Bitcoin Forum
October 23, 2017, 04:44:46 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 210 »
  Print  
Author Topic: [ANN][POOL] Mining Pool Hub - Multipool. Multialgo, Auto Exchange to any coin.  (Read 319603 times)
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
December 22, 2014, 06:05:38 AM
 #381

how do I get directions to mine drk on a windows 8.1 for a newbie?  for example, where does one type #1 on Getting Started?  and how does one "point you rig?

thx


Hi
What miner are you using?

sgminer? ccminer? or ASIC hardware? or CPU?
It is all different between miners and you have to optimize to your hardware. Actually it's not easy though

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
1508733886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508733886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508733886
Reply with quote  #2

1508733886
Report to moderator
1508733886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508733886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508733886
Reply with quote  #2

1508733886
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508733886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508733886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508733886
Reply with quote  #2

1508733886
Report to moderator
1508733886
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508733886

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508733886
Reply with quote  #2

1508733886
Report to moderator
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
December 22, 2014, 06:07:35 AM
 #382

Hello.

I mined 3 coins: Maxoin, Darkcoin and Sterlingcoin.
Choose auto-pay in Bitcoin. It's going 2 days and I haven't got any news about, where is my coins?
Can you say me, when I can recieve it?

Hi, sorry for late reply.
Have you received your coins?

If not, tell me your id and I will investigate.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
December 22, 2014, 11:52:01 AM
 #383

We are raising mining fee from 1% to 2%

We tried to keep fee as low as possible but couldn't handle server cost fee with 1% anymore.
We feel very sorry about it.

Thank you and sorry again.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
runpaint
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
December 23, 2014, 12:32:36 AM
 #384

Hi, I'm mining as runpaint and I had a manual payout of over 3,000 Fractalcoins the other day that never showed up. 

If you happen to find them, I'll be more than happy to pay 2%.

BARR - Burning Altcoins for Redemption and Reduction - First Coin Using Multi-Proof-of-Burn - http://barr.me - Raising the BARR by Reducing Supply - Absorbing and Destroying Entire Altcoin Networks
runpaint
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
December 24, 2014, 11:05:48 AM
 #385

It's .3% of all possible Fractalcoins, since they're limited to 1 million coins.   So, I'd like to have them if I can.

TX ID 109091   
2014-12-21 15:56:56 (UTC)

BARR - Burning Altcoins for Redemption and Reduction - First Coin Using Multi-Proof-of-Burn - http://barr.me - Raising the BARR by Reducing Supply - Absorbing and Destroying Entire Altcoin Networks
refin3d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
December 27, 2014, 09:29:45 AM
 #386

Hey miningpoolhub,

I've been mining under refin3d in the "hub" pool with the autoswitching and I've set it to autoexchange all mined coins to darkcoin. It says they will be credited to the selected pool (so my darkcoin pool account) though I can't find any confirmation that the coins have been credited, and what the value of the exchanges were in darkcoin. Under each of the individual coins (fractal, check, sterling and myriad) in transactions it says credit AE and debit AE which are the same value but in darkcoin transactions there is nothing?

Maybe they have been exchanged and i'm missing something (I highly doubt it because my darkcoin account balance hasn't risen unless I was mining darkcoin), or maybe they havent.. If you could check up on it that would be great, cheers
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
December 28, 2014, 04:03:41 AM
 #387

It's .3% of all possible Fractalcoins, since they're limited to 1 million coins.   So, I'd like to have them if I can.

TX ID 109091   
2014-12-21 15:56:56 (UTC)

Hi
Sorry for late reply. I was busy around X-mas.

I investigated your issue and it was our system fault. Fractalcoin couldn't send 3300 coins at once saying that coin amount is too large.
One time maximum sending amount varies between coins. Also it depends time to time when coins are splitted among blocks internally.

Actually fractalcoin didn't have any issue until now, and I didn't set maximum one time sending amount yet.
Now I have set it to 1000 coins, and it will be sent splitted everytime when you make payout more than this.

This doesn't affect fee, tx fee, neither your received amount. It just send several times to overcome this technical issue automatically.


