Bitcoin Forum
September 21, 2019, 03:54:15 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Warning: One or more bitcointalk.org users have reported that they strongly believe that the creator of this topic is a scammer. (Login to see the detailed trust ratings.) While the bitcointalk.org administration does not verify such claims, you should proceed with extreme caution.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
Author Topic: Genesis Mining Presents: SGMiner-GM - now with Zawawa's GG! [Updated 17/01/2017]  (Read 137767 times)
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 258


View Profile
February 02, 2017, 05:32:01 PM
 #441

Im trying to use sgminer ethash with mixed gpus on win 10 pro and sgminer only builds a bin for Hawaii I tried to start sgminer by choosing my Tahiti or 270 and it still doesn't build a bin for them  
the only solution I've figured is two instances with enumerated devices in each config.

edit: if I recall correctly....


▄▄▄████████▄▄▄
▄██████████████████▄
▄██████████████████████▄
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
▀██████████████████████▀
▀██████████████████▀
▀▀▀████████▀▀▀
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████
BTC  ◉PLAY  ◉XMR  ◉DOGE  ◉BCH  ◉STRAT  ◉ETH  ◉GAS  ◉LTC  ◉DASH  ◉PPC
     ▄▄██████████████▄▄
  ▄██████████████████████▄        █████
▄██████████████████████████▄      █████
████ ▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ████     ▄██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ▄██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ██
████ ▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀ ████ ▄██████▄
████████████████████████████ ████████
███████▀            ▀███████ ▀██████▀
█████▀                ▀█████
▀██████████████████████████▀
  ▀▀████████████████████▀▀ 
✔️DICE           
✔️BLACKJACK
✔️PLINKO
✔️VIDEO POKER
✔️ROULETTE     
✔️LOTTO
1569038055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569038055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569038055
Reply with quote  #2

1569038055
Report to moderator
1569038055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569038055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569038055
Reply with quote  #2

1569038055
Report to moderator
1569038055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569038055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569038055
Reply with quote  #2

1569038055
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1569038055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569038055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569038055
Reply with quote  #2

1569038055
Report to moderator
1569038055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569038055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569038055
Reply with quote  #2

1569038055
Report to moderator
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1048


---- winter*juvia -----


View Profile
February 03, 2017, 04:03:02 AM
 #442

Anyone manage to get sgminer-gm v5.5.5 Linux to work on XMR mining at stratum+tcp://cryptonight.hk.nicehash.com:3355 ?

I am getting rejects, is this normal? Any extra settings required?

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1630
Merit: 1006



View Profile WWW
February 03, 2017, 05:39:13 AM
Last edit: September 11, 2017, 11:41:44 AM by scryptr
 #443

Anyone manage to get sgminer-gm v5.5.5 Linux to work on XMR mining at stratum+tcp://cryptonight.hk.nicehash.com:3355 ?

I am getting rejects, is this normal? Any extra settings required?

YOU NEED TO USE NICEHASH'S MODIFIED VERSION--

NiceHash modified SGminer-GM and released v5.5.5-4 on their own GitHub repo.  The version at the Genesis Mining repo is not NiceHash compatible; I asked about it a page or so back.  NiceHash posted the link in this thread, also.

Now, I haven't tried the Hong Kong server, but the NiceHash v5.5.5-4 has been very stable on the USA server.  It has run almost two weeks without a problem on my 6-card GTX 460 (4GB) rig.        

Here is the link to the NiceHash post:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1612329.msg17585443#msg17585443       --scryptr

EDIT:  How many rejects are you getting?  I do get a small percentage of rejects for stale shares.  However, when I tried to use Genesis Mining's v5.5.5, I got 100% rejects on NiceHash's Cryptonight server.       --scryptr

EDIT:  Please note that I am editing this post in September 2017!

I am now using NiceHash v5.5.5-8 of SGminer-GM, and have been for months.  CryptoNight algo is currently the top earner on WhatToMine, and my rigs are mining away on NiceHash.  TO SOLVE THE STALE SHARE PROBLEM: Be sure to include the " "no-submit-stale": true, " line in your configuration. Skip the extra, outside quote marks of course, they were used only for English grammar concerns.

My rigs run at less than half the wattage mining CryptoNight that the same rigs require when mining Equihash.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          ETH - 0x8a42dfAE53612E98daf8614bFA402f3DcD0546Fa    LTC - MKUHfUmRrJUQvELxzajhVaLE5uTPxU2bRK
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
FFI2013
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 909
Merit: 507


View Profile
February 03, 2017, 12:15:32 PM
 #444

Im trying to use sgminer ethash with mixed gpus on win 10 pro and sgminer only builds a bin for Hawaii I tried to start sgminer by choosing my Tahiti or 270 and it still doesn't build a bin for them  
the only solution I've figured is two instances with enumerated devices in each config.

edit: if I recall correctly....

