when trying to mine:

terminate called after throwing an instance of 'std::runtime_error'
  what():  CreateNewBlock() : ConnectBlock failed
Aborted


Same here.

delete ~/.xcoin/blocks and ~/.xcoin/chainstate
then ~/xcoin/src/xcoind -rescan

It happened to me once too

Tried it... no dice. Deleted everything except for .conf same thing
Same problem.

BTC:  1K4VpdQXQhgmTmq68rbWhybvoRcyNHKyVP
kaene
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1005


View Profile
January 18, 2014, 10:19:01 PM
Merited by iCEBREAKER (5)
 #52

anyone mining? if only OP, better stop and re-launch, otherwise the instamine will kill the coin ...
Megabit monster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100

Will work for BitCoins


View Profile
January 18, 2014, 10:20:41 PM
 #53

anyone mining? if only OP, better stop and re-launch, otherwise the instamine will kill the coin ...
I don't think anyone can get past block 47?

Cisco CCNP + CCIE Written. Open to various networking/VOIP related projects. 
Accept bitcoin for payments. Extensive successful project history.
mux
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
January 18, 2014, 10:21:12 PM
 #54

On my side, stuck at block 47 for 10+ minutes, not able to mine so far.

Code:
{
    "blocks" : 47,
    "currentblocksize" : 0,
    "currentblocktx" : 0,
    "difficulty" : 0.00060488,
    "errors" : "Warning: Displayed transactions may not be correct! You may need to upgrade, or other nodes may need to upgrade.",
    "generate" : false,
    "genproclimit" : -1,
    "hashespersec" : 0,
    "networkhashps" : 155,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false
}

BETARIGS.COM - Leasing a rig is as simple as adding a pool!
Bitrated user: Mux.
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
January 18, 2014, 10:28:33 PM
 #55

Add this to the configuration:

addnode=54.242.50.205
addnode=50.17.98.53
addnode=54.225.43.37

It should start working now, we have 3 full nodes to relay

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
January 18, 2014, 10:30:12 PM
 #56

On my side, stuck at block 47 for 10+ minutes, not able to mine so far.

Code:
{
    "blocks" : 47,
    "currentblocksize" : 0,
    "currentblocktx" : 0,
    "difficulty" : 0.00060488,
    "errors" : "Warning: Displayed transactions may not be correct! You may need to upgrade, or other nodes may need to upgrade.",
    "generate" : false,
    "genproclimit" : -1,
    "hashespersec" : 0,
    "networkhashps" : 155,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false
}

Yeah, there's something going on. Working on this

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
illodin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1003


View Profile
January 18, 2014, 10:30:28 PM
 #57

Ok now it insta crashes when I type "setgenerate true".
smartbrain
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10


View Profile
January 18, 2014, 10:36:13 PM
 #58

Ok now it insta crashes when I type "setgenerate true".

Time to go to bed and try again next week?
eduffield (OP)
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1036


Dash Developer


View Profile WWW
January 18, 2014, 10:37:39 PM
 #59

Ok now it insta crashes when I type "setgenerate true".

Time to go to bed and try again next week?


Yeah, let's do that. I obviously need to do some more testing. Thanks everyone!

Dash - Digital Cash | dash.org | dashfoundation.io | dashgo.io
pikuchato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


Activity: yes


View Profile
January 18, 2014, 10:37:42 PM
 #60

Is this the best launch ever or what?
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 7010 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!