Bitcoin Forum
October 22, 2017, 10:32:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 209 »
  Print  
Author Topic: [ANN][POOL] Mining Pool Hub - Multipool. Multialgo, Auto Exchange to any coin.  (Read 318918 times)
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 01, 2016, 04:48:45 AM
 #721



The part that was failing to connect on was first the port then got that resolved, however after resolving this after rebooting for updates would not connect. Checked ip address and that was correct and checked again with everything and username.workername:password was not working

Weather this is also proxy dependent on what proxy using or so. One am using is for windows https://github.com/Atrides/eth-proxy/releases using config above works fine and not needed username or password as this seems to of auto configured due to using I think on conf ENABLE_WORKER_ID = True and detects what machine is using what name and auto sets password to x

When you mine with eth-proxy, you don't need to insert worker password.
Just below code would work.
ethminer --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8080/username.workername

"username.workername:password" is needed only when you mine with ethminer-genoil with -S stratum option.

It depends on your username, but eth-proxy cuts workername string upto 14 characters, so some unexpected behaviour would happen too.
And as you mentioned, pool creates workername you inserted, with 'x' password automatically when workername does not exist.


I'm curious that why you put host domain a bit different.
It's not europe1.Athereum.miningpoolhub.com, but europe1.ethereum.miningpoolhub.com
Other host names too.

This will all fallback to backup server, and you will not failover correctly when backup server crashes.


Thank you for your feedback.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508668361
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508668361

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508668361
Reply with quote  #2

1508668361
Report to moderator
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
April 03, 2016, 10:46:11 PM
 #722



The part that was failing to connect on was first the port then got that resolved, however after resolving this after rebooting for updates would not connect. Checked ip address and that was correct and checked again with everything and username.workername:password was not working

Weather this is also proxy dependent on what proxy using or so. One am using is for windows https://github.com/Atrides/eth-proxy/releases using config above works fine and not needed username or password as this seems to of auto configured due to using I think on conf ENABLE_WORKER_ID = True and detects what machine is using what name and auto sets password to x

When you mine with eth-proxy, you don't need to insert worker password.
Just below code would work.
ethminer --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8080/username.workername

"username.workername:password" is needed only when you mine with ethminer-genoil with -S stratum option.

It depends on your username, but eth-proxy cuts workername string upto 14 characters, so some unexpected behaviour would happen too.
And as you mentioned, pool creates workername you inserted, with 'x' password automatically when workername does not exist.


I'm curious that why you put host domain a bit different.
It's not europe1.Athereum.miningpoolhub.com, but europe1.ethereum.miningpoolhub.com
Other host names too.

This will all fallback to backup server, and you will not failover correctly when backup server crashes.


Thank you for your feedback.

Well I was going off the information on your website so unless done wrong I don't know why is like that for but my configs are as meant to be.

conf shows
#  Servers:
#    EU-Server:  europe1.ethereum.miningpoolhub.com  (Europe)
#    US-Server:  us-east1.ethereum.miningpoolhub.com  (East)
#    AU-Server:  asia1.ethereum.miningpoolhub.com  (Asia)

Also checked my posts previously and none of them shows  europe1.Athereum.miningpoolhub.com so not sure where this has come from as not edited or changed post.
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 04, 2016, 02:54:41 AM
 #723



Well I was going off the information on your website so unless done wrong I don't know why is like that for but my configs are as meant to be.

conf shows
#  Servers:
#    EU-Server:  europe1.ethereum.miningpoolhub.com  (Europe)
#    US-Server:  us-east1.ethereum.miningpoolhub.com  (East)
#    AU-Server:  asia1.ethereum.miningpoolhub.com  (Asia)

Also checked my posts previously and none of them shows  europe1.Athereum.miningpoolhub.com so not sure where this has come from as not edited or changed post.

Wow, I am quite surprised that why I have seen europe1.Athereum.miningpoolhub.com
I rechecked that spelling more than 10 times at that time, and wondered where Athereum did come from.
Not only europe1, all other server host name was showing Athereum.

I think bitcointalk had some url parsing problem at that time and now fixed but I have no proof.

Sorry. Maybe my eye was wrong.  Roll Eyes

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 04, 2016, 03:55:42 AM
 #724

Mining Pool Hub Notice.


1. Vanillacoin has rebranded its name.
Vanillacoin -> Vcash

https://vcash.miningpoolhub.com is new pool url from now on.
All mining connections are compatible as before, so you don't need to change any settings.



