Bitcoin Forum
December 13, 2017, 04:20:49 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »
  Print  
Author Topic: Genesis Mining Presents: SGMiner-GM - now with Zawawa's GG! [Updated 17/01/2017]  (Read 121217 times)
Jamada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
December 16, 2016, 09:20:52 AM
 #281

There's something really odd... I've tested xmr, equihash and ethash+ethash-genoil.
XMR gives almost 800H/s on R9 390 which is good enough.
Equihash gives 90S/s which is also good for sa v5.
So nothing odd for both algos but when I switch to ethash I see 65Mh/s on r9 390 and no pool errors but on the pool worker is not appearing, tried ethash-genoil - 35Mh/s and still not appearing worker on pool...
Is there something wrong with ethash algo? I've used eth.conf posted on the first page...
Thank you.

Have the same issue.
Btw It's really cool to see GPU fans and speed.
Really useful feature.
Especially when you can manage it.
Thanks to ElioVP my 390 seems to be doing 28.8 stock but still a lot of HW errors...This is only on ethash algorithm.


If you reduce the intensity level, that will reduce the HW errors. But the hash rate will also reduce a bit.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
nerdralph
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


View Profile
December 17, 2016, 03:07:13 PM
 #282

A clean 5.5.4 build would be nice.  It looks like someone just tarred up the whole repo including source and object files after doing a build.
Termie
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 348



View Profile
December 19, 2016, 09:24:01 AM
 #283

Cool miner, thank you! Can´t notice a mentionable difference to Claymores hashrate, but needs a little less power.
Has anyone else played around with XMR rawintensity (1024), worksize (8 ) and gpu-threads (1) parameters?
In my case it seems that every change results in lower hashrate. So it´s useless to try other values(?)
bouc
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
December 21, 2016, 09:33:09 AM
 #284

any hints for configuration working with dwarf / expanse? It seems that the stratum protocol dwarfpool uses is not supported...
el_rlee
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1527



View Profile
December 25, 2016, 09:22:17 PM
 #285

Which drivers should be used (especially for xmr)? Thanks
el_rlee
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1527



View Profile
December 26, 2016, 09:17:01 AM
 #286

Code:
[10:15:18] Started sgminer 5.5.4-gm
[10:15:18] * using Jansson 2.7


This is all I'm getting... anybody knows help? Thanks!
Arek
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
December 26, 2016, 07:51:09 PM
 #287

Cool miner, thank you! Can´t notice a mentionable difference to Claymores hashrate, but needs a little less power.
Has anyone else played around with XMR rawintensity (1024), worksize (8 ) and gpu-threads (1) parameters?
In my case it seems that every change results in lower hashrate. So it´s useless to try other values(?)


So far for my XFX rx470 4GB best I got with: rawintensity 512, worksize 4 and gpu-threads 2. With this setting I get 650-670 per card depending on card (some are running better).
I use 1074/1900 clocks with 1500 straps bios. cards use 100W each at the wall with 931mv for core and mem. At the same card settings I get 680-690 per card with Claymores miner at 105W at wall.
Probably with more testing we could get more, but I don't have that much time to go through every combination Smiley When I get something better I'll post my findings.
reflexmk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 282



View Profile
December 26, 2016, 09:09:04 PM
 #288

Can someone post a working command line for mining XMR on win10 64bit? Thanks.

████████
████████
████
████





████
████
████████
████████
     ▄▄████████▄▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
██████▀▀▀▀▀█████▀▀▀▀▀█
██████     █████     █
██████     █████     █             ▄▄▄
██████     ▀▀▀▀▀     █        ███  ███
 ▀████                  ▄▄▄   ███  ▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄▄ ▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄
   ▀██     ▄▄▄▄▄      ▄█████▄ ███  ███ ███  ███ ████████████▄
     ▀     █████      ███▄▄██ ███  ███ ███  ███ ███ ▀███ ▀███
           ▀▀███      ███▄▄▄  ███▄ ███ ███▄████ ███  ███  ███
               ▀       ▀████▀  ▀██ ███ ▀███▀███ ███  ███  ███
                   ▀█
████████
████████
████
████





████
████
████████
████████
█  ████▀  █
█  ██▀▄█  █
█  ▀▄███  █
█  ████▀  █
██▀▄█
▀▄███
████▀
██▀▄█