Thanks for the suggestion Im going to try it but a few post above said eth trouble mining with 16.6 drivers and this stupid win 10 pro keeps updating to 16.6 as soon as i plug the internet back in I have disabled it not to but it still does Im thinking of going back to win 7 I never had any of these problems Thank You
scavern
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100



View Profile
February 03, 2017, 02:02:50 PM
 #445

I cannot for the life of me get the nicehash version working on linux. The app launches and it is running, but nothing is being submitted...

DISCIPLINA — The First Blockchain For HR & Education
From core developers of Cardano, PoS minting, unique Web Of Trust & Privacy algorithms. Be the first, join us!
  WEBSITE  TELEGRAM  ANN  BOUNTY  LINKEDIN  WHITEPAPER  Referral Program 5%
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1048


---- winter*juvia -----


View Profile
February 03, 2017, 03:30:23 PM
 #446

Anyone manage to get sgminer-gm v5.5.5 Linux to work on XMR mining at stratum+tcp://cryptonight.hk.nicehash.com:3355 ?

I am getting rejects, is this normal? Any extra settings required?

YOU NEED TO USE NICEHASH'S MODIFIED VERSION--

NiceHash modified SGminer-GM and released v5.5.5-4 on their own GitHub repo.  The version at the Genesis Mining repo is not NiceHash compatible; I asked about it a page or so back.  NiceHash posted the link in this thread, also.

Now, I haven't tried the Hong Kong server, but the NiceHash v5.5.5-4 has been very stable on the USA server.  It has run almost two weeks without a problem on my 6-card GTX 460 (4GB) rig.        

Here is the link to the NiceHash post:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1612329.msg17585443#msg17585443       --scryptr

EDIT:  How many rejects are you getting?  I do get a small percentage of rejects for stale shares.  However, when I tried to use Genesis Mining's v5.5.5, I got 100% rejects on NiceHash's Cryptonight server.       --scryptr

thanks scryptr!

I get 100% rejects with v5.5.5 Linux.

Will try the v5.5.5-4 !

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 258


View Profile
February 03, 2017, 03:58:04 PM
 #447

Im trying to use sgminer ethash with mixed gpus on win 10 pro and sgminer only builds a bin for Hawaii I tried to start sgminer by choosing my Tahiti or 270 and it still doesn't build a bin for them  
the only solution I've figured is two instances with enumerated devices in each config.

edit: if I recall correctly....

Thanks for the suggestion Im going to try it but a few post above said eth trouble mining with 16.6 drivers and this stupid win 10 pro keeps updating to 16.6 as soon as i plug the internet back in I have disabled it not to but it still does Im thinking of going back to win 7 I never had any of these problems Thank You
1) set proper update policies in gpegit.msc
2) from elevated prompt run: "gpupdate /force"


▄▄▄████████▄▄▄
▄██████████████████▄
▄██████████████████████▄
██████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████
██████████████████████████
▀██████████████████████▀
▀██████████████████▀
▀▀▀████████▀▀▀
   ███████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
██████████
███████
BTC  ◉PLAY  ◉XMR  ◉DOGE  ◉BCH  ◉STRAT  ◉ETH  ◉GAS  ◉LTC  ◉DASH  ◉PPC
     ▄▄██████████████▄▄
  ▄██████████████████████▄        █████
▄██████████████████████████▄      █████
████ ▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄ ████     ▄██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ▄██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ██▀
████ █████ ██████ █████ ████    ██
████ ▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀ ████ ▄██████▄
████████████████████████████ ████████
███████▀            ▀███████ ▀██████▀
█████▀                ▀█████
▀██████████████████████████▀
  ▀▀████████████████████▀▀ 
✔️DICE           
✔️BLACKJACK
✔️PLINKO
✔️VIDEO POKER
✔️ROULETTE     
✔️LOTTO
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1048


---- winter*juvia -----


View Profile
February 06, 2017, 11:33:03 AM
 #448

Anyone manage to get sgminer-gm v5.5.5 Linux to work on XMR mining at stratum+tcp://cryptonight.hk.nicehash.com:3355 ?

I am getting rejects, is this normal? Any extra settings required?

