Bitcoin Forum
March 24, 2017, 02:29:52 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 138 »
  Print  
Author Topic: [ANN] BETARIGS.COM - Cryptocurrency cloud mining - thousands of rigs available!  (Read 187769 times)
litecoin123
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
January 30, 2014, 04:37:11 PM
 #421

Hello guys, i have a problem.

When i past -o http://eu.betarigs.com:3333 -u myusername -p x to cgminer

i get error [2014-01-30 16:48:24] cgminer: -O: Use only user + pass or userpass, but not both

what should i do? Any suggestions? I would like to rent my mining rig asap but now it is offline because of that error Sad

still have this problem Sad Any suggestion how to fix it?
1490365792
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490365792

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490365792
Reply with quote  #2

1490365792
Report to moderator
1490365792
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490365792

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490365792
Reply with quote  #2

1490365792
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1490365792
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490365792

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490365792
Reply with quote  #2

1490365792
Report to moderator
AspireMining
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23


View Profile
January 30, 2014, 04:39:18 PM
 #422

I have posted BetaRigs.com on the /dogecoin subreddit - http://www.reddit.com/r/dogecoin/comments/1wkca1/still_cpu_mining_on_your_laptop_betarigs_rent_and/

Go give it an up-vote as its a fantastic tool to get the BetaRigs name promoted and help bring in some new/casual miners to rent some rigs out Smiley

Solid & Reliable MaxCoin Pool - www.maxhash.org
AspireMining @ BetaRigs.com Reputation/Feedback Thread - https://bitcointalk.org/index.php?topic=439752.0
claygraffix
Member
**
Offline Offline

Activity: 119


View Profile
January 30, 2014, 04:39:53 PM
 #423

which pool are you using ? If possible, I would like to make 0.0259 BTC/day too

middlecoin.com

I read a lot of BS on this forum about them, but they are paying me excellent rates.

lol, no way
they are paying 0.013-0.015 at most

+1.  Not trying to make this thread about middlecoin, so the following is a preface for comments regarding pricing here at betarigs. 

I've been on middlecoin for pretty well over a month, and while it's great for ease of use, after the high rejects, high fees (relative to other pools), servers dropping stats or going down, and other intermittent failures, it's within 20% of what I can make elsewhere.  For some reason the overall pool BTC/Mh/Day rate *consistantly* beats my own on the pool.  They typically average close to .014BTC/Mh/Day, as the above poster said, and I'm usually lucky to break .012-.013.  There was a period of about 7-9 days of "dogemania" around MLK Day, but that's mostly gone now and they're back to normal.  My rate yesterday was just under 0.01.

I'd love to be proven wrong, but I think that .02 on a standard pool is pretty much impossible, and I've found most to pay at around .01-.011.  My guess is that the median charge for this service is going to settle around .018-.02.  This still beats middlecoin and other pools consistently and pays the owners a small fee for their inconvenience.   

+1 I did it for 2 weeks thats the exact payout I got from middlecoin nothing more

Over the last 11 days on middlecoin I've averaged .0563 BTC with a high of .01 and low of .042.

Using a 3MH/s and my main PC that's only pushing around 400KH/s while I work. Renting out my main rig for .02/MH/day for now.  There will be some amazing days at middlecoin, and I've still got my little guy pointed there for whenever the rig isn't rented.
litecoin123
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
January 30, 2014, 04:57:13 PM
 #424

im getting frustrated because i did everything what it is said on the page...

Quote
Add the arguments in bold to your cgminer start file:
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u mysuername-381 -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -x [your_usual_pool_password] ...

but its not working...

i get error...  [2014-01-30 16:48:24] cgminer: -O: Use only user + pass or userpass, but not both  Angry Sad

(secondary pool is give-me-coins.com)

Should i change x with my password or what??
Asmegin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
January 30, 2014, 05:11:00 PM
 #425

Copy and paste your entire bat file as there is an error somewhere.

Make sure the second -p isn't -x, as you have above.
Speedie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
January 30, 2014, 05:14:35 PM
 #426

im getting frustrated because i did everything what it is said on the page...

Quote
Add the arguments in bold to your cgminer start file:
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u mysuername-381 -p x -o [your_usual_pool] -u [your_usual_pool_user] -x [your_usual_pool_password] ...

but its not working...

i get error...  [2014-01-30 16:48:24] cgminer: -O: Use only user + pass or userpass, but not both  Angry Sad

(secondary pool is give-me-coins.com)

Should i change x with my password or what??

cgminer -o expects a URL as an argument.
cgminer -O expects a userpass in the format user:pass as an argument

For whatever reason, given the error message that you are receiving, you have to be using an uppercase O rather than lowercase.
litecoin123
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
January 30, 2014, 05:17:39 PM
 #427

Entire .bat..

Quote
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u izyy2-381 -p x -o ltc.give-me-coins.com:3333 -O izyy2.1:x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100

This code is working perfectly:

Quote
cgminer --scrypt -o ltc.give-me-coins.com:3333 -O izyy2.1:x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100
Where is the problem Huh
Asmegin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
January 30, 2014, 05:20:29 PM
 #428

Entire .bat..

Quote
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u izyy2-381 -p x -o ltc.give-me-coins.com:3333 -O izyy2.1:x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100

Where is the problem Huh

Pick one.

This should work:

Code:
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u izyy2-381 -p x -o ltc.give-me-coins.com:3333 -u izyy2.1 -p x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100
Speedie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
January 30, 2014, 05:20:58 PM
 #429

Entire .bat..

