Bitcoin Forum
February 26, 2018, 01:42:16 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 »
  Print  
Author Topic: Genesis Mining Presents: SGMiner-GM - now with Zawawa's GG! [Updated 17/01/2017]  (Read 123772 times)
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 03, 2016, 11:08:14 PM
 #221

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.
1519609336
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519609336

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519609336
Reply with quote  #2

1519609336
Report to moderator
1519609336
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519609336

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519609336
Reply with quote  #2

1519609336
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
maxmad_x
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250


It takes a lot to build but not much to lose


View Profile
December 03, 2016, 11:20:31 PM
 #222

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 03, 2016, 11:22:53 PM
 #223

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x

You didn't set your intensity.
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 565
Merit: 500


View Profile
December 03, 2016, 11:24:39 PM
 #224

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x
You didn't set your intensity.
When fix equihash

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 03, 2016, 11:30:52 PM
 #225

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x
You didn't set your intensity.
When fix equihash


It should be working now. https://github.com/genesismining/sgminer-gm

Give us thirty minutes or so, there were some broken .cl files. ZCash AND Ethash both work. https://github.com/genesismining/sgminer-gm master branch.
maxmad_x
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250


It takes a lot to build but not much to lose


View Profile
December 03, 2016, 11:34:22 PM
 #226

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x

You didn't set your intensity.

Can you please write down your demo code with all the parameters for ETH and ZEC? That will be a great help. Thank you so much

Actually if someone can write down the parameters needed for basic mining on github page. That will be the best thing.
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1000


View Profile
December 03, 2016, 11:47:47 PM
 #227

there is nothing to write about, just use same readme as x year old sgminer

sgminer.exe -k ethash -I 19 -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:4444 -u worker -p pass --gpu-platform 0

change -k to: equihash or what ever algo you wana mine
test intensity with -I 10-24
find your AMD/NV GPU platform being 0,1 or even 2 on sistem with integrated graphics, etc

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 03, 2016, 11:47:57 PM
 #228

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x

You didn't set your intensity.

Can you please write down your demo code with all the parameters for ETH and ZEC? That will be a great help. Thank you so much

Actually if someone can write down the parameters needed for basic mining on github page. That will be the best thing.

Working on updating the documentation too. Just need some time.

Here are the configuration files:

Ethereum: http://pastebin.com/XqJFHYU2
Zcash: http://pastebin.com/ehvf19XW
XMR: http://pastebin.com/RRxNkcgV
elgi76
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
December 03, 2016, 11:52:29 PM
 #229

Hi,

For me it don't work ...
my cpu climb to 100%, my shell freeze and sometime i see a refresh with only error HW and 0 share.
win 10 pro 64
amd 16.11.4
4 x rx470 8gb nitro oc
2 x r9 fury nitro



my log :
http://pastebin.com/raw/JjY89j5j

tell me if i can make something ?

maxmad_x
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250


It takes a lot to build but not much to lose


View Profile
December 03, 2016, 11:55:31 PM
 #230

Nv 1070 Win10 x64
[23:50:21] Building binary equihashGeForce GTX 1070gw256l4.bin
[23:50:21] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[23:50:21] <kernel>:1:10: fatal error: 'equihash-param.h' file not found
#include "equihash-param.h"
         ^

[23:50:21] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

Nvidia is not supported. Only AMD.

ETH miner runs at 0.5mh/s Huh What am I doing wrong. Please let me know. Here is my usage (RX480 ref)

sgminer-gm  -k ethash -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:12019 -u username.workername -p x

You didn't set your intensity.

Can you please write down your demo code with all the parameters for ETH and ZEC? That will be a great help. Thank you so much

Actually if someone can write down the parameters needed for basic mining on github page. That will be the best thing.

Working on updating the documentation too. Just need some time.

Here are the configuration files:

Ethereum: http://pastebin.com/XqJFHYU2
Zcash: http://pastebin.com/ehvf19XW
XMR: http://pastebin.com/RRxNkcgV

Thanx for this. I have been with Claymore for a long time and I am looking into SGminer just now so a complete newbie.