2. Dogecoindark has rebranded its name.
Dogecoindark -> Verge

Currently, blockchain sync is not working.
Pool is stopped, but will open when things get resolved.


Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
ExEric3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 138


View Profile
April 04, 2016, 08:49:31 AM
 #725

Can you update MonetaryUnit? https://github.com/MonetaryUnit/MUE-Src/releases

Thanks
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
April 04, 2016, 09:38:41 AM
 #726



Well I was going off the information on your website so unless done wrong I don't know why is like that for but my configs are as meant to be.

conf shows
#  Servers:
#    EU-Server:  europe1.ethereum.miningpoolhub.com  (Europe)
#    US-Server:  us-east1.ethereum.miningpoolhub.com  (East)
#    AU-Server:  asia1.ethereum.miningpoolhub.com  (Asia)

Also checked my posts previously and none of them shows  europe1.Athereum.miningpoolhub.com so not sure where this has come from as not edited or changed post.

Wow, I am quite surprised that why I have seen europe1.Athereum.miningpoolhub.com
I rechecked that spelling more than 10 times at that time, and wondered where Athereum did come from.
Not only europe1, all other server host name was showing Athereum.

I think bitcointalk had some url parsing problem at that time and now fixed but I have no proof.

Sorry. Maybe my eye was wrong.  Roll Eyes

No idea to be honest, was thinking huh what have I posted lol. Oh well not to worry tho pool running fine still Smiley any more status on it or section on hashing power to give est daily earnings based on has power?
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 05, 2016, 02:22:42 AM
 #727

Can you update MonetaryUnit? https://github.com/MonetaryUnit/MUE-Src/releases

Thanks

Yeah, I will update.
Actually MUE forked few days ago, and it needs time to recover whole things.

Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 05, 2016, 02:28:17 AM
 #728



No idea to be honest, was thinking huh what have I posted lol. Oh well not to worry tho pool running fine still Smiley any more status on it or section on hashing power to give est daily earnings based on has power?

 Cheesy
Happy to hear that pool is working well for you.


What kind of "hashing power to est daily earning" do you want?

Maybe this chart? Green BTC/GH/Day shows estimated hashing power to daily earnings.
https://miningpoolhub.com/?page=home&normalize=none

Also each pool's "pool" page shows ETH/Day kind things.
https://ethereum.miningpoolhub.com/index.php?page=statistics&action=pool

Expected earnings are not accurate, but it would show some info approximately.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 05, 2016, 02:36:01 AM
 #729

Mining Pool Hub Notice

You can now explore each page on Transactions with filter set.
When you click next page arrow, filter got reset every time before this fix.

Now it's fixed.

Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
April 05, 2016, 06:41:23 PM
 #730

Well more stats under OVERVIEW where ETH Estimates is found adding another section in their like est coin for round also based on hash speed and estimated daily earnings based on speed like others have too would be nice little options. Also with regards to coins are you adding more in maybe some more of the Dagger algo coins?
calculatorduck
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
April 05, 2016, 07:17:13 PM
 #731

Is there any way to use multi-algo switching including ethereum if we're GPU mining? It looks like any of the miners that are capable of being used to switch algos cannot mine ethereum or am I missing something?
calculatorduck
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
April 06, 2016, 03:39:36 AM
 #732

What determines what coin is being mined? For the last half hour it shows auto-switching is mining Crevacoin but there are multiple other coins listed as higher in profitability?
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 06, 2016, 07:01:21 AM
 #733

Well more stats under OVERVIEW where ETH Estimates is found adding another section in their like est coin for round also based on hash speed and estimated daily earnings based on speed like others have too would be nice little options. Also with regards to coins are you adding more in maybe some more of the Dagger algo coins?

Thank you for your suggestion. We will renewal some design and info soon, we will consider it.

You mean Expanse?
Not sure at this moment, but when Ethereum mining gets some stable level, we will add that too.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 06, 2016, 07:04:09 AM
 #734

Is there any way to use multi-algo switching including ethereum if we're GPU mining? It looks like any of the miners that are capable of being used to switch algos cannot mine ethereum or am I missing something?


Actually it's impossible currently.

Mining Pool Hub can open multi-algo switching even now but there's no miner program that is compatible for multi algo switching.
We'll contact genoil's ethminer. Maybe he would implement no-retry option for multi-algo switching.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 06, 2016, 07:07:04 AM
 #735

What determines what coin is being mined? For the last half hour it shows auto-switching is mining Crevacoin but there are multiple other coins listed as higher in profitability?

Auto switching only changes coin when target coin is mined. So, when we don't find new block for crevacoin, auto switch doesn't switch.