▀▄███

█  ████▀  █

█  ██▀▄█  █

█  ▀▄███  █

█  █████  █
|
█  ████▀  █
█  ██▀▄█  █
█  ▀▄███  █
█  ████▀  █
██▀▄█
▀▄███
████▀
██▀▄█

▀▄███

█  ████▀  █

█  ██▀▄█  █

█  ▀▄███  █

█  █████  █
Nightworker88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21


View Profile
December 27, 2016, 03:46:27 AM
 #289

Hallo,

thought the last weeks i am getting mad.

not possible to start sgminer: only start -two lines- close-finish


my test rigs : all amd, copies of fresh install win 10 64bit, completly updated

(but not the amd drivers, cause i have r9 270x-r9 290x, with other miners run quite well, but i want switch, so sgminer)


just tried sgminer on an older rig, just tried ----worked!!!      ----      win 10 64 bit -BUT NOT UPDATED about half year

so i tried on different rigs -always the same, on the last win version NO START!! - on older ones work!!!???

Any ideas? -- cant delete last year updates from rigs!!!
yoyo1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
December 28, 2016, 09:06:56 AM
 #290

For me it looks like there are the following issues:
eth
high hardware errors rate

xmr
something went wrong with stratum

zcash
poor performance

Used couple of RX 480 (HIS) with 8 Gb of vram.
Ubuntu 16.04 kernel 4.8.1 amdgpupro 16.50
Bastime
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 361


www.aidcoin.co


View Profile
December 28, 2016, 10:08:38 AM
 #291

For me it looks like there are the following issues:
eth
high hardware errors rate

xmr
something went wrong with stratum

zcash
poor performance


Genesis mining's own zcash miner is much faster.

cryptomaxsun
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 644

Сryptocurrency Libertarianism


View Profile WWW
December 28, 2016, 04:30:46 PM
 #292

how in bat.file set intensity?
and card numbers to set?

❘|❘http://bittogether.com - Криптовалютный форум ❘|❘  Чат форума в Телеграме : https://telegram.me/bittogether ❘|❘
 ❘|❘ Masari, BipCoin, Sumokoin - Markscheider Mining Pool : http://msr.ms-pool.net.ua  ❘|❘ http://bip.ms-pool.net.ua ❘|❘ http://sumo.ms-pool.net.ua ❘|❘
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490


View Profile
December 28, 2016, 05:30:33 PM
 #293

how in bat.file set intensity?
and card numbers to set?

there is magic when you run the miner with the -h parameter Wink
yoyo1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
December 28, 2016, 06:17:42 PM
 #294

I have to clarify that eth configuration with previously used params provides 100% hardware errors rate together with the displaying very high hashrate.
Can somebody list working with sgminer-gm implementation pools?
sgminer-gm 5.4.4
 pool                    eth      xmr           zcash
dwarfpool.com     Sad         Sad               null
moneropool.com  null       Sad               null

Sad - doesn't work
Smiley - works
null - coin doesn't exist at the pool
el_rlee
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1527



View Profile
December 28, 2016, 06:30:35 PM
 #295

I have to clarify that eth configuration with previously used params provides 100% hardware errors rate together with the displaying very high hashrate.
Can somebody list working with sgminer-gm implementation pools?
sgminer-gm 5.4.4
 pool                    eth      xmr           zcash
dwarfpool.com     Sad         Sad               null
moneropool.com  null       Sad               null