I sent fractalcoin manually and here are the txids

1000 FRAC - d93b5c2c4f6776b9e079aa16200a5a123e100e5e196369dc92e6c797e89c5bec
1000 FRAC - eefc02991f4a9d40df5f28dbc98ab3074dcb06fc2aad4b7fc1445905436edd90
1000 FRAC - ab932dd3de06482ab429c30bbb6bafdbe845b9da9f508f20212b8b8c786f18d9
388.37782396 FRAC - b11b2b59d0be6df7ad443f0a66f5783605a266cbc89328a137915cf0bcfc6ca0

Thanks

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
runpaint
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
December 28, 2014, 04:08:52 AM
 #388

Thanks!!!

I already set my autopay to a much smaller amount.
I thought it might be a problem with bigger numbers,
but AFAIK payouts are all-or-nothing so I couldn't do anything else once I had accidentally let it build up that high.

Merry Christmas to me!  I just got 3000 Fractalcoins which will soon be worth ONE MILLION DOLLARS EACH!

BARR - Burning Altcoins for Redemption and Reduction - First Coin Using Multi-Proof-of-Burn - http://barr.me - Raising the BARR by Reducing Supply - Absorbing and Destroying Entire Altcoin Networks
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
December 28, 2014, 05:59:03 AM
 #389

Thanks!!!

I already set my autopay to a much smaller amount.
I thought it might be a problem with bigger numbers,
but AFAIK payouts are all-or-nothing so I couldn't do anything else once I had accidentally let it build up that high.

Merry Christmas to me!  I just got 3000 Fractalcoins which will soon be worth ONE MILLION DOLLARS EACH!

Hi
You may set higher auto payout amount as you wish.

Now the system will automatically split it by 1000 and you will reduce the tx fee.


I hope Fractalcoin to the moon yeah!
Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
December 28, 2014, 06:03:18 AM
 #390

Hey miningpoolhub,

I've been mining under refin3d in the "hub" pool with the autoswitching and I've set it to autoexchange all mined coins to darkcoin. It says they will be credited to the selected pool (so my darkcoin pool account) though I can't find any confirmation that the coins have been credited, and what the value of the exchanges were in darkcoin. Under each of the individual coins (fractal, check, sterling and myriad) in transactions it says credit AE and debit AE which are the same value but in darkcoin transactions there is nothing?

Maybe they have been exchanged and i'm missing something (I highly doubt it because my darkcoin account balance hasn't risen unless I was mining darkcoin), or maybe they havent.. If you could check up on it that would be great, cheers


Hi

It was caused by delay of auto exchange things.
Almost every time it is just the problem of minimum trade limit or minimum withdraw limit that makes delay but we will investigate on it much more.

I'm curious why the system takes too long delay from exchanges these days.
Actually it's working with Cryptsy and Bittrex API, sometimes there API stuck time to time.

Especially Cryptsy's API stuck too frequently just repeating 500 internal server error.

We will find out the delay problem and try to prevent such things.
Will come back with detailed info.

Sorry for inconvenience.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
omegagd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
December 31, 2014, 12:04:01 AM
 #391

hello okay so i have 2.2 litecoins im still waiting to get confirmed for them so whats the hold up surly in 2 days should be confirmed or at least some of them? trying to auto convert to btc so am i doing something wrong or is it just this slow?

                               
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
January 02, 2015, 05:25:23 AM
 #392

hello okay so i have 2.2 litecoins im still waiting to get confirmed for them so whats the hold up surly in 2 days should be confirmed or at least some of them? trying to auto convert to btc so am i doing something wrong or is it just this slow?

                               

Hi
Litecoin blocks are confirmed within few hours.

What is your id?
Anyone mining litecoin on our pool turned on auto exchanging to bitcoin at this time. I'm not sure what is going on but will look in detail for your account.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
January 13, 2015, 05:53:05 AM
 #393

Added several new coins to the pool

   > Bollywoodcoin == http://bollywoodcoin.miningpoolhub.com
   > Virtualminingcoin == http://virtualminingcoin.miningpoolhub.com
   > Ufocoin == http://ufocoin.miningpoolhub.com
   > Execoin == http://execoin.miningpoolhub.com
   > Vertcoin == http://vertcoin.miningpoolhub.com
   > Phoenixcoin == http://phoenixcoin.miningpoolhub.com
   > Startcoin == http://startcoin.miningpoolhub.com


Auto profit switching, Auto exchange is also possible for these coins.