YOU NEED TO USE NICEHASH'S MODIFIED VERSION--

NiceHash modified SGminer-GM and released v5.5.5-4 on their own GitHub repo.  The version at the Genesis Mining repo is not NiceHash compatible; I asked about it a page or so back.  NiceHash posted the link in this thread, also.

Now, I haven't tried the Hong Kong server, but the NiceHash v5.5.5-4 has been very stable on the USA server.  It has run almost two weeks without a problem on my 6-card GTX 460 (4GB) rig.        

Here is the link to the NiceHash post:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1612329.msg17585443#msg17585443       --scryptr

EDIT:  How many rejects are you getting?  I do get a small percentage of rejects for stale shares.  However, when I tried to use Genesis Mining's v5.5.5, I got 100% rejects on NiceHash's Cryptonight server.       --scryptr

thanks scryptr!

I get 100% rejects with v5.5.5 Linux.

Will try the v5.5.5-4 !

Gave up..... sgminer-gm v5.5.5-4 still gives me rejects mining on XMR Nicehash.
Settings: -ri 1024 -w 8 -g 1 , and also tried 512 -w 4 -g 2, both giving rejects
Tried HK and USA nodes also getting rejects

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1630
Merit: 1006



View Profile WWW
February 06, 2017, 07:54:28 PM
 #449

LOWER THE INTENSITY--

Try using "-ri 1008".  That  is my setting with stock clocks and BIOS.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          ETH - 0x8a42dfAE53612E98daf8614bFA402f3DcD0546Fa    LTC - MKUHfUmRrJUQvELxzajhVaLE5uTPxU2bRK
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
batko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
February 06, 2017, 10:20:44 PM
 #450

best setting for R9 380x -rawintensity 512-w 4 -g 2 - 720Hs(costum timings) with OC about 750Hs,
 but my R9 280x only 640hs with same settings best settings for 280x?

Donation: ETH: 0x0c8ce94dd3d1bfd09c0f887559c61d1b551e4b4d
ntrader
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 261
Merit: 101


“Blockchain Just Entered The Real World”


View Profile WWW
February 07, 2017, 08:25:51 AM
Last edit: February 07, 2017, 09:15:52 AM by ntrader
 #451

Which drivers and gpu/memory clocks?

batko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
February 07, 2017, 02:07:20 PM
 #452

16.9.2 driver win 7 64 R9 380X NITRO 1040/1625 about 720Hs with costum bios timings.
R9 280x same drivier & OS

Donation: ETH: 0x0c8ce94dd3d1bfd09c0f887559c61d1b551e4b4d
ntrader
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 261
Merit: 101


“Blockchain Just Entered The Real World”


View Profile WWW
February 07, 2017, 05:06:57 PM
 #453

eliovp bios?

batko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
February 07, 2017, 05:10:25 PM
 #454

No, No, I do not have Evilop bios, this is my bios with costum timings

Donation: ETH: 0x0c8ce94dd3d1bfd09c0f887559c61d1b551e4b4d
Slydrule
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185
Merit: 100


View Profile
February 07, 2017, 05:34:10 PM
 #455

I am getting the following error mining ETH with an AMD RX480 - Windows 7 64:

[12:23:28] Started sgminer 5.5.5-gm
[12:23:28] * using Jansson 2.7
[12:23:28] Loaded configuration file sgminerethermine.conf
[12:23:28] Probing for an alive pool
[12:23:28] Startup GPU initialization... Using settings from pool ethermine.org.

[12:23:28] Startup Pool No = 0
[12:23:28] Initialising kernel ethash.cl with nfactor 10, n 1024
[12:23:35] API running in IP access mode on port 4028 (15664)
[12:23:38] Waiting for work to be available from pools.
[12:23:40] Work available from pools, resuming.
[12:23:40] Error -4: Setting args for the DAG kernel and/or executing it.
[12:23:40] Error: clSetKernelArg of all params failed.
[12:23:40] GPU 0 failure, disabling!

Any thoughts on what might be causing this?

Thanks.
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1630
Merit: 1006



View Profile WWW
February 08, 2017, 01:07:05 AM
Last edit: February 08, 2017, 09:42:33 AM by scryptr
 #456

best setting for R9 380x -rawintensity 512-w 4 -g 2 - 720Hs(costum timings) with OC about 750Hs,
 but my R9 280x only 640hs with same settings best settings for 280x?

