Bitcoin Forum
December 08, 2019, 09:17:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 484 »
  Print  
Author Topic: [BBR] Boolberry: Privacy and Security - Guaranteed Since 2014  (Read 1174669 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
blaaaaacksuit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250

Who cares?


View Profile
June 03, 2014, 08:59:28 PM
 #981

It is now moral i see...
"You can't mine anything with your 4 cores, because i rent 10000 cores and i take everything."
Damn money.

To be fair, mining on EC2 is quite unprofitable right now.

How about GPU mining?
1575796654
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575796654

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575796654
Reply with quote  #2

1575796654
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1575796654
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575796654

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575796654
Reply with quote  #2

1575796654
Report to moderator
1575796654
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1575796654

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1575796654
Reply with quote  #2

1575796654
Report to moderator
sorryforthat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500



View Profile
June 03, 2014, 09:00:12 PM
 #982

It is now moral i see...
"You can't mine anything with your 4 cores, because i rent 10000 cores and i take everything."
Damn money.

To be fair, mining on EC2 is quite unprofitable right now.

How about GPU mining?

There is no GPU miner and unsure if its even a possibility at this point
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


"Trading Platform of The Future!"


View Profile
June 03, 2014, 09:02:23 PM
 #983

It is now moral i see...
"You can't mine anything with your 4 cores, because i rent 10000 cores and i take everything."
Damn money.

To be fair, mining on EC2 is quite unprofitable right now.

How about GPU mining?
There is no public GPU miner yet. We don't want someone privately mining with GPUs for a long time...


sorryforthat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500



View Profile
June 03, 2014, 09:04:57 PM
 #984

There is no public GPU miner yet. We don't want someone privately mining with GPUs for a long time...

What do you mean by no "Public" GPU miner?
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


"Trading Platform of The Future!"


View Profile
June 03, 2014, 09:17:17 PM
 #985

There is no public GPU miner yet. We don't want someone privately mining with GPUs for a long time...

What do you mean by no "Public" GPU miner?
It means no GPU miner has been made public.

sorryforthat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500



View Profile
June 03, 2014, 09:19:37 PM
 #986

It means no GPU miner has been made public.

Are we any closer to having a pool?
33zer0w0lf
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile WWW
June 03, 2014, 09:35:13 PM
 #987

It means no GPU miner has been made public.

Are we any closer to having a pool?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=629161.0

received an update regarding this a little while ago.

http://www.extremepool.org (BCN) (MRO) (QCN) (XDN) (BBR) (AEON) (ORION) (DSH) (CRR) (INF8)
dga
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 737
Merit: 511


View Profile WWW
June 03, 2014, 09:48:42 PM
 #988

Trying an experiment:

Selling aliases. 

For 1BTC, I'll put the alias/address of your choice into the blockchain.  I'll also accept BBR in proportion to the exchange rate.

If I can't get it within 24 hours of when we agree to it, I'll refund you with +5% of your money back.

This is painful and manual and awful.  I'll only accept two aliases to try to do, and will only hold BTC from one person at a time.

PM me.  I'll update this when I've agreed to the max # of aliases at a time.

Please don't mention publicly what alias you want - this is like domain names:  someone could snag it before I do. Wink

Be the first on your block to receive payments as:

  transfer 0 dga 999

Er, wait, no - I've already got that one, but other aliases could be yours.  Want to speculate on owning the alias for "coke"?  Be my guest! Smiley

hornyPo
Member
**
Offline Offline

Activity: 111
Merit: 10


View Profile
June 03, 2014, 09:56:34 PM
 #989

Could someone confirm hashrate with an Amazon EC2 32CPU instance please? I was getting approx 1,300,000 (if I remember correctly). Is this in the right ballpark?

You are referring to c3.8xlarge ?

Yes, c3.8xlarge.

I've seen this given as the hashrate to blocks calculation:
hashrate*86400/difficulty=blocks per day

If that is correct, one 32CPU EC2 (c3.8xlarge) instance at Amazon with 1,000,000 hashrate and difficulty 139,885,237,143 gives:

0.6 blocks per day.
10BBR per day.
0.015BTC per day.
Given $670 per BTC, you've mined $10 worth.
And you've given Amazon $40 for the privilege.

That's a $30 loss.... Where have my calculations gone wrong?!

Typical miners concerned only with selling now and not holding  Roll Eyes

Nope. I'll be holding. Thanks for your concern though. I'm trying to figure out why people are selling, since it seems like they are selling at a loss. Can anyone sanity check my calculations? It seems like buying at the current price is the cheapest way to acquire more BBR.

