Bitcoin Forum
June 25, 2019, 11:05:13 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 265 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 🌟  (Read 513196 times)
GT3000
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 100


View Profile
April 17, 2014, 01:26:37 AM
 #161

Still selling my copy of CAT.

Works great but simply no time to watch it with my new job.

Looking for 0.75
1561460713
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561460713

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561460713
Reply with quote  #2

1561460713
Report to moderator
1561460713
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561460713

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561460713
Reply with quote  #2

1561460713
Report to moderator
1561460713
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561460713

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561460713
Reply with quote  #2

1561460713
Report to moderator

0% MINING FEES FOR THE NEXT MONTH. GET PAID IN BTC, ETH, XMR or RVN.

www.cudominer.com Learn More
Easily run CudoOS from a USB flash drive.
Designed for rigs. Manage your mining remotely from Cudo Console.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1561460713
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561460713

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561460713
Reply with quote  #2

1561460713
Report to moderator
d8ncer
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 17, 2014, 02:43:34 AM
 #162

Will this work with Mintpal. Don't use Cryptsy.

andycee
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 465
Merit: 500


View Profile
April 17, 2014, 10:53:27 AM
 #163

Will this work with Mintpal. Don't use Cryptsy.

Theres a clue in the name of the program - lets put it this way....it begins with C and ends with Y  Cry


In other news, guys check out https://cryptrader.com/. Nice site for monitoring multiple markets. Pulls data from Cryptsy and can also grab your balances via the API.
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 17, 2014, 11:26:23 AM
 #164

If I close C.A.T. and open it later, then "Load Markets PingPong Parameter," will C.A.T. be able to ingest my open orders on Crypsty?

I have about a thousand open orders on C.A.T. and I need to restart my computer.

Actually no  Undecided
Difficulty part is not the "reload" of current orders. Difficult part is load/save all the "old" environment......

Then what should he do when he needs to reboot his machine? Manually close all orders?

I Suggest this kind of steps :
- Close all marketks where there are no Ping-Pong/Trade active (you will see empty table).
- Set the rest of markets in "Return All To BTC Mode" or "Retrn all to Alternative Currency Mode"

After that i think you will have less markets working.

Then you can close all cryptsy orders and stop C.A.t.

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 17, 2014, 11:29:37 AM
 #165

Will this work with Mintpal. Don't use Cryptsy.

Mintpal Api Link?

Mitchell
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170
Merit: 1267


Verified awesomeness ✔


View Profile
April 17, 2014, 11:32:00 AM
 #166

Will this work with Mintpal. Don't use Cryptsy.

Mintpal Api Link?
https://www.mintpal.com/api
But you can't do trades yet. They are working on v2 which will include trading calls, but that one is still in private beta.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
cc5alive
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10



View Profile WWW
April 18, 2014, 01:14:28 AM
 #167

If I close C.A.T. and open it later, then "Load Markets PingPong Parameter," will C.A.T. be able to ingest my open orders on Crypsty?

I have about a thousand open orders on C.A.T. and I need to restart my computer.

Actually no  Undecided
Difficulty part is not the "reload" of current orders. Difficult part is load/save all the "old" environment......

Makes sense.  Is there a possibility of a future release that may include loading environment settings?  Sometimes I restart C.A.T. because I'm unsure if it's running too slowly or if the Cryptsy servers are overloaded.

Now accepting Bitcoin for the children's book "How to Keep Your Helicopter"
http://altanimus.com/product/how-to-keep-your-helicopter
cc5alive
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10



View Profile WWW
April 18, 2014, 01:18:13 AM
 #168

If I close C.A.T. and open it later, then "Load Markets PingPong Parameter," will C.A.T. be able to ingest my open orders on Crypsty?

I have about a thousand open orders on C.A.T. and I need to restart my computer.

Actually no  Undecided
Difficulty part is not the "reload" of current orders. Difficult part is load/save all the "old" environment......

Then what should he do when he needs to reboot his machine? Manually close all orders?

I Suggest this kind of steps :
- Close all marketks where there are no Ping-Pong/Trade active (you will see empty table).
- Set the rest of markets in "Return All To BTC Mode" or "Retrn all to Alternative Currency Mode"

After that i think you will have less markets working.

Then you can close all cryptsy orders and stop C.A.t.

What is more memory intensive?  The amount of markets or the amount of orders?  I'm assuming the number of actively traded markets.

Now accepting Bitcoin for the children's book "How to Keep Your Helicopter"
http://altanimus.com/product/how-to-keep-your-helicopter
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 18, 2014, 12:00:10 PM
 #169

Makes sense.  Is there a possibility of a future release that may include loading environment settings?  Sometimes I restart C.A.T. because I'm unsure if it's running too slowly or if the Cryptsy servers are overloaded.

