Bitcoin Forum
December 08, 2016, 02:27:49 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 »
  Print  
Author Topic: [9 TH] Bitparking Pool, DGM 0%,vardiff,stratum,Merge Mining  (Read 151093 times)
doublec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


View Profile
May 28, 2013, 10:15:33 PM
 #781

I noticed that my last BTC payout is not instant (10 minutes or so and still waiting for a 0-conf in my wallet). I'm perfectly fine with non-instant payments, but since last payouts were instant, I was wondering if this was the result of the upgrades (like the dust transactions taking up all space) or not, any idea about this? Or just a temporary delay maybe...
Payments should still be instant. Possibly just a network glitch at the time.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
matt4054
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


BitcoinQueue.com


View Profile WWW
May 28, 2013, 10:16:49 PM
 #782

Payments should still be instant. Possibly just a network glitch at the time.

OK, well maybe, I still haven't received the payment yet. I'll keep you posted if nothing comes within hours. Thanks.

★ ⏳ BitcoinQueue.com β ★ 📈 Real-time Bitcoin Unconfirmed Transaction Queue Charts ⏳ ★ Forum Topic
doublec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


View Profile
May 28, 2013, 10:19:45 PM
 #783

OK, well maybe, I still haven't received the payment yet. I'll keep you posted if nothing comes within hours. Thanks.
I do see a bunch of 0 confirmation payments mixed in with some with 6 confirmations. That's is unusual. Other nodes don't seem to have seen them either. Looks like the transaction propogation had an error. I'll see if they can be resubmitted.
matt4054
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


BitcoinQueue.com


View Profile WWW
May 28, 2013, 10:22:15 PM
 #784

I just got the payment 30 secs ago, sorry for bothering you about this.

I am trying my Blade of different pools and not surprisingly, BitParking gives me the best efficiency results. Now in a perfect world the Blade would have Stratum implemented onboard, well that's probably for the next get ;-)

Thanks again for your work on this excellent pool.

★ ⏳ BitcoinQueue.com β ★ 📈 Real-time Bitcoin Unconfirmed Transaction Queue Charts ⏳ ★ Forum Topic
doublec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


View Profile
May 28, 2013, 10:27:01 PM
 #785

I just got the payment 30 secs ago, sorry for bothering you about this.

I am trying my Blade of different pools and not surprisingly, BitParking gives me the best efficiency results. Now in a perfect world the Blade would have Stratum implemented onboard, well that's probably for the next get ;-)

Thanks again for your work on this excellent pool.
Thanks! I'm glad the pools is working out for you.  Blades look nice!
digitalfog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
May 29, 2013, 12:55:04 AM
 #786

Stratum server was crashing. I've restarted and will monitor it to track down the issue.

I love this pool!  However, I had to change pools today because I've been having stratum disconnect errors for the past few days.  I triple-checked my end by connecting to other pools and did not have these errors.

Any insight?  I'm anxious to get back in the pool.

Lucko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile
May 29, 2013, 01:01:22 AM
 #787

I love this pool!  However, I had to change pools today because I've been having stratum disconnect errors for the past few days.  I triple-checked my end by connecting to other pools and did not have these errors.

Any insight?  I'm anxious to get back in the pool.
Do you have ADSL or other type of "dial-up" connection? What difficulty are you using? And what is your speed?
digitalfog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
May 29, 2013, 01:16:34 AM
 #788

I love this pool!  However, I had to change pools today because I've been having stratum disconnect errors for the past few days.  I triple-checked my end by connecting to other pools and did not have these errors.

Any insight?  I'm anxious to get back in the pool.
Do you have ADSL or other type of "dial-up" connection? What difficulty are you using? And what is your speed?

Thanks for the difficulty question.  That may be it.  I was reading through this thread and saw the difficulty default is 16 (?).

I'm going to change the default difficulty down to 4 since most of my workers run in the 1500 to 1900 Mhash/s range. 

I'll report back...
Lucko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile
May 29, 2013, 01:19:46 AM
 #789

Thanks for the difficulty question.  That may be it.  I was reading through this thread and saw the difficulty default is 16 (?).

I'm going to change the default difficulty down to 4 since most of my workers run in the 1500 to 1900 Mhash/s range. 

I'll report back...

You do know how to do that right? Set password to d=4. You might even go lower with it...
HotSwap
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 755


COINMIXER.NET


View Profile
May 29, 2013, 01:37:54 AM
 #790

Thanks for the difficulty question.  That may be it.  I was reading through this thread and saw the difficulty default is 16 (?).

I'm going to change the default difficulty down to 4 since most of my workers run in the 1500 to 1900 Mhash/s range.  