Can you please show example .bat files in first post or on github page?
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1000


View Profile
December 03, 2016, 11:56:35 PM
 #231

@elgi76

Have you set kernel as equihash

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 04, 2016, 12:03:39 AM
 #232

Hi,

For me it don't work ...
my cpu climb to 100%, my shell freeze and sometime i see a refresh with only error HW and 0 share.
win 10 pro 64
amd 16.11.4
4 x rx470 8gb nitro oc
2 x r9 fury nitro



my log :
http://pastebin.com/raw/JjY89j5j

tell me if i can make something ?

It's using ckolivas.cl because it doesn't know what algorithm to use.

Make sure to specify what to mine.
elgi76
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
December 04, 2016, 12:04:55 AM
 #233

@elgi76

Have you set kernel as equihash

no, i have try with :
PS C:\Users\elgi> .\sgminer.exe -I d -k wolf-skein -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:17016 -u elgi76.w1 -p x -L log
.txt --more-notices

but i have same result with many algo.

OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 04, 2016, 12:19:56 AM
 #234

Phew.

Okay guys. Sorry for the bugs.

blake256.cl, groestl256.cl and jh.cl were rewritten and they weren't changed back.

Windows
Ubuntu
Source
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 04, 2016, 12:23:09 AM
 #235

@elgi76

Have you set kernel as equihash

no, i have try with :
PS C:\Users\elgi> .\sgminer.exe -I d -k wolf-skein -o stratum+tcp://hub.miningpoolhub.com:17016 -u elgi76.w1 -p x -L log
.txt --more-notices

but i have same result with many algo.

It should just be -k skein, not wolf-skein, elgi76.
elgi76
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
December 04, 2016, 12:26:34 AM
 #236

It should just be -k skein, not wolf-skein, elgi76.

i have try before, same result Smiley

i try with your config file for ethereum, it's working.
i mine on nanopool for you Smiley

OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 04, 2016, 12:31:35 AM
 #237

It should just be -k skein, not wolf-skein, elgi76.

i have try before, same result Smiley

i try with your config file for ethereum, it's working.
i mine on nanopool for you Smiley

Hehe, you can mine on any other pool! Just change the url to reflect that.

To everyone else: it's 1:30 am here. I'll stay up for another hour to help out with bug fixes, if there are any needed. But then I need to rest.

Thanks for being so patient. I'm sorry for the epic fail. It's been a long, stressful week.
anatolikostis
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1000



View Profile
December 04, 2016, 01:22:11 AM
 #238

tried to compile myself
Quote
make[2]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm/sph'
make[2]: Entering directory `/home/admin/sgminer-gm'
  CC     sgminer-sgminer.o
gcc.exe: error: @CPPFLAG_CURL_STATICLIB@: No such file or directory
make[2]: *** [sgminer-sgminer.o] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm'
make: *** [all] Error 2
omg  Cry
OhGodAGirl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100

Look, I'm really not that interesting. Promise.


View Profile WWW
December 04, 2016, 01:34:08 AM
 #239

tried to compile myself
Quote
make[2]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm/sph'
make[2]: Entering directory `/home/admin/sgminer-gm'
  CC     sgminer-sgminer.o
gcc.exe: error: @CPPFLAG_CURL_STATICLIB@: No such file or directory
make[2]: *** [sgminer-sgminer.o] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm'
make: *** [all] Error 2
omg  Cry

Compiling for Windows or Linux?
anatolikostis
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1000



View Profile
December 04, 2016, 01:36:47 AM
 #240

tried to compile myself
Quote
make[2]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm/sph'
make[2]: Entering directory `/home/admin/sgminer-gm'
 CC     sgminer-sgminer.o
gcc.exe: error: @CPPFLAG_CURL_STATICLIB@: No such file or directory

make[2]: *** [sgminer-sgminer.o] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/home/admin/sgminer-gm'
make: *** [all] Error 2
omg  Cry

Compiling for Windows or Linux?
exe for win/MinGW-x32
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!