THE AUTHORS OF THIS SOFTWARE SUGGEST USING LESS THAN MAXIMUM RAW INTENSITY--

That is why I use the Raw Intensity value of "1008", with 1 GPU thread.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          ETH - 0x8a42dfAE53612E98daf8614bFA402f3DcD0546Fa    LTC - MKUHfUmRrJUQvELxzajhVaLE5uTPxU2bRK
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
chup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 702
Merit: 262


Me, Myself & I


View Profile
February 08, 2017, 07:34:14 AM
 #457

best setting for R9 380x -rawintensity 512-w 4 -g 2 - 720Hs(costum timings) with OC about 750Hs,
 but my R9 280x only 640hs with same settings best settings for 280x?
I have better results on R280x with 484, 8, 2 than with 512,4,2. From the other side, 640 is respectable number for me, but I have huge underclock and downvolt.

JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 935
Merit: 1001


I don't always drink...


View Profile
February 08, 2017, 10:50:06 AM
 #458


Hi

Im haunted with some errors on one of my rigs.

It runs fine on pure r9 380 rigs.
But on the mix 380/390 rig im getting:

Building binary cryptonightHawaiigw8l4.bin
Error -11: Building Program (clBuildProgram)
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\\OCL2732T5.cl:4:10: fatal error: 'wolf-aes.cl' file not found
#include "wolf-aes.cl"
error: Clang front-end compilation failed!
Frontend phase failed compilation.
Error: Compiling CL to IR
Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

So if i add these files to the directory in that path: blake256.cl cryptonight.cl groestl256.cl wolf-aes.cl wolf-skein.cl and jh.cl  (the ones it asks for)
i get

Initialising kernel cryptonight.cl with nfactor 10, n 1024
Error -46: Creating Kernel from program. (clCreateKernel)
Failed to init GPU thread 0, disabling device 0


Any ideas?

I have very similar problems and would appreciate any insight.

Quote
[04:45:42] CompilerOptions: -I "." -I "./kernel" -I "." -D WORKSIZE=4 -I "/usr/local/bin"
[04:45:42] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[04:45:42] C:\Users\NAME\AppData\Local\Temp\\OCL2540T5.cl:4:10: fatal error: 'wolf-aes.cl' file not found
#include "wolf-aes.cl"

1 error generated.

error: Clang front-end compilation failed!
Frontend phase failed compilation.
Error: Compiling CL to IR

Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria. - John Templeton
HNK0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 09, 2017, 05:31:58 PM
 #459

I am getting the following error mining XMR with an AMD R9270X - Linux Mint 18.1 64:

[13:56:34] Loaded configuration file xmr.conf
[13:56:34] CL Platform vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
[13:56:34] CL Platform name: AMD Accelerated Parallel Processing
[13:56:34] CL Platform version: OpenCL 2.0 AMD-APP (2264.10)
[13:56:34] Platform devices: 1
[13:56:34]      0       Pitcairn
[13:56:34] GPU0: detected PCIe topology 0000:03:00.0
[13:56:34] Failed to open/read /sys/bus/pci/devices/0000:03:00.0/pp_table
[13:56:34] Failed to open /sys/bus/pci/devices/0000:03:00.0/hwmon/hwmon2/pwm1
[13:56:34] Failed to open /sys/bus/pci/devices/0000:03:00.0/hwmon/hwmon2/fan1_input
[13:56:34] Number of ADL devices: 1
[13:56:34] Unable to load ATI ADL library.
[13:56:34] Default Devices = all
[13:56:34] set_devices(all)
[13:56:34] GPU 0 Worksize set to 2.
[13:56:34] Loading settings from profile "xmr" for pool 0
[13:56:34] Pool 0 Algorithm set to "cryptonight"
[13:56:34] Pool 0 devices set to "all"
[13:56:34] Pool 0 lookup gap set to "(null)"
[13:56:34] Pool 0 Raw Intensity set to "128"
[13:56:34] Pool 0 Thread Concurrency set to "(null)"
[13:56:34] Pool 0 GPU Clock set to "350"
[13:56:34] Pool 0 GPU Memory clock set to "500"
[13:56:34] Pool 0 GPU Threads set to "2"
[13:56:34] Pool 0 GPU Fan set to "(null)"
[13:56:34] Pool 0 GPU Powertune set to "(null)"
[13:56:34] Pool 0 GPU Vddc set to "(null)"
[13:56:34] Pool 0 Shaders set to "(null)"
[13:56:34] Pool 0 Worksize set to "2"
[13:56:34] Trying to set current pool...
[13:56:34] Probing for an alive pool
[13:56:34] Testing Dwarf_Pool
[13:56:34] Succeeded delayed connect
[13:56:34] XMR AuthID: 329624589974991
[13:56:34] parse_notify_cn()
[13:56:34] Stratum authorisation success for Dwarf_Pool
[13:56:34] [THR0] gen_stratum_work_cn() - algorithm = cryptonight
[13:56:34] gen_stratum_work_cn() done.
[13:56:34] [THR0] Pushing work from Dwarf_Pool to hash queue
[13:56:34] New block: 4f0e84ad194213d2e1b5317460706f4b7c6ef0c86525ee35f3a6d999f2c405f4... diff 1.247
[13:56:34] Trying to set current pool...
[13:56:34] Dwarf_Pool alive
[13:56:34] Trying to set current pool...
[13:56:34] Startup GPU initialization... Using settings from pool Dwarf_Pool.
[13:56:34] Startup Pool No = 0
[13:56:34] compare_pool_settings()
[13:56:34] set_devices(all)
[13:56:34] Switching to rawintensity: pool = 128, default = 128
[13:56:34] rawintensity -> 128
[13:56:34] GPU 0 Worksize set to 2.
[13:56:34] Set GPU 0 to cryptonight
[13:56:34] Allocate new threads...
[13:56:34] Assign threads for device 0
[13:56:34] Thread 0 set pool = 0 (Dwarf_Pool)
[13:56:34] Init GPU thread 0 GPU 0 virtual GPU 0
[13:56:34] CL Platform vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
[13:56:34] CL Platform name: AMD Accelerated Parallel Processing
[13:56:34] CL Platform version: OpenCL 2.0 AMD-APP (2264.10)
[13:56:34] Platform devices: 1
[13:56:34]      0       Pitcairn
[13:56:34] GPU0: detected PCIe topology 0000:03:00.0
[13:56:34] List of devices:
[13:56:34]      0       Pitcairn
[13:56:34] Selected 0: Pitcairn
and then crash:
7f39317a5000-7f39317c6000 r-xp 00000000 08:02 1971021                    /lib/x86_64-linux-gnu/libncurses.so.5.9
                    7f39317c6000-7f39319c5000 ---p 00021000 08:02 1971021                    /lib/x86_64-linux-gnu/libncurses.so.5.9
                                                                                                                                    7f39319c5000-7f39319c6000 r--p 00020000 08:02 1971021                    /lib/x86_64-linux-gnu/libncurses.so.5.9
                                                                                                         7f39319c6000-7f39319c7000 rw-p 00021000 08:02 1971021                    /lib/x86_64-linux-gnu/libncurses.so.5.9
                                                                              7f39319cd000-7f3931ad5000 r-xp 00000000 08:02 1971398                    /lib/x86_64-linux-gnu/libm-2.23.so
                                              7f3931ad5000-7f3931cd4000 ---p 00108000 08:02 1971398                    /lib/x86_64-linux-gnu/libm-2.23.so

....etc.
full screen


Any ideas on what might be causing this?

Thanks.
xneoenx
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 10, 2017, 01:35:47 AM
 #460


Hi

Im haunted with some errors on one of my rigs.

It runs fine on pure r9 380 rigs.
But on the mix 380/390 rig im getting:

Building binary cryptonightHawaiigw8l4.bin
Error -11: Building Program (clBuildProgram)
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\\OCL2732T5.cl:4:10: fatal error: 'wolf-aes.cl' file not found
#include "wolf-aes.cl"
error: Clang front-end compilation failed!
Frontend phase failed compilation.
Error: Compiling CL to IR
Failed to init GPU thread 0, disabling device 0

So if i add these files to the directory in that path: blake256.cl cryptonight.cl groestl256.cl wolf-aes.cl wolf-skein.cl and jh.cl  (the ones it asks for)
i get

Initialising kernel cryptonight.cl with nfactor 10, n 1024
Error -46: Creating Kernel from program. (clCreateKernel)
Failed to init GPU thread 0, disabling device 0


Any ideas?

I have very similar problems and would appreciate any insight.

Quote
[04:45:42] CompilerOptions: -I "." -I "./kernel" -I "." -D WORKSIZE=4 -I "/usr/local/bin"
[04:45:42] Error -11: Building Program (clBuildProgram)
[04:45:42] C:\Users\NAME\AppData\Local\Temp\\OCL2540T5.cl:4:10: fatal error: 'wolf-aes.cl' file not found
#include "wolf-aes.cl"

1 error generated.

error: Clang front-end compilation failed!
Frontend phase failed compilation.
Error: Compiling CL to IR

Do any other miners work?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!