When C.A.T. Is slow is always because of Servers Overloaded Remember that C.A.T. sleeps 90% of his lifetime.....

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 18, 2014, 02:12:22 PM
 #170

Hi C.A.T. users.
I have 1.3 Ready.

NEW VERSION 1.3

Now You Can Delete Or Update (Recreate) a Single Order or a Order To Restore, Request are processed during lookup so you have time to can change idea
There's a new file called NODECIMALCURRENCY.xml. You must put inside it currency Code (NXT,MN1) with no decimal quantity values allowed
Change and improve Some Log Messages
Add messages for event "Pong Trade To Buy Pool"
Remove Adjust Price/Quantity routine from market error order creation (now you can change Order Data And Set new values/evaluate error reason)
Some Code Part Reorganization to allow "easy" interface with other API site.
Some fix

Who wants to try? PM Me  Wink Wink

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 19, 2014, 10:57:15 AM
 #171

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

finestcuts
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 19, 2014, 12:19:01 PM
 #172

I bought myself a copy of C.A.T, I have a lot to learn but I am determined Smiley
Thanks Sampey
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 19, 2014, 12:20:45 PM
 #173

I bought myself a copy of C.A.T, I have a lot to learn but I am determined Smiley
Thanks Sampey

Thanks to you, and don't forget to read this : https://bitcointalk.org/index.php?topic=507103.msg5590920#msg5590920
And of course the guide : https://bitcointalk.org/index.php?topic=507103.msg5590902#msg5590902

Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2014, 06:23:49 AM
 #174

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What about current owners , can we switch to BTC-e ?

cc5alive
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10



View Profile WWW
April 20, 2014, 07:39:02 AM
 #175

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What about current owners , can we switch to BTC-e ?

I hope that the early adopters of C.A.T. are able to get at least one of the new markets as an option for supporting the program in its early stage!

Now accepting Bitcoin for the children's book "How to Keep Your Helicopter"
http://altanimus.com/product/how-to-keep-your-helicopter
mdtspain
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1081
Merit: 1003


View Profile
April 20, 2014, 09:30:40 AM
 #176

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What about current owners , can we switch to BTC-e ?

I hope that the early adopters of C.A.T. are able to get at least one of the new markets as an option for supporting the program in its early stage!

I would prefer the full package, it gives me a feeling of being free to choose whatever I want. I think it's a great program, giving good results if you configure it well.
Can't wait to let it work on Mintpal and Bittrex

Thanks SAMPEY!!!
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 20, 2014, 10:52:42 AM
 #177

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What about current owners , can we switch to BTC-e ?

When i will release version with BTC-e interface no one could be able to enter because it will works the same as the original purchase : you must activate your API Key and send me the public. So i must prepare a new copy for all the person who wants to have access to the new site.

Originally i was thinking to create separate programs, but 90% of code is the same, so it's not a good idea for me.
But from the point of view of a customer, C.A.T. For Cryptsy is not C.A.T. for Btc-e (or another site). they are 2 separate programs working inside the same program.

So, i haven't already decide what to do with current C.A.T. customers. But i have 2 idea :
- Free donation (you make a donation, you get your C.a.T. with Btc-e activate)
- Fixed discount price (ex 0.1)


good easter to everyone

Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2014, 03:48:15 PM
 #178

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What bout a 3th option for early adopters, so we can use only one exchange at the time ?

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 2184
Merit: 1030



View Profile
April 20, 2014, 03:54:49 PM
 #179

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What bout a 3th option for early adopters, so we can use only one exchange at the time ?

The third option is? I suppose "All for free".  Wink
There's no concept of Early Adopters with C.A.T.
C.A.T. is not a coin.

Zubilica
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 836
Merit: 1000



View Profile
April 20, 2014, 04:02:58 PM
 #180

Today i think i will release 1.3 Version.
I'm currently working on interface C.A.T. with BTCe.com

From next releases C.A.T. will becam Cryptocurrency Automatic Trader and users must choose wich kind of "package" they want to buy.
I Haven't found any solution better than this :
- A user wants to buy  C.A.T. only for Cryptsy
- A User wants to buy C.A.T. only for BTCe
- A user Want to buy C.A.T. only for anotherSite
- A User wants to buy C.A.T. for all three
etc......

So C.A.T. Will became multi-plaftorm with different price.

What bout a 3th option for early adopters, so we can use only one exchange at the time ?

The third option is? I suppose "All for free".  Wink
There's no concept of Early Adopters with C.A.T.
C.A.T. is not a coin.

Using your argument. Then what's stopping you for charging more for futures features of CAT?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 265 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!