With a home CPU you get a hashrate from about 500,000

0.3 blocks per day
5 BBR per day
0.007BTC per day
Given $670 per BTC, you've mined $4,60 worth.
Elecricity is 2.7 kWh for one Day.
May you pay 0.10$ for 1 kWh it cost you 0.27$ on day.
That's a $4 win.... Where have my calculations gone wrong?!



BBR: @hornypo
sorryforthat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500



View Profile
June 03, 2014, 10:10:03 PM
 #990

With a home CPU you get a hashrate from about 500,000

0.3 blocks per day
5 BBR per day
0.007BTC per day
Given $670 per BTC, you've mined $4,60 worth.
Elecricity is 2.7 kWh for one Day.
May you pay 0.10$ for 1 kWh it cost you 0.27$ on day.
That's a $4 win.... Where have my calculations gone wrong?!

His calculations were for rented cpus which can be quite expensive.
hornyPo
Member
**
Offline Offline

Activity: 111
Merit: 10


View Profile
June 03, 2014, 10:40:43 PM
 #991


His calculations were for rented cpus which can be quite expensive.

I know, and my was for solo home mining.

BBR: @hornypo
bitcoinrocks
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1000


View Profile
June 03, 2014, 11:35:48 PM
 #992

Does anyone know if the BBR or MRO GUI wallet is closer to release?
damiano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


103 days, 21 hours and 10 minutes.


View Profile
June 04, 2014, 12:17:05 AM
 #993

BBR is way oversold.  I am shocked its not going up at a faster pace.'
emontmon
Member
**
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 10


View Profile
June 04, 2014, 01:34:44 AM
 #994

How do you know or make sure an alias is made


And to be clear, you can only have an alias created by a miner where you issued the make_alias command AND that miner then must find a block. If it doesn't, then it won't get created.

so my miner has foumd 2 blocks since launch. does the alias need to be made before the block is fpund or after. i cannot find my alias
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


"Trading Platform of The Future!"


View Profile
June 04, 2014, 01:37:00 AM
 #995

How do you know or make sure an alias is made


And to be clear, you can only have an alias created by a miner where you issued the make_alias command AND that miner then must find a block. If it doesn't, then it won't get created.

so my miner has foumd 2 blocks since launch. does the alias need to be made before the block is fpund or after. i cannot find my alias
before

crypto_zoidberg
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 943
Merit: 559



View Profile WWW
June 04, 2014, 01:43:38 AM
 #996

Is enyone from devs know why javaScriptConsoleMessage may not work in qtWebKit ?

Code:
class TracebleWebpage : public QWebPage
{
    Q_OBJECT
public:
    explicit TracebleWebpage(QObject *parent = 0);
protected:
    virtual void javaScriptConsoleMessage( const QString & message, int lineNumber, const QString & sourceID )
    {
        qDebug() << message << lineNumber << sourceID;
    }
};
I've overloaded v-function as google says, but no luck.

GUI branch source:
https://github.com/cryptozoidberg/boolberry/blob/GUI/src/gui/qt-daemon/html5applicationviewer/html5applicationviewer.cpp

btc-mike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 1000



View Profile
June 04, 2014, 01:48:05 AM
 #997

If you posted in the rename contest, please PM your address to me. Since was decided to keep the name Boolberry, we are going to split the bounty among all that entered.


Hello,

I have also posted and sent you a PM 2 days ago, but didnt receive any reply.

I was waiting for more responses. I will post a reminder in the name thread and distribute the prizes tomorrow.

I will be sending tomorrow morning. So far I have heard from:

Coindgr
emontmon
enerbyte
graphfox
kindofasaint
loremipsum
Nekomata
poornamelessme
Spekulatius
trankil
zeetak
crypto_zoidberg
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 943
Merit: 559



View Profile WWW
June 04, 2014, 01:58:51 AM
 #998

Is enyone from devs know why javaScriptConsoleMessage may not work in qtWebKit ?

Code:
class TracebleWebpage : public QWebPage
{
    Q_OBJECT
public:
    explicit TracebleWebpage(QObject *parent = 0);
protected:
    virtual void javaScriptConsoleMessage( const QString & message, int lineNumber, const QString & sourceID )
    {
        qDebug() << message << lineNumber << sourceID;
    }
};
I've overloaded v-function as google says, but no luck.

GUI branch source:
https://github.com/cryptozoidberg/boolberry/blob/GUI/src/gui/qt-daemon/html5applicationviewer/html5applicationviewer.cpp

Solved

pwstegman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 100


View Profile
June 04, 2014, 02:49:42 AM
 #999

Is there an easy way to calculate blocks per day based on difficulty and hash rate?
truckythin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 791
Merit: 501


BBOD - The Best Crypto Derivatives Exchange


View Profile
June 04, 2014, 03:13:30 AM
 #1000

any working pool? dont see any pools on OP Huh

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 484 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!