Quote
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u izyy2-381 -p x -o ltc.give-me-coins.com:3333 -O izyy2.1:x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100

This code is working perfectly

Quote
cgminer --scrypt -o ltc.give-me-coins.com:3333 -O izyy2.1:x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100
Where is the problem Huh

cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u izyy2-381 -p x -o ltc.give-me-coins.com:3333 -u izyy2.1 -p x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100
litecoin123
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
January 30, 2014, 05:25:49 PM
 #430

Great, thank you very much there is some progress  Smiley

now i get below error

Quote
[2014-01-30 18:24:20] Started cgminer 3.7.2
[2014-01-30 18:24:20] Started cgminer 3.7.2
[2014-01-30 18:24:20] Probing for an alive pool
[2014-01-30 18:24:21] JSON key 'data' not found
[2014-01-30 18:24:21] JSON inval data
[2014-01-30 18:24:21] No suitable long-poll found for http://eu.betarigs.com:33
3

.bat

Quote
cgminer --scrypt -o http://eu.betarigs.com:3333 -u izyy2-381 -p x -o ltc.give-me-coins.com:3333 -u izyy2.1 -p x --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --shaders 2048 --scrypt --lookup-gap 2 --gpu-engine 1100

 Sad
Asmegin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
January 30, 2014, 05:29:24 PM
 #431

If you search this thread there should be information on the JSON error.

I believe it's normal to get it when your rig isn't rented. It should be mining at your LTC pool and show that error everytime it checks BetaRigs to see if you've been rented.

I got that error when BetaRigs was new but I haven't seen it in a few days so I assumed mux fixed it. Again, do some searches and see if there is anything.

litecoin123
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
January 30, 2014, 05:34:40 PM
 #432

thx, ive noticed that my rig can finally be rented Smiley if anybody want to rent it be the first one Smiley http://www.betarigs.com/rig/381
 Grin

Thank you all for the support!
snuckles
Member
**
Offline Offline

Activity: 100


View Profile
January 30, 2014, 05:37:19 PM
 #433

Couple things how do i know when my funds are ready to rent?
And also pool url what do i put there? because it keeps saying not valid mining pool? is it the
STRATUM:   stratum+tcp://pot.scryptominers.com
or pot.scryptominers.com  ?
thanks guys

PS new to all this sorry Smiley
Asmegin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
January 30, 2014, 05:40:20 PM
 #434

Couple things how do i know when my funds are ready to rent?
And also pool url what do i put there? because it keeps saying not valid mining pool? is it the
STRATUM:   stratum+tcp://pot.scryptominers.com
or pot.scryptominers.com  ?
thanks guys

PS new to all this sorry Smiley

Not sure what you mean by 'funds ready to rent'. If you are renting, you send the money to the specified wallet. Within seconds the Rig page should show that the payment has been received and is waiting for 1 confirmation. This can take as little as 5 minutes or up to an hour during busy times (depending on traffic and your tip). Within seconds of getting that first confirmation, the rig page will update to say "Mining..." in green.

And I use the full pool address.

stratum+tcp://pot.scryptominers.com
snuckles
Member
**
Offline Offline

Activity: 100


View Profile
January 30, 2014, 05:46:29 PM
 #435

Just keeps saying =
stratum+tcp://pool.xhash.net" isn't a valid mining pool address. Example of addresses: "middlecoin.com:3333", "stratum+tcp://middlecoin.com:3333". HTTP pools are not supported. ?

After i put

stratum+tcp://pool.xhash.net

And yes it saying waiting funds so you say might be up to an hour? Thanks  Smiley
snuckles
Member
**
Offline Offline

Activity: 100


View Profile
January 30, 2014, 05:48:17 PM
 #436

Sorted just waiting on funds it says hopefully not long  Smiley
Asmegin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
January 30, 2014, 05:49:30 PM
 #437

stratum+tcp://pool.xhash.net:3336

EDIT: Good!

You can see your unconfirmed transaction on BlockChain and it will show your number in the queue and the estimated waiting time, but I've found this isn't very accurate. Smiley
jro238
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
January 30, 2014, 05:49:54 PM
 #438

Just keeps saying =
stratum+tcp://pool.xhash.net" isn't a valid mining pool address. Example of addresses: "middlecoin.com:3333", "stratum+tcp://middlecoin.com:3333". HTTP pools are not supported. ?

After i put

stratum+tcp://pool.xhash.net

And yes it saying waiting funds so you say might be up to an hour? Thanks  Smiley

I believe you need to put the port in there as well (the :#### after the address)
Acrobat
Member
**
Offline Offline

Activity: 60


View Profile
January 30, 2014, 06:19:45 PM
 #439

Over the last 11 days on middlecoin I've averaged .0563 BTC with a high of .01 and low of .042.

Using a 3MH/s and my main PC that's only pushing around 400KH/s while I work. Renting out my main rig for .02/MH/day for now.  There will be some amazing days at middlecoin, and I've still got my little guy pointed there for whenever the rig isn't rented.

MC today (so far) is at 0.0208BTC/MH/day for me. Yesterday it was only at 0.011 for me so I was able to be competitive with the lowest prices up for offer and yesterday somebody indeed rented my rig. Today I've upped the price (a little above MC level) so it didn't got rented because it is above the lowest prices offered. In short, the supply and demand principle is working just fine here now. Smiley
mux
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
January 30, 2014, 06:33:54 PM
 #440

Ok miners, small updates!

Today, we got:
- Possibility for rig owner to give hours to renters!
- Review by renters on rigs!
- Paginations on listing
- A new ticketing system for support (yay)
- And maybe more I forgot Wink
Evening payout is done:
https://blockchain.info/tx/efa539890511c22222a3836451064134c339ab04c70cd629813b8951f772ab0f

Enjoy the service!

BETARIGS.COM - Leasing a rig is as simple as adding a pool!
Bitrated user: Mux.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!