Crevacoin has become big hash coin, and it needs quite time to solve new block.
When pool hash increases, it will be solved smoothly.

Maybe we would disable auto switching for crevacoin for a while. We'll monitor it.

Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
calculatorduck
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
April 06, 2016, 04:16:32 PM
 #736

What determines what coin is being mined? For the last half hour it shows auto-switching is mining Crevacoin but there are multiple other coins listed as higher in profitability?

Auto switching only changes coin when target coin is mined. So, when we don't find new block for crevacoin, auto switch doesn't switch.

Crevacoin has become big hash coin, and it needs quite time to solve new block.
When pool hash increases, it will be solved smoothly.

Maybe we would disable auto switching for crevacoin for a while. We'll monitor it.

Thanks.

Ok thanks, I understand now. It also looks like crevacoin is back up in price so maybe it's not an issue. I just didn't understand why it kept wanting to mine crevacoin when there were other coins listed as more profitable.
Razherrt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 07, 2016, 01:47:12 PM
 #737

Hello. I have an issue..so Im litereally the only person mining in the 'Digibyte-Groestl' pool.
I found a block all to myself..but only got credited.. 192 digibytes..instead of the full 1000+ block reward. Whats the deal?
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 07, 2016, 01:59:36 PM
 #738

Hello. I have an issue..so Im litereally the only person mining in the 'Digibyte-Groestl' pool.
I found a block all to myself..but only got credited.. 192 digibytes..instead of the full 1000+ block reward. Whats the deal?

Hi
There were ht****, and sl***** miner with 2150898 block height.


765547   ht****   2016-04-07 08:06:10 (UTC)   Donation   Confirmed         2150898   0.74922994
765546   ht****   2016-04-07 08:06:10 (UTC)   Fee      Confirmed         2150898   15.29040669
765545   ht****   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Credit   Confirmed         2150898   764.52033425
765544   Razherrt   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Fee      Confirmed         2150898   3.92897825
765543   Razherrt   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Credit   Confirmed         2150898   196.44891237
765542   sl*****   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Fee      Confirmed         2150898   1.46594578
765541   sl*****   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Credit   Confirmed         2150898   73.29728886


The block before 2150898 is 2132069 which is mined at April 4th. 02:19:25 (UTC)
So there were 3 days, some miners tried to mine digibyte there.

Mining Pool Hub is running under PPLNS policy, so you would get less reward if you just hopped in.
I hope you to mine continually and get full reward.

Thanks.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
Razherrt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 07, 2016, 02:04:42 PM
 #739

Hello. I have an issue..so Im litereally the only person mining in the 'Digibyte-Groestl' pool.
I found a block all to myself..but only got credited.. 192 digibytes..instead of the full 1000+ block reward. Whats the deal?

Hi
There were ht****, and sl***** miner with 2150898 block height.


765547   ht****   2016-04-07 08:06:10 (UTC)   Donation   Confirmed         2150898   0.74922994
765546   ht****   2016-04-07 08:06:10 (UTC)   Fee      Confirmed         2150898   15.29040669
765545   ht****   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Credit   Confirmed         2150898   764.52033425
765544   Razherrt   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Fee      Confirmed         2150898   3.92897825
765543   Razherrt   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Credit   Confirmed         2150898   196.44891237
765542   sl*****   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Fee      Confirmed         2150898   1.46594578
765541   sl*****   2016-04-07 08:06:09 (UTC)   Credit   Confirmed         2150898   73.29728886


The block before 2150898 is 2132069 which is mined at April 4th. 02:19:25 (UTC)
So there were 3 days, some miners tried to mine digibyte there.

Mining Pool Hub is running under PPLNS policy, so you would get less reward if you just hopped in.
I hope you to mine continually and get full reward.

Thanks.

Okay thank you. Weird I did not see those users mining in the pool at all. :x I'll run it while im at work and see where I stand. I dont know what PPLNS Policy means but I will look it up.
miningpoolhub
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302

Mining Pool Hub


View Profile WWW
April 08, 2016, 04:25:02 AM
 #740


Okay thank you. Weird I did not see those users mining in the pool at all. :x I'll run it while im at work and see where I stand. I dont know what PPLNS Policy means but I will look it up.

PPLNS is reward distribution policy which considers miner's shares back from the time block is found.

Here are more detailed info
http://give-me-coins.com/support/faq/what-is-pplns/

Long in short, this is developed for fair distribution. It's good for normal miners.

Happy Mining.

Mining Pool Hub - https://miningpoolhub.com
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 209 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!