I'll report back...

You do know how to do that right? Set password to d=4. You might even go lower with it...

I have a question regarding difficulty. I read that you should set all miners to the same diff if they are all pointing to the same username. I have 3 miners (300, 1400, and 3400) for a total of 5.1G any idea what I should set the diff to?

Thanks!

High Volume, Secure Bitcoin Mixer: https://CoinMixer.net
Krak
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591



View Profile WWW
May 29, 2013, 01:39:36 AM
 #791

I have a question regarding difficulty. I read that you should set all miners to the same diff if they are all pointing to the same username. I have 3 miners (300, 1400, and 3400) for a total of 5.1G any idea what I should set the diff to?

Thanks!
2 would probably be your best bet. Maybe up to 4 if you don't mind your 300 MH machine getting some pretty high variance.

BTC: 1KrakenLFEFg33A4f6xpwgv3UUoxrLPuGn
Lucko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile
May 29, 2013, 01:46:35 AM
 #792

I have a question regarding difficulty. I read that you should set all miners to the same diff if they are all pointing to the same username. I have 3 miners (300, 1400, and 3400) for a total of 5.1G any idea what I should set the diff to?

Thanks!
2 would probably be your best bet. Maybe up to 4 if you don't mind your 300 MH machine getting some pretty high variance.
On a same account it doesn't matter since they are all put together. He can set it to 4 without a problem...
HotSwap
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 755


COINMIXER.NET


View Profile
May 29, 2013, 01:57:02 AM
 #793

Awesome, thanks I will give 4 a shot and see where that takes me.

High Volume, Secure Bitcoin Mixer: https://CoinMixer.net
digitalfog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45


View Profile
May 29, 2013, 03:15:48 AM
 #794

Thanks for the difficulty question.  That may be it.  I was reading through this thread and saw the difficulty default is 16 (?).

I'm going to change the default difficulty down to 4 since most of my workers run in the 1500 to 1900 Mhash/s range. 

I'll report back...

You do know how to do that right? Set password to d=4. You might even go lower with it...

Thanks Lucko!  Setting all to d=4 has worked like a charm!
doublec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


View Profile
May 29, 2013, 03:32:52 AM
 #795

There was a brief stratum server restart just now while I increased the idle worker timeout to see if it helps with the disconnect messages people are seeing.
Lucko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile
May 29, 2013, 07:12:44 AM
 #796

There was a brief stratum server restart just now while I increased the idle worker timeout to see if it helps with the disconnect messages people are seeing.
What was and is timeout... I'm asking since I can help if someone has a problem(more data you have the better) and because my test FPGA that I programmed for fun is more or less ready for testing but has only 7 to 10 MH... I know wast of time but I did learn a lot...
doublec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078


View Profile
May 29, 2013, 09:41:16 AM
 #797

What was and is timeout... I'm asking since I can help if someone has a problem(more data you have the better) and because my test FPGA that I programmed for fun is more or less ready for testing but has only 7 to 10 MH... I know wast of time but I did learn a lot...
The stratum server disconnects users that have no network traffic for a set time. It was 5 minutes, now it's 15 minutes.
Armchair Miner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312



View Profile WWW
May 29, 2013, 11:57:50 AM
 #798

Newbie here. Thanks for providing such an excellent and efficient pool mining opportunity.

I just got started a few hours ago and am testing the setup. When I go to mmpool.bitparking.com/user/myusername

I see NMC, IXC, and DVC report, but not BTC. Is this normal for the first couple hours? How long is the expected waiting time for BTC report and how much time it takes before it becomes "steady" (bar the normal statistical fluctuations).

Thanks again!

Lucko
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714



View Profile
May 29, 2013, 12:02:30 PM
 #799

Newbie here. Thanks for providing such an excellent and efficient pool mining opportunity.

I just got started a few hours ago and am testing the setup. When I go to mmpool.bitparking.com/user/myusername

I see NMC, IXC, and DVC report, but not BTC. Is this normal for the first couple hours? How long is the expected waiting time for BTC report and how much time it takes before it becomes "steady" (bar the normal statistical fluctuations).

Thanks again!
As long as it takes to find a block. NMC, IXC and DVC are PPS but BTC is DGM and you get them when we find a block. And you will see small reword at first but it will get bigger and bigger over day. And if you stop mining you will still get some rewords for some time. This is how DGM works...
Armchair Miner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312



View Profile WWW
May 29, 2013, 01:17:52 PM
 #800

Thank you for your quick reply. I'm sticking with it, gonna find out how long it takes to find a block!

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!