See realtime mining profit table from here : http://miningpoolhub.com/

Happy Mining!

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
January 14, 2015, 07:59:24 AM
 #394

I have been trying for 2 days to mine on your site.
My titan says it is connected and running, but nothing ever shows up on your site, under my workers, or pool stats.
I have tried spaincoin, execoin, and several others with the same results.

as a for-instance.........

site name to mine at:
us-east1.execoin.miningpoolhub.com:20506
name: logonname.workername
password:
worker password

nothing ever shows up under my workers. The coin doesn't matter, they all act the same.
I waited 15 minutes before disconnecting from your site. That should be plenty long enough for 'something' to show up under my workers.

so, where are my mining stats going?


also, I have no problems connecting on other sites.






Hi
There's no 'logonname' like id in our pool, Any valid share is inserted to execoin pool.
What is your id?
You can PM me if you like to talk in private also.

Mining can't start when authentication is failed.
Please check your id and try again.

Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
January 15, 2015, 06:17:38 PM
 #395

notice the worker shows ZERO hash rate.......yet the miner says it is connected and running, just fine.

I'll go back to my other VALID pool.








Hi
Thanks for your detailed info and screenshot.

I feel sorry if you felt bad, but I just wrote in plain message. No bad meaning was included.
There could be 'logonname' as real id, so I even searched with that name.

See all my texts I wrote on website, twitter, and bitcointalk. I'm not a bad man. I wrote everything gently, and tried to help miners.
(Maybe english is not my mother tongue, there might be some distortion of my intention.)


There were two miners at execoin lately. I still don't know what your id is, but seems like
you are the one who passed authentication but never inserted valid share.
(The other one inserted valid share time to time but left)


As we disabled for logging 'low difficulty share' these days, we can't trace back but it seems like you have misconfigured your machine.
As looking at your screenshot, "Scrypt N-factor - 10 (scrypt)" doesn't look like appropriate for this coin.

I'm not sure about KnCMiner since I don't have that ASIC machine but Execoin is Scrypt-N algorithm coin, and can't be mined with just Scrypt.

Can you change the Scrypt N-factor combo box? How about trying number 11? Not sure how KnCMiner would show but give it a try with different number.

And please check the pool url. 'us-east1.' text may be inserted at front but I can't see that text on screenshot. I think you typed right, but just confirming.



Hope you get back. Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
gmcroman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
January 19, 2015, 12:42:07 PM
 #396

Hi,

I would like to know if the Hub account can hold several workers, but pointed to different algorithms.

For example:
- 1 worker dedicated for Scrypt Auto profit swithcing
- 1 worker dedicated for X11 Auto profit swithcing
- 1 worker dedicated for NeoScrypt Auto profit swithcing

All while my default paycoin is DRK for example.

Thank you!
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
January 19, 2015, 10:34:25 PM
 #397

Hi,

I would like to know if the Hub account can hold several workers, but pointed to different algorithms.

For example:
- 1 worker dedicated for Scrypt Auto profit swithcing
- 1 worker dedicated for X11 Auto profit swithcing
- 1 worker dedicated for NeoScrypt Auto profit swithcing

All while my default paycoin is DRK for example.

Thank you!

Yes you can!

Mining Pool Hub provides powerful management per worker.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
noxjoker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
January 30, 2015, 05:24:27 PM
 #398

miningpoolhub, you have skype or jabber ?
TheGreatWhatsIt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
February 02, 2015, 08:39:12 PM
 #399

I just signed up today for the Darkcoin pool. My worker stats on the site and my ccminer window agree on the hash rate, but for some reason the dashboard is showing 0 valid and 0 invalid shares for a couple blocks now. User thegreatwhatsit.
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
February 03, 2015, 10:37:55 AM
 #400

miningpoolhub, you have skype or jabber ?

Well not currently.
We're running miningpoolhub twitter though.

https://twitter.com/MiningPoolHub

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 210 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!