Sad - doesn't work
Smiley - works
null - coin doesn't exist at the pool

moneropool.com definitely works. here for 5x r9 380x - if somebody knows how to get a better hashrate, let me know  Cool
Code:
sgminer 5.5.4-gm - Started: [2016-12-28 09:36:52] - [0 days 09:51:47]
--------------------------------------------------------------------------------
(5s):2.482K (avg):2.746Kh/s | A:95472726  R:250013  HW:0  WU:1.117/m
ST: 2  SS: 48  NB: 347  LW: 70544  GF: 90  RF: 0
Connected to MoneroPool (stratum) diff  as user *
Block: f2a41a2e...  Diff:0.00432  Started: [19:27:42]  Best share: 9.23G
--------------------------------------------------------------------------------
[P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
GPU  0:  70.0C 1375RPM |  551.6/ 548.8h/s | R:  0.0% HW:0 WU:0.230/m rI:509
GPU  1:  66.0C 1211RPM |  551.9/ 549.4h/s | R:  1.4% HW:0 WU:0.223/m rI:509
GPU  2:  66.0C 1211RPM |  557.2/ 550.2h/s | R:  0.0% HW:0 WU:0.208/m rI:509
GPU  3:  64.0C 1031RPM |  556.7/ 548.9h/s | R:  0.0% HW:0 WU:0.220/m rI:509
GPU  4:  65.0C 1161RPM |  556.9/ 549.2h/s | R:  0.0% HW:0 WU:0.237/m rI:509
--------------------------------------------------------------------------------
[19:20:39] Accepted 014de3b1 Diff 50.2K/25K GPU 2
[19:21:51] Accepted 4531e4c5 Diff 242K/132K GPU 0
[19:22:41] Accepted 52abb7e1 Diff 203K/132K GPU 0
[19:23:52] MoneroPool stale share detected, discarding
[19:23:59] Accepted 22819f4d Diff 486K/216K GPU 2
[19:24:01] Accepted 0fae4f56 Diff 1.07M/216K GPU 2
[19:25:24] Accepted 11167bbb Diff 982K/250K GPU 0
[19:26:00] Accepted 39c6f34e Diff 290K/250K GPU 3
[19:26:45] Accepted 40815a96 Diff 260K/250K GPU 1






tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
December 28, 2016, 08:41:57 PM
 #296

I just wanted to know that sgminer-gm is now supported in simplemining.net Operating System.

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
frostminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630


View Profile WWW
December 29, 2016, 01:49:31 AM
 #297


Hi

Im haunted with some errors on one of my rigs.

It runs fine on pure r9 380 rigs.
But on the mix 380/390 rig im getting:

Building binary cryptonightHawaiigw8l4.bin
Error -11: Building Program (clBuildProgram)
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\\OCL2732T5.cl:4:10: fatal error: 'wolf-aes.cl' file not found
#include "wolf-aes.cl"
error: Clang front-end compilation failed!
Frontend phase failed compilation.
Error: Compiling CL to IR
Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

So if i add these files to the directory in that path: blake256.cl cryptonight.cl groestl256.cl wolf-aes.cl wolf-skein.cl and jh.cl  (the ones it asks for)
i get

Initialising kernel cryptonight.cl with nfactor 10, n 1024
Error -46: Creating Kernel from program. (clCreateKernel)
Failed to init GPU thread 0, disabling device 0


Any ideas?

yoyo1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
December 29, 2016, 03:24:46 PM
 #298

I have to clarify that eth configuration with previously used params provides 100% hardware errors rate together with the displaying very high hashrate.
Can somebody list working with sgminer-gm implementation pools?
sgminer-gm 5.4.4
 pool                    eth      xmr           zcash
dwarfpool.com     Sad         Sad               null
moneropool.com  null       Sad               null

Sad - doesn't work
Smiley - works
null - coin doesn't exist at the pool

moneropool.com definitely works. here for 5x r9 380x - if somebody knows how to get a better hashrate, let me know  Cool




When I try to use mine rx 480 well it shows me that sgminer unable to connect the pool.
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610



View Profile
December 30, 2016, 01:22:49 PM
 #299

what i must write for mining monero???
davecoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 806


View Profile
December 30, 2016, 06:41:01 PM
 #300

Hello all.  I recently did an xmr test run with sgminer-gm on a 5 rx470 rig, win7, 16.9.2, and everything works fine.  When I switch back to wolf (xmr) or claymore (zcash), those miners no longer have control over fan speed.  I also cannot use watttool or amd settings to control fan speeds.  Has anyone else experienced this?  I did a clean driver removal and reinstall but the fan speeds are still locked at the previous setting when I first ran sgminer-gm.  Help would be greatly appreciated.  

edit: I added auto-fan and temp-target to the conf file instead of a static fan speed and now it seems okay.

update: After switching back to claymore zec miner, there is still no fan control and the speeds are strange.  The speeds are stuck at 40,40,65,65,50.  Seems really odd.

-Dave
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!